Written by AbangNara | May 11th, 2012

Pastinya peminat Fasha Sandha beruntung mendapat seorang selebriti yang sentiasa berkongsi perkembangan terbarunya di Facebook. Yang terkini, Fasha telah mengupload beberapa keping gambar bulan madunya bersama Jejai di Facebook We Love Fasha Sandha untuk tatapan anda semua.

fasha sandha

Abang Nara dapat bayangkan keseronokan mereka berdua bermain air laut di bawah terik matahari di Pulau Redang. Harap-harap Fasha balik nanti tak sunburn. Hehehe. Lagi 15 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Kota mati Perancis yang menyeramkan.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

350 responses to (16 GAMBAR)Honeymoon Fasha Dan Jejai Di Pulau Redang Part II

  1. apakah? says:

    phewwwitt!

    0

    0
    • seksi giler fasha sandha!
      sesuai la ngn aku

      0

      0
      • jejai guna nikon coolpix je?
        xde duit ke nak beli DSLR?

        0

        0
      • Melah says:

        hi fasha… malam tadi jemaah isyak kat masjid redang ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko mlm td semayang jemaah x? sibuk sgt tny org..

        0

        0
      • Melah says:

        Anon.. aku gi berjemaah kt masjid melawati mlm td.. ko plak? ko dah tanya, aku jwb ler..

        0

        0
      • Anonymous says:

        oh aku semayang blakang saf ko, x nampak aku ke?

        0

        0
      • EnsemMacho28 says:

        sexy gile ko @fahrin ahmad, berair aku tgk ko beb, best dpt nyonyot niple ko tuhhh~!! fuhhhhhhhhhhhhhh… fap fap fap fap fap fapp

        0

        0
      • Melah says:

        Anon.. Setahu aku belakang saf aku seorang makcik yang umurnya dalam 50-an.. Adakah makcik tersebut adalah ko?

        0

        0
      • Sanggul Berapi says:

        Melah.. mmg makcik belakang saf ko tu si anon yang dh tua nk mampus tp sebok sngt nk bergossip kt sini.. bawak2 laa beribadah makcik anon oii cukup2 la tu bikin hal kt dlm blog ni..

        0

        0
      • Anonymous says:

        bukan la melah, aku yg sebelah kiri sikit.. ko ni pepandai je.. aku nmpk ko melah, kemain dgn gelang emas liplap sampai ke siku bwk ke masjid. kelassss ko melahhh.

        eh sanggul berapi ni, sape yg buat hal kat blog ni, anon yg mana? atas2 ni semua anon yg sama ke reply?

        0

        0
      • Melah says:

        Anon.. Aku tak pakai gelang liplap pun semalam.. Itu dah dikira fitnah terhadap aku.. Boleh aku tau ko berjemaah kat masjid melawati yang mana semalam?

        0

        0
      • Anonymous says:

        ohh kira fitnah ke tu, maap laaa kak melah. tp sebijik benor muka die cam kak melah, dgn bibir merah menyala nye. kelas ko kakkk… laaa kita kan semayang kat masjid yg sama, nak tny2 buat ape lagi, nnt kang klu sy sebut masjid mana akak kata sy riak mcm fasha plak, semayang jemaah pun nak citer kat org, kan kak kan… teruk betul org2 yg riak takbur ni kan kak, mcm dia je yg bnyk amal ibadat kat donia nii, org lain duk buat dosa jee katanyee.. kan kak melah..

        0

        0
      • Melah says:

        Anon.. Tengok tu.. Ko fitnah aku lagi.. Bibir aku tak merah menyala pun macam yang ko fitnah tadi.. Aku sekadar bertanya dan bukan nak suruh ko riak di masjid mana..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ala kak melah ckp je tny, dlm hati niat kak melah tny sape yg tau ye x.. alahai menpitnah lagii.. ya Allah ampunkan dosaku di hari jumaat yg mulia ini kerana asik menpitnah kak melah dan mengutuk beliau. mintak maaf ye kak melah, berdosa sungguh rsnye. isk isk isk ..

        0

        0
      • ramai dislike aku…sedih!!!

        0

        0
      • Melah says:

        Anon.. Ko tau ke apa ada dalam hati aku? Kalau ko tak tau jangan pandai-pandai mentafsir hati orang lain.. Itu pun dah kira memfitnah juga lagi.. Anyway, aku bukan kakak ko tok ko berakak-akak dengan aku ok..

        0

        0
      • coolpix la praktikal sikit. dslr kena assign photog macam assign photog kawen.

        0

        0
      • Anonymous says:

        sbb tu la aku kata sape yg tau dlm hati ko ade ape kak melah oiiii… gila ko kakak aku?? malu aku klu aku de kakak mcm ko! dh ko ckp mcm kakak/makcik2..aku pglla ko kakak, tu pun salah.. isk isk..bersihkan ati kak melah oii

        0

        0
      • Melah says:

        aku lah manusia plg hebat di dunia. siapa dpt melawan kata2 aku hah?

        0

        0
      • Melah says:

        aku tiap2 hari berjemaah di masjid melawati. bukan mcm korg ahli neraka oii.

        0

        0
      • Melah says:

        Anon.. Siapa ko tok bersihkan hati aku..? Kalau aku nak bersihkan hati pun itu antara aku dengan TUHAN.. Bukan kerana ko.. Aku makcik ke kakak ke pun bukan ko untuk menilaikannya.. Dan kenapa ko perlu nak malu dengan aku? Aku bukan sesiapa tok ko ok..So, jangan la menyalak tak tentu hal. Menang kat komen ni tak semestinya ko menang di SANA anon oooiiiii..

        **Yang kat atas ni nampak sangat palsu kan aku..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ok fine kak melah, u win u win.. aku xtergamak nak gaduh ngan ahli syurga seperti ko kak melah, apetah lagi mempitnah ko kak melah oiii… klu rajin, kak melah dan pengomen lain tgk vidiyo utube ni, islam and ego by nourman ali khan, mana tau kita sama2 dpt manfaat.. credit to f pengomen bn, aku dpt ni dpd die. sesuai sgttt topik ni ngan pengomen bn.. klu kak melah xreti spiking, i kenot help laa..

        0

        0
      • Anonymous says:

        melah….aku mmg ahli neraka..huhuhuhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        siapa pulak nak bersihkan ati ko kak melah, siapa pulak malu ngan ko ni? iskkk.. kak melah ni marah bebenor sampai kata org menyalak.. meh meh sesama tgk vidiyo atas tu..

        0

        0
      • Melah says:

        aku gilaa meroyan, menyalak wooff wooff.

        0

        0
      • Melah says:

        di sana! di sana! di sana! di sana menanti, di sini menunggu.

        0

        0
      • kipas hangin says:

        aku tau knpa lengang bahu kanan jejai menggerutu semacam

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku lar manusia jahil di zaman jahiliyah..huhuhu..ampun kn aku melah..aku jnji x buat lg..huhu..ampun kn aku sume2 pengomen bn..huhu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        saje je nak apikan aku ngan kak melah tau, mesti anon 2:31pm org yg sama dgn melah palsu..

        0

        0
      • ramainya lelaki naik stim bia tengok avatar aku…
        ramai giler gay ya?

        0

        0
      • melati says:

        bodoh kau fahrin gay…

        0

        0
      • TANTE says:

        insaf ler fahrin nk bini org…

        0

        0
      • aqu anna says:

        Seksi fasha pon xder la selambak gunong kat dpn macam ‘miss J’ itteww……

        0

        0
    • Wewitt says:

      Spe yg ambil gambar mereka berdua ye..emmm.

      0

      0
    • eleh eleh says:

      wahh..romantiknye… suke suke…

      0

      0
      • utusan malaysia says:

        haah la…romantik sungguh (tangan di dada, mata pandang ats)

        dok tggu ja gambaq apa pulak kuar pasni…keh keh

        0

        0
      • EnsemMacho28 says:

        badan jejai ni berkerak, byk duit p la bt treatment kulit! huh xselera aku!! hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        camne nak buat treatment kulit…duit die dah abeh sedekah kat para2 pompuang bedahi licin…

        0

        0
    • miss amanda says:

      Fasha nk buat kenduri kat perlis pula.. kali ni dia ajak peminat.. utk pegi balik ke sana.. kene byr RM75.. peminat Fasha pe lg.. tak nak pegi ke..hihihi..

      cantik Redang…. :)

      0

      0
      • Pondan Sepi says:

        AKU SMPAI LA NI FIKIRKAN MCM MANA LAH C FASHA NI MAIN DGN HAIWAN EXOTIC NI! MESTI MAIN DALAM GELAP!

        0

        0
    • Selitone says:

      Gaduh ler komer… aku tak ambik port…

      hahaha…

      ni komen haku,

      Best ler honeymoon kat Pulau… banyak kegiatan sukan air boleh dilakukan bersama…

      hahaha.

      0

      0
    • DinDa says:

      FS – Jejai = Antara pasangan pengantin paling teruk selain memey dan norman

      0

      0
      • Anonymous says:

        DinDa dan XX = Antara pasangan paling teruk selain FS – Jejai dan memey – norman …amacam suka ?

        0

        0
    • jenah qisya says:

      masyallah,,,,,aurat seseorang isteri terletak pada tggungjawab seorang suami selepas akad nikah..dayus seseorang lelaki itu kalau membiarkan aurat isterinya dilihat oleh lelaki len selain suaminya yang halal.kpda boys,,secara specific nya,,mesti la kowang nak keistimewaan aurat isteri tu just suami je yang tgk,,wat pe nak share2 kan,,xbes la….marilah sama2 muhasabah diri.saya yang berusia 21 tahun pun tau,,ni kan plak orang yang jauh lebih tua dr saya..n saya bukan student yg amek course agama tp course applied science,,bakal chemist..ok,,renung2 kan la…:D

      0

      0
      • f says:

        Penggunaan perkataan MasyaAllah u tu kurang sesuai dlm komen u ni.
        Please learn more, Miss Chemist ala ustajah.
        :)

        0

        0
      • laila says:

        ye lah..sy yg berusia 19 tahun ni pn tau..sy jg amek course science.bakal graduan doktor perubatan..renung2kan la..
        [ye la smuanye jd tanggungjawab jejai..tp jgn duk hairanla dgn artis psl aurat mereka..fasha sndiri pilih jejai sbg suaminye..dh yg cmtu die cari..adakah jejai jenis org yg pentingkn keistimewaan aurat isterinya utk die je..die jenis org cmtu ke]

        0

        0
      • Anonymous says:

        amende la korang ni.ape kena mengena ngan bakal chemist,ngan bakal dokte? Xde excuse pun.kalau dah nama islam,memang wajib tau pun segala hukum tu.cuma nak ikut atau tak.balasan ikut dah dijanjikan,balasan x ikut pun dah dijanjikan.fikir sendiri.

        0

        0
      • Anonymous says:

        baru 21? no wonder pemikiran sempit, bwk2 bersosial, bakal chemist it doesnt mean ure perfect. and it doesnt mean u take science u’ll end up chemist, its a long way to go. u never know what happen in the middle. maybe u’ll end carrying illegitimate baby and drop out fr school. shaiton loves to be with an ego person like u. better stop bragging and open ur books now. renung2kan. and u might want to watch antara garisan drama series just for ur own reference.

        0

        0
      • cik non says:

        yg bakal doktor tu perli je lah komen bakal chemist tuh..pe la, bce tol2..mmg la xde kne mengena amik pe2 kos pe pn..klu dh ajaran islam wajib dipatuhi

        0

        0
      • luluk says:

        ‘aurat’ tu maknenye ‘aib’..klu nk wat statement tu,jgn main redah jew.listkan ayat2 quran n hadis yg brkenaan yer…klu min ckp je, x dilayan ok!

        0

        0
      • Mak Ngah says:

        mak ngah ghaso dio ni nak mengobarkan kek org dio ni nak jd chemist..tu jo lah motif eh..ayat2 kek ateh tu bungo2 jo..

        0

        0
      • DAFI DAFUQ says:

        ORANG DAH SAMPAI KE BULAN DAH, MAK NGAH.

        0

        0
    • pooh says:

      cuba korang komen/ kritik benda2 yg negatif kat page ‘we love fasha sandha’ tu. konfem konen korang tu kena delete. aku dah kena dah. n prasan tak, komen2 kat page die tu semua yg bebaik je.. adoila…

      0

      0
      • f says:

        Dah nama pun ‘FB We Love Fasha Sandha’. Kejadahnya nak post komen negative. Love= positive. Geddit?
        Obviously that FB page is for those yg adore dia, yg support dia. Yg jenis tak suka dia tu pasal apa lak nak TERHEGEH-HEGEH AMBIK TAU, sampai sanggup masuk FB situ, baca and komen dgn komen negative?

        Those haters, nak sgt bagi komen negative, gi lah kat ‘FB We Hate Fasha Sandha.’ Hate= negative. Geddit?

        Benda simple pun tak reti nak follow, tak paham. Bila nak cerdik nih wei?

        0

        0
      • (^_^) says:

        Err… f, kalau seorang suami, sayangkan isteri, dia kan jaga maruah isteri dia sebaik mungkin, tegur apa yg salah. Macam parents sygkan anak2nya, Macam kawan sygkan kawan. Abes, maksud kau, kalau sayang tak boleh tegurlah? Sebab sayanglah kita nak dia berubah jadik yg lebih baik. Nak dia lepas dari azab sama-sama.

        0

        0
      • f says:

        1. Mak/ bapak/ suami/ org yg syg u selama ni guna medium FB Fan Page ke utk tegur u utk berubah ke arah kebaikan ke? Diorg tegur in public, humiliate u in public ke baru u tersedar n bersungguh2 nak berubah?

        2. U rasa haters (haters Fasha or retis lain) masuk FB We Love Fasha n tegur/ kutuk/ ckp kasar2 kat dia openly tu atas dasar sayangkan cintakan Fasha ke? Haters will be haters. Takyah lah guna alasan nak nasihat ke nak selamatkan dia dari syurga ke apa. Jgn hipokrit. Haters masuk, baca n kutuk sbb nak puaskan hati sendiri.

        0

        0
    • chudai says:

      Beautfulnara.com is the best website . Its really amazing website

      0

      0
  2. Anonymous says:

    ok mari kita sambung membuat dosa dgn mengutuk fasha!!! mari kwn2..

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Waaaaarrrrkkkkhhhhh…kah..kah…kah…kah…kah..kah..kah…!! Ko memang suka sarkastik… Bagus..bagus…. aku pun dah tak sabar nak tengok telatah USTAJAH-USTAJAH BN nih…!!

      Tungggguuuuuuuuuu…..!!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        diorg bengang aku kata kutuk fasha ni membuat dosa.. mungkin diorg terlalu jahil.. x paham aku..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Mcm x ceria je gambo hanimun dorang ni.nampak kusam
        apepun pulau tu cantik sgt.

        0

        0
      • Azura says:

        Ko pun jahil jugak anon.. Org kutuk fasha dan ko plak kutuk orang tu.. Tak ke jahil jugak nama nya tu?

        0

        0
      • Anonymous says:

        mmg la, aku jahil mcm ko la. ko kutuk fasha, aku kutuk ko. lets go jahil together babeyhhhh…

        0

        0
      • Anonymous says:

        mmg la, aku jahil mcm ko la. ko kutuk fasha, aku kutuk ko. it feels so good! lets go jahil together babeyhhhh… lets kutuk2 together to get more barakah on this holy friday!!

        0

        0
      • angry bird ijau cam bengong says:

        aku pun nampak gambar ni mcm x ceria.mungkin sebab diorang dah biasa dtg pulau ni kot.tu yg x berapa nak teruja.

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu ceria tu kene cane? kene terbang mcm angry bird? isk isk, asal boleh nak ngumpat…

        0

        0
      • angry bird ijau cam bengong says:

        hek eleh anon ni.ni pendapat aku.bkn aku ngumpat.bkn aku kate dorang byk kali dah dtg sini bersama.mungkin sebelum ni penah dtg ngan family ke,jd dah biasa dgn pemandangan pulau ni.kalau org yg x pernah dtg mesti nampak bersemangat nak bergambar kat pemandangan belah tu,pemandangan belah ni.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ok ok.. maaf terfitnah ko plak.. my bad angry bird.

        0

        0
    • wawa zainal says:

      melopong la ekau nora danish oiiii

      0

      0
      • Anonymous says:

        nape pulak nora danish nak melopong?

        0

        0
      • Katek says:

        Sebab nenen dia dah nak terkeluar….

        0

        0
      • Anonymous says:

        buat dosa je sibukkan nenen org, nenen seniri jaga dulu,..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        dia sibuk la perihal nenen orang lain sebab dia dah takder nenen.. nenen sendiri kena potong sebelum ni sebab doktor dah diagnosed dia breast cancer tahap 4.. Takper la Anonymous.. biarkan dia nak mengata nenen orang… dia pun bukan hidup lama lagi dah tu.. esok lusa “piap” la tu..
        Tak padan dengan katik…

        0

        0
      • man says:

        agaknya fasha tunjuk gambar honeymoon nak challenge gambar ND di Glam. in my opinion, body ND lebih cantik , seksi dan putih melepak dari Fasha. body fasha macam jantan….dada pun tak begitu mengghairahkan… ND is fantastic…

        0

        0
      • X JELES LANGSUNG says:

        wawa zainal.. Hang ko nih x habis2 mengungkit kisah lama nih apsal? Yg lepas tu sudahlah.. Ke ko yg melopong?

        0

        0
  3. tak heran…tgk avatar aku ni..lagi hoooooooooooooot

    0

    0
  4. sweet32 says:

    sunyi je… :-)

    0

    0
  5. cikSENDAT says:

    romantika nyeeeeerrrrr.. i loike!

    0

    0
  6. whatever... says:

    wah seronok sgt2….

    0

    0
  7. dapat x aku 1st? says:

    1st x aku?

    0

    0
  8. ayu says:

    bestnya.. :D

    0

    0
  9. sembotok says:

    lomboknyer si jejai..tak padan dgn kor pasah ..kalo aku bg free pun tak lalu…

    0

    0
    • sembotak dua says:

      suka engkau melombok kan org. lombok pun ciptaan Allah jugak, ke ada pencipta lain……….??

      0

      0
      • sembotak tiga says:

        lombok lagi ko sebab sampai skrg pun x laku2.. jejai ni laku jgk la kt fasha. ko? kt bapok tua boleh lerrrr..

        0

        0
      • Anonymous says:

        dia rs dia tuhan kot..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ha ah…aku bukannya fan si fasha ni, tp seburuk2 dan sehodoh2 manusia adalah yg BUSUK HATInya…org yg suka mengeji, ngumpat, kondem org, PHD dll ni agaknya seronok buat camtu….mmg golongan artis byk yg tk betul..tp tk bermakna kita dihalalkan utk mengata org…
        komen aku : mmg best kalo hanimun kt pulau nih…leh nyelam cam citer duyung aridinata tuh…kih kih..

        0

        0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Ko ader laki? Ntah-ntah laki ko muka pecah rumah…!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntah2 xde laki pun..

        0

        0
      • donat says:

        anon, ko tak payah la nak samakan org dgn tuhan…dah byk kali aku tgk ko komen camtu… aku tak rasa dia anggap diri dia tuhan pon…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko x rasa tapi aku rasa? so mcm mana? ko terasakah bila aku rasa? klu ko rasa ko x terasa, better ko rasa-rasa dulu..

        0

        0
      • donat says:

        yg mengaku dirinya tuhan cuma firaun je… hati2 kalau bg komen, takut terpesong akidah… aku sure lepas ni ko mesti cop aku ustaz/ustazah bn kan?

        0

        0
      • ngomel says:

        anon, aku rasa cam nak sepak2 je muka ko

        0

        0
      • Anonymous says:

        donat, ko x sampai tahap ustats/ustajah bn, kene usaha lebih lagi mengutuk, mencaci diselangselikan dgn wallahualam, baru boleh. hehe..

        klu dh xnak org kata ko berlagak tuhan, jgn la act mcm tuhan, mcm ko maha mengetahui segala2nya, menghukum org seolah2 kau yg tentukan syurga neraka org, mengutuk ciptaan tuhan seolah2 ko lebih maha pencipta sesuatu yg lebih indah dr ciptaan tuhan. if kau x rs ko bukan tuhan, tlg la jgn act as a God. ni statement general, ditujukan kepada yg berkenaan. lagi satu, teguran dan kutukan adalah satu perkara yg sgt berbeza.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ngomel, sebelum sepak byr 8jutaUSD dulu, lepas tu br bleh.. hehe

        0

        0
      • ngomel says:

        8juta usd takde 8 juta rupiah ade… ko ni kaki gaduh yeh anon.. tak baik tau.. cubala jadi budak baik skit cam aku

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahh 8 juta rupiah , xleh lempang.. mana de aku cari gaduh ngomel, aku cuma memulangkan paku buah keras.. bila kita berani mengata org, kita kene berani terima kutukan org kat kita pulak..

        0

        0
      • ngomel says:

        ok.. aku nak kutuk ko lah, ko beranikan kena kutuk…? aku nak kutuk yg ko ni mmg poyo, sengal, penyebok, arbok, bapok, mangkok blablabla… ko tak marah kan? ngeh3

        0

        0
      • Anonymous says:

        xpun, sila sila… jgn malu2, segan2.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        La ila haillallah…. apa kena korang ni..?? Woi, Anonymous & ngomel… aku keluar kejap jer korang dah gaduh? Kita ni kan satu geng, Persatuan Anonymous Euronemous tu.. ingat tak apa rukun persatuan kita..??
        Abang 3 line mana? Panggil dia meh laharkan Anonymous & ngomel nih.. Waakakakakaka…!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        ngomel ni bdk baru ahh, die masih belum tau mengenai persatuan anonymous euronymous kita niii.. abg 3 line pun dh lama x muncul, klu muncul pun dgn nama2 lain..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Abang 3 line tu blogger rupanya, hari tu aku terjumpa blog baham tanoh dia tu…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ape blog die? bg link!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        aku dah tak ingat apa nama blog tu.. aku dah cuba cari kat google tak jumpa pulak.. Tapi kesian blog dia takder orang komen.. Takper next time kalau aku jumpa, aku bagitau kau..

        0

        0
      • Anonymous says:

        btw ngomel ni x sesuai ahh join persatuan anonymous sbb die pun rajin mengutuk artis jugak, mesti die sentap aku tegur die ritu.. hahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku baca satu persatu komen, dasyat betul pergaduhan kalau tiap kali entry Fasha Sandha keluar…

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu ko perasan, fasha ngan neelofa mmg diorg benci kutuk kaw2.. tp untung la fasha ngan neelofa, dpt pahala free.. ahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        tu la pasal, aku pernah dengar Ustaz Kazim cakap, di akhirat nanti akan ada satu umat Muhammad yang sangat beruntung kerana semasa hidupnya banyak dosa tapi tetiba ajer masa nak hisab tu, berbondong-berbondong pahala masuk akaun dia. Si polan tu sendiri pelik, “mai mana pahala banyak-banyak ni? Aku dulu kat dunia keja buat dosa ja, asyik pakai seksi ja, ni mai mana banyak-banyak pahala ni?” Rupa-rupanya bila check balik, pahala tu hat orang lain punya, tapi dapat kat dia sebab tuan asal pahala tu masa kat dunia duk mengata si polan yang banyak dosa tadi ni..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Puji Neelofa kena DISLIKE, back up Fasha Sandha kena DISLIKE, sembang luar topic kena DISLIKE, cakap benda positif kena DISLIKE, menegah orang mengumpat orang lain kena DISLIKE…

        Orang cerita pasal akhirat pon kena DISLIKE?? Sah… ada freemason & iluminati yang dok baca blog ni.. Banyak pengikut dajjal laktullah di mana-mana… dajjal bukan suka orang cakap benda positif…

        0

        0
      • ngomel says:

        wei…sapa kata aku budak baru? aku pun dah lama la kat sini… cuma seblum ni aku lebih suka jadik silent reader… sesekali je aku komen guna nama anonymous

        0

        0
      • ngomel says:

        korang taknak geng dgn aku tak pe… korang geng la dgn kak joyah kepoh ke, dgn irman hazz ke, dgn pahrin ahmad full ke… ok? ngeh3

        0

        0
  10. hot mama says:

    amboiii fasha syoknyeee dpt haneymoon smbil mengai…..(mancing)

    smoga berbahagia la noh
    x mau komen negatif2
    ari jumaat ni kan hihihi

    0

    0
    • joyah kepoh says:

      sm lah…semoga jejai & fasha berbahagia. bersangka baik d hari jumaat yg mulia ini adalah yg terbaik ;)

      0

      0
  11. dato' pian sharengat says:

    wah….jelesnyeeeee i tgk pasha sendat ngn jejai…auwwwwww

    0

    0
  12. cik joyah says:

    tq fasha coz pilih malaysia utk honeymoon… sekurang2 nyer aku tau… ade tempat utk aku celeb anniversary aku nnt.. masih ade tempat yg sehebat PHUKET, BALI, EUROPE, mahupun HAWAI… dan tempat tu ade di MALAYSIA… jom cuti2 MALAYSIA

    0

    0
    • killa fairy :() says:

      motiff???

      0

      0
      • mr badang says:

        cik joyah siap pki huruf besar lg..kau xphm jgk erk?? adoi…ke kau sj nk buat2 tnya?

        0

        0
      • cik joyah says:

        motiffff dier… x payah EUROPE or NEW YORK bagai… MALAYSIA neyh melambak tempat menarik nk bercuti or HONEYMOON… klu nak pegi OVERSEAS bagai lebeyh baik pegi UMRAH…

        0

        0
  13. biyamin ismail @ amin says:

    ade aku kesah ko memancing. aku menjala kat sg perak xheboh pon..

    0

    0
    • siti nadia binti kamsari @ nad says:

      huhhaaiiiii!!!! harus aku menjala ngan siti rosngatin kajar kt sungai gombak gakk…

      0

      0
    • hahahahaha says:

      biar la dia.. at least dia memancing ada jugak orang nak ambil gambar.. ko jeles kan sebab tak ada orang nak ambil gambar ko mancing kat sg perak..?

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg tk de org amik gamba dia..dia amik gamba senirik,pastu tarok kt FB..tp tk de org komen..tu yg dia ralat tu…(hahahaha jugak)

        0

        0
  14. Me says:

    Apela selekeh sgt si jejai ni?? geli aku.. & Fasha, tutuplah aurat kamu itu untuk dpertontonkan kpd sang suami je.. Seksi sgt please la..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku lagi geli dgn pemakan daging sesama muslim aka pengumpat durjana.

      0

      0
      • BATMAN says:

        bukannya mengumpat. nasihattt. mana tau cik fasha ni terbukak blog nara ni lepas tu terbaca pulak komen. mana tau pasal komen ni dia akan berubah.. haaaa kita taktau semua tu kann. ni salah satu medium jee. susah nak jumpak cik fasha ni huhuhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        aiii mengata org selekeh tu nasihat?? kata geli kat org tu bukan ngumpat?? isk isk isk.. bagus laa klu x ngumpat, aku xckp sesape, aku ckp kat org yg ngumpat, jgn terasa klu x buat.. lalala

        cik batman, anda ade twitter? email? fb? klu ade, maknanye, anda still ade medium lain untuk ‘menegur’ org.

        0

        0
      • Regina says:

        batman: ko x pnah tgok citer kt tv 3 yg c fasha ni berlakon jd BELINDA tu ker?? kt dlam citer tukan die kene tegor kaw2 x bertudung pastu siap ader tatu lg…x insaf2 pown dier!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      i like

      0

      0
  15. mama adam+mia says:

    biasa jer… just doa yg terbaekk for both of them…

    0

    0
  16. alhan says:

    Untunglahhhh Jejai.. Eh slap typing error.. Jejai…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Ya Allah cantiknya pemandangan..bila la aku leh smpai sana hu2

    0

    0
  18. best says:

    bestnye… untong la..

    0

    0
  19. mart says:

    wah..bes nye puan fasho b’hanimun..

    0

    0
  20. dora de explorace says:

    semoga kekal bahagia hingga akhir hayat….amin….
    anonymous 10.24 am: ko buat la dosa sorg2….

    0

    0
  21. dato amin bin ngah says:

    jom kutuk pasha…jom kawan2

    0

    0
    • rosmira binti hambali says:

      jom encik fazrull bin azahar.. saya suka kutuk2 nih.. jom nadia binti kamsari gak..

      0

      0
    • Anonymous says:

      klau ko nak wat dosa x perlu kot nk ajak orang..ari jmaat orang len top up pahala ko nak tambah dosa lak..better ko g iron baju melayu yg ko nak pakai g semayang jumaat japg.phuiii

      0

      0
      • Anonymous says:

        haa’aah x perlu ajak org, sbb diorg tau seniri nak mengutuk org, tu kan ajaran mak ayah diorg dr kecik, so xpayah bg arahan suruh kutuk ke x, sbb konfem diorg akan kutuk punya..

        0

        0
  22. mamacija says:

    dia punya mengepak guna fork n spoon.. Heheheee…liat sgt ke daging tu, or ‘tak biasaaaa’. Intentionnya bkn nk bkongsi tp nk menyakiti hati seseorang… So klise!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      erkkk nak kutuk pun salah, fork and knife! pastu mkn daging apenye pepagi?? cuba tgk bebetul. eh tp memakan daging sesama manusia atau dlm kata lain mengumpat, lagi liat kot dagingnya.

      0

      0
      • Anonymous says:

        entahnya…aku mkn piza guna fork n knife, tk de hal pun..sumer org pun posing bagai masa hanimun…aku tgk biasa je posing dorang..posing aku lg dasat masa hanimun dulu..napala kaitkan hanimun dorang dgn ‘org lain’ ? komen mamacija tu yg ‘klise’…

        0

        0
    • Anonymous says:

      bkn daging da… pancake.. bahagia bekpes dgn suami terchinta.. nak wat cmne..

      0

      0
    • f says:

      Nora Danish pun dah moved on. Siapa lak lagi yg sakit hati tgk pic honeymoon ni? Kau bekas bini Jejai yg mana satu ni nak sakit2 hati gak? Ke kau perasan sorg tp x dpt si Jejai sampai sakit ati lak tgk gambo bahagia honeymoon pasangan yg dah halal bernikah?
      If kau non of the above mentioned, the best is just to shut your dirty mouth. Tgk je lah wei. Bukan kena paksa pun tgk. Kau yg sendiri terhegeh2 nk tgk gambo honeymoon org lain, pastu dengki. Dah tgk, mulut/ tgn tu cuba jgn nak kutuk lak. Tak boleh ke mcm tu ha?

      0

      0
      • Anonymous says:

        suka hti aku la nk kata apa, aku pya broadband, aku pya topup… yg ko sebok2 mjawab komen aku pehal…??? bungukkksss nyer!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        sukati die la nak menjawab ape yg ko komen, broadband die mak ko ke yg byr? bungokssssssssss

        0

        0
  23. syuhada says:

    lawa gak redang kan…..asik tgk phuket lawa…padahal kat malaysia pun ade tmpt lawa…

    0

    0
  24. weina says:

    wow….bestnya…cantiknya tempat ni….dh dpt idea nk g honeymoon katne nanti…hehe……..smga fasha n jejai kekal bahagia hingga akhir hayat…
    to anonymous 10.24: ko buat la dosa sorg2….kumpul la byk2….x pyh susah payah ajak org lain jd cm ko.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sekejap nama dora, sekejap weina.. mn satu ko ni… bagus2, ade gak org yg mendengar kata..

      0

      0
  25. acah mak enon says:

    fasha ni insaf la sikit. aku pon xphm. jejai ni dah la x ensem. siap berantai2 lagi. cmni ke nk buat laki?.. adoiiiii

    0

    0
    • Aku kesah says:

      dh jdi suami dia pn..dh x leh wat ap..LAYAN JER LAA..

      0

      0
    • hahahahaha says:

      biar la dier acah mak enon tua ooiiiii. dari ko dah tua tak sedar diri nak ngumpat orang jer kerja.. mak enon ni insaf la sikit.. rumah tu dah tentu kata pergi, kubur pulak belom tentu nak terima ko ke tak nanti.. pui!

      0

      0
    • Anonymous says:

      ape yg ko x paham mak enon, laki die lagi kaya dr laki ko, laki ko mampu belikan ba lv tetiap bulan? klu x mampu. baik ko nyesal skarang!

      0

      0
    • donat says:

      acah mak enon, aku nak tambah skit… dalam dunia ni yg dibenarkan pakai rantai cuma dia makhluk tuhan je.. 1. org perempuan 2. anjing berlesen… org lelaki x sesuai pakai rantai.. kalau pakai rantai pun dah sama taraf dgn anjing…benda ni aku dgr dari sorang ustaz…

      0

      0
      • Anonymous says:

        pompuan pakai rantai pun taraf ngan anjing??? kenapa x tarafkan laki pakai rantai dgn perempuan, kenapa perlu anjing? adakah ko nak samakan perempuan berantai dgn anjing berantai.. hina sgt ko ni..

        0

        0
      • bijak says:

        Ape ke bodoh sgt ANON ni??? ko faham tak apa statement DONAT tu??? Dia ckp kalo LELAKI pakai rantai baru persamaan dgn ANJING yang pakai rantai… bukan PEREMPUAN yang pakai rantai persamaan dgn anjing! baca la btl2 bongokss

        0

        0
      • donat says:

        ko ni tak faham ke maksud aku? mana ada aku samakan org perempuan dgn anjing…? dalam islam pun org perempuan mmg dibenarkan pakai rantai… aku tak pernah pulak dgr org lelaki boleh pakai.. haram sesorg lelaki menyerupai perempuan, begitu juga sebaliknya… anon bercakap mcm tak pernah blajar ugama… aku musykil anon ni org islam ke bukan…? boleh pulak ‘hina-hinakan’ org… ko mulia sgt ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        donat, dah tu kenapa x samakan lelaki memakai rantai mcm perempuan. berpewatakan mcm perempuan itu adalah berdosa. tu hujah plg betul. nape nak samakan jugak ngan anjing? hina la sbb menghinakan org dgn anjing. kau rasa mulia ke samakan org dgn anjing. mulianyaaaa. mulianyaaa…. aku rasa ko bukan islam, sbb ko memburukkan nama islam, nnt org bukan islam baca kenyataan ko mesti diorg kata agama islam ni suka menganjingkan org. padahal ko sorg je yg sesat lagi menyesatkan!

        si bongoks sekor lagi, baca elok2 ape aku tulis..

        0

        0
      • Louis Vuitton says:

        anon.. masa bila plak si donat ni sama kan perempuan dgn anjing? ko kalau ye pun nak menang jgn la putar belit kan komen org.. Lain kalau baca komen org dgn terang sebelum menyalak macam anjing pakai rantai yg kelaparan ok..

        0

        0
      • aku benci dgn se1/2 anon yg bodoh nak mampos tapi berlagak pandai padahal pandir.. says:

        bijak, anon yg di atas tu mmg bodoh nak mampos…

        0

        0
      • bijak says:

        Dah la Donat, Louis Vuitton, tak guna bertekak dgn ANON yang gila nih.. memutar belit komen yang dia dh komen mcm org bodoh… Chow!!

        0

        0
      • donat says:

        ko baca skali lagi statement aku kat atas… pahamkan betul2… aku dgr benda ni pun dari sorg ustaz kat tv1.. aku pun dah lupa apa nama dia… kalau ko nak kutuk.. kutuk lah ustaz tu skali…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahh korg kat atas, org yg sama, nak menyamar..

        haa donat, aku xnak kutuk ustaz, tp kenkadang apa yg kita dgr, kita kene jugak kaji, sorg ustaz mungkin ade pendapat A, ustaz yg lain ade pulak pendapat B, so dptkan bnyk2 pandangan sebelum amik buta2 pastu sebarkan. aku x kata ustaz tu salah, aku just nak kata, gunalah ayat yg bersesuaian, sbb blog ni non muslim ramai yg baca, jgn nnt diorg ingat org islam ni asik nak mengutuk org, mengumpat org, menganjingkan org je kejenye, padahalnyeeee sekor dua je yg mcm tu.. marila kita belajar sesama klu kita pun bukan maha mengetahui..

        0

        0
      • donat says:

        nak katakan dlm semua entri si anon ni mesti nak cari gaduh dgn org, ada aje dia nak menyelit kat celah2 komen org lain… dia aje betul.. org lain semua salah… tak heran la kalau org slalu dislike komen dia…tu maknanya org menyampah dgn si anon ni… aku tgk kalau dia gaduh2 dgn org takde pulak kawan dia si kipas susah nak mati tu tolong2 dia…masa hidup pun ramai org dah benci esok kalau mati org pun tak sudi nak dtg melawat.. nak sedekah fatihah lagilah… jgn harap…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ustajah donat, dh xde modal lain – nnt mati xde sape nak melawat, xde sape nak sedekah alfatihah? isk isk.. ustajahnye kamu, betulnye kamuuu… untung la kamu mati nnt ramai yg suka, ramai yg melawat, ramai yg baca fatihah, sbb kamu disukai ramai.. untunglaaaaaaaaaaa…. nilaikan bahasa kamu dgn bahasa aku. xboleh ditegur?

        iblis marah bila Allah menyuruh dia sujud kepada adam kerana dia rasa dialah makhluk paling bertakwa, beriman pada Allah, dgn riaknya dia berkata Adam tidak sehebat aku. nilailah kamu iblis ataupun adam. iblis riak kerana dia rs dia plg beriman. adam pula adalah sebaik2 ciptaan Allah yg lalu berbuat salah lalu diturunkan ke bumi. nilaikan.

        0

        0
      • donat says:

        aku tak kata pun aku disukai ramai… aku tau aku sapa… aku tau aku tak sempurna disisiNya… tapi aku tak mcm ko yg suka kutuk komen org… aku tak perasan pandai sgt mcm ko? at least kat sini ada jugak org yg stuju dgn aku… ko ada?

        0

        0
      • Anonymous says:

        donat, u got the answer. so nilailah sendiri kata2 anda. thats the answer. nobody’s perfect.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aik? Nama aku pun kena sebut dalam kotak ni? Woi, aku bukan taknak tolong Anonymous.. aku keluar jumpa client tadi, aku pun kerja jugak.. cari makan.. Kalau aku ada tadi, memang aku dah tolong dia melahar ko.. Memang betul la apa Anonymous cakap.. Blog ni banyak orang non muslim baca. Kalau kita umat Islam mengeluarkan statement yang mengelirukan ditambah dengan keje nak kutuk artis ajer, nanti apa pulak pandangan diorang kat kita..??

        Ni komen dah banyak aku terlepas, aku nak baham lebih-lebih pun takder semangat..
        Mujur aku takder tadi donat, kalu aku ader tadi bernanah telinga ko kene lahar dengan aku..

        0

        0
      • Anonymous says:

        bangga betul die ramai org sokong die kipas, padahal ntah2 die yg menyamar jd bijak, louis vouiton dan lain2.. aku rs mesti die budak sgt, kesian pun ade, aku harap spm die pass..erkk..

        0

        0
      • Anonymous says:

        kipas, x pyh la nak mcm bagus.. ko igt lahar ko tu blh buat pengomen2 kat sini bernanah ke? ckp mcm xde guna pakai otak.. your brain is LEMBU!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Nak menang jugak? Haaa….. ambik la… ambik la semua menang kat hang…!!

        brain is brain lah, what the hell brain is lembu? SPM dapat berapa ni? pangkat 3? Tak pun SAP, saja ambik periksa..

        0

        0
      • Anonymous says:

        kipas.. spm aku 10A mcm neelofa.. ko plak aku x psti.. maybe SAP & pangkat 3 tu yg milik ko sbenar nyer.. for me, your brain still LEMBU, LEMBU and LEMBU..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Oooo….. 10A … SPM sistem kiraan baru. Budak-budak lagi rupanya, patut la tak matang….Baru nak kenai dunia rupanya.. Kesian, berasa dapat 10A tu pun dah cukup hebat. Nak mention buat hapa result SPM kau kat sini? Bodoh!
        Tak payah nak rasa besar sangat la dengan SPM ko tu..
        Hakk tuihhh… jumpa kat luar aku ludah jer muka budak mentah nih..!!

        0

        0
      • sape2 says:

        akceli aku rase bahu tu bukan menggerutu..
        itu mcm tatu yg nk di hilangkan dari badan,..

        0

        0
      • Anonymous says:

        hai kipas yang ber BRAIN kan lembu.. bkn ko tanya aku dpt SPM berapa ke td? ko tu dh umpama ludah muka sndiri ko tau x.. ko sbenar nya jeles kn dgn aku yg muda ni? maklom la yg ko tu hnya sekadar bjg telajak yg xde sape yg nk.. keje ko tu kondem org kat blog jer.. diri sndiri tu dh terkondem bgai nk rak ko x sdar2 lg ke? umah kate pergi, blog nara plak kate ko x pyh nk mari pn xpe. . phui!

        0

        0
      • Anonymous says:

        anon kat atas ngaku 10A, 10F ade la.. patut la bodoh, sekolah x abis, sibuk baca blog gosip, org baca buku ko baca blog gosip.. sian kecik2 dh bodoh.. eh mak ayah ko muda ke tua? klu tua ko ckp kat diorg rumah kata pergi kubur kata mari.. muahahaah…

        0

        0
    • Aku sokong anon says:

      Memang kalau aku bukak bn ni nak tengok komen2 je. Entertaining habis. Before anon2 ni kutuk ustazah2 bn ni dah lama dah aku rasa macam tu. semua rasa sebab dia muslim by default dia lagi bagus pada orang lain. Seronokkan korang kutuk2 artis ni, sebab tu datang blog ni ye tak?

      0

      0
      • Anonymous says:

        kipas and the gang letak otak kat bontot!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        another arrogant muslim-anon di atas.

        0

        0
      • Anonymous says:

        to anon 12 may 12.33….tk baik tau ckp otak org kt bontot…aku mmg geng anon2s n kipas…so what ? kalau aku ckp bontot kau kt otak, suka tk…? nk berak pun susah tau, kena nonggeng…lg satu anon yg ckp brain is lembu..tk tau jgn la ckp….brain tu otak, lembu is cow….yg ada brain tu kita org…yg mcm lembu tu kau la….

        0

        0
  26. lalalaaalalalaaa says:

    siap bawa tukang amik gmbar. hmmpp

    0

    0
    • Anonymous says:

      kang nk kata buduh marah.. tau x tripod tu ape? tau x kewujudan tripod? gambar atas bot, agak2 yg bwk bot tu mesti buta kan sbb xleh tolong amikkan gambar, gambar kat restoran mesti waiter/waitress semua bengong x reti guna camera mcm ko kan? dr ulu mana ko asal ni??

      0

      0
  27. Sshh says:

    Fasha cantik..tpi Jejai cam Indon la..

    0

    0
  28. […] bersama Jejai di Facebook We Love Fasha Sandha untuk tatapan anda semua. Abang Nara dapat … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Fasha, GAMBARHoneymoon, Jejai, Part, Pulau, Redang by […]

    0

    0
  29. man toya says:

    br aku tau yg fasha nie klu x mekap xde la cantik sangat pun !!!!! minah kilang tempat aku kerja lagi cantik2 walau pun x bemekap…… tp pasha dgn dejai mmg sesuaiiii sngt2!!!!!!!!!!!! jejai mana da hamsem pun pasha klu x mekap ala kadar je muka dia….. jgn marah ye ikhlas dari hati…… kuang kuang kuang

    0

    0
    • me2 says:

      man toya ni mesti hensem giler mcm hrithik roshan kan??? untung la ade muke hensem!!! jgn la kutuk org plk

      0

      0
      • Anonymous says:

        hensem mcm mat bangla kat kilang dia laaa.. wei mat/minah kilang jgn nak berlagak sgt, cuba cermin diri sket..

        0

        0
  30. JEJARI KONTOT says:

    Takkanlah nak pakai baju kurung kat laut.korang ni tutup sgtttt ker?

    0

    0
  31. bijak says:

    Ko ni gila kuasa btl nak dpt 1st… apa yang ko dpt kalo ko dpt 1st?? trofi?? duit?? kereta?? rumah?? bodoh

    0

    0
  32. siti nadia aka Hot Mama says:

    fahrinnnnnnnnnnnn…. i lap u…muahh muahhh

    0

    0
  33. Glamer Gilerrr says:

    Lengan jejai nampak cam kotor jer masa dlm gmbr tgh mkn (pakai singlet) tu……. yuccckk! kalu aku jd pasha, aku tak selera nk mkn bsama… hmhuh!!

    0

    0
  34. Hana says:

    Seelok2nya biarlah gambar itu disimpan buat tatapan pasangan bukan menghebahkan pada umum agar si suami tidak menanggung dosa aurat isterinya..

    0

    0
  35. esah says:

    lengan jejai berparut ke?ke makcik salah pandang?atau mata makcik kero? :-p
    maaf…tanya je hahaha!

    0

    0
  36. Cik Mona says:

    Korg rse klu Fasha nk X kt Jejai taraf lelaki bese2??

    0

    0
    • Anonymous says:

      xnak!

      0

      0
    • f says:

      Kau ke Fasha? Kalau kau menilai future husband kau dgn cara ‘org bese’ vs ‘org luar bese’, kau jgn lah nk samakan Fasha or everybody else mcm tu gak. Pepandai je nak agak2 psl org lain punya preferences.

      0

      0
  37. meeradriana says:

    aq x nk comment fasha..
    tapi aq x puas hati sebab fasha memancing..
    perghhh..jealous siot..dah lama x p mancing..

    0

    0
  38. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii says:

    Jejai x hensem:(

    0

    0
  39. Nurul Wahab says:

    I nanti dengan mi mon amour nak gi honeymoon kat genting highland la plak, memengg i support fasha sbb promote cuti-cuti malaysia. hihihihi

    0

    0
  40. kalhom omar says:

    masya Allah.. insaflah wahai anak2 kalian..

    0

    0
  41. ladymorgana says:

    ntah ape2 la pasha sendat n jejai ni breakfast pon nk pakai spek cam jakunnnn jer…

    0

    0
    • Anonymous says:

      wei pakai spek pon nk komen ke? suka hati bapak tiri dia r nk pakai spek ke, contact lens ke…ade dia susah kn ko? duit ko pon dia x guna eh…

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        Aku rasa ladymorgana tu yg jakun tak pernah tgk org mkn kat restoran terbuka, pakai spec itam.. bnda camtu pun nk komen! ko mmg jakun

        0

        0
  42. cayie s says:

    Memang cantik tp dh tentu2 boat secantik tu di tempah khas, beach tu pulak terang2 private beach..which is org biasa biasa x kan mampu… Dan x hensem ke selekeh ke, die mampu k nak bwk bini die honeymoon taraf 5 bintang. Korang ado?

    0

    0
  43. FS cantik. suka tengok dia tanpa make-up. Ok la, yang penting FS dan jejai bahagia selamanya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Muka cantik, akhlak tak cantik pun takde guna..

      0

      0
      • Anonymous says:

        muka huduh akhlak xde lagi x gunaaaaa

        0

        0
      • Anonymous says:

        Anon 11.577 adakah akhlak ko cukup cantik untuk cakap
        Org lain akhlak x cantik..kesian ko!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        To anon 12.23 & anon 1.00; i tak sebut nama sesiapa pun. Its just a random opinion. Reminder for me and for u as well. Mmg betul kan, klu muka cantik, tapi akhlak tak cantik pon takde guna.

        Btw, husband i kata, i cantik je. And, kesian kat diri anda dulu sblm nak kesian kat org lain.

        Assalamualaikum.. :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        Yeke ko cantik…??.syukur alhamdulilah…semoga hati ko cantik mcm muke ko..aminnnnnn….
        Waalaikumsalam.. :-)

        0

        0
      • Anonymous says:

        ye..mmg btl ko x mention name…tp ni entry FS kan..

        0

        0
      • Anonymous says:

        anon 5:33 laki ko kata ko cantik? cantik pun ape guna klu akhlak xde..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Hahahahaha…kan anon 8.25..mmg aku setuju klu die ckp
        Muke cantik ,tp akhlak buruk xgune..tp terang2 die ckp kt
        FS tp xnk mgaku dgn alasan random opinion …n xsebut name..
        Padahal die reply “aku diam aje”..dah sah2 die ckp psl FS..
        Lg kesian kan…

        0

        0
      • Anonymous says:

        anon 2:21pm klu die kata die xckp kat fs, maknanye die ckp kat diri die sendiri la tu, laki die kata die cantik, tp xde akhlak rupanye.. kesiann laki die dpt bini x berakhlak..

        0

        0
  44. tak perlu tahu says:

    Laki bini 2 org ni, sama jer… selagi masing2 tak berubah, selagi tu lah 2 org ni tergolong dlm ahli NERAKA…. NAUZUBILLAH..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah sedap ngumpat org diakhiri ckp nauzubillah. neraka jugak tempat ko nnt, nauzubillah!!!

      0

      0
    • ahkak gile glam says:

      TAK PERLU TAHU – SAMALAH MCM KO, KO INGT DOSA MENGUMPAT TU TK BESAR KE? SO BETTER BERTAUBAR SKRG!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • f says:

      Masuk blog gossip, nak blagak mcm ahli syurga. Malu lah wei. Aku baca pun malu bila kau kompiden je nak label org as ahli neraka.
      Ni lah penyakit paling bahaya utk Islam. Arrogance, ego bila tgk character org lain tak ‘semulia’ diri sendiri.
      How sad.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bila aku post video yg ko suggest, ramai yg thumbdown, sahh diorg ni ada penyakit ati, xpun diorg x faham english mcm kak melah..

        0

        0
      • f says:

        Thank you for posting that video kat sini. :)
        Takpe lah. Kita dah buat apa yg kita mampu. Pikir positive je.
        Harap2 dalam beratus2 orang lalu lalang sini ada jugak lah yg tengok and tersentuh dengan video tu.
        InsyaAllah.

        0

        0
  45. chentalove says:

    1 yg ku suka diaorg ni sbb brbln madu kt Malaysia…yg 2nd bln madu dh tak kesah dh kt mana…
    FS memang sexy dri dlu,kalau dlm lkonan tak jga pkaian dia sexy2 mcm ni…nma dh lkonan kn….
    apa2 pn smoga bhgia dgn Jejai…..

    0

    0
  46. Myladiemaya says:

    Semoga diberkati laa rumahtangga mereka.. Amin..

    0

    0
  47. tatami says:

    aku tak faham la komentor2 ni. beautiful nara buat entri suruh baca, yang korang dok gaduh sesame sendiri dah kenapa? sume melayu plak tu. baca diam2 sudah. gaduh buat apa. failed!

    0

    0
    • Anonymous says:

      haaa tu la yg ko xtau kelebihan bn ni, komen2 dia la yg naikkan rating. nak harap blog lain, komen boringggggggg…

      0

      0
      • angry bird ijau cam bengong says:

        ya betullll….. Aku pun dtg sini sebab nak baca komen2 dorang je. Kalau stakat nak baca kisah artis,blog lain lagi cepat.kadang2 baca komen mereka2 ni dpt menghiburkan hati aku.x payah aku beli majalah ujang/apo dah.

        0

        0
    • ciku says:

      spa bgaduh niii….

      0

      0
  48. ahkak gile glam says:

    JEJAI AND FASHA,SEMOGA SELAMAT HINGGA KE AKHIR HAYAT…LUPAKN KISAH LAMA, BINA HIDUP BARU..JGN LUPA SLOWLY AMIK HATI FAMILY MERTUA, SEKERAS2 NASI AKHIRNYA LMBUT JGK BILA KENA AIR:)

    0

    0
  49. hehehe says:

    leh la aku cdgkan suami aku pegi bercuti ke pulau redang…sambil2 blh memancing bwk si kecik umur 3 thn…selamat kot si kecik atas bot nak memancing ikan nanti…semua artis la pd aku kalo tak meak up biasa2 jer…tp bl dah bermeak up berkati2 jadi cantik sgt2…jelita yg teramat…setahu aku si fasha nie makan ubat nak bg kulit bdn dia cerah…

    0

    0
  50. loving says:

    wao……bahagia nampak….
    fasha sanda tetap tabah dgn apa yg dia trma spt komen2x yg negative thdp phwnan dia dgn Jejai….
    smoga kmu b’dua b’bahagia slalu….

    0

    0
  51. makdara says:

    masa bercinta sibuk nak berkepit-kepit time bergambo….dah halal ni tak mo plak berposing g2…

    0

    0
  52. lynn says:

    ala diaorg dh kawin dh pun, nk ckp ape. Tp, sape yg ngekor diaorg nih gi redang. bwk photographer mana? kata p honeymoon. tk privacy klu ade org lain. cntk giler redang tuh. bilalah aku nk smpi huhu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni lagi sorg tny sape photographer diorg. kesiannye. br kuar dr hutan belum ke kak? tripod tau x ape?

      0

      0
  53. Anonymous says:

    haktuih la nak ckp untung peminat sbb artis rajin bekongsi pic kat fb…helooo minah ni saje nak menunjuk2 kat laaa…die kan mmg suka menunjuk die ngan jejai tu….dr before kawen lg..tah apa nak di bangga kan ngn jejai tu…dh la tak ensem,playboy mata keranjang plak tu..aku ni dr minat gle fasha dh jadi meluat ngan pangai die ni…kdg2 aku tepikir..best nye kalau si fasha ni pompuan baik…yela dah la cantik,pandai belakon,,,tp sayang pangai nye…hmmmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Xpe..mane tau nnty diorg berubah jd baik..pelan2 la..kite jgn nk hentam
      Je..same2 la doakan utk sedara kite jd lebih baik..nasihat pun kene ade carenye..

      0

      0
    • Anonymous says:

      bnyk nye pahala ko dpt anon.. berkat jumaat ko hari ni.. lalalala

      0

      0
    • f says:

      Jaga perangai u tu dulu. Nak ‘sayang pangai nye..’ perangai org lain.
      Dah le perangai artis lak tu kau nak ‘sayang pangai nye..’
      Perangai adik beradik/anak/sepupu/keturunan kau dah cukup sempurna?
      Pi tegur diorg ni (ie keluarga kau) depan2 dulu.

      Nak suh kau tegur depan-depan si Fasha ni konpem kau tak mampu.
      Lagi pun dia ada husband and keluarga dia sendiri yg nak risaukan perangai dia.

      0

      0
  54. mei says:

    peh…apa nya xhensem jejai nie yg org dok jadi rebutan sgt…harap kaya ja kot..tapi fasha pn bukan lawa pn….padan la kot…tp bagus la g honeymoon dlm mesia..promote sikit mesia….

    0

    0
  55. hotz mama says:

    setahu aku kalau lengan tu berkerak mcm gitu…..tanda2 bekas tattoo hokey……ish2..kalau betol la……..pk la sdri…..ahakz

    0

    0
    • Anonymous says:

      menfitnah lagi??? pk la sendiri bape bnyk dosa. ahakz.

      0

      0
    • noni says:

      “kalau betul la… pk la sdri..”

      setahu aku lak.. klu betol la tu tanda2 bekas tattoo..
      bagus la..alhamdulillah sbb die dh buang tattoo die.. kira die dh insaf la tu..

      0

      0
  56. abe bmw says:

    x perlu nak kutuk diaorg lah sbb sesen pon x dapek…diaorg dah sah laki bini bior jelah nak buek ape pong…cuma yg x manisnya naper nak di over2 dedah bhgn aurat tuh pd fun…cukuplah pd si jejai yg halal untuk dia..mmg lah berkain batek namapun pg hanimun…faham2lah dah bru khwn…kehkehkeh..

    0

    0
  57. sayangselasih says:

    bila tgk kebahagian FS dn JJ ni..cemburu lah plak..aku bila lah lagi..tpi pada masa yang sama terfikir kalo aku jdi ND lah mcm na perasaan aku..yelah walaupun tu citer lama..tpi JJ ni pernah singgah di hati ND…perkahwinan yang hanya bertahan brapa tahun (tak ngat aku brapa tahun dah dorg kawin) akhirnya musnah disebabkan org ke3….harap ND dapat bertemu JODOH yang lbh baik bila dah balik umrah nnti..cthnya macm IRMA, MALEK NOOR..buat FS harap jgalah JJ elok2…masih ada lagi org2 diluar sana yang busuk hati melihat kebahagian anda…dan buat JJ bimbinglah FS nie supaya dia menjadi isteri yang solehah.

    0

    0
  58. Anonymous says:

    mei….kalau jejai ni baik, aku phm la rmi nak die wlupon muka mcm tu….ni dh la jahat playboy, ….apa lg sbb pompuannnk die…sbb bapak die kaya la…..sbb tu fasha pandang die….kalau tak,sebelah mata pon si fasha tu tak nampak jejai tu…

    0

    0
  59. TOT says:

    tibe2 aku suke ngn si fasah ni…sempoi je..takpe la fasah…jge la jejai tu baik2…dah mmg jodoh ko..jejai ngn nora pon ada jodoh gak …tp tak lame…tp dapat dh permata hati sorang…

    0

    0
  60. kutooobamboo says:

    geramm jer aku tengok

    0

    0
  61. Awal dan Akhir says:

    Awal2 macam tulah… Tunjuk sana, tunjuk sini, tengah bahagian lah katakan…

    0

    0
  62. Whadda F? says:

    Teruk sangat eyebags dia. Kenape la tak letak concealer sikit kat mata kalau malas pakai makeup pon… Confident tak kena tempat ko ni Fasha oi… Baru kawen dah tak jaga penampilan depan suami… Come on la Fasha jgn fail sgt bab camni…

    0

    0
  63. […] GAMBAR HONEYMOON FASHA DAN JEJAI DI PULAU REDANG | Sebelum ni saya dah kongsikan beberapa gambar bulan madu Fasha dan Jejai di Pulau redang klik sini dan hari ni pula saya akan kongsikan lagi gambar honeymoon Fasha dan Jejai di Pulau Redang dengan lebih jelas lagi sebab gambar bulan madu Fasha dan Jejai yang sebelum ni asyik ‘pandang belakang’ je kan? hehe.. Semua gambar honeymoon Fasha dan Jejai di Pulau Redang ini saya ambil dari blog Encik Nara tapi hanya sebahagian saja yang saya kongsikan dan kalau anda nak cuci mata tengok gambar honeymoon Fasha dan Jejai di Pulau Redang itu, boleh saja masuk ke blog Beautifulnara.. […]

    0

    0
  64. Anonymous says:

    diorg ni pegi hanimun bukan berdua je eh…ada org tlg amik pic diorg plak

    0

    0
    • acha says:

      Mcm elok2 & sopan ajekan post dia dgn Jejaikan. yg bukak2 dgn cium2 takde ke?.. apsal tak bukak aje pareo tu? kan fasha, sikap dia suka ‘terbuka’ dr bab cinta sampaikan pd pakaian!!…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ish ko ni…kalu buka ko mengata…x buka pon nak mengata jugak…x phm ak..

        0

        0
  65. Kim Kadeshen M'sia says:

    Fasha cantik gak walaupun mata panda..tapi si jejai pic 1st tu.. tgk x lalu aku tgk..serabai semacam je..mcm mat indon pun ade..ke mmg dia tgkp gambar dgn mat indon yg jaga bot tu??kompiuss!!

    0

    0
  66. Aurell says:

    jejai nie slalu excident time men go cart kot badan penoh parut..huhu

    0

    0
    • Kim Kadeshen M'sia says:

      tu bukan parut eksiden..tu mcm parut org buang tatoo la..aku penah tgk kawan aku budak Iban buang tatu parut dia camtu la..

      0

      0
  67. jambu hangitttttt says:

    mmg sekel[pala laaa korang

    0

    0
  68. perempuan says:

    apa la korang kecoh sgt diaorg pergi honeymoon sape yg amik gambar.nak sibuk siapa yg amikkan gambar diorg ke kenapa? mcm sshkan korang je, bkn dia suruh korang amikkan gmbar pon. sah2 la kalau dlm bot tu ada yg tukang bwk bot, so blh la amikkan gambar tak pun pakai la tripod. adoooiiiihaaaaiiiii! isu sape amik gambar pon nak kepoh mcm mak nenek. tak payah pikir la sape yg amikkan gambar diaorg.

    0

    0
  69. jong jong inai says:

    INILAH MELAYU …MEMBOSANKAN LA BACA KOMEN KORNG NI.. :)

    0

    0
  70. Xmas says:

    kenapa aku tengok lengan dan bahu jejai tu macam berkurap / berparut je, ke mata aku yang kureng???

    0

    0
  71. Anonymous says:

    wahhh kat bwh2 lagi ramai mengutuk dia. untung fasha ngan jejai, bnyk pahala dia dpt.

    0

    0
  72. lady says:

    bangga sgt dgn hubby dia mcm dia seorg jerk pengantin br dlm malaysia nie, kot ya pun sudah2 lah jgn sampai org meluat.

    0

    0
  73. Anonymous says:

    bahu jejai tu mcm kesan tatu je.

    0

    0
  74. farie says says:

    meyampah ee aku tngok si pasha sendad ni .klau si jejai tu plak mcam indon yg kerja kontrek angkat batu yg nk wat bangunan
    tingi tu lpas tu jatuh padan muka eee!!!!!!!!!!!!!1

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Tetiba nak nyampah kat orang…. kau pernah dengar law of attraction…? Kalau kau hantar aura negatif kat alam ni, alam ni akan hantar patah balik kat kau aura negatif jugak, akan ada pulak orang menyampah kat kau. Apa yang kau bagi, kau akan dapat balik. Baik yang kau fikir, baik lah yang kau dapat balik. Nabi kan suruh kita berbaik sangka…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ntahnye,aku pun heran nape die myampah dgn FS.
        FS watpe kat ko smpai ko myampah dgn die?

        0

        0
  75. ibu bosan says:

    buruk betul laki si pasar ni…..bahu ngan tangan pun berkarat!!!eeeee phuuiii!

    0

    0
    • Anonymous says:

      untung lar body ko cun melecun tak de parut lansung kan… semuanya putih melepak bak salji…tahniah..

      0

      0
  76. miss gucci says:

    jejai dulu penah accident teruk. Tu yg tangan berparut. pastu kt kepala dia pon ader parut besar. Tu pasal dia selalu pakai topi.

    0

    0
  77. embok ketum says:

    X sangka redang lg cantik dr tioman.. So next trip aku nk p redang ler..anyway fasha, lantak org nk kata apa.. Yg penting ko dh kawen.. Drp org yg dok mengata ko. Tp diri sendiri lg terok dr tu..

    0

    0
  78. wan says:

    blom kawin owg mengata…
    dah kawin lg la owg mengata…
    xpe la dah jodoh korang….tp manusia kan x semua leh tgk owg senang cikit…ader je….kubur masing2….nk nasihat or komen 2 agak2 la sedar la diri 2 sikit….:)

    0

    0
  79. Dray Osmond says:

    Ayoyooo tak abih2 tak kahwin tak kena kahwin pun jadi bahan jugak nii..
    Gambo FS n jejai nampak tak ummpp sbb kamera murah daaa..huhu
    Anyway sweet sangat couple ni nampak loving g2

    0

    0
  80. non says:

    makin banyak pahala fasha. org dok kutuk2 dia je, dia heppi je ngan laki dia

    0

    0
  81. NENEK KEBAYAN says:

    manis sungguh berbulan madu..

    lagu ini nenek tujukan kepada Pn. Fasya & Tn. Jejai

    0

    0
    • Kurus says:

      nenek pong staf bn jugak ker? ikkiki

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Woi, nenek… macam mana Bangkok? nenek pegi Bangkok kan? Seronok tak?

      0

      0
      • nenek kebayan says:

        yoyo..bangkok ok aman damaiiii…sonok la gi jalan2..melabur duit kat sana..rasanya bangkok lagi panas dari negara kita ni..panas tapi tak berpeluh..panas kering katanya. dah penat berjalan sari suntuk pegi urut2 badan..ehehehe…

        0

        0
  82. TAF says:

    kalu stakat gambar camni kt majalah bollywood lagi blambak n lagi gempak…

    aku x heran Fasha Sandha n Jejai wat honeymoon selama setahun sekalipun

    aku x heran Fasha Sandha n Jejai wat honeymoon kt Pulau Netherland sekalipun

    aku x heran Fasha Sandha n Jejai wat honeymoon kapal selam scorpine sekalipun dpt pancing ikan paus n tolong ikan dolphine beranak sekalipun…. dan…….

    aku x heran Fasha Sandha nak tunjuk gambar2 dia senyum smpai ke telinga tanda kegembiraan n hidung Jejai kempas kempis tanda kelaparan n kegeraman kt Fasha Sandha sekalipun.. sbb…..

    aku nk tgk gambar Fasha Sandha beranak pinak
    aku nk tgk gambar Jejai azan kt telinga anak dia yg baru lahir..dan

    aku nk tgk gambar Fasha Sandha n Jejai solat same2 or ajar anak mereka mengaji…

    yg aku heran…….nape aku dok layan same dok komen gambar Fasha Sandha n Jejai dok Honeymoon????????

    0

    0
  83. si janda says:

    alaa..cptnye korg komen! xsmpat nk 1st….

    0

    0
  84. pooh says:

    x freindly betul lah page ‘we love fasha sandha’ tu!
    comment aku di deletenye! sporting ar beb!
    sgt terasa ok

    0

    0
    • pooh says:

      aku baru bagi nasihat sket dah delete. patutla komen2 kat page tu komen yg baik2 je.. x kuasa i ~

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ala pooh..jgn mgajuk..pekata ko gi salon die..ko nasihatkan die
        Depan2..klu xde..ko tulis surat bg kt die..mane tau dgn hasil nasihat
        Dan ceramah ko yg penuh keikhlasan dia akn berubah..byk pahala ko pooh..

        0

        0
  85. Watcher says:

    Kelakar baca komen korang. Takpayah tengok Super Spontan pun dah boleh gelak. Kelakar mmg kelakar, kredit untuk pengomen-pengomen yang menceriakan BN nih. :)

    0

    0
  86. wajah says:

    Semoga pekwinan fsha n jejai kekal

    0

    0
  87. […] Pastinya peminat Fasha Sandha beruntung mendapat seorang selebriti yang sentiasa berkongsi perkembangan terbarunya di Facebook. Yang terkini, Fasha telah mengupload beberapa keping gambar bulan madunya bersama Jejai di Facebook We Love Fasha Sandha untuk tatapan anda semua. Abang Nara dapat … Continue reading → […]

    0

    0
  88. aLaWa says:

    walaupun sdh halal hubungan mereka ni tpi FS tetap perampas perosak rumah tangga org. hehehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      kite doakn yg terbaik jelah utk sesame islam..klu btl fs bsalah..hanya yang ESA layak hukum hambenye..kite ni belum tentu lg ape nasib kite..

      0

      0
  89. Anonymous says:

    patut laa fasha kata jejai kuat makan…tengok gambar nye pun sume tengah menyuap je si jejai nih…fasha kene laa rajin memasak makanan untuk incik suami ye..lelaki kuat makan ni ehem2 pun kuat juge….hiihiikk

    0

    0
  90. ladymorgana says:

    oii Gila glamer ko lah jakunn baru kuar dari hutan…nntah2 ko duduk kat ceruk hutan mana ntah dtg bandar jadi cam monyet dpt bunga BODOHHHH pnya olang..

    0

    0
  91. ladymorgana says:

    gila glamour ko lah yg jakun..sbb ko baru kuar dri hutannn..tu yg nk pi breakfast pon nak spek kalau org baru kuar dri hutan ni mcm monyet dpt bungaa..ntah sri felda mn lah setan ni dtg ye???

    0

    0
    • me2 says:

      maaf saya kurang paham bahasa yang anda guna.. bahasa apakah yang anda gunakan? maafkan kejahilan saya ini…
      sekian

      0

      0
  92. aku said says:

    jejai nie..klo x bukan dari family berduit..jgn kata nk berebut, nk pandang pun awek x hingin….

    0

    0
  93. jue says:

    orang kat sana bahgia orang yang komen-komen dapat dosa kering …!!!

    0

    0
  94. azydy says:

    sekarang memangla mesra.. rasanye endingnya nanti macam kes rita rudaini..sebab tak ngam ngan ibu mertua…dari layan cerita mereka baik layan blog aku..banyak informasi berguna untuk anda.

    0

    0
  95. madd says:

    fasha sombongggg..

    0

    0
  96. Lurve To Talk says:

    the scar…because of removing tattoo?

    0

    0
  97. iluvfs says:

    fasha oh fasha…
    hari tu br sejuk hati tgk status dia nk semayang jemaah…
    tp bila tgk seksi camni… hurmmmmm…wallahuaklam..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tk pyh nk mharap sgt la ngn dia nie..di taun2 sblm tu dlu lg, kata tk nk tu..tk nk nie..nk buat cmni, nk buat cmni tu lah.. tguk sama jer.x berubh jugak.. ermmm….retis2

      0

      0
  98. bukan peminat fasha & jejai says:

    alhamdulillah, semoga bahagia selalu.
    nampak wajah jejai berseri2 kegembiraan disamping wanita yg dicintai nya.
    semoga pernikahan kali ini akan berkekalan bahagia di dunia dan di akhirat AMIN

    0

    0
  99. Perasan Bagus says:

    fasha awsome sexy..jejai carried sin

    0

    0
    • Anonymous says:

      yes…jejai need to cary his sins for the necklace that he is wearing to….can he afford to cary those sins……

      0

      0
  100. yunny says:

    fasha cantik! korang kompem2 la tak secantik dy sbb tu keje tapuas ati je. ehek :P

    0

    0
  101. yunny says:

    anon sakai

    0

    0
  102. H.O.L.L.A.N.D says:

    ape la komen korang ni sume…masing2 mengutuk jek antara 1 same lain….mcm da xd keje..pastu bertekak sal hal agama….kat skola da blajar sal agama kan,knp perlu didebatkan kat sini..masing2 dikurniakan akal fikiran…bezanya antara gunekan akal atau tidak jek….

    harap maaf lah lau komen sy ni wat sesetengah phak sakit hati..maaf byk2…

    0

    0
  103. gewe says:

    melah ngn anon sama bongoks. si donat n tikus pun bodo jgk..
    ni last aku masuk blog ni..byk sgt dosa ni.. tuhan dah tetapkan sape ahli syurga n sape ahli neraka.. x yah pk. tgk la nti korang kat mana.. wat malu kat no muslim je. wsalam.

    0

    0
  104. HEPI GALS says:

    Honeymoon Redang jer? Ok la tu, sokong cuti2 M’sia. Kat M’sia semua ada. Jgn la kutuk mereka ni, bkn senang nk mengubah seseorg. Lambat laun dia akn berubah sendiri. Seru x sampai lagi. Sikit, lama2 jd bukit. x sabar nk tgk FS pakai tudung.

    0

    0