Written by AbangNara | March 14th, 2014

Cantik-cantik kesemua gambar yang dibidik oleh WunderClique yang merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Aidil Zafuan dan Zarema Zainal. Memang pasangan pengantin ini sama cantik dan sama padan. Untuk makluman, Aidil telah memberikan wang hantaran sebanyak RM17,000 kepada Zarema di majlis pernikahan yang telah berlangsung kediaman pengantin perempuan yang terletak di Pandamaran, Klang.

gambar pernikahan aidil zarema

Aidil juga turut menghantar 9 dulang hantaran beserta mas kahwin RM7000 dan dibalas 11 oleh Zarema. Turut hadir di majlis pernikahan kedua pasangan ini ialah pasangan kekasih Nora Danish dan Nedim, Safee Sali dan Sharul Shiro.
gambar pernikahan aidil zarema

Semoga berbahagia ke akhir hayat buat Aidil dan Zarema. Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook WunderClique.
shah alamP.S: Jemputan eksklusif ke Pembukaan Butik EDZ cawangan Shah Alam hari Sabtu 15 Mac, 11 pagi hingga 8 malam. Voucher *RM50 untuk 50 orang terawal dan *hadiah percuma. *T&C. 03-55100025. Info lanjut:http://www.edz.com.my/index.php/edz-shah-alam/


gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema

gambar pernikahan aidil zarema
gambar pernikahan aidil zarema

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

148 responses to (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Aidil & Zarema Daripada WunderClique

  1. Raja Bomo says:

    who cares?

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      lepas ni bayar duit susu anak2 kau tau, nanti raja bomoh tampar kau mcm buaya.

      0

      0
    • Ayam says:

      Zarema mulut lebar cam donald duck.

      0

      0
    • mak jah says:

      hmm….aku igt lagi,dulu aidil kata xkenal..kata rita ni penipu,suka fitnah suami sendiri.akhirnya,c zarema ni jugak yg ko buat jadi bini.jodohkan..who knows.tapi, sebenarnya c zarema ni spesis HS juga.hahaha cuma dia ni tak juga over.okbaiiiii~~~~~

      p/s;nara lain kali xyah nak update kisah dia org ni.meluat siot

      0

      0
    • Ritu vs Aya says:

      Alhamdulillah… kan bagus kalau kawen di retui oleh mak ayah kita. Lepas ni bimbing Zerema utk jadi isteri mithali yg boleh dipimpin utk masuk ke syurga sama2. Jenguk anak2 dan bagi nafkah ikut perintah mahkamah sebagai tanda bapa yg sayangkan anak dan xlupakan tanggungjawab. Barulah minah perlis tu x melahar sana-sini

      0

      0
      • lisa ray says:

        Insya Allah…amin..moga zarema ikut jejak ayu bertudung….apapon hanya dorg yg tau kisah sebenar..jodoh mereka x kuat..nk bt cmner..redha je la..si rita ni bila nk berubah…makin seksi jer…akhbar sahari ex husband pon cakap rita ni susah nk dibentuk…..hope ubahlah diri seiring ngan usia anda yg makin ‘matang’

        0

        0
        • Lisa Ray, apa yg ko merepek ni, quote nama org tu, apa ada kena mengena. Kalau aku cakap apa kurang si ZZ ni, ko suka. Bersosial dgn geng DUNIAWI tu ko ingat bagus sgt, berjalang ke luar negeri bercampur laki pompuan, sikit2 berparti entah tema apa keapa, lepas tu orgramai tegur, baru tunjukkan alim2 kucing, baru tahu buat amal, bertudung bagai (itupun selepas kena lahar), lepas tu post kat ig tunjuk, mereka lah umat Islam terulung, tak ke hipokrit namanya. So, moral nya disini, jgn tunding jari pada org lain, satu jari kau tunding pada org, org lain boleh tunding sepuluh balik semula. Anyway, RR takde kena mengena dgn tulisan di atas, ko ada nampak Nara tulis nama RR disitu tak??? KE KO BUTA??? Pehal, kalau dia seksi pun, dia ada kacau hidup ko, kenal pun tidak …. Kenapa dia perlu ubah diri dia, I dnt see anything wrong with her, selama ni pun dia cuma perjuangkan nasib dia sbg seorang isteri dan ibu pada anak2. Ada ke kontroversi berkhalwat atau ambik suami org, atau berpoya-poya dgn lelaki lain selama dia berumahtangga. Takde dengar cerita pun dia pergi menjalang ngan kawan2 or yg bukan muhrim kat mana2 up until now. So, jgn pandai2 nak aib kan org di sini ye, jaga diri sendiri sudah.

          0

          0
        • bobcat says:

          errmmm…. zarema ngan rita sama jerr…
          zarema = kaki disko, dicop perampas laki org la bagai…
          rita = mulut alahai… seram, muka byk sangat injek sampai dah kaku… aidil = mmg player on and off field… dulu main cinta ngan rita walhal sah2 dia ada laki si akbar shaari – kawin jap je sbb syokkan si aidil lak.
          in a nutshell = sama je suma, tak de satu pun yg better than the other. tak payah la penat2 sokong org tu org ni, wat penghabih boreh je.. wakaka

          0

          0
    • nenas says:

      YUP WHO CARES.

      AND I HATE THE ‘GOAL’ SCREAMING PART.

      NO MANNERS AND NO BRAIN. NO MATURITY SHOWN BY DMEROYAN

      HORMAT LA SIKIT. SAYING ALHAMDULILLAH IS MUCH BETTER

      0

      0
      • nuna says:

        kolot sungguh. ada yg ucap alhamdulillah kot. dia ckp goal tu sbb si aidil ni kan pemain bola sepak. adoi for me tak salah pon bukannya lepas sah akad tu aidil bangun joget2 pon. open minded la skit bro/sis. pastu aku nyampah betol yg duk banding2 rita n zareema. bgi aku semua lawa. n bgi aku, mesti ada kurang kat mana2 kat rita tu. trimalah wahai manusia oii n stop comparing rita n zareema. just hoping for the best je lah utk mereka smoga aidil tk lupa kan his responsibility pd anak2 dia ngan rita tu, dah k? salam. ;)

        0

        0
      • anonymous says:

        Yg pekik tu tak da adat…dah tua pun bodoh kecik2 tak nak mampos dah besar malukan mak bapak. Budak kecil pun tau hormat kat tok kadi dan sekliling.

        0

        0
    • mak mentua says:

      pasni xder dah bil air si aidil bertungak berbulan2 ahakkkssssss

      0

      0
    • Anonymous says:

      Perkahwinan bermaksud memiliki bukan merampas..jika menggunakan teknik merampas ia tak akan kekal…restu kedua2 belah keluarga penting..moga jodoh Aidil & Zarema kekal hingga ke Jannah..

      0

      0
      • Ash says:

        Dapat menantu anak VIP sapa yg tak suke…Tumpang glamer org kampung nokk…Jika direview balik, segala dakwaan and desas desus masa kes Aidil ngan Rita ari tu bukan ker Aidil ni nafikan zarima ni dia tak kenal…Akhirnya tuhan tunjukkan juga…Tapi takpe,dah jodoh khenn…Semoga boleh hidup bahagia…

        0

        0
  2. Nureza Aida says:

    Nothing special. Tak cantikpun. Macam biasa jer macam tak ada seri pengantin. Heran betul, kenapa sibok nak glamerkan dorang ni

    0

    0
  3. Rose says:

    Dah sah betul la telahan si Rita tu dulu, huh!!

    0

    0
  4. kawan markonah says:

    nyampah aku.. lagi nyampah tgk yg baju pink n baju biru tu…

    0

    0
  5. quad core says:

    Zarema x cantik

    0

    0
    • PI says:

      mungkin dia tak cantik fizikal, tp hati dia cantik. mungkin orang lain nampak tak cantik, tp hubby dia nampak dia cantik. who knows

      0

      0
  6. emalia says:

    Alhmdulillah..dah halal phubungn awk brdua…selmt mlyri bhtera pkhwinn…

    0

    0
  7. mak says:

    latar belakang macam pokok2 dan lampu2 kat ICT…

    0

    0
  8. MAKDARA says:

    cam ibu dan anak…. :)

    0

    0
  9. MAKDARA says:

    Hensem Aidil…wajah berseri seri

    0

    0
  10. giena says:

    Mudah JATUH CINTA..mcm tu jg la mudahnya TERJATUH dari CINTA..xmnt pun rita,tp pesal rs sdh je bile tgk caption Aidil <3 Zarema..once diepun pnh love Rita gak.. ape pun,smoga kali ni jodoh bkekalan..

    0

    0
  11. lulu says:

    Hah yg mamat ni da kawen… Yg kapel 2 bla plk brkepit ksana kemari.??. Mne2 ade jerk dua ekor ni

    0

    0
  12. Sotong Gendut says:

    Sekarang aku menyampah tengok ND.. dulu aku suka sekarang dah tak…. aku tengok 2-2 ta betul……Nampak mcm Mak ngan anak je kahwin si Aidil dan Zarema niee… hahahhaha…Rita jangan sedih you amik darah muda lagi handsome dan kaya ok?

    0

    0
  13. Syaz says:

    Ketat betul baju kau aidil. Semput aku tengok.

    0

    0
  14. prayformh370 says:

    BOSAN dengan cerita adik beradik kembar ni.

    0

    0
  15. Sue says:

    Untuk kali yang ke-dua buat Aidil, namun pertama kalinya merasa menjadi raja sehari. Harap jangan dilupakan anak2 yg sedia ada sekarang walaupun ada tanggungjawab baru.

    0

    0
  16. tok bomoh says:

    kenapa la nara nie uplod entry psai depa..bukan retiss pon..dok kwn ngn retis je,ex huby retis,adik ipar retis sendu..buat nambah dosa aku ja!!

    0

    0
  17. minah jambu merah biru says:

    nyampah tengok si ayu tu sebokkkkk aje huh !!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    exposure tak betul lah cameraman…background too white! Ape2 pun tahniah Akak ucapkan dan jaga bini baik2 ye..tapi jangan lupa tanggungjawab pada anak2 tu.

    0

    0
  19. ye-ye-o-jer says:

    gembira sakan smp menjerit GOL….!!!!
    si roadah tu tersengih x hingat sgt sbb berjaya meruntuhkan rmhtangga iparnya & mengahwinkannya dgn si zarema ni…..
    tp iyelah, dunia ni kan bulat….whts u gv, u get back….
    so…..jgn over confident yer….

    0

    0
  20. tok moh says:

    lebaq benor senyum puan rodoh…very the plastikkkk.
    pengantin laki ok lerr…(basi dah)
    pengantin betina, omakk aiii muka sebijik mona fendy..tengok belah tepi macam pondan lorong tak siap renovate kejung semacam aje..geli tengok. seri? seri tang mana? sooo tak cantik muka tua masam. betina camtu nak buat bini? nak buat ibu pada anak2? aiyoooo burit dia nganga siap pakej duit sejuta celah burit pon i tak sudi kau…phuii

    0

    0
  21. gw2 says:

    Yes! Finally ?omeone writes ?bout guild wars 2 damage hack.

    0

    0
  22. mak temah says:

    bayangkan perasaan rita ketika ini…

    0

    0
  23. aku gadisss says:

    tu lah,nikah lagi kat thailand.. ajak aku tak apa gak !! hahaha

    0

    0
  24. Eyanti says:

    puan rodah tu senyum lebar sebab hasrat die tercapai. dulu si rodah tu yang tergile – gilekan si aidil tapi si rita yang dapat, daripade kempunan si rodah tu rembat aje si zaquan tu. tak dapat burung aidil dapat rapat pun jadi le.

    0

    0
  25. ketiakberlecak says:

    Alhamdulillah tercapai gak hasrat si Aidil ni nak menikah & bersanding mcm pernikahan orang lain. Tu la masa dgn rita dlu dok lari ke Thai… Walaupun bini nampak mcm sebaya Che Ta xpe asalkan ko bahagia… Semoga bahagia til jannah… buat anak reramai tapi jgn tingai plak lepas tu….

    0

    0
  26. Bonda says:

    Apalah manusia2 zaman sekarang ini, bercakp ikut sedap mulut mengata sana sini. korang ni sempurna sangat ke?Sampai sanggup mencaci sampai begitu sekali. Dunia ini milik Allah.

    0

    0
  27. gebu says:

    c rodah tu pulun sengih sampai telinga..memg menantu2 suma mulut lebor2 ka…oopppsss..maafkan saya..huahuhuahua…tahniah la ye tp jgn lupa anak2 ..susu anak pampers anak…xyah nak belagak suci sgt larhhh..!!…

    # napa muka nora danish mcm xmndi..selekeh giler…pastu berkepit sana sni,oppsss anak menteri cver jgn lupa tuu….chiioowwwwwwwwwwwwwwwww..

    #prayforMH370

    0

    0
  28. Lin says:

    Jgn telampau suka Ayu…Nk ingatkn saja, jgn telampau suka…..u got what i mean?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      dh tentu si aidil kembar Nye si zakuan nanti zakuan akan mengikot jejak Nye si aidil kawin buat kali yg keduaaaaaa laki kn boleh kawin 4 !! tk salah kalau si zakuan nk kawin satu lagi tol tk peminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat !

      0

      0
  29. Anonymous says:

    Wah..Kayanya besan pakcik dn makcik patut le restu!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mana x kaya si zarema tu..kn ayah dia ade kes ambil 8 tanah lot secara haram n buat banglo istana mewah.sepatutnya dia tlg rakyat dpt kn tanah, ni dia kaut hbs utk ank beranak dia. Kalau xsilap ayah zarema ni byk kes mahkamah psl rasuah. Bila dh byk kes mahkamah takut byk lg kesalahan dia diubgkut tu yg bunuh diri (tp kes dia bunuh diri disorok & diganti konon meninggal sbb sesak nafas)..xcaya cer korang google datuk zakaria md derus..padan sgt la aidil tu dpt keturunan penipu mcm zarema..dua2 pon penipu..hahaaa

      0

      0
      • confuse says:

        Sorry Anon, tp nama dia kan Zarema ZAINAL..aku pun ada dgr gak..tp sbb nama dia ada zainal bukan Zakaria…sorry aku tanya ja..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Yup nama dato zakaria ade 2..try google ye..dato zakaria @zainal bin md derus..dont why anak2 arwah xpkai nama zakaria..maybe takut org tau dorang anak2 dato zakaria yg byk menipu org ramai kot..

          0

          0
  30. amnesia says:

    xsuka1000000x……………………..

    0

    0
  31. Melati says:

    Macam David Beckham kawin dgn itik serami.

    0

    0
  32. Melati says:

    Selera ker Aidil malam pengantin nanti?

    0

    0
  33. semoga berbahagia :)

    0

    0
  34. Melati says:

    Macam David Beckham dgn Itik serami.

    0

    0
  35. anti perampas says:

    Knp muka2 prampas smua mcm sama je…si zarema nie macam muka memey la aku tgk…huhuhu. dulu bukan main menafikan xde hbungan…meluat tgk prampas2 ygx sedar diri…smua mendada je aku tgk…xleh pcaya smua artis d malaysia..hipokrit..huhuhu

    0

    0
  36. Eyanti says:

    24k, mahalnye hantaran dan mas kawin? rita mintak nafkah anak 5k, si aidil dah mengarut yang bukan – bukan. bebini dan buat anak aje pandai. tanggungjawab ke laut.

    0

    0
  37. mama sumayyah & adib says:

    Alhamdullillah selamat pengantin baru to both of u.Buat si Aidil bile dh dapat gading ‘bertuah’@ bini baru di lupe jgn ‘tanduk’@ank2 (saat ni sedang mengulit mimpi).Ingat ank2 adalah amanah Allah, and them are ur responsibilities, do not forget about them.Apabila si aidil gagal menjalankn tanggungjwp as a father maka Allah akn bertanya anda di padang masyar nanti.Bersiaplah wahai sang lidah bertutur kepada perkara yang benar belaka.

    0

    0
  38. xpyh over says:

    ermm si zarema untung la mak ayh aidil restu..mula2 ja esok kelak…hahahaha..mas kawin saja 7 ribu..nafkah anak 5 ribu pon pertikaikan..ermm esok dah ada anak ngn zarema ….anak2 yg sedia ada abaikan..almaklumlah ada anak baru..ini semua poyo

    0

    0
  39. ciktt says:

    Alhamdullilah.sudah halal.Allah suka.syaitan menangis semahunye melihat anak adam disatukan.maka kumpul lah pahala menyentuh yg sah memandang yg sah buat aidil dan zarema.yg mana sakit hati tu teruslah tambah dosa dgn kata2 nista korang.

    0

    0
  40. kop says:

    tahniah…bagai pinang di belah dua
    cantik je pengantin perempuan, tak nampak tua pun

    kalau peminat rr pun, tak perlulah konon nya rr nampak lebih muda
    yg tua tetap tua, yg muda tetap muda
    yg muda pun akan jadi tua….

    0

    0
  41. cilika supra says:

    Macam mak nyah je c zarema ni….eeeyyuuueeewwwww!!!!!! Ori ke idokk?? Cntik rita lagi..natural beauty gitew..

    0

    0
  42. tahniah aidil dan zarema..semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..

    0

    0
  43. Chico says:

    Tetek nora besar dan jatuh melendut macam tetek lembu. Hasil adunan nadeem tiap malam ek?

    0

    0
    • seciput says:

      bukan besar kecik londeh bersepah aje. Lepas tu pakai bra tak kena. Learn the difference!

      0

      0
  44. KEKWAT says:

    tolong hidden kan cerita pasal dorang . such annoying . please !!

    0

    0
  45. miss n says:

    ZZ ni sape???artis ke??ke fofular sebab aidil jer?

    0

    0
  46. Willian says:

    If you create plans for round world tickets, determine whether it’s worth considering given
    their cost. However, you might have to inhale many lots of
    these bottles in the row with the to happen. Most of your companion fall
    sick yearly and rehearse a large amount of medicines to overcome the diseases.

    0

    0
  47. azni says:

    duit susu anak jgn lupa kasik.. kawin kangmain grand.. duit susu pon mintak diskaun.. ni la kalu budak tak cukup empok sibok nk kawin

    0

    0
  48. Pemerhati says:

    Lets start counting their days……. tak sara anak2 kehidupan yang baru pun bakal sengsara dan tak diberkati. Nothing special and nice abt this couple….. Nak tgk mak bapak, family aidil…sejauh mana seronok, gembira dan kepuasan yang akan dikecapi. Balasan tetap menanti.

    0

    0
  49. haha says:

    WEH NEDIM SENYUM MACAM BUNG MOKHTAR!!!! HAHAHAHA

    0

    0
  50. joyah says:

    aku agak keluarga aidil gila harta kot.. si rita dorang xboleh terima.. tapi Z yg kaya boleh plak.. dunia dunia..

    0

    0
  51. estri says:

    Apapaun yang terjadi, turut mendoakan yang terbaik, semoga menjadi keluarga SAMARA.

    0

    0
  52. Fashion Police says:

    Kalau korang perasan nedim n aidil pakai gelang yang sama. Gelang apa tu ya?is it in fashion now?or its just a friendship band..mcm huruf H..and H stands for Heremes Berkin?kaya betul if Hermes nih

    0

    0
  53. adie amiegos~ says:

    mak tgk zareema ni mcm berumur byk je. bukan stahun tua dr aidil ni. tula aidil kau tak nak pilih mak. mak nmpk lagi muda dr si z tu tau.ferrari pun aku mampu bagi kat kau. huh!

    0

    0
  54. ainn hawanis inarahihuh says:

    u go girl..cantik sangat kawan ni..peduli apa orang nak cakap..

    0

    0
  55. Hubby says:

    Memilih jodoh bkn kerana rupa paras yg cantik, harta kekayaan atau pengaruh ttp wanita yg blh taat pada suami, respect parents n family dan peneman kala susah n senang. Jodoh n maut adh rahsia, jgn kita menafikn kuasa Sang Pencipta…

    0

    0
  56. tinot says:

    WEI??KORANG NI BERCAKAP bukan main.goole la sendiri umur zarema ni..taun ni dia baru 22 tahunlaa…mana de tua dr aidil.aidil dah 27 taun ni..jangan duk kutuk sgtla.ade jugak yg muka jenis matured macamni..tapi bile dia umur meningkat nnti pun muka dia tak berubah sgt..mcmtuje..kenapa fanatik sgt dgn rita?dia baik sgt ke?cucuk botox muka dah jadi panjang semacam je.tgkla mcmna dia tak bg anak anak dia jumpa mak bapak aidil.jatuhkan maruah suami depn media.cakap pun besar.pkla..kita tak dalam rumahtangga dia..kite taktau mcmana aidil ni kene queen control dgn rita tua tu.kalu dia baik sgt awat dia pun kawin cerai dulu.

    0

    0
    • rita botox says:

      asl ko xgoogle je apa kes aq cerai ngn aidil! ngatew owg xpdg kiri kanan… kasi google lorh… apo laie..

      0

      0
  57. Mat K says:

    aidil, sedap?

    0

    0
  58. Anonymous says:

    ok je..sweet je..I loikee…

    0

    0
  59. anonymous says:

    smlm baca hmetro ahad si zarema ni umur 28 tahun la..si aidil baru 27 tahun.ptt la si zarema ni………………

    0

    0
  60. awek cantik says:

    DiMEROYAN crew bebeyh~

    0

    0
  61. MAXMORA says:

    masa tengok PENCETUS UMMAH baru aku nampak perangai Rita Rudaini..sampai ustaz2 geleng kepala.. patutlah kena tinggal..

    0

    0
  62. Anonymous says:

    Udah2 le tu. Redokanlah mereka. Sume pihak ada silapnye. Aidil ada silap masa jd suami Rita dulu, memang x dinafikan, tapi rerasenye Rita pun ade silapnye jugak. Aidil x tegas sebagai suami. Rita keras kepala, tak nak mengalah dan merendah diri. Patut dah tau keluarga mertua x suka, berusahalah untuk ambil hati mereka, sentiasa merendah diri dan mengalah, bukan bermakna akan kalah. Ini tidak, asyik dok melahar je, x nak muhasabah diri dan mengaku kelemahan. Sebagai manusia (sesiapa pun termasuk saya) kene berdoa mintak Allah bersihkan hati, baru kita rasa tenang. Jgn asyik cari salah org je.

    0

    0
  63. cute says:

    sekali pandang muka baju biru tu, mcm bung mokhtar jaa….

    0

    0
  64. D says:

    Tolong jangan panggil dorang Beckham-Victoria Malaysia!!! Tak sama langsung!!

    0

    0
  65. gbiru says:

    tahniah
    semoga org berhak utk bahagia
    kerana kebahagiaan perlu dicari dan dikongsi
    moga penghijrahan ini, membawa erti kehidupan yang lebih baik.
    Insya Allah

    0

    0
  66. sha says:

    dorang berhak untuk bahagia.. tahniah semoga berkekalan hingga akhir hayat.. jaga la perhubungan ini supaya tidak terputus lagi.ameen..

    0

    0
  67. Anonymous says:

    Disaat aku nengok pict aidil kawen ni..rase sayu+sedih sgt dowh!!! bukan sebab aku minat mamat nhh..ohhh plssss la…!!! sedih mengenangkan anak2 die..ryan&arjuna yg masih tak kenal erti dunia lagi..bertabah lah wahai rita dan anak2… :(

    0

    0
  68. zaleha jalal says:

    tak hairan la taste aidilkan pempuan tua…sok lau dah xsuka leh kawen lagi….

    0

    0
  69. reverse osmosis process says:

    semua org nampak happy, alhamdulillah..kebahagiaan..itu yg dicari Aidil..baguslah jodohnya Zarema tu..kalaupun kedua2nya ada sejarah2 yg kurang elok disebut, kita doakan saja yg baik utk mereka, semoga memnjadi pasangan yg diredhai..insyaAllah

    0

    0
  70. budu says:

    zareema mcm pondan…..

    0

    0
  71. Manusia says:

    Kawen jugak korang. Alhamdullilah. Jodoh. Patut la nk bg nafkah anak berkira rupenye nk kawen grand2 kt hotel majestic. Haters2 sekalian korang mampooo? Tak mampoo diam je la. Bertuah zarema. Lps ni klu isu berbangkit tak de duet nk bg nafkah anak mak tak tahu la. Cth terdekat AC mizal. Nk ckp lbh2 pon takut.

    0

    0
  72. cak kun cak says:

    kalau perasan trend skang artis nikah dekat rumah atau dewan…SEBAB??? kalau nikah masjid kena pakai tudung nnti tak lawa…huhu

    0

    0
  73. […] (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Aidil & Zarema Daripada WunderClique (144) […]

    0

    0
  74. Penang says:

    Rita Rudaini lagi lawa pada Zareema…

    0

    0
  75. Beth says:

    Exercising consciously with a well defined goal will guarantee the type of toned muscular body they are seeking.
    We simply love HardX. Moreover, if you are looking for
    that perfect piece of Jewish jewelry and that works as a lucky
    talisman as well, then there can be nothing more apt then the kabbalah red
    string bracelet. Hard X now, Bride flip flops are a fun and
    easy way to keep your feet in style while allowing
    comfort to keep you focused on the things that matter most at your wedding.

    0

    0
  76. ?ttractive component of content. I just stumbled upon your
    blog and in ?ccession capital to claim that I get actually loved account your blog ?osts.
    Any way ? will be subscribing for your feeds and even I success you get right of entry to consistently rapidly.

    0

    0