Written by AbangNara | April 3rd, 2012

Abang Nara masa zaman remaja dulu memang minat bebenar dengan kumpulan Elite ini. Lagu feveret Abang Nara tak lain tak bukan ialah Tamparan Wanita. Kalau tak silap Abang Nara, kumpulan Elite pernah digelar Spice Girls Malaysia kerana kehebatannya. Mantap kan?

reunion kumpulan elite

Dan sempena majlis pernikahan Azza Elite, Abby Abadi, Sasha Saidin dan Watie Elite telah pun membuat reunion kecil-kecilan. Sayangnya Linda Rafar tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan Azza. Namun dapat dilihat keceriaan di wajah keempat-empat kumpulan Elite yang lain apabila dapat bertemu antara satu sama lain.

Lagi 16 gambar reunion kumpulan Elite di majlis pernikahan Azza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit Facebook Sasha Saidin.

reunion kumpulan elite

reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite

reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

173 responses to (17 GAMBAR)Kumpulan Elite Reunion Di Majlis Pernikahan Azza

  1. kihkih says:

    Ceh adik ipar ngan kakak ipar baju biru ngan baju coklat. haha tak padan bebenor

    0

    0
    • lagu2 kumpulan elite dulu mmg best…
      kalau la skarang ni masih bersatu

      0

      0
      • viva says:

        sape yg kawen ni, azza ke cik ta????konfius2

        0

        0
      • mereka semua telah menari “aaahhh oh oh, taraguna kau rayu, oh ku tak sabar, ku tak diganggu, tak ingin ku diperdaya, kami G.I.G.” olo!!!

        0

        0
      • x seksi says:

        org nak nikah di masjid awk pun nak nikah di masjid. nak amik keberkatan katanye. tp…..hurmmm pesalahnye menutup aurat sikit…..sasha n abby paling manis sekali :)

        0

        0
      • imani says:

        orang lain boley bertudung walaupun sesetengah xlitup..yg si pengantin pulak xboley belajar menghormati masjid..
        mesti signboard kat masjid ZON MENUTUP AURAT kecik sangat..

        apapun..abby n sasha..cantik.. :)

        0

        0
      • aku xsuka propa says:

        kalau ade pembaca nara yg jadi saksi masa akad haritu kat masjid ni,sila lah buat pembaharuan signage masjid ya..cakap kat JKK mAsjid..”KEPADA BAKAL PENGANTIN YG INGIN MELANGSUNGKAN PERNIKAHAN DISINI,SILA MENUTUP AURAT DENGAN SEMPURNA,ATAU KELAK BERJAWABLAH DENGAN ALLAH”.haa..buat papan tanda cenggitu..ok x?ok x?ayoo…takde sorg pon dalam ahli keluarga menegur ke?logik weh..logik..sila pk secara logik adab berada dlm masjid~haish~

        0

        0
      • gogo girls says:

        Kumpulan ni best dulu..tapi memang de badi jadi anggota kumpulan ni. Kalau yg lain2 dapat title “Dato”, mereka ni masing2 semua dapat pangkat gelaran “Janda” kini atau satu ketika dulu. Dari Linda, Shasha, Watie, Azza, Abby dan Fiza..dan masing2 de scandal dan kisah masing2. Muka Shasha cam Mr. Spock dalam cite Star Trek lah sekarang..kening tak leh belah!

        0

        0
      • nini says:

        che ta nak promote org pakai tdg style die ler tue….nanti ada la brand “RozitaCheWan”..vaaahhhh….puihhh…
        tetamu2 yg datang lg tutup aurat dri pengantin..pe citer…
        watie cam serkup towel kat kepala..huahua..

        0

        0
    • fieydha jb says:

      ade lg sorang la xde linda rafar….
      abby cntik sgt pki tdg…like her so much…

      0

      0
      • diena says:

        gambar no 16..aik nape laki azza pegang watie..amboi br kuar masjid dh pegang org lain ?????

        0

        0
    • Ak yg comel says:

      rindu juge pd elite..xboleh lupe 1st time beli kaset artis malaysia ialah elite.album g.i.g tuh

      0

      0
    • joyah says:

      apsal RCW lebih2 dari pengantin nih..??? bajet sungguh la hg nih che’ ta oit..

      0

      0
    • aku xsuka propa says:

      kalau ade pembaca nara yg jadi saksi masa akad haritu kat masjid ni,sila lah buat pembaharuan signage masjid ya..cakap kat JKK mAsjid..”KEPADA BAKAL PENGANTIN YG INGIN MELANGSUNGKAN PERNIKAHAN DISINI,SILA MENUTUP AURAT DENGAN SEMPURNA,ATAU KELAK BERJAWABLAH DENGAN ALLAH”.haa..buat papan tanda cenggitu..ok x?ok x?ayoo…takde sorg pon dalam ahli keluarga menegur ke?logik weh..logik..sila pk secara logik adab berada dlm masjid~

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko ingat kalau betul2 la pengomen2 dlm blog nara ni ada masa hari akad nikah tu, diorang berani tegur kesilapan Azza tu?
        (pergi jemaah kat masjid ke?)
        Diorang ni berani kutuk artis dlm blog ajer….. kalau keluar entry Memey, kutuk bagai nak rak.. keluar entry Azza, kutuk jambul la, kutuk hantaran buruk la… ntah2 kalau artis yg dorang kutuk dlm blog ni lintas depan dorang, diorang dulu yg beratur depan sekali mintak nak bergambar nak sign kat dada bagai….

        0

        0
    • eleh eleh says:

      perhh ….slumber derk je masuk masjid rambut terkeluar2…

      0

      0
    • kuhkuh says:

      erk. aku tak paham. jelaskan ye kihkih. siapa adik ipar siapa ni

      0

      0
  2. sha says:

    y RCW ade..semak je..

    0

    0
    • mashi says:

      gambar #6

      Azza : Amboi over ko che ta. Ko ke aku yg kawin nih?
      RCW : Ade aku kesah?
      Azza : okey… (muke pasrah)

      0

      0
    • amy says:

      rcw tu memang semak jer,,,dah la sombong. Artis2 lain ok jer,,,dia jer yg susah nak bergambar. Org mintak elok2 nak bergambar,,,dia main belah jer mcm tu. Siap ckp “takyah nak amik2 gambar,,,amik gambar pengantin jer la”. mcm tu ker artis nak org minat dia. forget it la lepas ni.

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Rozita Che Wan memang gitu cik amy oi.. kecuali kalau lelaki yg mintak bergambar jer dia layan, kanak2 pun takper asalkan lelaki, kalau pompuan yg mintak bergambar mmg dia bo layan. Aku pun selalu dengar member2 aku kat set cakap gitu..

        0

        0
      • kinkong kampong says:

        rcw kulit berkedut mcm umur 50 an……bajet ayu….blah le…

        0

        0
  3. Sarang Tebuan kah itu says:

    Watie dah macam org baru lepas mandi, cik ta taktau macam apa. Over kau nyah

    0

    0
    • .. says:

      mcm avatar

      0

      0
      • Aisahwayar Rai says:

        Ok lah jugak, walaupun tak menutup aurat kira Wati ada kesedaran sivik nak menyembunyikan rambutnya di bawah selendang dalam masjid.

        0

        0
      • betul. walau wati sering ditohmah tak tentu pasal, tapi dia masih berbudi pekerti bila masuk majlis. bukannya hati busuk macam sesetengah pembaca dalam ni.

        p/s: sesetengah. bukan semua. tolong jangan terasa. hidup ini sementara. wartawan hiburan pondan homoseksual. esok masih ada.

        0

        0
  4. lisa tak pandai berlakon says:

    dalam masjid kan? orang lain elok bertudung nape pengantin plak terdedah. peliks

    0

    0
    • Anonymous says:

      adoiii… hari tu dah satu post nara org hentam dia psl isu ni, sudah2 laaaa… doakan je dia berubah…

      0

      0
    • fyda jb says:

      2 la artis ni…nk pki tdg pon susah…hina sgt ke nk pki tdg…hormat la msjid…sekejap pon xpe…kn lg manis n cntik klu bertudung…emmm..entah la…xtaw nk ckp.. y penting abby n sha2 sgt manis n cntik bertudung…pegantin npk biase je….

      0

      0
    • marris says:

      Azza said ‘Well..I don’t mind…janji popular..!’

      0

      0
  5. anne says:

    wahh cik ita mengalahkn pengantin plak ye

    0

    0
  6. ms annn says:

    menutup aurat mmg TAK la… tapi aku rs, watie lg sopan kot dr RCW

    0

    0
    • blacktie says:

      btoi tu..wlpon tutup x abes..tp dada tak nampak sgt… tetek si RCW terjojol gitu.. tok imam urut dada doplo kali.akkakaka

      0

      0
      • olala says:

        Wey… Baju RCW la yang paling sesuai utk majlis kawen ni. Class gitewww… Ape korang tak ingat ke statement die mase isu baju ala2 KPop die tuh… XD

        0

        0
      • yaya says:

        dia saje jela tuh pakai centuh.kot2 ade “terune”,dude gatal,vip2 gatal,atok2 gatal bekenan tros bole nikah tros kat situ…bwekkk

        0

        0
  7. Azza ni tahu adab masuk rumah Allah ke tak ni ? Dada dedah2, rambut tersembul keluar. Tahulah kau nak kawen, takkan tak duit dah habis sampai tak cukup nak beli kain untuk tutup dada airport dengan kepala kau tu ? Heh. Tak berkat tau majlis kalau buat macam ni. NO MANNERS !!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko nii, hal berkat x berkat tu bukan urusan ko, xyah la nak doakan dia bukan2, dia x pakai tudung tu mmg salah, tp jgn la judge org lebih2 ustajah bn..

      0

      0
    • Yang di Rozita tu dah kenapa lebih sudu dari kuah tu ? Entah sapalah nak kawin agaknya kan. Dua2 pun sama, pakai ketat2, jarang pulak tu, sampai tetek boleh nampak sebakul naa. Geram aku, ni semua pose macam janda2 desperate nak laki baru. Pui !

      0

      0
      • pelempang wanita says:

        mana tetek sebakul???mana tetek sebakul???mana tetek sebakul???!!aku cukup pantang bile citer bab2 tetek ni..layan youjizz jap ahh..wey,bakul tu aku punye..

        0

        0
      • amy says:

        RCW ni mmg…dia yg lebih,,,sb dia tau wartawan akan datang ,,, tu yg dia overshadow pengantin,,,

        0

        0
      • kinkong kampong says:

        yang tesumboi keluaq tu bkn tetek…..sarung tetek jek…tetek nye kecik, span lebih

        0

        0
    • ntah lah says:

      kalau kat masjid rumah aku ni,tok kadi dah halau balik suruh tukar baju dah..gila betul ape pakai mcm ni masuk masjid.yg lain elok je bertudung.

      0

      0
  8. blacktie says:

    comel plak aku tgk si shasha saidin ni

    0

    0
  9. Anonymous says:

    trauma yang melanda, menikam2 jiwa, selemah ku lemah, lalalala… lupa lirikkk….

    ade lagi org nak sambung komen masuk masjid x pakai tudung ke? apa kata kita cari isu lain pulak nak x kwn2??

    0

    0
  10. awanie says:

    mcm cik ta plk yg kawin..confius haku!

    0

    0
  11. kema says:

    pelik.. pengantin nikah dalam masjid tapi x tutup aurat.. btw, slamat pengantin baru. moga kekal selamanya.. amin..

    0

    0
  12. Anonymous Anonymous Anonymous says:

    rilek je makcik2 kt blakang tu wat muke protes..orang sibuk nk kawen,korang retis2 lak sibuk nk b’gambor..kui3

    0

    0
    • amy says:

      yang makcik2 kat belakang tu lah mak pengantin, makcik pengantin, kakak abang pengantin, opah pengantin,,,tapi artis lain yg lebih gi tergedik2 blocked kami,,,sibuk dok posing2 amik gambar. Smpikan tok kadi nk baca khutbah pun terganggu, dah mcm birthday party lah pulak dorang buat. Tak hormat ahli keluarga pengantin langsung.

      0

      0
  13. awanie says:

    macam cik ta plk yg kawin..confius aku!

    0

    0
  14. orang says:

    bukan dalam masjid ker?pengantin xpkai tudung?

    0

    0
  15. puihh says:

    sopan je abby n shasha

    0

    0
  16. ieza says:

    naper pengantin pakai baju terdedah dlm masjid??

    0

    0
  17. zzz says:

    baju cik ta kalah pengantin..merelipp

    0

    0
  18. awanie says:

    mcm cik ta plk yg kawin..confius aku!!

    0

    0
  19. annur says:

    Sy pernah terjumpa azza kat kedai 24jam.. Time tu tgh beratur nak byr.. Dia beli air mineral,sampai je kat kaunter dia beli rokok 2 kotak.. Ermmm,harap2 husband dia pandai membimbing dia selepas ni… Sasha cantik bertudung. Dah berhijrah ke? Cik ta ttp mantop.. Glamor uu..

    0

    0
  20. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Fiza mana? aku minat Fiza…. masa shooting drama Ayoub dulu dia tenung aku… Fuhhhh…gugur jantung ku….

    0

    0
  21. rita says:

    RCW jugak yg paling cntik dalam smer2…kalah pengantin….azza x naik seri…

    0

    0
  22. peewwiittt.. says:

    dalam ramai2 artis kat situ,abby jugak yg nampak manis bertudung..

    0

    0
  23. Peminat elite says:

    Minat sgt dengan elite….shasha denga abby je menutup aurat yang boleh dikatakan agak sempurna…yg lain hancus..lagi2 rozita che wan tu…dada tersembur

    0

    0
    • artis kita banyak lemak says:

      aku tgk cik ta sekarang ni,,dah tak boleh pegang title perempuan melayu tercantik…mata asyik tukar kaler..,bulu mata dah panjang sekaki…baju semakin ketat dan asyik mendada sajaaa…. dah nampak macam plastik…anak patung barbie pun tak terover sampai mcm tuuu…
      aku tengok dia…sesak napeh weiiii…..!!!!

      0

      0
  24. Erkk says:

    RCW tu mmg x de bj yg simple2 kott..mesti nk over je…sesekali pki simple2 pon lg cntik kott..

    0

    0
    • Aisahwayar Rai says:

      Cik Ta tu kan dah siap bgtau dlm Nona aritu, dia memg takde baju simple2. Kemain lagi statement….. Nyampah haku.

      0

      0
      • hate rcw says:

        c rcw dgn adk die same je poyo lbh. yg adk ckp xda bl tshirt n xpnah pkai tshirt. poyo r. da kawin pn nk seksi2 lg tnjuk btik plastik. yg jnda plak da sangap nk belaki. e geli dowh.

        0

        0
      • anona says:

        Perghh…. RCW takde baju simple? Mesti tidur pun corset tak tanggal, make up seinci n baju blink2…

        0

        0
  25. erin says:

    eh baru perasan ada aida aris kat tepi tu.agak weird dia pkai tudung tu dgn muka dia.pakai tdg bawal 3 tone tu lg comel ape.hehe

    0

    0
  26. Al Hidayah says:

    Semoga semua wanita cepat tersedar dengan kewajiban menutup aurat yang bukan lagi fahamnya menutup kepala

    Ya Allah berikanlah mereka hidayah

    0

    0
    • Anonymous says:

      terima kasih hidayah.. ni laaa contoh cara menegur yg baik.. bukan mcm korg ustajah bn!! hidayah ni mesti baik dan cantik orgnya.

      0

      0
  27. sweetgirlz says:

    kak abby sgt cntik!! rozita ni nk pakai glamer je slalu eh……..

    0

    0
  28. daku insap says:

    kenapa hantaran buruk n kampung gila….???

    0

    0
    • artis kita banyak lemak says:

      biarlaaa…kalau itu aje yg depa mampu….buat apa berlambak n nak menunjuk nunjuk….kalau memang tak mampu….hantaran tak penting…,akad nikah n mas kawin saja yg wajib….

      0

      0
      • wang hantaran pon RM10,000 mek jah…janda tu dpt RM10,000..klu kat kampung2 janda dapat RM6,7 je tau…
        brg hantaran dorw cantik la tu…buruk tu kan seni….
        kampung2 pon seni ape hantaran dowang…
        yg penting akad nikah…klu hantaran cantik n mahal2 pastu up to date sgt wat pe klu akad nikah 200x pon xlepas…
        ye x “artis kita banyak lemak”
        ekekekekekeke=p

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Haa…. ni la penyakit orang kita terutamanya orang pompuan… Lantak pi lah kat dia, hantaran buruk ke, mahal ke murah ke… Doakan la orang tu bahagia…

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku pelik, ape pentingnya akad nak sekali lafaz? ada dlm rukun nikah ke akad tu nak kena sekali nafas?? org melayu je yg suka besar2kan hal yg x perlu, lantak dia la nak 800 kali akad pun, janji sah! soal duit hantaran tu, ko duduk je la kampung ko klu nak banding2kan ngan janda kat kampung ko tu, xyah nak duduk bandar, klu ade tempurung besar, letak skali tempurung tu atas kepala ko, hina sgt ke jadi janda?? ntah2 ko tu yg x laku ko nak dengkikan dia pulakk… cari la laki dr duk mendengkiiiiiiiii

        0

        0
  29. annie says:

    apehal RCW plak yg melebih2 dressing….? mcm dia plak yg nak kahwin…at one point confused jugak…..who’s the bride? tgk title azza! n obvious gila muka tu dah buat mcm2….magazine…tv…berlakon….expression sama jeee….mcm Kristen Stewart msia…..not for the beauty…but for the one expression for every occasion!!

    0

    0
  30. chinta says:

    kampung?? asal buruk je kampung la ea?

    0

    0
    • daku insap says:

      memang ler… kampung je guna renda2 tu… x sesuai utk konon2 artis yg di iringi RCW yg terlebey sudaaaa tu… hantaran ke main la barang gucci tetibe kene balut ngn renda je..buah tu lg lawa hamper THE STORE time raya cine hokkeeyyy…..

      0

      0
  31. belakangparangaku says:

    baek xyah buat kat masjid klau xnk tutup aurat.. buat bertambah dosa je

    0

    0
    • Anonymous says:

      buat kat masjid ke, kat luar masjid ke, x pakai tudung tu dh mmg dosa, xde nye tambah2 dosa, jgn nak sebarkan dakyah palsu plak..

      0

      0
  32. nekjahseries2 says:

    sekali nenek tngk cik ta tuuu da macam puak naviiiii dlm avatarrrrr……….peace yawwwwww~~~~

    0

    0
  33. RCW hot ker says:

    watie elite x sempat iron baju kurung…masuk umah Allah pe salahnya bekemas-kemas sikit..tutup aurat dgn sempurna…

    0

    0
  34. […] Nara, kumpulan Elite pernah digelar Spice Girls Malaysia kerana kehebatannya. Mantap kan? … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Azza, Elite, GAMBARKumpulan, Majlis, Pernikahan, […]

    0

    0
  35. mai says:

    sebagai orang islam,hormatilah masjid,tempat beribadah..ni ulama bg teguran terhadap penari tiang,kena denda RM25.napa artis x menutup aurat di masjid tak kena denda plak?tepuk dada,tanya iman…

    0

    0
  36. Korang jgn bz body blh TAK!!! says:

    lisa kawen xpakai tudung xkecoh pun..

    0

    0
    • Anonymous says:

      die nikah kt masjid ker??? kang aku kata ko ni tak pandai..marah, tapi tulis mcm budak2…

      0

      0
    • Aisahwayar Rai says:

      Sape kata tak kecoh???? Ko je yg tak sedar. Cube ko tgk balik brp banyak nasihat dgn penuh kasih syg tegur dia nikah tak pakai tudung.
      Takde pilih kasih wey.

      0

      0
    • :) says:

      Orang tak kecoh sebab Lisa tak nikah kat masjid. Ni nampak sah tak menghormati masjid.

      0

      0
  37. tora dtg lg says:

    bole ke masuk masjid pakai mcm pegantin tu..tudung xpakai ngan dada terpampang…donia2

    0

    0
  38. syira says:

    salam…

    semoga ada cahaya kebahagiaan untuk mereka semua

    0

    0
  39. sesungguhnya menutup aurat itu kewajipan bukan pilihan. says:

    ya Allah cantiknya abby abadi. abadikanlah kecantikanmu dalam kerudungmu.

    p/s: tiba2 aku rasa nak g minang je abby ni.

    0

    0
  40. bkn die hard fan neelopa says:

    muka abby nmpak tua gila ohh

    0

    0
  41. linda says:

    Nikah kt masjid xpki tudung..terbaikkkk pnye bodo

    0

    0
  42. tukang ajar budak says:

    kenapa la nak susah2..kalu rase nak bergaya dgn cara tak bertudung, boleh jer akad nikah kt umah. sah jer nikah..nape nak sgt buat kt masjid tp xnak menghormati masjid..memalukan sguh..imam pon x tegas, aritu adik ipar aku kawen kt masjis sungai tua, selayang..tok imam siap pesan jgn bergambar sgt dalam masjid, jgn beriyer2 cium dahi pipi bagai lepas akad, cepat2 balik terus…

    0

    0
    • Anonymous says:

      abg ak kawen pn mcm tu… tok imam x bg cium2 dahi dlm msjid.

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku kahwin dlm masjid… takyah dipesan sesiapa masing2 laki bini sndiri tau adab dlm masjid…rumah Allah…xde rasa nak bercium2 dahi lepas sah pun…(terpengaruh org barat lepas say I Do, pronounce as husband n wife pastu bercium2…ade sesetengah org Islam pun nak ikut) kameraman pun xde nk paksa2… pokok pangkal kesedaran individu tu sndiri… org yg kerap ke masjid maka secara automatik akan tau adabnyer ketika berada di sekitar kawasan… kalo kurang, cmni laa jadinyer…takkan semua bende nak berpesan…bukan anak kecil lagi…

        p/s: masjid shah alam pernah halau sepupu aku balik tukar baju pakai tudung masa nk akad nikah kerana pakaian die yg kurang kain… so tok kadi merangkap tok imam setiap masjid…jalankanlah kewajipan anda kalo ade kes mcm ni lagi…biar org sekeling marah2 kalo anda tegur, jangan Allah yg marah kerana anda x tegur…

        0

        0
  43. :) says:

    amboi rozita cw…mcm die je yg nk kawin..

    0

    0
  44. Tengku Sabri says:

    otak hang dalam masjid dedah gituh…hambeek kau…….kan da terkasar….upsss terlebey sudah~

    0

    0
  45. kucingsiam says:

    cantik sgt la cik ta oiiiii.. mnyampah aku tgk.. bajet lebih..

    0

    0
  46. wanda says:

    comelnya artis2 ni bila memakai tudung….sweet sgt,…moga artis2 lain pun akan mengikuti jejak langkah mereka yg dah brtudung…

    0

    0
  47. Aliya says:

    Mmg kurang sopan Azza berpakaian sedemikian rupa, sbb dlm masjid kan? Tapi MUNGKIN dalam pale otaknya berkata begini, “sukati mak laaa nak tutup ke nak bukak aurat, janji mak dapat anak ikan uolz.. Ko hado???” – again like I said, MUNGKIN.. =p

    0

    0
  48. mamboo jumboo says:

    abby abadi…..ko sgt cantik….aku suke….

    0

    0
  49. yuri says:

    hey hey hey bukan dalam masjid wajib tutup aurat kerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???

    0

    0
    • zzz says:

      bukan takat dalam mesjid ja wajib tutup aurat, kalau dh nma muslim tu mmg kat luar wajib tutup aurat….jgn ingt dlm mesjid ja ya.

      0

      0
  50. Anonymous says:

    sasha n abby cantik bangat.

    0

    0
  51. lady J says:

    che ta ker yg kwen??? wlpun die nmpk over baju die lg cantek dari pengantin…. azza mekap die biasa sgt….

    0

    0
  52. ustaJah says:

    walau tak alim pun, sekurang-kurangnya kita kena ada rasa malu untuk pakai yang menjolok mata dalam masjid..

    sepatutnya jgn buat kat masjid..dpt 2 kali dosa..satu sebab tak mampu nak tutup aurat secara sempurna..kedua, sbb tak jaga kesucian masjid..

    kalau buat kat rumah, kira dapat dosa pasal aurat je…hmm ntahlah…

    0

    0
  53. SAYA says:

    alah hai RCW…melampau kauuuuu…..

    0

    0
  54. Tukang Jahit Wanita says:

    Best tengok baju Abby, sederhana sangat dan sempoi. Bagus macam tu Abby sejak baru balik umrah ni…

    0

    0
  55. sda says:

    terkilan sikit pasal ada individu yang tidak menutup aurat dengan sempurna. Dibuatnya di masjid, tu dah bagus. tapi sygnnya tak menutup aurat dnegan sempurna

    0

    0
  56. rainbow says:

    jgn pelik klau non-muslim x hormat agama Islam klau kita sendiri yg d lahir kn sbg muslim, belajar pendidikan islam smpai spm(sukatan yg lengkap tuk basic muslim klau d HAYATI/FAHAMI waktu belajar dlu), kafa/pafa tp x hormat agama islam kita sendiri..semoga berubah ke arah kebaikan.. =)

    p/s:suke tgk shasha ngn abby..cumel!!

    0

    0
  57. hanie says:

    kadi rumah aku garang…pengantin masuk masjid tak tutup aurat..dia suruh balik cari tudung…kahkah…..bodoh la azza ni…sama laki dia tader tanggungjawab nak tegur….

    0

    0
  58. nilamza says:

    rasanya make up and pakaian paling over si Cik Ta tu ler…mengalahkan pengantin. huhuhuh….org lain make-up ngn pakaian biasa2 jer tp tetap anggun especially pengantin perempuan.

    0

    0
  59. minah_kampung says:

    kenape cik ta pakai begitu?

    0

    0
  60. Zalia Eleena.. says:

    tetamu yang datang semuanya menutup aurat… pengantin plak yang tak kisah menutup aurat dalam masjid…dah ler tu pakaian plak mendedahkan dada…

    0

    0
  61. akak bella says:

    cantiknya che ta… walau dah 40s ttp mantain cun .. cuma kalau bole contact lens tu jgn la asik2 tukar kaler + mekap tebal sgt… che ta ttp cantik kalau mekap tak tebal… pesanan tulus ikhlas dr ku….

    0

    0
  62. hans says:

    suka tgk abby abadi & shasha sopan sungguh…..

    0

    0
  63. artis sopan santun says:

    Assalam semua… ambo amboi amboi…. kamu semua ni… org islam ker bukan org islam ni… mulut mcm longkang…. nasihat nasihat jugak… tp nasihat la cara elok…. kutuk org tp mulut sendiri mcm longkang… camner tu?

    0

    0
    • Aisahwayar Rai says:

      Ko pun sama la, ingat nak tegur cara baik tapi yg ko kata org mulut longkang tu baik sangat la?

      0

      0
  64. xsukaartisprasan says:

    apela masalah dgn cik ta 2? artis lain dtg simple je, yg dia plak mcm pngantin apsal? dok sebelah pngantin plak bila bgambar.. xtau ke yg dia 2 overshadow majls org..pngapit ke? aku x rs la azza amik dia jadik pangapit.. x phm sungguh org perasan nih!

    to azza, Selamat Pengantin BAru…Semoga Berbahagia n Berkekalan.. ;)

    0

    0
  65. nz says:

    kalu org biase masuk masjid cpt2 suruh tutup aurat.kalu artis seme senyap org masjid kat situ.buat2 tutup sebelah mate kan.seme takut nk tegur.

    0

    0
  66. JEJARI KONTOT says:

    shasha pulak yg bertudung litup

    0

    0
  67. Anonymous says:

    ni azza yang kawin ker makcik rozita che wan yang kawin???!!!lebih dari pengantin aku nengok..

    0

    0
  68. JEJARI KONTOT says:

    MSG UNTUK CIK TA: BAK KATA STALISTA DARI MURAI DOT COM.. “FASHION ANDA OUT.ANDA TIDAK PERNAH MENEPATI CITARASA STALISTA.

    0

    0
  69. chong says:

    the bride herself doesnt cover herself properly in the mosque..unlike other guests …with due respect…

    sadly always is the muslim who cant respect and understand their own religion…even not all muslim

    0

    0
  70. laila says:

    APA BENDA LA DLM MASJID PON NK PLESSING LG.NAK JAGA MARKET LAGI.BDO BETUL LA.AK PON X PAKAI TUDUNG , TAPI DLM MASJID TU JAGA LA SIKIT DOL,JAGA LA NAMA ISLAM DGN BAIK.KAN MASJID TU.ROZITA CHEWAN MENGALAHKAN PENGANTIN.GELI LA PEREMPUAN PERASAN CANTIK NI.DGN MAKEUP SEBAKUL.

    0

    0
  71. bunga kaler pink says:

    sedihkan bila manusia sombong sangat dengan perintah Allah.

    Jangan nampakkan sangat kejahilan diri. Itu perkara asas.

    Masuk masjid, kena tutup aurat.

    Tapi, kenapa takde saudara mara/bakal suami/TOK KADI tegur adab masuk masjid.
    Yang ada ditempat tu, jawab lah di akhirat. Sebab tak tegur. selemah lemah iman adalah memprotes dalam hati.
    Nauzubillah.

    Ya Allah, janganlah engkau matikan hati hati kami.

    0

    0
  72. omei ensem says:

    kawasan kejiranan rumah ai..kalau nk wat majlis akad nikah camnie..kalau pengantin perempuan xmenutup aurat secara tertibnya dalam erti kata ‘owhhh very xsesuai’ contoh spt pic di atas arr……tok kadi xmau menikahkan pasangan pengantin tersebut…..sendiri mau ingat la kan….takan dalam masjid..di rumah Allah…ko nk pakai seksi..juntai2 rambut..dada bukak luas..lengan jarang2 kain renda2 bagaikan…tok kadi dulik ape..kalau baju pengantin ko ribu2 reganya…sucikan hati…cucikan minda..renung2kan..selamat beramal…:)

    0

    0
  73. syampu sunsilk says:

    cantiknyer abby bertudung ..muka sebijik cam erra fazira..makin slim nampaknyer..

    0

    0
    • mus says:

      kalau di kelantan kt kg aku..gambar pasport pengantin wanita yg pakai tudung tp masih nampak ank rambut skit je pun kna reject..kna ambik gambar lain la jawabnyer..inikan pula xpakai tudung dlm masjid mesti kna lesing punya ngan tok imam @ tok kadi..yg lelaki pula kalau pakai songkok xbetul pun kna reject gak..agaknya tok kadi mesjid diorang xkisah kut..mcm azza kata “well i don’t mind.. janji popular”..uolss…

      0

      0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      please la jaoh panggang dari api kau cakap muka abby sebijik macm muka erra eeeeeeeee geli nye minah jambu dengar !!! abby ni kalau dapat idong macm erra pn dh cukop bagos !!!!!!! tk tau tengok ke n tk tau beza kn muka abby ngan muka erra ! mate letak kt dahi ke pe !

      0

      0
      • syampu sunsilk says:

        mesti mata kau letak bontot kan..kau ambik blk mata kau letak kt dahi ..cuba tgk elok2 ade iras2 erra fazira tak..takpun mato kau tu potek kot..yg kau nk jeles sgt ni nape?? agak nya taik idung kau tu belum tentu lg tau nk sama ngan taik idung erra..

        0

        0
  74. Ms Criss Cross says:

    Paling cantik :
    No 1 Sasha
    No 2 Abby
    No 3 Watie
    No 4 Azza
    ^_^

    0

    0
  75. Anonymous says:

    knp laki azza tu ppg lengan watie??har2

    0

    0
    • Unknown says:

      alaaa.. laki sementara. kot2 pas ni jadi laki watie plak. tp kne langkah mayat laki dia dulu la.. hahaha.
      just kidding. peace no war.

      0

      0
  76. lolo says:

    pendapat saya sgguh tk manis kalu pengapit overshadow pengantin..hahahha

    0

    0
    • Nek Wan says:

      ya..la, cantik sangat pulak pengapitnya mengalahkan pengantin, betul tu bila masuk rumah Allah apalah salahnya bertudung, menutup aurat, janganlah pakai baju jarang2. jangan lah melebih – lebih….malulah kita sebagai org islam kalau itu pun tak boleh ikut.
      Tahniah Abby & Shasha.

      0

      0
  77. TANTE says:

    ya ALLAH.. moge kau beri petunjuk pada nya.. and moga dengan adanya suami… dapat juga membimbingnya ke arah ya diredhaimu……aminnnnnn:)

    0

    0
  78. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    mana linda rafar? dia beranak ke? kenapa dia tk datang?

    0

    0
  79. keChIq says:

    camne la nikah kt masjid xpakai tudung.takutnya umat Islam skang.mcm main2 pulak dgn hukum Allah..nauzubillah….

    0

    0
  80. Rafid says:

    Syasa n abby sgt manis bertudung

    0

    0
  81. kikilolo says:

    kamera abby kaler pink….he3..

    0

    0
  82. Bb says:

    Mesti ada yg tak perasan ada Aida Aris kan dkt belakang tu? haa~ takde sorg pun mention dia..dia pun artis jugak wehh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  83. saje-saje says:

    suke tgk sasha n abby…tp, aku pnah terlibat ngn satu photoshoot ngn sasha…dier ni mmg x bertudung, tp aku respect la dier ni jenis sembahyang…. siap bwk telekong skali..aku ni pn solat pkai telekong surau je…..ble dh siap photoshoot terus dier mintak izin nk padam make up sbb nk smyg…aku 1st mcm terkejut gak…yelah tym photoshoot ngn artis lain termsk lelaki, mane nk kisah semayg ke x……semoga Allah swt bukak lagi hati dier ke jln yg lebih baik…

    1 lg, aku pnah g lokasi drama aida khalidah….tym borak2 ngn dier, ttb azan…habis azan terus dier mintak diri nk solat cpt2 sbelum next scene start…mmg sgt respect artis mcm ni….nk smyg tu mmg ade je mase…cume nk dan xnk je….

    0

    0
  84. AnakAyam says:

    CIK TAA PASRAH JE LA…TETEK BESAR….I LIKEE

    0

    0
  85. meeradriana says:

    shasha saidin nmpk cam dah chubby..
    anak watie dah besarlah..

    0

    0
  86. Matahari says:

    Manis nya rozita,umur dah masuk 39 tapi badan teady and mantap.rajin pakai corset badan chantk?

    0

    0
  87. Kembang Setaman says:

    Muka RCW … scary …

    0

    0
  88. wanita tegar says:

    jap, aku confuse. sape penganten sebenornye neh? hahaha

    0

    0
  89. Nabila says:

    Hamboi Che Ta …hang ka yg nk menikah!!!..naik meluat dgn imej n pakaian hang skang nie…over bebenor..tersembul sne tersembul cnie…Klu ya pown nk amik berkat xpyh la pki bj lagu tu..ank2 da bujang…xelok tnjk penampilan mcm tu kat ank2…g pown hang bknnya muda remaja lg..da tua!..dl dgn bj kpop hang..nie ngan bj avatar hang plak..malu la Che Ta oiiii!!

    0

    0
  90. Terbakor says:

    amboi cik ta.. macam die pulak yg kawen haha..

    0

    0
  91. schienta88 says:

    Bukan sorang jer artis yg akad nikah kat masjid tak pakai tudung…ramai lagi,…just kita doakan2 smoga dia berubah utk menutup aurat…

    0

    0
  92. lynnyana says:

    sepatutnya kena letak signboard tidak dibenarkan masuk masjid/surau tanpa menutup aurat dengan sempurna.. baru reti base kot..huhuhu tp die dh minta maaf dh…. harap utk artis2 len yg bru nak kahwin dkt masjid uwh ambik iktibar..

    0

    0
  93. aku jelite says:

    tahape2 je..pngantin nye jambul kuo jgk dlm masjid. tetamu2 ade jgk usaha nk pakai tudung.tp si RCW tu bju nye jarang ke.mcm dia yg nk kawen.hmm x paham la..tutup la aurat tu btul2, nk msuk masjid.

    0

    0
  94. Anonymous says:

    Azza macam raja norbaizura masa muda..

    0

    0
  95. epa says:

    atas peha abby tu camera eh…comey…kaler pink… =)

    0

    0
  96. mama mia says:

    hrp sgt lepas nih pihak berkuasa atau pihak ajk masjid dpt keluarkan garis panduan yg lebih ketat tentang upacara pernikahan di masjid.. rsnye mcm dh rmai sgt pengantin yg selambe dekkk jeh x tutup aurat dgn betul ms dlm masjid…bkn setakat artis jeh, rmai lagi pengantin yg terdiri dpd golongan org biasa pun buat cenggitu.. mslhnye ahli keluarga or kwn2 pengantin pun 2 x 5 gak.. dah tuh, siap gambar posing2 maut plak dlm masjid tuh..waduh..

    pernah ada satu kes nih terjadi kat saudara perempuan aku sendiri, dia mmg selamba la x pkai tudung..selendang pun xde.. jenis x kisah pun.. tp before start upacara nikah tuh, tok kadi ckp kat sorg pak cik nih, dia xkan teruskan majlis pernikahan kalau ada perempuan2 yg dlm masjid tuh x tutup aurat dgn betul.. so pak cik nih carik la mana2 telekong, sruh saudara perempuan tuh pakai.. then baru lah majlis nikah diteruskan spt biasa.. so jgn anggap remeh jeh benda nih…hopefully, lebih byk masjid yg akan lebih strict dgn penutupan aurat..

    sekian harap maklum..

    0

    0
  97. anna says:

    suka tgk watie…
    ala2 gadis kampung gitewww…

    0

    0
  98. mai says:

    cute gile camera abby ..pink .. :P yang anak punye keee :P~

    0

    0
  99. hamba allah says:

    x de ilmu agama, x reti hormat rumah ibadat langsung

    0

    0
  100. source says:

    I have learn a few excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you set to create this type of excellent informative site.

    0

    0
  101. I love it when individuals come together and share opinions.

    Great site, continue the good work!

    0

    0