Written by serenity | April 30th, 2012

Nora Danish pernah menyatakan dia akan menunaikan umrah pada masa bekas suaminya, Rizal Ashram Ramli dan Fasha Sandha melangsungkan pernikahan. Nora dan Adi Putra yang merupakan duta untuk Triways Travel telah melangsungkan umrah sejak 27 April lepas. Ini ialah gambar-gambar Nora dan Adi di sana.


Photobucket
PhotobucketLagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Facebook Nora Danish.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    TAGS:
    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    315 responses to (18 GAMBAR)Nora Danish Dan Adi Putra, Duta Triways Travel Tunaikan Umrah

    1. embok ketum says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 172 Thumb down 188
      • juruteknik.balik.pulau says:

        tak suke dah la…g main jaoh2~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 172 Thumb down 67
        • kkkl says:

          kalau tak kenal dorang,mesti ingat suami isteri bersama-sama ibu mertua pergi ke Mekah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 244 Thumb down 10
        • Jahillian Binti Bahlol Likol Mukhalazzah says:

          pergi umrah pakai kontek lense..apa ke jadah dia ni??? kuku tu potong la dulu. kau tu nak pergi ke rumah Allah. itu pun nak kena ajar ke, Nora.

          bodoh!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 273 Thumb down 116
        • Aku Dah Agak Dah says:

          melancong…jer nie. Nak cover2 kononya dia redha Jejai kawin semula. Plastik sangat dia ni.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 231 Thumb down 108
        • Zarina Annjuling Lobangpecah says:

          WOWOWOOW: PEGI UMRAH PAKAI MAKE UP…MEMANG ROSAK ARTIS2 MSIA @ SENGGAL.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 183 Thumb down 72
        • Mulut Puaka says:

          Bersyukur la dpt pergi umrah. Bertambah tetamu Allah ke tanah suci. Kita yg tak pernah pergi ni, tak payah la nak komen ‘Pegi umrah tak pakai make-up segala bagai’. Kang org tu tak pakai make-up komplen ‘Muka sembab’ etc. Berdoa la yg baik2 knapa nak komen negative2. Kita pun belum tahu boleh sampai sana for umrah or haji. Yang baik patut dipuji, yang teruk patut dikeji

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 406 Thumb down 37
        • BalikLah kepada jalan islam says:

          kuku panjang bercat gloss apa hukumnya cik Kiah oiiii???

          beribadat..bukan pergi buat photoshoot. kalau iaya pun nak backing ND..jangan agama dibelakangkan. seelok-eloknya hindari lah diri dari bentuk duniawi. hormatilah ‘tanah suci’.

          awal-awal tak pasang niat iklas dan beristiqamah…macam mana amalan nak afdal?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 184 Thumb down 58
        • Adik 16 tahun says:

          uztaz adik cakap, kalau doa kita nak dimakbulkan disana..kita kena lah jaga akidah dan amalan; barulah diredhai. bukan begitu kah?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 8
        • Anonymous says:

          I judge things based on what I see right now. Mana u tau niat dia ikhlas or tak ikhlas? Mana you tau membelakangkan agama or not. Allah tak pernah menghalang umat di pergi umrah or ibadat. Sama ada diterima or not itu bukan kerja kita utk menilai. I’ll give the same comment kalau Zarina Anjolie or sesiapa shj yg pegi umrah or haji. Dalam islam disuruh bersangka baik.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 227 Thumb down 15
        • Cassem Burb'a says:

          ‘BalikLah kepada jalan islam’ …. perghhh nama power! tapi tak serupa bikin… tak baik fitnah…. mana la dia pakai gloss, klu nak tau la nih depa duk buffer or melayu kata ‘sagat’ sampai kilat kuku… aduiii sah orang kampung nih….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 12
        • chinta says:

          Aku Dah Agak Dah – dia g umrah ditaja oleh Triways. diorg nye planning bkn mcm ko sok nak pegi ari ni br nak plan. ni dr awal thn dah kuar newspaper ler.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 6
        • sejuk mata tengok gambar ni..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 16
        • nini says:

          ader ciri2 nora cat kuku gloss ke….rasenye efect gamba jer..bab kuku pnjg mmg la xleh tipu tp myb die balik hotel die potong la…adoiiii…org g umrah pon nak carik kesalahan, urusan die ngn Allah biar die & Maha Esa yg tahu….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 175 Thumb down 6
        • manusia biasa says:

          maaf menyelit..nak tegur org, bukan dengan gunakan maki hamun dan kata2 kesat..kita pun tak sempurna..kadang2 ada org tegur kita..ada sorang tegur dengan nada lembut..sorang lagi tegur dengan nada kasar..yang mane korang nak dengar?yang mana lagi buat kita sejuk hati tuk menerima nasihat?mestilah pada yang lembut tuh kan..

          dan kita siapa untuk menjatuhkan hukum..kita pun manusia biasa yang ada kekurangan..usahlah menjatuhkan hukum..doakan yang baik2..andai nak menegur..biarlah dengan lemah lembut dan kata2 yang manis di dengar..saya bukanlah ustazah BN..cakap awal2.. :) peace..no war..

          pada ND..semoga Allah lindungi kamu..amin.. :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 186 Thumb down 6
        • Ahli PKR says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 187
        • Kelab Tante Girang says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 125
        • Alahai Pompuan Talam Dua Muka says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 100
        • Ex-fan says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 118
        • Jenab tonggek says:

          Pasal gambar2 nie: nd nmpak hidung kembang, adi putra over bergambar ngan makcik @ mak nd, nd posing macam makan angin bersama handbag nye, gi masjid nabawi pon nak melawa2… Normal klu gi umrah/ziarah mmg disarankan pakai telekung siap2 bg mengelakkan batal wudhuk bile time bersesak2 di luar perkarangan masjid nabawi( tangan masuk dlm telekung(labuh) tp yer lah dah name nye RETIS kan kena lah ade STYLE jugak…. Hmmmmmmm…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 49 Thumb down 57
        • Anonymous says:

          salam semua…knp la kita nak buruk sangka kat dia..adui biar la dia ikhlas ke x dia nk p sn.ni bukan urusan kita..kita bkn Allah nak tau isi hati org…kita pon blum tntu baik sangat nak judge org,..islam x mgajar umat nya bersangka buruk n mengaibakn org d khalayak rmai…klu btl la dia spt yg d katakan ape beza nya kita yg mgutuk ni..sedap2 kita mgutuk mghina dia, dia lagi tambah pahala kita juga yg tambah dosa..ingatla apa hukum mmfitnah mahupun hukum mgumpat seperti yg disebutkan dlm surah Al Hujurat ayat 12 ]: bagaimana Allah melarang perbuatan mengumpat dan mengumpamakan mereka dengan memakan daging saudara mereka sendiri…amboi knp sedap sgt ke nak mkn bangkai sesedara islam kita ni?????????????igt roda tu bulat..nnt esk2 kita nak p umrah or ibadah haji Allah bls kat sn baru tau langit tu rendah ke tak…. Bersangka la BAik….kita ni hdup x lama…igt dosa ngn Allah kita ble mnta taubat tp dosa ngn manusia x kan hilang slagi org tu x memaafkan kita… spe2 yg mgumpat dia tu ha fkir la mcmn nak mnta maaf kat dia..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 124 Thumb down 4
        • ytyt says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 44
        • bagus la kedua2 nya dah insap

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
        • umrah says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 54
        • .
          .
          …apatah lagi menggunakan kata kesat instead of mendoakan kebaikan

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
        • natasha eliyana says:

          buat apa nak kutuk orang kan lebih baik berdoa yang terbaik buat mereka…… spatutnya kita gembira ramai org pergi menjadi tetamu allah kita belum pasti dapat pergi ke tak…………. satu lagi jangan ingat kita nie terlalu bagus padahal mengumpat org lagi besar dosanya daripada berzina

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
        • serabot aku adi putra ni..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
        • suka tengok beg nora…hoohoho

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • dokto gigi kunin says:

        alahai embok… masatu dia budak lagi… kurang senisitip…. macam ko ta pernah tak sengaja kecikkan hati org lain sebelum ni….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 14
        • Peminat Yuna No1 says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 93
        • embok ketum says:

          Masalahnya kami x sakitkan hati dia. Kami dh ckp elok2. Lgpon follow procedure lah.. Klu dia x leh terima, salah kami ker?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 30
        • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 65
        • dua dua aku tak berkenan haihhh says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 63
        • nobody! says:

          Yg korang sakit hati sgt knape?biarla die dgn urusan die….2 amalan die dg ALLAH …..kite sape nk judge die…..doakan je yg terbaik…moga di rahmati….yg bek jgn dikeji…..berilah kata2 yg mampu membangkitkan semangat,bkn meruntuhkan semangat………….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
      • Whatever Lah Kau says:

        aku pun tak suka ND ni..pernah jumpa kat shopping mall, perangai macam sial..menyombong macam nak penampar. siap tengkeng-tengkeng lagi. memang sesuai Jejai kawin Fasha.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 96 Thumb down 104
        • pompuan nie memang bebal says:

          Kauorang tengok la kuku ND kat gambar atas flight tu…

          kalah langsuir..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 49
        • Memang Patut La Aku tak Undi Dia ABPBH says:

          memang betoi la apa diaoran cakap…ND ni sebenarnya plastik, hipokrit, pura2 baik…tapi gambar kat atas…bermekup, kuku tak potong segala. awal2 lagi tuhan dah nak tunjuk…

          astafirullah.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 62
        • sha says:

          biar la die. die ND, sume org kenal..kalau ko g shopping mall terkinja2 pun, orang tak kesah pun..lain la klau ko g pavi pastu french kiss, member tolong upload kat fb…hahaha..peace no war

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 7
        • scorpion gurlz says:

          macam la si fasha ni xpernah tengking2 org,ak pernah tgk 1 rncangan yg kna ad team…artis n peminat,ms 2 team si pasha ni da nk kalah,sbb xpuas ati die p tengking peminat die 2..da la pminat die 2 laki…trcabar woo kna tengking,da la die 2 laki…msuk tv lak 2…org bile da nk marah,da lupa da sume….xkire la msuk tv ke ape ke….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        ingatkan teruk kena marah ke kena sound ke ape.. rupanya tarik muka masam jee…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 14
        • Anonymous says:

          Do I need to tell u the whole story?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
        • Sasha Sandha says:

          Nora kau nie pon da kena sampok JIN fasha kew ? Snap picture segala dgn husband orang , tak malu kew ?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 19
      • jas says:

        setakat tarik muka , biasalah….masa tu budak-budak lagi, .belum begitu pandai menyesuaikan diri…..semua manusia yg belum matang macam tu….saya dulu macam tu juga…sekarang boleh bersabar…anak-anak saya pun sama sekarang ni…tak payah lah nak judge orang sangat..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 20
        • Anonymous says:

          Nk kena cerita ke puan dr a-z apa yg jadi?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 8
        • iem says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 20
        • ibu says:

          petuanya….ketika masak untuk anak2…rajin2 zikir ye….biar lembut hatinya….insyaAllah….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
      • mak jemah says:

        yalah yunk. kalau i pun tarik muka bkn x sebb x suka u.. tp manusia kn x dapat mesti bengang n tarik muka. normal ler tu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 15
      • fiq says:

        bukan die je, aku pun camtu gak hihi

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 7
      • Awekbulu says:

        Mu ingat .. Nora suka sangat ke mu ..pi blah la weii ..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 19
      • Holley says:

        Adoiyaaiiiii pakai mekap,kuku pjg, brposing bgai menayang handbag balenciaga dia tu…ape ingt g paris ke?? Di mekah ptutnya mrendah diri … Gaya posing pn mcm xkne je aku tgk

        Hot debate. What do you think? Thumb up 33 Thumb down 25
        • cheryl says:

          @Holley: dah semua koleksi hbag dia dr yg branded…takkan la sbb nak pi buat umrah nak kena pi beli hbag yg murah2? yg pasal gaya posing tu mmg aku setuju dgn ko

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
        • holley says:

          tg azura konpem lg mewah dr dia ni, muka x bermekap pun, kosong abis, tp si nora ni msti posingnye handbag ke depan. gi mekah xleh ada rasa riak trselit. kalo dh tayang handbg rege 5-6 ribu cmtu, dh jatuh riak di tanah suci. pape pn biar tuhan lah tntukan

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
        • dia pergi umrah pun sebab jadi iklan. camtulah gayanya….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
        • An says:

          kite hendaklah bercantik ble nk bertemu Allah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 21
        • Anonymous says:

          dah tengahmalam mula laa nak menggatal yek..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Alahai embok – apalah kena mengena kisah 8thn lalu tu dgn ND menunaikan umrah? ND pn tntu x igt…buat rugi je simpan..tutup buku sudah.

        satu lg yang aku x suka bila org ckp pasal agama ada je ‘si kafir’ yang dislike kat sini…jahil sgt ke?

        skurang2nya ND dah tawaf kaabah…igt kisah kaabah lalui titian sirat nnt mcm mana? untung tetamu Allah ke sana…

        alahai manusia…ada akal..tp..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 7
        • embok ketum says:

          Mmg dia x ingat. Tp klu 8tahun dulu mcm tu, dn selepas 8tahun x berubah, tu attitude problem namanya..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 9
      • Dahlia adik angkat Elia says:

        nyampah tol aku tgk nini…chinta..jahiliyah binti bahalol..mulut puaka n laen2..aku tau nih org yg sama je kan…kejap jd baik,,kejp jd jahat…ape kejadah ko gune nick lain2 komen pon kejp kutuk kejap x….ko gilo erk…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • Balenciaga says:

        Ye betul, dia agak kerek.. Pernah terserempak kt midvalley senyum kt dia tp dia buat2 xnampak.. Anyway Nora, cantik beg Balenciaga u!! Beg tu harga dia dlam RM 6 ribu tu!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • markonah says:

          6 ribu punya beg pong ehsan JEJAI kalu tak pakai beg TESCO jer la kehkehkeh

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
      • Saja nak sibuk says:

        Bukan Nora Danish je macam tu, akupun kalau x dapat apa yang hendak di customer servicepun akan tarik muka masam. Ok juga tarik muka masam, kalau ngamuk cam orang giler, camner? Kitakan manusia.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
        • adik says:

          eemmm .kalo mcm tu…belajar2 la jd umat islam sejati….kawal emosi….belajar senyum ye…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
        • embok ketum says:

          Tp kalau dia paksa2 kau, mebebel2 suh ko buat mende yg melanggar etika keje, yg blh buat ko mungkin dibuang keje, ko nk buat? Lgpon bkn org ckp dgn dia kurang ajar, org ckp elok2.. Dia pon x blh ke nak terima hakikat, klu dah x blh maknanya x blh? Klu nk setakat nk mende2 yg x beri effect pd kami, dgn berbesar hati kami menolong. Cantik pasu pada bunga, cantik melayu pada bahasa..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
      • markonah says:

        ek eleh.. pegi di TAJA rupanya.. duit banyak beli handbag mahei2 pegi la umrah pakai wit sendiri… memalukan.. sama la ngan TRIWAYS Travel.. bongok! UMRAH pon nk di komerSIAL kan…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    2. jejai says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 35
      • juruteknik.balik.pulau says:

        sorry weh jejai…bukan kau orgnya…nah amik balik topi kau, jejai dan topi mmg xboleh dpisahkan kah kah kah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 4
    3. aku suka tengk lisa dalam iklan digi.cute sangatt. says:

      alahai…cantiknya ND bertdung.. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 11
      • comei says:

        adi x bawa wife ke? moga ND terbuka hati utk btudng pas ni. amin… Satu lagi, tv3 xnak ulang cter tentang dhia ke? please, jgn plak wat tentang dhia 2. mengarut plak nanti

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 8
    4. puterichempaka says:

      ko second bahalul!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
    5. nini says:

      kuku panjang!..lupa nak potong kot..berbaik sangka..=_=”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 4
      • kikilolo says:

        x leh potong sbb x mandi wajib lagi period x abis lg..nk mandi wajib kt mekah dapat berkat skit…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 13
        • kak jah says:

          sape kata kuku ta boleh potong masa period? =.=

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 6
        • chinta says:

          haaa btol tu. sape kate x leh potong kuku mase period. x abis blaja lg nih. huhu ….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
        • bebek says:

          tk khatam lg blajo tu.. sbb pak guru suka tido time ngajo.. ekekekek…

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • bro says:

          tok guru yg tido masa ngajar ke atau ko yg selalu tido time guru ngajar????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. nora danish i love you says:

      comel , sejuk mata memandang , ALHAMDULILLAH . insyaallah klu bertudung terus mmg bertambah-2 sweett nyeeee ~ pahala pun bertambah gak ! ngee =)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 9
    7. memey says:

      cantik nora nie, tp x ttp aurat sngt…. lau x cye ngok gbar dia,adi n kru pesawat npak tenggk nora… i hope nora lebih sensetif hal niee… awk g umrah bkn g mkn angin ……

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 55
        • kisah hidup says:

          tp body ND lg mantop dr FS….FS body menggelebeh jew…euww..ND tetap bergetah wlpun da ad anak…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 13
      • ND midget says:

        mungkin ketot jendol, hidung besar, leher berlipat-lipat is more 2 ur taste kut

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
        • Naida says:

          sedap2 je ko kutuk ciptaan tuhan jap lagi ko kuar kena eksiden tuhan kasi muka ko lagi teruk dari org yg ko umpat amek ko…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    8. puterichempaka says:

      dia ni mcm bercuti je..tah laaa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 8
      • chinta says:

        masih dlm ziarah di Madinah. blom masuk Makkah so blom la umrah lg.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 2
      • Kurus says:

        minta maaf ye..
        madinah tu kota suci
        semasa hari akhirat..kota suci madinah munawarahlah yg paling terakhir sekali hancur di muka bumi ini… iaitu selepas kota mekah mukaramah
        bnyakkan baca buku tentang madinah n mekah

        selain itu.. semasa menziarahi maqam Rasulullah di masjidin nabawi
        dan memberi salam kepada baginda
        salam anda akan dijawab secara langsung
        n tidak perlu perantara malaikat jibril membawanya kepada Rasulullah sepertimana bila anda berada di tempat lain

        jadi..layakkah kita menziarah kota suci madinah dengan ala kadar je?

        umrah bagi kali pertama.. (bagi mazhab lain selain mazhab kita..dikira umrah wajib)…manakala umrah2 selepasnya adalah umrah sunat
        soalannya….. patutkan kita menunaikan perjalanan ibadah umrah kta yg pertama sekadar hendak meneroka…meninjau2..?

        tahukah anda melawat masjid quba di madinah munawarah dan bersembahyang sunat di dalamnya mendapat fadilat satu pahala umrah??
        *******
        lepas tu bila balik kampung.. semua nk tanya.. ada tak kucup hajaral aswad?
        tp tidak pula ditanya.. ada tak sembahyang di hijr Ismail? sedangkan bersembahyang di situ sama seperti bersembahyang di dalam kaabah..

        anyway… terpulanglah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
        • jamilah says:

          berbaik sangka dgn dia…yg penting dia dah dijemput jadi tetamu ALLAH SWT…bkn senang nak dpt jadi tetamu ALLAH…gaji ko beratus ribu pun blm tentu ALLAH nak jemput ko dtg rumah dia..sengal!

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    9. aku hantu TV says:

      ~~ moga ada sirna perubahan kearah kebaikan selepas ini ::
      amin. moga berbahagia nora danish.
      (apa2 yg x kena pd gmbr tu x nak komen)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    10. marian says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 78
    11. Saya says:

      Melangsungkan umrah? Menunaikan umrah la abg nara :))

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    12. tini says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 51
      • nor says:

        remuk hati isteri adi kalau baca komen u ni…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 4
      • chinta says:

        Cik Tini, puan Aida ade dtg ke KLIA utk menghantar suaminya Adi Putra bersama ibu mertuanya. x baik fitnah ye, saya ade di situ pd ketika itu. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 3
        • tini says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 18
        • chinta says:

          apehal lak nak tipu. saya ade berckp dgn puan Aida n ibu.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
        • nor says:

          tini ko kenal ke tak bini si adi ni….adoii..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
        • chintun says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 21
      • comei says:

        to tini:
        aku ni peminat adi tau x? boleh x jgn doa mcm tu utk adi n wife? mcm mn kalo 1 hari, org doa laki awk kawen puan lain? x sakit ht ke? aku jg yakin dan pasti, nora xkan jilat ludah dia sendiri dengan mengambil title PERAMPAS. erk…geram plak aku ni. pa pun, aku doakan adi n wife dapat anak x lama lagi. amin…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 6
        • tini says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 45
        • comot says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 22
        • Anonymous says:

          Ko ni dah kenape tini?…. Sampai buat fitnah mcm ni… Ape lah y si adi n wife die dah buat salah kat ko… Gune otak sikit…. Gune perasaan sbgai manusia…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • Naisah says:

          oit chintun, kalo adi and nora ada jodoh tu bini dia nak campak mane…
          pas tu jd perampas jugakler tittle dia nannti… his…x sesuai gitu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SUKAHATIKAUJE says:

        alahai tini.. kau ni mesti jenis yg kaki perampas kan.. ingat sikit beb,ari ni kita rampas hak org,esok org rampas hak kita pulak. KARMA IS A BITCH !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
        • tini says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 20
        • Anonymous says:

          ape kau ingat jantan takde yang kaki perampas ke.. tini tini… kalau akal kau lebih pendek dari bulu kote aku bsik kau main jaoh2

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
      • monalika says:

        org yg sama gak komen nie

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. bai says:

      harapnya lepas balik umrah ni, kekalkanlah bertudung. jangan hanya ketika di sana je bertudung, balik sini serupa je macam tak pegi umrah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    14. sweetteena69 says:

      Ni gi umrah ker bercuti? Bkn ke kalau nak buat umrah x blh pakai make up coz kita akan berniat dlm flight bila tiba pd tempatnya……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 12
      • katon says:

        boleh je pastu cuci le nak solat bile nk g makkah wat umrah br tk blh pakai wangi wangian even bedak jonson pun tak leh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • chinta says:

        saudari, Nora masuk Madinah dulu bkn Makkah, so dia masih lg dlm ziarah ke tpt2 bersejarah. next time check dulu b4 buat statement ye.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
        • kamal says:

          betol la katon ckp…ziarah takpa nk pakai bedak seguni pun mase nk berangkat ke makkah ngan bas kene niat di miqat tak boleh dah make up @ pakai wangi wangian..klo tak ko kene baya dam.p blaja dulu tau cik kak!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
        • toKamal says:

          ko cakap sapa betul? chinta ke si katon

          katon, dia sampai nabawi dulu kekdahnya, dia tak pasang niat atas flight macam katon yang mungkin dulu katon terus pegi mekah

          paham ka katon?

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • toKamal says:

          ops sorry katon, i mean to sweet :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Cassem Burb'a says:

        masuk Madinah x yah Miqat makcik oooiii. nanti esok lusa diorg akan ber Miqat la kat Bir Ali … x baik mengata org, dah la salah statement ko tu. buat malu jek. free2 jek dpt dosa. lu pk la sendiri.

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • kamal says:

          mmg la tolo oi…aku ckp mase naik bas nk g makkah utk umrah bodo!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • Cassem Burb'a says:

          aaiikkk … salah ni en kamal. saya comment kat statement sweetteena69 bkn statement anda. jgn salah phm ya. statement anda tu btol. peace bro !!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • toKamal says:

          kan dah termalu dgn si caseem tuh, sila bertenang semasa membaca.

          ayat ko dlam reply pada chinta pun macam tak kena. tak tau ko nak kata chinta ckp betul ke or katon ckp betul

          berhati2 bila menulis, kalau takat tau cara nak ngerjakan umrah/haji tak melayakkan kita membodohkan orang, practice what u preach.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • toKamal says:

          again katon, sorry :)

          i mean the one named sweet

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    15. shanaz says:

      pergi umrah pun pakai make up..tgk model azura .tu betul betul tanpa make up ..niat nak beribadah ni kena jaga sensitiviti org ramai

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 14
      • shanie says:

        nora tk make up!! la..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        shanaz, sila baca komen org lain kat atas yg pasal mekap ni…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • chinta says:

        shanaz, Nora masuk Madinah dulu bkn Makkah, so dia masih lg dlm ziarah ke tpt2 bersejarah. next time check dulu b4 buat statement ye. n rasenya Nora pakai make up mase dlm flight aje. bila dah di Madinah dia dah x ber make up. dah mmg dia sgt flawless so nampak la mcm pakai make up.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    16. Prince Noob says:

      kawin dgn aku la nora danish…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    17. kak jah says:

      manisnyer nora danish..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    18. putera katak says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 19
      • Cassem Burb'a says:

        aauuuwwww panas !!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • dey says:

        ‘dose tau bini die tk bg laki die kawin…’ acecey..
        lagi dose taw kalau laki tu byk bini,tapi tak adil,tak ade tanggungjawab… krohhhhhhhhhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
        • macho says:

          loh bini die phm2 la…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
        • bujang says:

          Nak kawin pun carilah orang lain tapi jangan ngan janda jejai……cehh Jejai pun x mau ….mesti ada yang x kena tu..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 9
    19. diana says:

      nora ni mak diaorang myanmar kan??

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    20. awanie says:

      abg nara sepatutnya x perlu update,upload gmbar dorang ni..kesiann..bru kerjakan umrah..dah ada gosip..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • dafi says:

        biasela tu awanie..yg baik pun org ngate yang jht pun ngate….sape ngate dia la dose…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    21. ijausantek says:

      mate ND ni mmg cekelat ek?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • Fasha Sandha says:

        Apa cekelat,cekelat plakk?? Itu smua kontek lens tuu..Nora nie nak pegi umrah pun muka palsu..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 15
        • Nyah oi says:

          mata dia bukan mmg warna hazel ke noks

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
        • bujang says:

          bajet orang x lawa dan x beriman cam tu la….x ada keyakinan diri dan x bersyukur dgn. pemberian Allah dan merubah kejadian asal.
          Kebanyakan artis ni biasa2 aje tapi ditokok tambah kat muka macam opera cina kerana nak jadi anak wayang fahem fahem aje le…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
        • rahsia says:

          unk sebuk pesepa biar pe kat dia la…. unk sakit kat mana… penyibuk….kalu nak kata dia 2 muka palsu unk 2 pula apa… muka dua talam…ke muka tak tau malu….. sebelum ckp renung dulu diri sendiri…
          guna otak la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. hehe says:

      ade gmbar adi putra ngan makcik tu berdua die peluk bahu makcik tu..tu mak adi ke?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • karim says:

        Tu lak mak mentua baru…u tak tau ke tu mak nora danish…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
        • hehe says:

          mcam mak nora danish..tp yelah napa adi putra p peluk lak kan..yelah mybe dh biasa ..mcm dh mesra je..tp agak2 la kan nk p buat ibadah tu..tp pape jelah ye…dah artis aku tgk je le

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • bujang says:

          Hah bergambar ngan laki orang x malu….huhuhu……pergi umrah pulak tu…..bersimpang ngan nawaitu sebenar…..gi makan angin ala2 beribadah konon…..kuang…kuang kuek.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
    23. rin says:

      awanie..

      abg nara tak salahlah.. gambar2 ni semua memang nora danish sendiri yang upload kat facebook dia untuk tatapan umum.. biasanya fb dia senyap aje. nora memang sengaja nak satu malaysia tau dia gi umrah ngan ady.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 16
      • chinta says:

        alahai awk ni, dah mmg ade PC diorg akan buat umrah bersama pasal Adi Purta & Imam Muda Hizbur adalah duta Triways Hujjaj. umrah bersama Zikir & Dhia.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • nona manis says:

        Tu sebenarnye fb dikendalikan oleh peminatnye.peminat die copy kt twitter nora pastu buh kt fb tu…ritu nora g tau dlm twitter die tk penah ade fb…harap maklum..jgn wat fitnah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • nd says:

        Nora Danish 2 bukan fb dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ieyda harsha says:

        x baik kta cam tue…dorang kan pgi satu kmplan..x bek nak ftnah lae,…bsar lagi dosa dri bnuh org

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. Fasha Sandha says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 40
      • bujang says:

        Tau x ape…..sekarang x pi disko lagi ke?.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
        • hawa says:

          Abg ‘bujang’ dr tadi komen semua nya nak marah2 ND. Knape benci sgt ? Cer ceta.. Post kali ni cuma pasal ND pergi umrah aja. Klu ada kekurangan adat la, tak semua org sempurna. Biar Allah swt aja yg menilai. Patut kita tumpang gembira untuk beliau..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • bujang says:

          Bukannya marah tapi nyampah, dulu mmg. minat dia berlakun nampak lembut dan bersopan, pastu dia kawin …ngandung ditinggalkan suami….simpati…..cian.

          Lepas tu tengok pic seksi pi clubbing….anak tengah kecil lagi…..hilang simpati.

          Kat luar dia ni nampak muka sombong.
          Tengoklah pergi umrah….macam mana.
          Orang pi Umrah nak beribadat dan melawat tempat yang elok, lebih2 lagi untuk beramal dapat pahala dan keredaan dan hidayah dari Allah.

          Maka berposinglah dia dengan lelaki bukan muhrim…suami orang pulak. Macam mana pendapat Hawa.
          ?.
          Abang bukanlah jeles tapi jangan mempermainkan dan buat ringan dan cincai. Pamerkan gambar2 tu tak ke menyentuh hati orang lain.
          Malu tau kita ni berugama Islam , nanti balik pulak pakai dedah2 dan seksi.
          Bab aurat ni jangan main2 itu adalah hukum Allah x berubah hingga kiamat.
          Memang x berkenan langsung cara sedemikian.
          Memang manusia ni bukanlah malaikat tapi jika yang baik ikutlah.
          Pasal tu Allah x pertemukan jodoh yang baik untuk seseorang, cuba tanya diri sendiri……apa yang telah dilakukan.
          Lantaklah nak marah aku pun…..cuba buat perangai elok ada jugak orang kaya dan berugama nak kutip buat isteri.
          Bagi pendapat abang bujang, dia ni macam adik sendiri.

          Dalam laman gosip ni abang bujang cuma taip ayat2 aje.. kalau depan x kan nak bukak mulut nak cakap.
          Hanya ini yang terdaya walaupun kata2 tu pedih.
          Dahsyat lagi penyiksaan diakhirat jika wanita mendedahkan auratnya.

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    25. ejkamel says:

      cuba la mengucap sikit sebelum mengata, mengutuk hamba2 Allah yg pergi menunaikan ibadat Umrah ni. Nora & Adi dah pun dijemput menjadi tetamu Allah. Awak semua ni entah tentu, entah tidak jadi tetamu Dia. Tentang kuku panjang & contact lens tu pun antara Nora dgn Allah. Tolong la jangan jadi bodoh bertekak tentang perkara2 yg awak sendiri tak yakin.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
      • chinta says:

        sgt setuju !! :)

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • Cassem Burb'a says:

        dia org nih yg tak puas hati nih sure penyokong bersih 13…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • tak baik buruk sangka says:

        salam semua…knp la kita nak buruk sangka kat dia..adui biar la dia ikhlas ke x dia nk p sn.ni bukan urusan kita..kita bkn Allah nak tau isi hati org…kita pon blum tntu baik sangat nak judge org,..islam x mgajar umat nya bersangka buruk n mengaibakn org d khalayak rmai…klu btl la dia spt yg d katakan ape beza nya kita yg mgutuk ni..sedap2 kita mgutuk mghina dia, dia lagi tambah pahala kita juga yg tambah dosa..ingatla apa hukum mmfitnah mahupun hukum mgumpat seperti yg disebutkan dlm surah Al Hujurat ayat 12 ]: bagaimana Allah melarang perbuatan mengumpat dan mengumpamakan mereka dengan memakan daging saudara mereka sendiri…amboi knp sedap sgt ke nak mkn bangkai sesedara islam kita ni?????????????igt roda tu bulat..nnt esk2 kita nak p umrah or ibadah haji Allah bls kat sn baru tau langit tu rendah ke tak…. Bersangka la BAik….kita ni hdup x lama…igt dosa ngn Allah kita ble mnta taubat tp dosa ngn manusia x kan hilang slagi org tu x memaafkan kita… spe2 yg mgumpat dia tu ha fkir la mcmn nak mnta maaf kat dia..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • ADAMALEEIA says:

        sangat2 setuju..ini urusan dya dengan Allah,siapa kita utk judge semua ni..laser sgt mulut2 yg mengata,betapa bnyk pahala free yg dya dpt…jangan celupar sgt mengata org,ingat ALLAH. Dya d sana mohon keampunan,sah2 diampunkan sbb memohon d Tanah Haram..kita yg d sini belum tentu berjumpa dya utk mohon ampun sbb keceluparan mulut kita mengata dya…INGATLAH SESAPER YANG RASA DIRINYA ISLAM..HUKUM BERSALAH SESAMA MANUSIA IALAH MEMOHON KEPADA INSAN YANG KITA BERSALAH TU BKN DGN ALLAH..rasa2 klu xdpt jumpa dya utk mohon maaf,baik TUTUP MULUT DARI MENGATA sesape je la walaupun kita xsuka..sekian,wassalam..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    26. Nan hado says:

      Tak minat ND la. Next story pleaseeeeeeeeeeeeeeee!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
      • peedah says:

        sokong 1000x. tak da cita lain ka . asik2 minah boring ni.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
      • bo says:

        xminat sape suruh bace dan komen..peliknye

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    27. Cassem Burb'a says:

      uoollss nih tak nak ke komen Imam Muda Hizbur tuuu… haaaa tau takutttt….

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    28. marianne says:

      Kenapa nak kutuk2 ND? Alhamdulillah dia telah menjadi tetamu Allah swt. Yang kutuk2 ND tu dah sampai ke? Apa2 pun ND dah belajar sebelum pergi mengerjakan umrah, dia bukan bodoh atau plastic. Tu yang plasticnya si Fasha Sandha tu yang ambik laki orang. Padan muka mak mertua pun tak datang, so sendiri mahu ingat, belum tentu perkahwinan tu akan kekal. Kau musnahkan masjid ND. Allah swt maha adil, nak tenguk dan lihat. ND tak heran pun kau berdua dah kawin, sememangnya perempuan jahat untuk lelaki jahat memang padan bah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
    29. SISI says:

      pakai contact lense berdosakah?
      kalau pakai cermin mata pulak? berdosa x?
      kalau dah rabun pakai ajelah, apa masalahnya? itu pun nak persoalkan, doa yg baik2 cukup la…. nk kutuk je….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
      • :) says:

        Setuju dgn pendapat SISI. Mungkin Nora lebih selesa pakai contact lense dpd cermin mata. Siapalah kita untuk judge amalan orang sedangkan amalan kita belum tentu diterima Allah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    30. show off says:

      tu mak dia ka …sebiji muka …idung kommmmmmbbbbangggg!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
    31. Miss Criss Cross says:

      MashaAllah! Comelnye Nora Danish ^_^ Nampak mcm pinang di belah dua lak ngan Adiputra ni..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    32. MK says:

      hamboihhh….pergi umrah dgn penuh bergaya…bersyukur lah dpt jejak kaki ketanah suci…saya tgh kumpul duit nih..tak cukup sikit saja lagi…dah pasang niat nak tunaikan haji…moga doa saya diperkenankan Allah…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    33. Minah. says:

      lepas ni stop la clubbing cik puan Nora ye..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • bebek says:

        ye, btl tu.. dh 1/4 malaya dok kutuk keburukn FS. ND kenalh buktikn dia lbh baik dr FS. bkn stakat nmpk baik N naif sbb laki dia kna rampas. aku tgk, seimbang je dia ngn FS tu. sama2 suka clubbing, seksi2 sume. cuma ND ni lebih brnasib baik sbb jd pilihan mak mentua.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
    34. imam remaja says:

      perhatian kepada semua yg tak pernah pergi mecca tu…hidayah tu milik tuhan so tak semestinya dah pegi umrah haji berpuluh kali org tu leh jadi warak alim bagai..kesimpulanya setiap org ada bahagian masing2 yg baik dan buruk dunia akhirat so hanya tuhan je yg Maha Mengetahui utk menilai hamba-Nya..kita ni sebagai manusia biasa tak payah nak judge org..mendatangkan dosa je!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    35. duitduit says:

      manalah tahu dia pakai contact tu sebab dia rabun,
      lagi mudahkan perjalanan,
      yes mesti korang kata kenapa dia takpakai yg trasparent kan ?
      manalah tahu tu je stock yg dia ada,
      doakan kesejahteraan boleh tak ?
      cuba bayangkan tu kakak korg ke adik ke.

      haish melayu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • macam2 says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 20
        • duitduit says:

          eh, jangan cakap besar mcm tu.

          nak nya ALLAH tarik hidayah masing masing macam mana ?

          yang penting bukan semasa hidupnya dipandang manusia.

          tapi semasa mati dipandang Allah. kita tak tahu kita mati dalam keadaan
          iman atau kafir, so jangan cakap besar, jangan kafirkan orang.

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    36. niena says:

      paling ak x stuju gmbr mak si nora ngan adi putra..siap letak tgn kat bahu mak nora tue apehal??aduyai..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
      • anak kucing says:

        Nk pikat ank kene pikat mk dulu…lg pun adi ni baik die nganggap sume
        mak,mak die..13hari disana lps la rindu dendam nora n adi ni ye…kt malaysia tkt org nmpk tu ms abpbh tk de gmbar diorng skali…cover line…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    37. siti says:

      Di sini saya ingin mempromosi amanah saham akhirat untuk pembinaan sekolah agama rakyat dikawasan proton city. Boleh buka link ini ‘http://sarprocity.blogspot.co.nz/’…

      Sepatutnya projek pembinaan sekolah rendah agama rakyat ini berlangsung pada bulan Ogos 2011…tetapi berdasarkan entri pada jan 2012 jumlah yang terkumpul adalah dianggarkan sebanyak RM 30000 sedangkan biaya keseluruhan projek ini adalah dianggarkan sebanyak RM 200000. Jadi aku terpanggil untuk menyebarluaskan maklumat ini untuk kita sama-sama menghulurkan bantuan bagi memastikan sekolah ini dapat dibina secepat mungkin…

      Ayoh semua kita sama-sama berganding bahu untuk menjayakan projek ini…ayoh kita ‘menabung’ dalam Amanah Saham Akhirat yang mana keuntungnya adalah seperti yang telah dijanjikan oleh Allah swt dalam surah Al Barakah ayat 261. “Bandingan (pemberian) orang-orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, sama seperti sebiji benih yang tumbuh mengeluarkan tujuh tangkai, tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah), Allah akan melimpat-gandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendaki-Nya dan Allah Maha Luas (rahmat) kurnia-Nya, lagi meliputi ilmu pengetahuan-Nya.” Kepada sesiapa yang berminta boleh menderma ke Akaun Maybank “5580 8800 4761″ atas nama ” Tabung Pembinaan SAR Proton City”

      sekiranya pembaca BN yang seramai lebih dari 100000 ini mengeluarkan RM 1 dan disalurkan ke account ini..dalam sekelip mata dana RM100000 dapat dikumpul….jom kita beramal…
      sekian……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
    38. Never like ker says:

      Tengok gambar2 ND kat atas..tangan aku macam rasa nak kasi penampar jer. macam ada tak kena penampilan ND ni.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 11
    39. Kurus says:

      rindunya nk pegi situ lagi… ya Rabbi ku mohon

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    40. miss lovely says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
      • Anonymous says:

        ade jugak perempuan mcm ni…. wife ady tu tak penah sakitkan hati ko, ape plak hak ko nak ckp mcm tu? pasal anak biarlah diorg laki bini yg bincang… kalo laa Allah balas perbuatan ni kat ko..ko plak yg tak bleh beranak…anak ko nnt ke..cucu ko ke… takpun adik beradik ko…ape mcm? rasa lega ke dpt sakitkan hati org lain? fikirlaa sikit…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    41. aida gemok muke mcm enot says:

      ye la nnt aku bg la adi kat nora…aku sedar diri tk blh nk bg kt adi zuriat.aku rase ade hikmah diorang dipertemukan dlm tentang dhia.aku redha semua ada hikmah disebaliknya.lg pun aku dah tua 3 thn lg tk blh beranak dah sbb cukup umo aku 4o thn…cedey he he he

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        ya Allah, tunjukkanlah balasan di dunia untuk org mcm ko ni…

        p/s: aku rasa ade sorang je org yg komen gini tapi pakai nama lain2… ntah ape yg ko sakit ati sgt ngan wife ady tu yer?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • taubat..tini n aida says:

          aku dah taubat skrg ni…soghi ya suma..saja dok syok kacao peminat2 nora n adi…lg aku ckp lg korang balas..minta maap ya dari ujung rmbt smpai ujung kaki…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    42. takminatnoradanish says:

      kutuk2 carut2 itu lah keje korang ni . sendiri punya dosa tak pegi betulkan ni sibuk dok nak betulkan org lain punya. memang unta padang pasir korang ni

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    43. rinie says:

      scorpion gurlz….btul tu aku penah tengok rancangan tu …mmang fasha tengking peminat tu depan kamera kuar tv tu…sian aku tengok muka bdk tu….klu x silap rancangan tu ala2 explorace kan???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    44. Saya cuba berfikiran +ve says:

      Aku tetap sukakan kejelitaan yang ada kat die.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
    45. Anonymous says:

      korg yg dok kutuk2 ni lbh truk drpd dia sbnrnya..klau korg BAIK SGT, korg xkn kutuk2…patutnya korg doakan dia dpt hidayah…
      so, sblm nk kutuk org lain 2, kutuk la diri korg sendiri dulu.!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    46. ish2 says:

      korg yg dok kutuk2 ni lbh truk drpd dia sbnrnya..klau korg BAIK SGT, korg xkn kutuk2…patutnya korg doakan dia dpt hidayah…
      so, sblm nk kutuk org lain 2, kutuk la diri korg sendiri dulu.!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    47. tak baik buruk sangka says:

      salam semua…knp la kita nak buruk sangka kat dia..adui biar la dia ikhlas ke x dia nk p sn.ni bukan urusan kita..kita bkn Allah nak tau isi hati org…kita pon blum tntu baik sangat nak judge org,..islam x mgajar umat nya bersangka buruk n mengaibakn org d khalayak rmai…klu btl la dia spt yg d katakan ape beza nya kita yg mgutuk ni..sedap2 kita mgutuk mghina dia, dia lagi tambah pahala kita juga yg tambah dosa..ingatla apa hukum mmfitnah mahupun hukum mgumpat seperti yg disebutkan dlm surah Al Hujurat ayat 12 ]: bagaimana Allah melarang perbuatan mengumpat dan mengumpamakan mereka dengan memakan daging saudara mereka sendiri…amboi knp sedap sgt ke nak mkn bangkai sesedara islam kita ni?????????????igt roda tu bulat..nnt esk2 kita nak p umrah or ibadah haji Allah bls kat sn baru tau langit tu rendah ke tak…. Bersangka la BAik….kita ni hdup x lama…igt dosa ngn Allah kita ble mnta taubat tp dosa ngn manusia x kan hilang slagi org tu x memaafkan kita… spe2 yg mgumpat dia tu ha fkir la mcmn nak mnta maaf kat dia..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    48. osmankering says:

      Bila kita kutuk seseorg dan mengaibkan dia, sebelum kita mati, kita kena mintak maaf dgn org yg kita maki dan kutuk tu, korang larat ke mintak maaf dgn sorang2 yang korang kutuk tu ha??
      Org ke tanah suci korang kutuk, orang buat baik skit ckap plastik, apa yg korang nak sbnrnye dalam hidup?? duduk tgk kelebihan org dan maki hamun, lebih baik korang kerja kuat2 bawak mak ayah atau diri sendiri pergi mekah. pergi bertaubat.
      lagi bagus.
      assalamualaikum!
      renung2kan dan selamat beramal.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    49. fino says:

      Bole aku tau tang mane kuku die ade gloss?
      Sorry, aku cume tak nampak

      Errr rasanya cukup la kita duk komen orang
      Tak yah la komen org g umrah
      Kita duk kutuk tamba dosa je
      Silap2 yang mengutuk tu kening bercukur gak
      Haaa. So aku cadangkan untuk org g umrah ni ko tahan la nafsu nak kutuk org
      Sbb dalam hati die, apa yang dia buat kat situ, niat dia Allah je tau
      Kalau kita nak fitnah, bertempat ye
      Ni tak
      Tengok org pegang beer kat club ko bantai maki
      Org pegi umrah pun ko tak tahan nafsu nak komen buruk
      :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    50. putri^^ says:

      DIA NI NMPAK JE LEMAH LEMBUT..TP MASE DIA DTG KAT SEPHORA NAK BELI BARANG,KAWAN AKU TERLUPA NAK SCAN SATU BAG.. DIA SIAP BUAT MUKE CAKAP “EH KAN DAH CKAP SEKALI DGN BAG NI..” SKG AKU DAH TAHU DIA NI PANAS BARAN XBERTEMPAT..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 10
      • sara says:

        la… biase la tu pompuan memang ader angin kdg2.. fhm2 je la. mgkin mse tu dia ader mslah laen. x ley nk kwal emosi….. jgn la expctation tu tinggi sgt.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
        • embok ketum says:

          Dia ada attitude problem. Dia cuma akan buat baik dgn org yg memberi kepentingan pada dia..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    51. Anonymous says:

      lg bgus dye g umrah dri dye tgk si jejai xbpe nk jejai dgn fasya sendle 2 khawin fasha 2 ag plastik pd ND

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    52. insan juga macam ND says:

      aku penah jumpa live ngan ND… time buka puasa kat McD… ND tak mcm yg korang duk caci maki ni… BERLAGAK? mane ade… PANAS BARAN? memang tak la… imagine, dak sekolah nak amek gmbr ngan die… ramai plak tu… siap sesak2… rileks je dia layan… once crowd da seronok2, org2 sekeliling pun perasan die ade kat situ, nak tak nak, dia layan je… even masa tu die ngah selesema… dak2 sekolah tu amek gmbr kat luar McD okayyy… lagi ramai yg dok perhati… chumelll gilakkk die masa tu… SANGAT COOL!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 9
    53. aduiiiii apa nih says:

      nape nak mengata? SETIAP TINDAKAN ADA ALASAN…. biar la apa yang dah terjadi, ALLAH nilai… BeautifulNara agak2 bila nak insaf? duk canang gosip orang sana sini… ko pun ada anak… KARMA!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    54. puiiii la says:

      niat ko cam dak baek la eh BeautifulNara? bawak cite baek kononnya nak cite ND g umrah… ye la… mmg ni gmbr ND sendiri… tp yg ko upload tanpa pk sensitiviti asal? ko ada mintak izin die? tak pasal2 ko “JANA” org nak bergaduh… dem la! kene kat batang hidung sendiri baru ko sedar tindakan ko “aib”kan orang… u r not in dis industry… etika wartawan ko x amek kn… buat keje teruk! konon cam baek… at last? puiiii la! blog ko ni buat duit kan? pikir2kan la…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    55. positif says:

      Dia kat sana tu , dah jadi tetamu rumah Allah.. berdosa banyak mana pun dia, dia sampai sana. Jejak kaki dah kat tanah suci. Apa dosa dia, ampun ke tak , ikhlas ke tak , tu antara dia dengan Allah . Kita ni hina sgt serendah2 diri la utk judge iman orang. Tapi , korang yg duk ada kt sini, duk mengata, buat tambah dosa je ada la. Tak yah la nak berdakwah tapi menambah dosa. Allah murka. Doakan semoga keikhlasan tu mai dalam diri dia. Doakan niat dia pegi tanah suci tu, diterima Allah. lagi bagus.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    56. Riena says:

      Kepada semua yg tak tau pasal hukum hakam umrah..sila belajar dulu..korang nanti sampai sana baru korang sedar..nanti mati nanti tak lepas ni kena mintak maaf kat ND malu je.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    57. Reena says:

      Kalau tgk 3rd pix tu bebetul, mmg muka ND bersih jer..contact lense pun tak pakai..so kalau dia bermekap & bercontact lense bagai, mungkin masa dia ziarah. Buat apa nak kutuk2 dia just bcoz dia buat benda baik..mmg lah dia pergi club sepertimana yg org ckp tp so far aku tak pernah lagi dgr dia mabuk sampai pengsan cam fasha..kot la nak kata dia sesama perangai buruk. Manalah tau balik ni dia berubah. Koman2 dia tak rampas laki org. Jodoh mmglah jodoh tp kalau meruntuhkan masjid org lain, suci ke uols?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        betul2… kenapa la dorang ni. pelik betol. nampak slack sikit je terus nak judge org… apa yang saya nampak, masa kat depan kaabah, muka dia langsung xde make up, xde bulu mata pelesu n mata pon original… apela… dia pon xsempurna mcm org2 yang kutuk dia jugak… huh. yang kutuk2, tu seksok entah2, pegi mekah rambut kaler2 plak. kang. jangan tuding jari kat orang la….

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    58. Lyss says:

      cukup2 la saper yg mengutuk ND….penderitaan dia takder saper yg amik tau…asyik nak menghentam je tau….yg salah sebenarnya si jejai..dia yg gatal…kejap nak ND kejap nak FS…tapi yang jadi mangsa cemuhan are both ladies…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    59. julie says:

      cantik nora bertudung……adi tetap macho….macam sepadan jer…..real mcm husband n wife….i like…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    60. ain says:

      Ramai yg pergi sana sekarang. tanda Allah sayang hambaNya.. seteruk mana pun perangai. Tetap Dia jemput kesana.

      yg pergi sana… benarlah.. kita tahu tentang halal dan haram, syariat islam

      tapi kita buat-buat tak tahu..

      tahu kah nikmat terbesar?? ya.. nikmat Islam… saat anda melihat gambar kaabah pun hati tersentuh. mendengar Rasulullah hati jadi rindu.

      jika rasa begitu. bersyukurlah.. doakan semoga yang lain juga insaf.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    61. Kurus says:

      adoiiiii
      setelah baca komen dari atas ke bawah..rupa2nya dari tadi mcm2 bahan eh..
      muehahahaha…
      aku dok sedih sendu ingat mcmana nk kumpul duit nk ke situ.. dari tadi bawak ati..
      ke ulu ke hilir..sampai lah aku makan ayam goreng 5 ketul…
      sekali aku masok balik n baca’a’a’….akakakak… astagfirullahalaziiiiim

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    62. cik minah radio says:

      ~~yang penting cik minah masih terbayang kebahagiaan dan keseronokan seisi keluarga nora dan jejai sebaik mereka selamat diijabkabulkan didalam masjid beberapa tahun lalu menerusi rancangan NONA…masih teringat menu masak lemak cili api ikan jenahak pada majlis persandingan mereka ..
      (cik minah xpegi….xdijemput pun tapi tahu melalui media :P )
      hari ni wajah nora masih secomel saat itu….bezanya kian matang mengadun usia dalam lipatan sejarah duka….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • Cik City says:

        Cik Minah, saya pun masih ingat gak! time tu kite lagi sekolah. Dlm Nona, mak jejai diinterview oleh wartawan. Punyalah happy mak jejai tak terkate time terima ND sbg menantu.. huhu. Last2 apa jadi.. Dah ketentuan Tuhan….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    63. noy says:

      Astaghfirullah al’azim…sudah-sudahlahtu…tak smua org b peluang jadi tetamu Allah…Alhamdulillah ND d pilih menjadi tetamuNya…Allah maha mengetahui d sebalik segalanya…kita hanya manusia yg nampak luaran…..jgnlah tuduh yg bukan-bukan….semoga Allah memberi hidayah kpd ND…Amin!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    64. rooney says:

      hek eleh…pakai makeup pun nak kecoh..aku gi umrah dulu relax je pakai makeup ngan contack lense..pakai makeup masa ziarah, bukan berdosa pun..bukannya si nora tu pakai makeup masa dalam ihram pun..tu pun nak jadi isu ke? tolong lah bersangka baik..kita gak yang dapat pahala kalau bersangka baik kat orang..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • joyah says:

        ntah diaorg nih, g umrah pakai contek lens pun nak kecoh… krg kata BODOH marah… apa salahnya pakai lens..?? aku smyg pun pakai len.. kalau mcmtu, sapa yg g umrah pakai spek mata pun kira haram gak la kan…since lens ngan spek mata sama fungsinya..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    65. :) says:

      Janganlah sentiasa bersangka buruk terhadap orang lain , istighfar ye .
      Btw, Nora cantik sangat , ciptaan Allah yang sangat indah :)

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    66. Anonymous says:

      nak tolong bagi tau sikit, nora danish tak pkai makeup, pipi dia merah sb kt madinah n mekah cuaca panas so nora danish jenis kulit putih sb tu nampak kemerah merahan bila kena panas, pakai lip glose sb tak nak bibir kering, aku tau la sb aku pernah g umrah. pasal kuku panjang tu, kat madinah pun sempat potong, yang hampa dok kalut sangat awat?kalau pasal mengumpat dapat kat hangpa, orang buat baik macam mana pun tak pernah nampak baik, dok kata orang jahat situ lah, fasha sandha pun dah tak bermusuh ngan nora, dah berbaik pun. cuba la berbaik sangka. cuba baca surah al humazah, ayat pertama bermaksud celaka lah bagi orang orang yang suka mengumpat. so faham2 lah sendiri.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
    67. nur says:

      berhentilah mengutuk org….it is not up to us…it is up to Allah to judge each and one of us……perbaiki diri sebelum mengutuk org

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    68. aku says:

      nak tolong bagi tau sikit, nora danish tak pkai makeup, pipi dia merah sb kt madinah n mekah cuaca panas so nora danish jenis kulit putih sb tu nampak kemerah merahan bila kena panas, pakai lip glose sb tak nak bibir kering, aku tau la sb aku pernah g umrah. pasal kuku panjang tu, kat madinah pun sempat potong, yang hampa dok kalut sangat awat?kalau pasal mengumpat dapat kat hangpa, orang buat baik macam mana pun tak pernah nampak baik, dok kata orang jahat situ lah, fasha sandha pun dah tak bermusuh ngan nora, dah berbaik pun. cuba la berbaik sangka. cuba baca surah al humazah, ayat pertama bermaksud celaka lah bagi orang orang yang suka mengumpat. so faham2 lah sendiri.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • nama saya says:

        betul tuh.. agak nya yang komen buruk2 dekat sini, budak2 kampung yang kolot.. tak boleh nak fikir panjang..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    69. abg nara banyak dapat dosa sebab bg ruang org buat dosa fitnah,maki hamun,kutuk.keji,cerca.. says:

      SEMOGA ABG NARA DIBERI HIDAYAH AGAR TUTUP BLOG NI..TAKUT NANTI DI AKHIRAT SANA TAK TERTANGGUNG AZABNYA DEK KERANA MENYUMBANG KEPADA PERKARA2 YANG LAGHA DAN MELALAIKAN..SAMA2 LAH MENDOAKAN UTK ABG NARA SEKELUARGA..AMIN

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
      • anti-ipokerit says:

        sama2 lah kita berdoa agar kaki penyebuk suka kasi free lecture tampa di minta macam ni main jauh2.. Amin

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
    70. jantan says:

      antara dorang ni, tukar2 sekejap aje. yg syok smamat dapat rasa semua pas tu ..chow…… nak rasa pepet lain pulak. Bestt……

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    71. pembenci setia FS says:

      Btw, tu mmg warna mata natural ND laaa. Dah mmg mata die kaler cekelat tu nak buat lagu mane. And kalau korg pernah tgok die before photoshoot time bare face xde mekap ape2, mmg pipi die merah2 bila panas. Astagfirullah, ade je korg nak kutuk kan?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
      • Rabun Binti Tolol says:

        Tak ader maknaya nya mata dia cokelat…terang2 itu kote lense! Bodos!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    72. orkid purple says:

      eleh…cam la org lain bodoh sangat x tahu nak bezakan biji mata betul dgn biji mata palsu…abis tu bibir pink tu pun sbb cuaca panas la….kot ye pun nk backup agak2 la

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
      • bkn siapa2 says:

        bg org yg berkulit puteh mmg pipi diaorang akan kermerahan bila kena panas…… bibir tu ND letak lip gloss coz kat sana kan cuaca panas & sure bibir akan mengelupas. kenapa kita perlu persoalkan apa yg dia pakai & guna…… hanya ALLAH jew yg mengetahui segala2nyaa…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    73. Anonymous says:

      cun

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    74. pening says:

      aku pun bukannya minat nd tapi x ler prihatin benor nk tgk kuku, mata, beg dan segala2nyer pasal dia nih. Allah sahaja yang tahu niat dia. kan bagus kita doakan yg terbaik untuk orang yang buat benda baik ni. kadang2 kesian gak artis ni.. buat baik kena hentam buat jahat lagi kena hentam huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    75. sayangselamanya says:

      gembiranya dapat jadi tetamu Allah. Buatlah amalan sesempurna mungkin. semoga mendapat keberkatan ibadat umrah yang dilakukan.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    76. farhanina says:

      dlm dunia nie da cukup byk tuhan..ko x ya la nk tambah jd tuhan…ckp psl dose pahala org len…ko tuhan ke???pk yg baik2 sudah…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        cukup byk Tuhan? woo hati2 komen…boleh tergelincir akidah kalo ko mengiyakan ade banyak tuhan dlm dunia ni… Tuhan hanya yang 1…Allah

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    77. nuyu says:

      tengku azura cantik sgt

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    78. ND Fuckface says:

      nak tau camna rupa ppuan bila dia tua sikit besuk…….tengok mak dia……. muaaahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    79. sha says:

      tak fhm betul la manusia ni.kalau tak suka jgn tgok,jgn amik tahu pun psl ND kan bgus.dia nk pegi umrah pun korg nak maki2 die.ckp mcm2..plastik la ape lah..harus ke cakap mcm tu?septtnya kita harus doakan yg terbaik..bukan duk maki hamun..saya buka lah peminat ND sgt.tp bila bce komen2 diatas..tekejut sgt…knpe mesti ckp perkara buruk.sekurang2 nya dia pergi ke tanah suci..insyallah dia akn berubah ke…doakan lah yg terbaik untuk dia…kan lg bgus..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    80. Minah says:

      Kalaulah 1 ari nnt Adi ada jodoh dgn ND, time tu kompom fans ND terdiam..sbb ND dpt title PERAMPAS mcm FS gak..koh koh koh..

      maaf yer..terlebey komen plak..mst aku dpt unlike byk nnt..HAHAHAHAA

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    81. joyah kepoh says:

      untung la dpt p umrah…rezeki ke rumah allah tu :) yg lain bila lg?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    82. miss says:

      sejuk je mata ak tgk si nora ni..ape mslh yg dok komplen ,kondem terok? korang tu cnfrim ke ibadat d terima ALLAH? taip tu pk la dulu..jgn pk ko perfect je jah….typical malay! malu ak melayu kutuk melayu.!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    83. orang sekampung Nora Danish says:

      korang korang semua…….gambr yg korang kate kuku ND ni panjang mesti sebab tengok gmbr yg ke6 tu kann??tp,…….betol ke tu kuku dia atau sebenarnya titik cahaya?atau mungkin efect cahaya..??sebab takkan ND ni nk simpan kuku ibu jari dgn jari telunjuk je. jari lain takde pun aku tengok mcm kukunya panjang….biasa jerr..hmmmmmmmmm

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    84. nora spanich says:

      esok2 kuor melodi@propaganza.. ADI dn ND nikah senyap2 di narathiwat……huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    85. Wife Adi Putra says:

      Askum smua,
      Sy sudah mmbaca komen anda smua & menilai sebaik2nya,kita sebagai hambanya harus mndoakan yg terbaik buat mrk berdua disana bagi menjalani ibadat umrah di Madinah/Mekah. Hanya Rahsia Allah swt saja yg mengetahui yg tersurat & tersirat.Doakan terbaik buat smua jemaah disana. Amin ya rabal alamin…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    86. alisya says:

      jan nak kata org bla xtau ceta sbnr…mmgla msa kat dlm flight tu dia pakai make up..tp cba tgk pic 3..rsanya sdikit make up pn xda kat muka dia…em…org da bt kbaikan,msh dkutuk2 lg..apa kes????

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    87. Wife Adi Putra says:

      Salam smua,
      Sy telah mmbaca & meneliti komen anda semua dgn sebaik2nya.Kita sebagai hambanya harus mendoakan yg terbaik buat mrk & jemaah yg lain bagi menjalani ibadat umrah. Hanya Allah sahaja yg mengetahui rahsia setiap umatnya yg tersirat & trsurat. Insya’allah yg baik dtg nya dr Allah swt & yg buruk dtgnya dr diri kita sendiri..amin ya rabal alamin .

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    88. alin says:

      semoga Allah ampunkan dosa aku, kalian dan nora danish.. amin

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    89. Blackberry kuning says:

      dia dah tentu sampai kesana.. kita yg dok kutuk2 dia ni hui banyak nya dosa…. konon baik la cerita pasal halal haram Islam tapi korang tau ke yg dok caci maki ngumpat bagai tu lagi dasyat dosanya?? Alhamdulillah banyak pahala ND sbb ramai dok mengata….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    90. Tetamu Allah says:

      Untuk ke sana tak perlu duit yang banyak, kaya macam mana sekali pun kalau kita tidak dijemput olehNya kita tak akan dpt ke sana. Cuba kita tgk ada orang yg tak boleh berjalan, tak kaya tp dpt ke sana. Sbb apa? sbb kita dijemput dan kita dipilih oleh Allah swt. Masih ramai orang yang kaya, yang sihat tapi tak dpt ke sana. Kalau kita merancang sekali pun untuk ke sana tapi Allah tidak menjemput kita pasti ada halangan untuk kita. Percayalah kita ke sana atas jemputanNya untuk menjadi tetamu Allah.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    91. lipas susah nak mati says:

      ok aper berhias cantik2 g bertamu di rumah Allah..jgn dok cantik p clubbing jer…ahak!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • pening says:

        aku setuju…. ni pi kenduri cantik mcam mak datin tapi bila nak ke rumah Allah… cantik pun kena kutuk. Bukan ke Allah sukakan keindahan, kebersihan dan kecantikan :)

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    92. pasrah says:

      eh yg korg mngutuk bagai nie pehal? biar la die nk paki pe pun… at least pnh jgk die jejak tmpat suci 2.. dr korg? ikhlas x ikhlas antara die gn Allah la…. korg xde hak pun… .. cermin diri sndiri 2 dulu dr ngata org ye..ini la mentaliti org melayu kita.. bnde baek pun nk mngata…. apele… bodoh nau!!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    93. saudara Islam says:

      biarkan urusan hati dan rohani menjadik urusan antara ND dgn Allah..kita sesama manusia xperlu lar nk judge beliau..ok :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    94. menyampok says:

      nape la org zaman skrg ni yek..nak ngutuk org je…korg tgk jela..jgn la nak kutuk2..pahala dah banyak sgtke??? korg pon same je la dgn ape yg korg ckp tu..klu pn dia sombong ke, suke tengking2 org..cube la doakan dia lps balik umrah ni ble insap..ni x..nak kutuk2 plak..harap2 korg pon taubat la ek..salam

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    95. saudara Islam says:

      biarkan urusan hati dan rohani menjadik urusan ND dgn Allah..kite sbg manusia xperlu judge beliau..ok :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    96. suntil says:

      x baik mengata org…sbb sure2 kite ni x sempurna…at least dia telah dijemput allah utk kerumah dia…ingat la wahai sahabat semua…jgn sekali kite keji…buka aib org sbb ditakutkan allah bukak aib kite….tu kan lg teruk…mari la kite mendoakan sesame sndri…supaya terus belaja utk menuju kearah kebaikkan…..yg kite nmpk jahat tu…biar la…jgn kite tmbh dosa kite dgn mencaci org lain……jom berubah jom….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    97. putri ^^ says:

      KLU DENGAN PEMINAT MESTILAH KENE LAYAN ELOK2..
      KLU KITORANG YG SETAKAT PROMOTER NI KENE MAKI GN ARTIS DAH BIASE..NAK TAHU ARTIS TU HIPO KE X,OWG RETAIL JELA YG FAHAM SGT…BKN MENGATA TP TULA HAKIKAT..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • embok ketum says:

        Aku sokong apa ko ckp.. X perlah, sapa nk sokong dia sokonglah.. Aku x kata dia jahat or benci dia, cuma attitude dia tu yg aku kurang berkenan..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • putri ^^ says:

          HAHA..BETUL TUH..RMAI LG OWG LAIN YG AKU JMPA..SGT PLASTIK..TP NAK BUAT CAMNER DAH RETAIL TMPAT AKU CR REZEKI..KENE MAKI PON TELAN JELA…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bukan artis jer yg maki promoter

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    98. ak x mnilai sesiapapun.. says:

      tu urusan Nd ngn Allah Swt. siapa kita untuk mejatuhkan hukuman… Smoge ak pn bkesempatan utk ke sane…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    99. blakedexter says:

      Wahai sekalian pengkomen2 di beautiful nara ni

      Tidakkah anda sedar, bahawa sebenarnya anda yg menambah dosa dengan kerana menjatuhkan aib org? Dh rezeki die dpt jadi tetamu Allah, soal cara die berpakaian, mekap atau ape die buat disana bukan tugas kita nak jatuhkan hukum.. Ibadah die dengan Allah, hanya Allah sahaja tahu, dan kita x selayaknya utk menjadi hakim atas ape yang die buat..
      Apabila melakukan ibadah umrah, yang penting ialah kita menjaga 13 Larangan Dalam Ihram ketika nak melakukan ibadah umrah dan dalam gambar ni jelas tgk die bukan dlm ihram pn sebab nora melakukan ziarah di Madinah.. dan di Madinah, x melibatkan apa2 ibadah dan Rukun Umrah jadi x semestinya die x bole bersolek dan bergaya, cuma digalakkan bersederhana shj.. Sy x nmpk plak die over makeup ke apa.. lip gloss memang perlu pakai disana sebab cuaca disana kering kontang dan bibir mudah jadi kering.. Mungkin jenis lip gloss yg dipakai x berapa sesuai.. so pokok pangkalnya, jangan mudah utk jatuhkn hukum.. sedangkan die dh berada di sana tu, nikmat pahala yg die terima jauh beza dgn korg2 yg x abis2 nak mengutuk x tentu hala..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    100. ailah manusia says:

      ramai nyer mengutuk..korang ni tentu2 ke dpt pahla ni…
      yg ngutuk ni mesti tk penah g umrah….
      cube carik mak2 arab kt mekah tuh…ader tk yg berumrah sambil bertelekung…ader tk solat sambil bertelekung…kite ni lebey adat org asia..kene bertelekung…bukak ler mate idung tu sikit…

      kuku pjg mmg slh laa…tp kite tau ker mungkin nora potong kuku tu…or mungkin nora akan cube sedaye upaye masukkan air dlm kuku tu…

      makeup…sape ler kate slh bermakeup..org2 arab tuh bkn men tebal eyeliner nyer…tk boleh ke kite berdoa moge2 ler nora ni basuh eyeliner n mascara sebersih2 nyer b4 amek wudu’

      ni laaa melayu…cepat melatah …tk kire dlm aper jua…beristigfar sambil mendoakan empunye bdn mendpt hidayah kan bagus…

      —rindu tgk tanah suci :( —

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    101. Anonymous says:

      kubur kan sndri2 biar lah dye ngan cre dye…kte nie blum tntu btl..
      ye lah sbb kan dye artis korg cmnt2 bagai…nty kne dri sndri bru thu…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    102. faz says:

      kalau Allah tak redha, tak sampai le dia kat sana…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    103. Akus says:

      biarlah di nk pki ape pun..aslkn ibadat dia cukup sudah..dosa pahala ALLAH aje yg tau..kite doakan yg baik2 aje buat dia..moga dia mndpt hidayah..mn tau lain kali ade rezeki & buka pintu hati utk buat haji pula..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    104. elly says:

      salam..sy lihat rata2 komen disini semuanya beburuk sangka. tak baik kita salah ertikan kebaikan orang lain..cuba kita ni hidup dengan bersangka baik pada orang lain..insyaallah diri kita ni x akan ada tecalit pun rasa iri hati & berdendam..saya pun baru menunaikan umrah baru2 ni, seperti juga ND, excited dalam diri ni bila berada disana hanya tuan punya diri sahaja yang tahu, dan kalau boleh setiap moment berada ditanah suci hendak dicatat dalam catatan peribadi. cubalah anda semua mendoakan kebaikan beliau semasa berada disana supaya mendapat umrah yang diterima oleh NYA.bukan dengan cara mencaci hina keperibadian orang tu.siapa anda untuk mempertikaikan ibadah dia disana?adakah anda semua suci&bersih sebelum mengata orang lain?setiap tetamu ditanah suci&rumah allah swt adalah dr golongan orang2 yang terpilih& dekat disisinya. dan belum tentu yang menjadi tetamuNYA itu adalah dari golongan yang selalu dekat padaNYA, tetapi juga mereka yg mungkin sedang hilang arah tuju hidup..erti kata lain, bukan yang pegi umrah/haji ni pada orang yang kuat agama sahaja!!Allah itu Adil & sayang pada HambaNYA…sepatutnya anda semua berniat supaya menjadi tetamu Allah 1 hari nanti..Orang yang herharta belum tentu menjejak kan kaki kesana, tapi orang yang gajinya RM1K sebulan mampu menjadi tetamu Allah swt..pikirlah

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    105. ina says:

      pelik la korang ni..suka hati dia nak pergi mana pun, nak pakai apa pun..kau orang TUHAN ke yang boleh menghukum orang.tengok diri sendiri dulu la..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    106. Oppssss says:

      Solat pun kan digalakkan bercantik, ni kan pula bila berpeluang menjejakkankaki ke rumah Allah…. Kuku tuh boleh potong bila da sampai di Madinah, sebab gambar kuku panjang tuh dalam flight…. Kita kena pikir secara positif. Sedih dengar dia ke sana tujuan saja-saja,nak menunjuk kat Jejai dia bawa diri ke Mekah, itu ini…… Kita xda kuasa untuk menilai Nora Danish..Ibadat dia, amalan dia di Mekah, biar Allah yang nilai…. Kita patut bersyukur sebab mana tau lepas dari umrah dia akan berubah sikit demi sikit.
      Dan pasal Adi Putra, hentikanla cakap pasal isteri dia. Dorang dah cuba banyak kali untuk dapatkan cahayamata, tp xda rezeki… Tapi janganla sampai kuar pulak statement suruh Nora kawin dengan Adi Putra pasal nak anak…. Saya sebagai seorang wanita pun sedih baca statement even xda kaitan dengan mereka ni semua.
      Harap2 selepas dari menunaikan Umrah ni, hidup Nora Danish akan lebih bahagia dan berjumpa dengan lelaki yang boleh membimbingnya dan semoga lepas ni permintaan Adi Putra untuk baby akan dimakbulkan Allah… Amin

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    107. x sokong ND or FS says:

      aku x minat sgt pon dgn ND or FS. tapi aku tgk komen2 org yang anti ND ni keterlaluan lah…agak2 lah klu nk kutuk pon..bknya foto gi disco ka apa..gi umrah pon hangpa cari silap dia..apa dosa dia ngan hangpa…kepada, para promoters, retails..yang xsuka ngan attitude dia tu biasa la la…layan pelanggan, aku pon penah jd CS dlu, selalu ja kena marah even kesalahan kecik, bkn stakat tarik muka..kena maki pon penah, but CSTMR always right kan…xyah la sbb dia x senyum ngan awak, awak sakit hati sgt ngan dia…bukan nya dia dah jatuhkan maruah awk, cthnya malukan awak dpn org ramai pon…so…akuilah kesilapan diri awak, dia marah pon bersebab…kan..dia pon manusia juga..xdak yang sempurna..klu nak puji sangat FS tu lawa, baik, lemah lembut …xsiapa nak heran…ko tanya la budak peneng sapa tak kenal FS dulu msa skolah…cukuplah sekadar aku cakap TOP BOHSIA tau!!…semua org tau bckground dia msa skolah/remaja, social….dan smp sekarang dia mmg sosial..mcm yg hangpa tgk aktiviti2..gambar2 clubbing, holloween party, berbikini di Bali…so nilai la sendiri..maafla niat mmg xnak kutuk tapi ni kebenaran…napa nk lbhkan FS dr ND..sememangnya family n attitude ND jauh lbh baik dr FS!!so apa yg plastiknya ttg ND..ada tak dengar cerita x elok ND dari zaman skolah remaja? rasanya dia OK jer..clubbing tu majoriti artis pergi kan…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    108. cattaleya says:

      YA ALLAH YA TUHANKU….AMPUNKAN DOSA2X MEREKA DIATAS… AMIN.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    109. qisyadya says:

      Ya Allah Ya Tuhanku, ampunkan la dosa2 org yg Jahil di atas ini.. segala komen yg x sepatutnya dan semoga korg semua yg menghina dijatuhkan musibah yg setimpal. Aminnn!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    110. huhu says:

      ” Ya Allah Ya Tuhanku, ampunkan la dosa2 org yg Jahil di atas ini.. segala komen yg x sepatutnya dan semoga korg semua yg menghina dijatuhkan musibah yg setimpal. Aminnn!! ”

      – AMIN- :-)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    111. tudung sajii says:

      Cuba la tgk btl2 xkan la nora nk bela 2 jari je kuku dia.nth2 kesan cahaya ke..pandai je korang ni.dia mekap pn ms atas kapal terbang je.yg lain tu xde pn.kot kena taja pn apa salahnye.itu pn salah.tau plk niat org tu x ikhlas..takut aku mulut korang ni

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    112. takdonamo says:

      bukan nak kritik ke apa ke.. cuma nak highlight dalam rotikaya, ada kluar article ND dalam majalah GLAM bulan Mei… pose agak seksi gak & menghairahkan… sedikit tak kena lah dgn timing dia gi umrah ni.. why pose like that when u know u r performing umrah…? bukan ke mengundang kutukan gak…? haiih..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    113. rinny says:

      kenapa muka ND lain. pix dia no 6 nape hidung dia agak besar. bukan ke slalu tgk gambar hidung dia mancung. n bentuk muka dia pun lain slalu bujur sirih now mcm bulat.. nape muka ND tak seperti sblmnya pix dlm twitter or majalah,.. nampak mcm lain skit… ade kah bulu mata nora panjang atau teknik makeup.. hmmmmmmmmmm

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    114. langsuirgigipatah says:

      adoi orang pergi umrah pom kowang nak mengata jugak ke..?Baik dowang la sempat gk ke tanah suci..Dowang buat benda baik jgn lah kita nak caci hina fitnah lak..pompuan memang r suka dengki

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    115. adam says:

      apa2 pun.. ikhlas saya suka tgk gambar-gambar nora ni, takpalah klu gambar yg baik untuk di share dgn org.. daripada tengok gambar bakal pengantin berfesyen ala k-pop..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    116. apa-apa je lah... says:

      biarlah kt diaorg.. apa2 pun i like ND

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    117. nth la... says:

      Allah bg rezeki pd ND tuk pg umrah..melawat tanah suci…org yg byk brckp ni hrp2 Allah smpikn jugak rezeki untuk pergi sekali bg yg belum pergi…n byk2 kali pd yg dah pergi…jgn pndi berckp hal org je..x baik…pape pon doa la yg baik2 tuk manusia lain….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    118. CC TO: Jahillian Binti Bahlol Likol Mukhalazzah says:

      weh bodoh…pakai kontek lens tuh dibolehkan…walaupun ko amek wudhuk pun wudhuk ko sah sbb mata bkn salah satu anggota yg perlu ko sucikan…salah ke pakai kontek lens kalu die rabun? ko mane tau die rabun ke tak…tak payah nak tunjuk ko tuh pandai agama sgt…kalu btol ko islam patut ko doakan dia berubah jadi lebih baik…dah rezeki dia jadi tetamu Allah…ko kalu nak pegi pun bley…kalu Allah dah jemput ko bkn ke mekah jek tapi silap2 ke liang lahad ko sampai.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    119. cik keling says:

      ND nak pakai handbag mahal hak die la… x haram hukum buat umrah pakai handbag mahal…. korang ni,, nak complain carik le mende logik sket…..,,, tp aku memg x minat kat ND..,,, i luv u PASHA…….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    120. az says:

      biar apa pun org kata.. samada yg memuji, mengokong, mencaci, menghina, mengkeji…
      mudah2an ND mendapat umrah yg diBerkati dan di Redhai Oleh Allah…. dan semoga mendapat segala penjuk yg baik jua dr Allah.. Amin….

      ~ manusia mmg selalu Terlupa dan Terleka… Tak kurang juga yg Tak perasan… jadi… pada yg byk mengkeji di atas tu, semoga anda2 sekalian diampunkan dosa oleh Allah. Kpd yg memuji pl, semoga segala yg terbaik akan Allah kurniakan utk anda2 semua…
      ~ ingat… Kita hanya manusia biasa… yg xpernah lari dr melakukan kesilapan dan keAlpaan…. – peace!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    121. hehehe says:

      aku tgk ok jer gambar dia ke sana…dia dah dpt jadi tetamu Allah…dah ckp bersyukur la…bukan semua org nak pegi walaupun ditaja…contohnya aku nie…walaupun mak aku nak taja tp aku tak nak pg lg coz aku rs aku msh jahil…msh kene beljar terutama tang mengaji…aku tak nak bl jejak kaki kat mekah nanti ternampak dosa2 yg penh dilakukan n pegi haji or umrah bkn tuk berlagak mamppu tp untuk menjadi tetamu allah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    122. cayang mama says:

      harap2 nora dn adi mendapat hidayah dripada allah s.w.t….AMIN..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    123. bodoh org malaysia ni rupenye.. says:

      yg bg komen negatif/mengutuk ni sume Fasha Sandha kot tukar2 nickname je.. huhu.. org dpt rezeki pegi Umrah, URUSAN ANTARA DIA DENGAN TUHAN.. yg lain menyebok mcm diri sendri perfect sgt watpe.. ko dpt pahala ekstra ke ngutuk org g umrah ni? klo rezeki die sampai tanah suci kali kedua, xde la ulang kesilapan yg sama.. itu pun nk kecoh, ayat nk mnegur tu tlg lembutkn sikit, tau adab xtau guna, ada otak xnak pkai..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    124. cyg always says:

      suke lha pulak baca korang bertekak nie……hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    125. aleeya come says:

      ape2 lha korang. . . .gad0h mcm budax2..isy3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    126. Naisah says:

      yer ler…
      aku pun x suka ler komen org pakai make-up, kuku panjang ker… mungkin dia khilaf mase nak g tu tak perasan agaknyer… p janji ibadah dan niat dia suci gitu, walau jeles tngok adi ( his kesian bini dia) he..he..he… per2 pun tahniahler dpt g sane mcm aku ni x ksampaian g duit x de. luv fasha gak… hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    127. Nora jugak says:

      saya ni tak la pandai mana tentang ugama.. yg saya nak tegur cara adi & mak ND bergambar… walaupun berlapikkan baju tapi hukumnya tetap haram berpeluk begitu sebab mereka tu halal berkahwin. moga2 Allah memberi hidayah kepada mereka utk menjadi yg lebih baik

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    128. Tetamu Allah says:

      iyo lah…dia bertuah dijemput menjadi tetamu Allah…tak semua dapat mcm tu..ada yg duit berlambak2 pun kalau tak di izinkan Allah..takkan lepas..Alhamdulillah…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    129. nora.d says:

      mcm neh pn kecoh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    130. emza says:

      apa2 pun.. siapa kita.. siapa dia.. kita ciptaan Nya.. hari ni kita kutuk and maki orang.. esok lusa akan tiba masa kita dikutuk dan dimaki.. jgn sibuk cari silap orang lain.. pandang pada dri sendiri dulu sebelum bkata2 negative pada sesiapa.. Islam tidak mngajar/mnyuruh kita bsikap demikian apatah lagi sesama saudara Islam.. nak tegur ada cara.. bukan dengan kata2 kesat…

      jgn smp nnt bila masa kita nazak nk mati.. nyawa2 ikan.. masa tu susah nak mati.. sbb dosa kutuk/fitnah kita thadap sesama manusia belum sempat mintak maaf.. naya jer.. dosa ngn Allah.. boleh mintak maaf direct pada Allah.. if sesama manusia.. kena mintak maaf ngn manusia.. if manusia kita kutuk/xkenal tu kita cakap bukan2.. macam mana nk mintak maaf nnt?

      wallahualam.. semoga kita semua tidak tgolong dalam golongan itu.. ameen..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    131. inds zamanie says:

      kenapa bila orang berbuat kebaikan,kita kutuk kita keji dia????manusia itu lemah..dan xlepas dr buat kesilapan…SEPATUTNYA…kita sbg saudara seagama mdoakan Nora Danish dan gembira bila dia menunaikan tanggungjawabnya thadap Pencipta…pd pdangan saya,Nora istimewa d mata ALLAH…wlaupun dia bknlah org yg thormat dr segi apa adanya tapi dia tetap mjadi tetamu ALLAH…tak rasa malu ke kita?kita org yg bagus dr dia tapi xpenah lak dpt jejak kaki kt mekah mcm dia….muhasabah diri dulu dan nilai diri sdri….Kepada Nora,musibah yg blaku adalah krn ALLAH menyayangimu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    132. laalaa says:

      aku x nampak pn ape yg korang kutuk sgt kan tu….
      kalo aku pn aku pakai gloss ke pelembap ke kat bibir sbb kat mekah tu panas kering..lagipun tgk kat gmbar no-3 tu xde mekap pon.
      pasal beg pon nak kecoh..normal la kuar bwk beg…dah pemegang handbag die tu pendek, cam gitu la care nak pegang n bwk..
      sape2 yg mengutuk tu mmg hati busuk btol..org nak pergi beribadat pon bersangka buruk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    133. nobody says:

      beginilah korang.. tak usahlah gado2….. semuanya ini hanyalah salah faham…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    134. insan biasa says:

      tak kesah lah korang nak marah die..yg pasti sy tetap suka nora ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    135. Anonymous says:

      semua yang tgk gmbr nora ni semuanya peminat dia kan…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    136. Mazda6 says:

      aikk..ternampak plak entry kt atas td…kat sini pon ada ustazah BN, ustazah PAS ke…mcm harrramm je bunyiknye. parti jgn la dikaitkan. parti x salah apa pon cuma manusia je yg buat rosak parti. kat akhirat xde parti2 hokey! gabung la sume parti2 ni biar dunia ni AMAN. letihlah sama2 bangsa bercakar2. peace :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    137. mek jenab says:

      ape lah salah berhias,namanya pompuan,mmng tabiatnya macam tu, kalau pompuan yg tak berhias, itu pemalas namanya, diri seniri pun malas nak jaga,lagipun ND berhias sebelum melakukan ibadat umrahm iaitu ketika pergi berziarah di madinah,bila masuk ke tanah suci mekah barulah dia tanggal sgala macam alat solek nya tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    138. click here says:

      With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or
      copyright violation? My blog has a lot of completely unique content
      I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help reduce content from being stolen? I’d
      certainly appreciate it.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0