Written by AbangNara | July 28th, 2015

Ya para peminat Kpop di Malaysia telah pun menghiburkan diri mereka dengan konsert daripada kumpulan Big Bang untuk 2 hari berturut-turut di Stadium Putra Bukit Jalil hujung minggu lalu. Daripada apa yang Abang Nara baca, sekali lagi Big Bang tidak mengecewakan para peminat mereka. Showmanship, nyanyian, tarian dan segala apa yang dipersembahkan adalah 1st class. Berbaloi-baloi beli tiket yang harganya memang agak mahal.

big bang

Buat anda yang tidak dapat hadir, jom kita layan gambar-gambar sekitar konsert BigBang World Tour MADE in Malaysia ini. Lebih banyak gambar akan dimuatnaik sekiranya anda LIKE Facebook Tian Chad. Baca artikel ini sepenuhnya untuk lagi gambar sekitar konsert.


big bang
big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang

big bang
big bang

big bang

16 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Konsert Big Bang World Tour MADE In Malaysia Oleh Tian Chad

  1. Anonymous says:

    sorry nak tanya..dorg neh asli jantan ke..

    0

    0
    • lols says:

      awat hang tanya lagu tu depa pakai skirt ka? ka sebab depa terlampau hensem dan kau insecure?

      0

      0
    • geegee says:

      ape ke soalan bodoh ko tanya ni??

      0

      0
    • Ekkk says:

      ekk.. nak tanya hang nie jantan asli jugak ke? bukan gay?.. kalau orang tanya soalan mcm nie kat hang.. hang bengang tak.. rasa mcm difitnah tak? so kalau tak nak jadi mcm nie.. sila jgn tabur fitnah kat orang lain

      tuk kepuasan hati ko.. yea dorang jantan asli..bukan gay or pondan.. awek2 dorang semua cun.. ko hado?

      0

      0
    • Anonymous says:

      typical malay..tanya pn kena marah ka?
      awek dorg belum tentu ory bai..
      memang cantik..tapi kebanyakkannya dari laki jadi pompuan.
      bila tanya ckap fitnah..
      sekolah tak abeh ka, tak tau beza org tanya dgn buat fitnah..
      masing2 bebal. terlalu byk dgr lagu kpop kot dari dgr ayatyg bebal susah nak hadam.
      itu kenyataan, balik cermin muka sendiri..malu ke tak.

      0

      0
  2. Cik Minah says:

    Sorry nak tanya kat kau anonymous, kau takleh beza ke lelaki dgn perempuan? ke kau pun confuse dgn jantina kau? heh

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Teringat gdragon masa jadi tetamu undangan running man..mandi lumpur pon xkisah..xde nk cover2 pon..
    Oh ya..ada tgk running man versi malaysia yg hos dia azwan ali..tgk sekejap..then tukar channel..paling boleh layan pon rancangan redah kasi pecah kt astro..harap malaysia pon leh buat variety show yg btl2 brkualiti cm running man yg dah sampai episod 2ratus lebih..

    0

    0
    • xxxibgdfmi says:

      Sokong sangat2! GD boleh dikategorikan selebriti korea yang sangat mementingkan penampilannya. Steady and cool even kuak lentang dalam lumpur. Love him a lot!

      0

      0
  4. orked ungu says:

    suke lagu2 dorg.. style.. n suke g.d smart..

    0

    0
  5. wey says:

    Top!!!!

    0

    0
  6. Vip malaysia says:

    Teringat seungri ckp dia suka nasi goreng kt msia.wondering gak aku apesal nasi goreng sedangkn nasi goreng ada gak kt korea.kalo nasi lemak tu lain r.pastu baru trpikir nasi goreng ahmad maslan.ok riri buat research baik punya psl msia

    0

    0
    • keke says:

      eii..ahmad maslan kan ade keluar resepi baru..u tk tgk ker…ikan sardin gst…i tk sabar nk try..

      0

      0
  7. BIGBANG FANS says:

    I LOVE BIGBANG. How i wish i was there to see their performance :( Well I never been to any concert before lol whether local or overseas but if i have money and a chance to watch any concert I would go to watch BIGBANG! :D

    0

    0
    • Anonymous says:

      Xde org ke nk boikot crite cinta pling agung..gmbr dpan aaron aziz angkat siti saleha kot..pergh..lbih pada pluk..islam plak tu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Support u! Am VIP’s from Sabah but i’ve just can dream if one fine day i wll see them by any chance. Love BigBang since 2006 till today. Never change even once?

      0

      0