Written by AbangNara | October 30th, 2014

Selalunya kalau penggambaran drama di luar negara, tempat yang sering menjadi pilihan pengarah ialah Paris, London dan kota-kota Eropah seperti Istanbul, Venice serta sebagainya. Jadi apabila mengetahui Remy Ishak dan Sara Ali diterbangkan ke Sarajevo, Bosnia untuk penggambaran drama Satu Hari Di Sarajevo, terasa unik dan terus menarik perhatian Abang Nara. Memang jarang Bosnia menjadi pilihan, pasti unik drama yang akan ditayangkan di TV9 ini.

remy ishak

Remy Ishak sekarang ini sedang popular menerusi drama Kasih Berbisik yang ditayangkan di TV3. Sementara drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna lakonan Sara Ali juga baru selesai ditayangkan di saluran yang sama. Nampak gayanya kedua-dua pelakon ini amat murah rezeki dan terus dibanjiri tawaran. Alhamdulillah. Tak sabar nak tengok gandingan mereka berdua.

remy ishak

Apa pun diharap penggambaran drama Satu Hari Di Sarajevo yang turut menampilkan Rita Rudaini ini berjalan lancar. Tengok gambar pun dah tahu betapa sejuknya cuaca di Sarajevo. Sila pakai baju tebal-tebal. Nanti demam pulak. Hehehe. Lagi beberapa gambar Remy Ishak dan Sara Ali di Sarajevo, Bosnia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Jaket yang boleh bertukar warna seperti sumpah-sumpah

remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak
remy ishak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to (16 GAMBAR)Remy Ishak & Sara Ali Di Sarajevo Untuk Penggambaran Drama

  1. Anonymous says:

    x minat sara ali..

    0

    0
    • Olga says:

      lebih bagus daripada… Killa Fairy.

      0

      0
      • Laici says:

        cantik nyer negara orang….Malaysia jugak yang hudoh.

        0

        0
        • meja says:

          ko berambus jela dr malaysia..

          0

          0
        • mira says:

          Betul, Malaysia penuh dgn pendatang2, mat2 rempit dan tikus2 mondok.

          0

          0
        • Puiii Sikit says:

          hudoh2 pun..ada juga BSN, ASN, ASB, Tabung Haji dan BR1M…yg ko…duduk obersea jadi 2nd class citizen?

          0

          0
        • Merembes says:

          gambar ke 6..saper mamat sebelah remy tu weiiii…..taste!!!!!

          0

          0
        • Yahudi says:

          kpd yg taktaw , yg putih2 mcm tugu tu sebenarnya batu nisan , tu ialah perkuburan org Islam yg mati kena bunuh during “Srebrenica Massacre” aka Penghapusan Ethnic pda July 1995 , Bosnia And Hazergovina antara negara majoriti Islam , selain Albania , Russia , and Turkey di Europe , kerna during mmg matsalleh , dan Islam sejak lahir , bkn convert ,Yes that’s true , org kalau nk melancong , always focus on Western and Northern Europe countries , tapi Eastern and Central Europe pon santek juga uolss !! #NeverForgive #NeverForget ,

          1

          0
    • Penjarakan Anwar says:

      lebih suci compared to..saiful bukhari!

      0

      0
    • tapi..... says:

      jaket dia lawaaa…hehe

      0

      0
    • ujang says:

      cantik lagi ayda jebat

      0

      0
    • sarajevo says:

      aq pun tak suka..sara ali ni watak sama cm nabila huda..kasar, kurang ajar..drama2 lakonannye banyak mengajar anak2 kurang ajar pd ibubapa

      0

      0
  2. […] Remy Ishak sekarang ini sedang popular menerusi drama Kasih Berbisik yang ditayangkan di TV3. Sementara drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna lakonan Sara Ali juga baru selesai ditayangkan di saluran yang sama. Nampak gayanya kedua-dua pelakon …read more […]

    0

    0
  3. Anonymous says:

    alaaaaaa..kenapa la orang duk nak naikkan sangat nama si sara ali ni..tak minat la dia ni..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cerita ni jugak la kan yg rita berlakun too.. knp rita jd mak kpd sara ali ka…

    0

    0
  5. Jenab says:

    Ok lah jugak , dari muka pelakon yang sama je .. bg lah peluang untuk artis lain ..

    0

    0
  6. Evaah says:

    Sara Ali ni kalau cerita cinta2 memang tak sesuai langsung. Dia sesuai watak psiko jer.

    0

    0
  7. shima says:

    huih mesti sejuk giler, teringat masa belaja kat oversea dulu2

    0

    0
    • Oranggg says:

      betul ke oversea? Setakat sabah sarawak tu….oversea sgt jahhh..

      0

      0
      • cerry berry says:

        Hahahahaha yela 2 kan setakat sabah sarawak pun dah kira OVERSEA dah la kan maklum la seberang laut jugak….

        0

        0
        • Gurau salah fakta ... says:

          Hai yg bg komen balas kat @shima ni mesti mmg pemalas nak baca ye … kan dia tulis sejuk … bila masa lak sabah swak ada salji. Aduhhhh … lg satu Oversea bermaksud merujuk ngra jiran @ ng luar. Sabah swak ng msia jugak. Aduh korang ni … sblm nak hahahahuhuhu kan org lain. Jngn sampai nampak spt org dangkal ilmu. Klu korang ni tak berpeluang blajar di luar ng wlpn Uni kat sberang pun tak lps. Jngn lah hati penuh rasa kedengkian. Tak perlu menggelakkan org lain. Org yg masuk uni kat msia jer pun tak gelakkan org lain.Sah2 tak lps sek lg @ pun x lps msk uni.

          0

          0
        • mastura says:

          @ Gurau salah fakta …
          mula2 aku baca komen kau dah elok….last2 aku terbaca kau kutuk orang yg tak masuk uni. Kau tahu tak ada orang tak masuk uni sebab dorang x mampu OR dah ada tawaran kerja yg menjamin masa depan. Macam aku…aku dapat tawaran sambung uni tp aku tolak sebab dah dapat tawaran kerja. Lagipun srkg ramai yang mengganggur…alang2 dah dapat tawaran kerja baik aku kerja ajer. So, kau x payah hina sgt lah orang yang tak masuk uni.

          0

          0
      • gadis sabah says:

        jelos? terbukti.

        0

        0
  8. nok gebuzzz says:

    huuuntungg ler jadi retis…dpt pegi overc semuanya sponsor,org kate sambil menyelam minum air..

    0

    0
  9. sorry my bad says:

    knp…muka die mcm org ambik meth yg homeless…

    0

    0
  10. lala says:

    hensemm siotttttt

    0

    0
  11. mello says:

    haih..rambut kepam2 penyek2 mcmtu pon boleh jd retissss..dah ade duit sendiri tu p laa grooooming skit makcik oiii…xmenarik langsung!

    0

    0
  12. Nick says:

    Pernah makan sebelah meja dgn Sara dekat Sambal Hijau,Sg.Penchala tu. Terkejut sebab lepas makan dia smoke. Ingatkan dia bukan retis2 yg camtu. Huuu

    0

    0
    • Anonymous says:

      Melambak je artis perempuan kt msia ni smoking
      Jgn kata artis….org biasa pon melambak2 bersepah urban katanya

      0

      0
  13. abba abba says:

    aku rasa remy ishak adalah hensem.. hahaha..

    sara ali? hmm… tak minat..

    0

    0
  14. siang malam says:

    gambo remy yg main ujan tu… wow… mengancam jiwe rage….

    fuhhhhh… yummy!

    0

    0
  15. Jenab anggun says:

    SAPE YG PILIH SARA ALI JD HEROIN NI???? jenab anggun sgt tak sbetuju. hbs la rating tv9 nnt. Jenab sokong Evaah, dia x layak blakon utk drama cinta2..muka psiko giler. yg layaknya sara ali x payah jd pelakon senang! start kau belakon drama cinta kau&aku tv2 dulu n drama MJATS mcm hampeh!

    0

    0
  16. annabelle says:

    mana2 drama yg jadikan remy ishak ni hero mesti menarik perhatian aku utk tgk..
    lakonan dia mmg mantap..kalo bab2 dia putus cinta mmg menusuk kalbu la

    0

    0
  17. minah jambu merah biru says:

    badan remy ni kalau dapat di pelokkkkkkkkkk emmmmmm mesti terlentok punye …memang best betol !! lov u bang remyyyyyyyyyy emmmmmmmmuah !

    0

    0
  18. Fiza osmang says:

    Kalau takat muka Sara Ali ni .. Baik la ambik AISYA AZIZ tu muka pun Jembu..
    Tinggi lampai..
    Badan pun cantik ..
    Love u REMY ISHAK

    0

    0
  19. Mdm Poppy says:

    Sara Ali ni mcm smoker jer. Rupa kering,bibir gelap. Kat m’sia ni yg buat drama,filem kena peka dgn taste org kita. Nak buat drama yg ok patutnya ambik pelakon cantik yg berbakat. Kena padan dgn heronya. Cthnyer kalau drama kisah cinta bila bab2 romantik nak feeling2 pun terbantut kalau tengok muka heroin tak cantik. Bkn kutuk tapi ni hakikat..ambik yg ada rupa ok sikit ler.

    0

    0
  20. mojo says:

    Yahooo.drama kemaruk celah kangkang terbaru,lakonan artis akhir zaman.pengalak pembuang bayi.akhirnya beralih lokasi nun jauh dibalkan.tapi sayang ceritanya tetap sama .tetap menjahanamkan generasi.malaysia.

    0

    0