Written by AbangNara | December 11th, 2014

Selepas Shikin Maembong selamat bergelar isteri kepada Chef Riz, kini giliran seorang lagi adik beradik Maembong untuk menjadi milik orang. 12 Disember ini (esok), Yaya Maembong akan dinikahkan dengan pelakon Wan Raja di Masjid Al-Ridhuan Hulu Klang. Kedua-dua bakal pengantin ini telah pun membidik gambar pra perkahwinan dan juga turut sama menganjurkan malam berinai untuk memeriahkan lagi majlis yang bakal berlangsung.

yaya maembong wan raja

Majlis resepsi sebelah pengantin perempuan 14 Disember di Dewan Sri Putra, KL manakala pada 26 Disember 2014 di Dewan Sri Pinang, Padang Kota, Pulau Pinang pula untuk sebelah keluarga pengantin lelaki. Untuk makluman, Yaya Maembong dan Wan Raja telah pun bertunang pada 10 Syawal lalu. Perkenalan mereka bermula ketika sama-sama berlakon dalam drama Diari 3G.
yaya maembong wan raja

Selamat pengantin baru Abang Nara ucapkan kepada Yaya dan Wan Raja. Semoga majlis esok akan berjalan dengan lancar. Lepas ini bolehlah Emma Maembong menamatkan zaman gadisnya sebab kakak-kakak semua dah selamat kahwin. Tak sabar rasanya nak tunggu saat itu. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja
yaya maembong wan raja

57 responses to (17 GAMBAR)Pra Perkahwinan Serta Malam Berinai Wan Raja & Yaya Maembong

  1. rania amyra says:

    tahniah abg wan dan kak ekin…kekal bahagia hgg ke Jannah… kita jmpa di dewan sri penang nnt on 26/12…. Aamiin

    0

    0
    • raja teater says:

      thniah bro… smp gak seru hng kn… kami di geng teater doakn hng bhgia smp ke syurga allah… aamiin…
      rania knai x sapa ni? untung no dpt kak ipaq fmly maembng no hihihi… kita jumpa kt penang nanti tau… kirim salam kt wan raja…

      0

      0
    • susila says:

      wah abg rania ke? tahniah ya selamat pengantin baru pd wan raja dan psngan. cpt2 dpt baby tau. cntik2 fmly maembong ni.

      0

      0
    • hijau says:

      walaupun yg lain x secute emma tapi tetap laku juga untuk selebriti heheh..

      0

      0
    • YAYA MEMBONG ANDARTU ZOMBIE says:

      YAYA MEMBONG NI BUKAN LG NMPK TUA !!! DAH MEMANG DAH TUA SENJA PON , 35 TAON !!!
      KESIAN , DAH MAKEUP MCM ZOMBIE PON , STILL TAK LEH LAWAN KECANTIKAN CHE TA YG UMO 42 TAON !!!
      EMMA PULOK , GEMOK NYE PUNGGONG !!!
      TAK MINAT MEMBONG FAMILY , NTAH PAPE !!!

      0

      0
    • dutch lady says:

      nape sume mcm makcik2 je g mlm berinai dia ni…..

      0

      0
    • jemah pkasam says:

      lawa3 ank branak maembong..

      0

      0
  2. suka aku lah says:

    congrats wan raja dan syikin.

    nanti kita bertemu di majlis sebelah lelaki ya.

    akhirnya hingga ke Jannah, Aamiin

    0

    0
  3. tecit says:

    Waaaa. Siyes cantik2 gambar prewed diorang.. Idea yg bagus & berjaya diluahkan dengan baik sekalii!!! muah3.. Kenape abg nara xbagi link diorang nye photographer???? Serius nak tau sapee

    0

    0
  4. nenek kau says:

    ngape nampak tua benor pengantin pompuan ni erk..nenek tgk dalam ramai2 adik beradik maembong ni..emma je yg cantik,,yg lain biasa2 je..ke mate nenek yg kero??

    0

    0
  5. aku says:

    eh..emma maembong da gemuk ke???

    0

    0
  6. melur says:

    kenape aku rase emma maembong da gemuk? ke mainan perasaan aku je?

    0

    0
  7. sentap says:

    rase yg familiar emma ngn chacha je.. rupenyer 1 family maembong belakon.. terbaek la… hahaha.. btw, tahniah la ye.. sume bkawen dgn org seni jgak

    0

    0
  8. mawar seri says:

    tahniah..alhamdulillah….maaf kan mata ini nmpk perantin perempuan semacam tua..heavy make up kot..emma nmpk chubby krn sedang berbahagia..itu biasa ;)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Umur yaya dah lebih 30an. 37 tak silap

    0

    0
  10. minah jambu tlajak habis merah says:

    adek bradek emma embong ni semua cantek2 n puteh2 … emma yg paling cantek dlm semua…sape wan raja ni ? pelakon ke ? kenape minah jambu tk tau ha ? minah jambu tk penah tengok pon dia berlakon…ape2 pon dia hensem ! lov uuu..

    0

    0
    • aku says:

      wan raja ni ade berlakon dlm filem anu dlm botol..yg latest sy perasan cerita jiwa yg remy ishak n kamal adli ada berlakon skali tu..dia jd org jahat

      0

      0
      • minah jambu tlajak habis merah says:

        dia jadi orang jahat !! patut la minah jambu tk kenalllllll…minah jambu cuma kenal pelakon yg berlakon baik2 atau hero ajeeeee hehehe jangan marah haaaaaaaaaaaa !! thank u !

        0

        0
  11. xx says:

    Pengantin perempuan nampak dah tua

    0

    0
  12. Anonymous says:

    dlm keluarga emma..emma n chacha jer y nmpk lawa…y lain semua ke laut..lagi2 pengantin y d atas ni..muka dia nmpk tua la…bukan jeles ke ap..tpi kenyataan…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    nape yaya n shikin x wat kawen serentak ye pdhl majlis dorang dekat2..,jimat masa, tenaga dan juga jimat belanja..sedara mara pun senang nak dtg…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ak tlong jwabkan untk ko…sbab apa dowang x nk wat serentak sbab nk jga hati masing2 nnt time sading psangan A dpat phatian lbih dr psangan B x kcik hati kat situ, nnt de pulak pbandingan psangan pgantin A lg cntik dr psangan pgantin B ..so faham2 jelah beter wat asing asing (pnah tjadi dlm kluarga ak)

      0

      0
  14. azrams says:

    Gambar pre wedding yang cantik…

    0

    0
  15. bolok says:

    dalam family dorang ni aku tgk yg paling lawa emma sorang je. yang lain suma out. chacha perasan lawa. padahal jongos

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    majlis berinai n pra wedding ni mmg cantik,meriah…tapi mcm majlis selepas akad nikah lelaki n pompuan dah boleh dok sama2 n pegang2…

    0

    0
  17. katak says:

    Ketara sangat tua muka pengantin pompuan ni…
    Chacha & Emma je yg lawa. Lebih banyak gen omputeh belah mak dia kat dua org tu… Yang lain…not bad. Tapi cantik lagi Syikin menantu Chef Wan dari Yaya ni.
    Tak kan dia nak buat majlis serentak dgn Syikin tu…. Meroyan Chef Wan karang kalau dibuat serentak. Jatuhlah klass dia sebagai international celebrity chef…

    0

    0
  18. rrrrr says:

    iklan baju ke hapa ni??

    0

    0
  19. katy says:

    macam muka langsuir, boleh ambik belakon jadi hantu….sebab apa – mekap failed!!!!

    0

    0
    • jemah pkasam says:

      mngata org mcm lngsuir,ko ntah3 teruk lagi dari puaka niyang rapik..skurg3 nya muka dia laku juga org ambik blakon..enko? tngkorak je yg ade

      0

      0
  20. nemo says:

    Yg dok ngomen pengantin pmpuan nmpk tue 2 hang tengok pengntin lelaki mcm remaje umo 17 taun ke???? Akai ada ka.. dh same pdn la 2…

    0

    0
  21. aku says:

    aku ingatkan mix mat saleh mostly sume cun-cun. yg ni and the other yg just got married tu muka macam minah jowo
    ke mak lain-lain?

    0

    0
  22. Poppy says:

    Jenis mixed blood org putih or org putih pure ni salu nyer time kecik sampailah teenager memang muka comel. tapi bila umo dah besar especially after married & dah ada anak memang muka cepat tua but still prettylah.

    0

    0
  23. jujur says:

    muke macam mona fendi?..

    0

    0
  24. sinar says:

    Astaghfirullahalazim,collect dosa lebih buat bekalan akhirat? yg kalian pertikaikan tua atau tak cantik itu,itu adalah ciptaan Allah.

    0

    0
  25. sinar says:

    Astaghfirullahalazim,itu ciptaan Allah yg kalian pertikaikan.

    0

    0