Written by serenity | October 7th, 2014

Kalau tadi kita telah melihat lima gambar, kini kami bawakan kepada anda set lengkap gambar majlis pertunangan bekas peserta Akademi Fantasia 6 iaitu Nubhan Ahmad dengan pilihan hatinya, Afifah Hidayah Ahmad Tawfek.

Orang kata kalau muka dekat nak serupa itu tanda berjodohan. Mungkin ada benarnya kerana kami lihat wajah pasangan ini ada iras.


 photo 10702228_641095086005464_809594247686533020_n.jpg

Bersama kita doakan agar segala urusan mereka dipermudahkan sehingga tiba hari perkahwinan mereka nanti. Gambar-gambar ini ialah hasil bidikan Samsul Tahir Kaseh Photography. Jom like mereka beramai-ramai di ST Photography.

Lagi 15 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.















15 responses to (16 GAMBAR)Sekitar Majlis Pertunangan Nubhan Ahmad Dan Afifah Hidayah

  1. nana bergaya says:

    bertunang je pon… ingat da sah dah td.bersederhana la dalam ape perkara sekali pon. pembaziran tu tak digalakkan dalam islam.

    0

    0
    • olga olgi says:

      ha………..klu cmni dikatakan model ai percaya la uols..tinggi..slim..putih.. flawless..klu gefren abg jebat kite tuu… ssh nk cayo… huhu…

      0

      0
  2. SamsungAce says:

    tapi bagus la xde gambar dekat2..rapat2 cam semua retis tu…

    0

    0
  3. sis says:

    Jeles le tuww awak x mampu nk wat majlis cmtu…hoho
    anyway…sweet gile ok…

    0

    0
  4. perghhh says:

    cantik siot majlis dia.. baju pon sama..

    0

    0
  5. joy says:

    betul ke sabun joy apa entah, aku pon lupa. haha

    0

    0
  6. nuyu says:

    sabun joy dapat mencuci beribu2 pinggan..haha

    0

    0
  7. susu says:

    kenapa perempuan tu salam cium tangan sendiri?
    hahhahaha

    0

    0
    • minah jambu telajak laris biru says:

      tkan dia nk ciom tangan mak cik tu yg berbau petai atau pon ikan masinnnnn huh ! itu pon jadi isu ke huh ! mengarot !

      0

      0
    • sesapa je says:

      sbb dia nervous kot, xpun tgn makcik tuh kecik. xkn dia nk tarik sungguh2 tuk cium.. ishk..tuh pun nk tny

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Kebahgiaan dan kerukunan rumahtangga bukan terletak pada muka seiras.

    0

    0
  9. syazana says:

    tunang die sangat cantik!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Betul ke tunang dia bakal Doktor gigi. Dah la cantik, sopan, lawa pulak tu. Tahniah

    0

    0
  11. […] pun bertunang pada Oktober 2014, detik untuk Nubhan Ahmad dan Afifah Hidayah untuk bergelar suami isteri semakin hampir. Mereka […]

    0

    0
  12. […] pun bertunang pada Oktober 2014, detik untuk Nubhan Ahmad dan Afifah Hidayah untuk bergelar suami isteri semakin hampir. Mereka […]

    0

    0