Written by AbangNara | July 21st, 2015

Sekiranya anda pernah berhari raya di Kelantan, pastinya anda teruja melihat gadis-gadis negeri Cik Siti Wan Kembang yang manis-manis orangnya. Silap-silap boleh terjumpa tulang rusuk kiri di hari raya. Hehehe. Para jejaka Kelantan seringkali berhari raya sambil mencari tulang rusuk kiri. Silap-silap terjumpa awek macam Neelofa. Pergh!!! Memang bergetar tulang rusuk!!!

neelofa raya

Selamat hari raya diucapkan buat Neelofa dan keluarga. Semoga raya tahun hadapan ada tangan seorang suami untuk dicium oleh Neelofa. Umur Neelofa memang dah sesuai dah untuk menjadi seorang isteri. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya
neelofa raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (16 GAMBAR)Neelofa Di Hari Raya Aidilfitri

  1. LOL says:

    comelnya gambar-gambar tu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      cantik!
      tak payah mekap pakai mascara lagi cantik..

      0

      0
      • anon says:

        Tak mekap ape…..mekap tebal 5 inci. Tak pakai gincu tak semestinya tak mekap. Foundation, bedak….Cer tengok bahagian mata tu, siap dgn celak n eye shadow lagi. Kene pakai spek ni…

        1

        0
        • Anonymous says:

          Maksud dia tak pakai mekap pun cantik.. Bukan dia kata gmbr2 atas tu tak mekap. Jgn la jd bangang sorang2 kalau tak phm tu tanya. By the way aku amat yakin lopa lg cantik dari ko for sure samada bermekap atau tak hewhew.

          1

          0
      • Anonymous says:

        ,tu lah yg aku maksudkan..tq anon 621.
        anon purple tu jenis yg suke nak bash org je..baca tak abes tak bagi paham bebetol, laju je nak naip bash org.

        neelofa cantik. pedulik hape aku org yg tak suke die..aku pn bukan fan die tapi dah memang die cantik.
        tak nampak pn mekap die tebal. jeles ke nak hentam org je..rilex sudehhh..

        0

        0
    • Anonymous says:

      BAJU SCHA BAJU NORA DANISH BAJU NEELOFA ADA SATU DESIGN TU SEMUA PAKAI DARI DESIGNER YANG SAMA KER? NEELOFA PAKAI WARNA KUNING, NORA DANISH PAKAI WARNA MERAH & SCHA PAKAI TAK TAHU WARNA APER TU, THE LAST 2 PHOTOS.

      0

      0
      • aku bukan artis says:

        ala ingat tak kes rozita chewan kat nstagram,,kecoh yg baju rm4k, tapi manik entah ape2…name insta tu @inaired ke ape..tapi depa dh delete lepas kes ni, n buka yg baru

        0

        0
  2. LOL says:

    comel je

    0

    0
  3. Not a keyboard warrior says:

    Masyaallah cantiknya…

    0

    0
  4. lol says:

    ye…ceduk, jgn tak ceduk

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Nenek pun masih nampak lawa.. Caya la.

    0

    0
  6. kelolo says:

    Ameera tu adik Lopa ke sedara ka adik ipaq ka? Aku confuse la depa ni.. ramai sangat anak pinak.. Keluarga Kardashian pun tak besaq macam ni..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Muka bapak dia cam orang India atau Pakistan. sori yer kalau salah. patutlah neelofa lawa. Kawin campur Melayu + Pakistan atau India ramai dapat anak lawa lawa.

    0

    0
    • Jujur says:

      A ah campur Indian tu sbb family dia byk muka mix. Tapi lofa punya muka mix tak kuat sgt. Lebih kpd muka Melayu cantik. Lofa dah naturally lawa aku rasa kalau dia tak pakai color contact lens lagi natural..

      0

      0
    • bangla says:

      jantan melayu jugak yang hodoh

      0

      0
  8. minah jambu says:

    rimas minah jambu tengok si lofa ni..yg lain ok aje..

    0

    0
  9. minah jambu says:

    rimas minah jambu tengok si lofa ni ..yg lain ok aje..

    0

    0
  10. Pocoyo says:

    orang kelantan ni harap mix je baru muke cun/lawa..
    kalau original kelantan hitam berkerak la gamaknye..macam orang asli..

    0

    0
  11. huhuhu says:

    memang x dapat di nafikan…memang cantik marveless.. aku yang pompuan pon terpikat tgok muka neelofa..bestnyer kalau muka aku macam neelofa

    0

    0
  12. Dewi laut says:

    Yerla…kalo yg buruk hudoh tu orang melayu pon dikatekan orang asli…tp kalo orang asli lawo tu dikatekan melayu…
    xsemua melayu itu cantek2…xsemua orang asli tu buruk hudoh
    Marilah bergosip secara berhemah…jgn babitkan isu perkauman…

    0

    0
  13. ???? says:

    knp nmpk ade tulisan kt tgn…mcm mnyerupai tatu…sorry, just curious…hmmmm

    0

    0
  14. Lofta says:

    Orang Pakistan tak balik Pakistan hari raya? Neelofa ni bukan melayu kan ingat lagi adik nya menghina melayu

    0

    0