Written by Bella | June 1st, 2015

Semalam, pasangan Aidil Zafuan dan Zarema Zainal telah mengadakan majlis aqiqah serta cukur jambul anak mereka iaitu Ayden Zeeyad yang dilahirkan tanggal 5 Februari lepas di Hospital Columbia Klang.

Majlis tersebut berlangsung  dengan meriah dan dihadiri oleh rakan-rakan artis dan sanak saudara kedua-dua belah pihak.

Ayden Zeeyad adalah anak pertama Aidil bersama isteri Zarema . Sebelum ini, Aidil telah dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki iaitu Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna hasil perkahwinan bersama bekas isteri, Rita Rudaini.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis aqiqah dan cukur jambul Ayden Zeeyad dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

135 responses to (16 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Anak Aidil Zafuan Ayden Zeeyad

  1. anon says:

    haa..jgn komen utk dapat dosa kering….
    jenuh nak cari depa kt padang masyhar kang
    ingat..Tuhan bg kaki tangan ada sebab

    0

    0
    • Zack says:

      Besok Rita akan korek jubur kasi wartawan2 semua cium utk balas dendam…

      0

      0
      • Aidil Irfan says:

        Aidil cukup jambul. Rita cukur kutiak! :D

        Okbaiiii…

        0

        0
      • Mat Sahdo says:

        Nampak berseri wajah2 mereka. Orang2 yg hati bersih, tak buka aib pada reporter2, meroyan tak tentu gala dan bukan pendendam akan terpancar sinar keatas seluruh ahli2 keluarga mereka. Amin!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Kasi fans Rita panas yerk? ;)

          0

          0
        • Kasi Panas says:

          baik punya perli. setuju 122%.

          0

          0
        • Anonymous says:

          kesian zarema kan? dpt laki penipu. tahniah. eurghhh.

          0

          0
        • munah says:

          Tak tahu kat mana yang berseri….tetamu pun mcm tak happy…

          0

          0
        • redbuttercup says:

          sinar???mana sinarnya muka zarema tu? masam je..senyum pun x berapa nak jadi..uppssss…sy bukan fans Rita. Tp sy baca je kisah mereka. Silapnya Rita terlalu berani membalas dendam. itu fitrah alam. Bila hati sakit, kita akan jadi sgt berani. ok…saya sakit melihat gambar2 ini…sy tak dapat bayangkan bgaimna perasaan anak2 terdahulunya bila melihat adik tiri mereka mendapat kemewahan bgni dr ayah mereka sdgkan mereka dinafikan malah dipertikaikan bila ke hptal mahal atau sek mahal…bg sy tindakan rita bukan kepuasan utk diri sdri..cuma dia terasa sakit melihat anaknya seolah dinafikan hak. hanya seorg perempuan yang pernah disakiti sprti rita yg memahami perasaan rita. kesian pada dia…

          0

          0
        • Kiah Cucur Badak says:

          ler……gambar dr kamera mahal..muka mcm dayang senandung pun boleh jd berseri…kemain grand majlis…tapi..tapi..duit nafkah bg RM20 je mampu…

          0

          0
    • Tok Kohdie says:

      aidil zafuan ni mampu la nk bayar rita sebenarnya. cuma mungkin dia meluat dgn perangai bekas si bini tu. bekas si bini pulak kaki gaduh je. klau aku pun akan buat derk je. dah memang perangai jenis mcm tu. siap claim allowance percutian lagi tu. lucu la.

      0

      0
      • jeni says:

        Kesian kat airit dan qaqa…tak merasa akikah, berendoi, bercukur jambul ni….lucu pulak aidil tak mampu nak bayar.nonsense.

        0

        0
        • aNOY says:

          salah Spe??
          spe yg kurg ajar ngn suami n mak mertua nye???
          spe yg halang bapak bertemu anak??

          0

          0
        • rainbow says:

          si ayah yg bersalah..sbb tu tanggungjawab..peduli la isteri perangai mcm mana pn, yg pegi balas dekat anak kecil yg mmg tanggungjawab die kenapa??orang kalau pk tanggungjawab, die akan cuba buat yg terbaek tuk anak die, bkn bg alasan mcm2, masuk mahkamah pn bg alasan tak mampu la hape..majlis grand mcm ni bkn WAJIB, tp nafkah mkn pakai tempat tggal pendidikan anak WAJIB..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Meluat & buat derk kt dunia xpe.. tp nnt dituntut di akhirat..jgn jahil sgt kt dunia ni.. klu mampu n wajib bagi je..biar kt akhirat nnt senang

        0

        0
        • Anonymous says:

          Alaun holiday boleh bawa klaim di jannah ke? Pakai, minum, makan ok la. Holidays pun ko nk tuntut mmg x logik ahhh!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Edel sudah bagi napkah untuk anak-anaknya. Takda menda dia kena jawab kat akhirat. Rita kena jawab, kenapa AIBkan suami & keluarganya

          0

          0
      • Anonymous says:

        kalo ak nyampah kat org.. ak setel urusan yg berkait cepat2 sbb pastu ak xyah terlibat dh dgn idop die..

        tp aidil x pulak… drag lame2.. die mesti tau ex wife pny prangai camne.. tp tu la..masih suke rita la tu..

        0

        0
        • kakakEdel says:

          Masih suka, ko kata. Eh!!!….perasan.
          Kalau tanya, Edel tentu jawab, sapa Rita………..?????

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku pn rasa.cm tu gak. Maybe pengganti x.leh lawan RR…sbb tu.liat sgt nk.stl. dgn.harapan dpt jumpa RR slalu le tu……

          0

          0
      • puts says:

        Mampu ke xmampu ke meluat ke x…..ni pasal tanggungjawab…..mase nk kawin lari dlu….bkan main bela isteri tinggalkan keluarga….biler dh benci….tanggungjawab lupe….y pasti….die sangat mampu….!!!! Footballer consider hv a good income in malaysia…kalah gaji pok jib…tipu bebenor mampu rm20je…tipu bebenor kate kiah propa….

        0

        0
        • pok jib kaya wei... says:

          dislike komen puts bukan pasal isu rita-aidil. tp sebab puts kata gaji footballer lebih besar drp gaji pok jib. ;p

          0

          0
    • sekadar peringatan says:

      kalau kawin tak dpt restu mak bapak- mcm zarema ni la
      kalau kawin tak dpt restu- jadi mcm rita tu la.

      0

      0
    • bukan peminat mereka says:

      itulah bezanya bila kita kahwen dapat restu ibu bapa…

      0

      0
      • redbuttercup says:

        x…itu dari hati sdri…kesian kat anak2 terdahulu..adakah ayahnya beri semua tu..hendak seribu daya, alasan jgn buat..demi anak2, ramai yg sanggup di hina termasuk rita..tp aidil? byk sgt alasan letak salah tu kat bahu Rita. dia lelaki..klu btl2 nak jumpa anak, rita x bg..tumbuk je muka rita tu…ni 1001 alasan kunun susah sgt nak jumpa.. Rita nak claim percutian anak2 pun dipertikaikan..septutnya, klu aidil mengakui anak2 Rita tu anak dia juga, bg je la. meluat dgn rita, jgn babitkan anak2..n jgn berkira dgn anak2..

        0

        0
        • Zareema says:

          Padan muka Rita. Molot puaka sangat, sesuka hati mecerca & mengaibkan laki & keluarga laki. Karma tak perlu tunggu lama, tak perlu tunggu mati. Waktu hidup ni dah menerima bahangnya. Ini baru sikit, kalau tak mintak map kat Aidil & keluarganya, balasan akanmenungu lebih hebat. Tunggguuuuuuuuu

          0

          0
  2. Anonymous says:

    wow !!!!!
    betoi la dia hnya mampu bg RR rm 20 jer…
    hahahaahaaaaaaa…..
    sick!

    0

    0
  3. Rita says:

    Wuihhh, meriah! 20 ringgit sehari kasi aku makan. Ini tak adil. Akak akan mengadu kat wartawan. Ko tunggu….ko tunggu!

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      kau ingat rita tu jahat sangat prangai nye huh ! zarema ni lagi jahat dia punye prangai ! sama la aidil ngan bini dia ayu ngan laki dia prangai busuk ! suroh aidil kelua dari rumah rita tampa pengetahuan rita..eh boleh pulak ayu ngan laki dia tolong angkotkn barang2 aidil huh !

      0

      0
      • mamat cool says:

        cakap macam ko kenal khidupan dowg…
        ko tau ke npe aidil malas nk layan rita sblum kawen??
        ko kenal dy??
        setakat dgr beritta gosip fitnah boleh la cakap besar

        0

        0
        • hattap says:

          ko jgn tak tau..
          ntah2 minah jambu ni housemate RR ke.. tak baik mnuduh orang…dah sama level dgn minah jambu..

          0

          0
        • PONDAN GERSANG says:

          kau pulak nk menafikan,kau tau ke kisah diorng

          0

          0
        • mamat cool says:

          PONDAN GERSANG…memang ak tau…
          ak bese men futsal ngn dy..
          ko tau cmne rita hina mak dy kt umah dy???
          ko tau?

          0

          0
      • Anonymous says:

        Agree…mmg jahat pasangan tu. Bersuhabat n salah satu punca mrk bcerai.

        0

        0
  4. hihihihihiii says:

    dari kenduri yang grand ni …. now aku yakin aidil mmg “tak mampu”
    siannn Aidil…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bapa tu zarema saper plak sis. memang loaded la diaorang ni.

      0

      0
      • Kak Nam says:

        zarema ni kalau cerai pun dia boleh survive la tanpa duit aidil tu. famili dia berada. apa susah?

        0

        0
        • Anonymous says:

          loaded pon laki org jugak nak.. Nampak sgt mcm tak laku..hehhheheh.. Tapi molek benor la dgn keluarga Aidil yg material jugak.. Sepadan la.

          0

          0
      • Anonymous says:

        loded duet haram bg anak cucu cicit makan…

        0

        0
        • minahsengau says:

          Bahagia betol nampaknya Edel dengan Zareema.
          Mungkin tahun depan tambah sorang lagi, anak pompuan pulak.
          Tentu lebih grand majlis aqiqahnya. Rita gak yang gigit jari, hatinya mendidih-didih bak gunung berapi.

          0

          0
  5. Anonymous says:

    Habis la, meroyan la Rita esok depan wartawan2….,

    0

    0
  6. Dila says:

    Ntah kenapa walaupun x mengenali pasangan ini tp melihatkn aidil ngn zarema ni nmpak sejuk je.. Zarema nmpk seperti isteri yg taat.. Agak kejam aidil cuma membayar 20 ringgit nafkah sehari tp entah knape tiada rase simpati pada rita..

    0

    0
    • aku pun says:

      aku pun. mungkin rita tu over sangat. sikit2 ngadu kat reporter2. org pun naik muak baca kisah dia tu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Habis kalau tak bgtau mcm mana org nak tau perangai poyo Aidil ru..

        0

        0
        • Anonymous says:

          hbs too seronok sgtka blh bagtau semua org sgl aib ayah kpd anak2 dia too..? kalau kita lindung aib org, Allah akan jg aib kita…

          0

          0
    • minahsengau says:

      Sesuailah 20 inggit tu untuk makan sehari Rita. Anak-anak, mahkamah dah putuskan Rm3000 sebulan. Kalau Rita tu bini yang taat macam sydina Fatimah anak Nabi, toksahkan 50 inggit, seratus inggit pun dia layak. Ni dok aibkan laki dengna keluarganya sekali, toksahkan 20 inggit, patotnya nusuz sebab degil, ingkar perintah suami. Somi ajak pindah, beri macam-macam alasan. Cer pindah & tunjuk rasa hormat kat laki & his family, tentulah gambo-gambo majlis aqikah tu Rita, Edel & anak-anak depa.

      0

      0
    • kakakEdel says:

      20 inggit tu pun kira banyak. Rita bukan isteri mithali. Laki ajak pindah, beri macam-macam alasan. Dah tu, aibkan suami & his family. Layak ke diberi sampai Rm50 ingit………..?????

      0

      0
  7. Olin says:

    bagus la. life goes on kan?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    meraung la peminat2 rita karang.

    0

    0
  9. mrs pip says:

    kaler cantik la… so sweet ….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    aidil kuat pembohong.

    0

    0
  11. Rezeki masing2..

    0

    0
  12. RR says:

    Bekas SuamiKu Encik..Penipu. :(

    0

    0
  13. kak Joy says:

    yg lepas jgn dikenang. kehidupan perlu diteruskan.

    0

    0
    • cikmerah says:

      Asal kapal ialah benang,,
      sesudah benang, barulah kain,
      LAKI yang lepas jangan dikenang,
      sudah menjadi HAK ORANG LAIN…………..kikiki

      0

      0
  14. geng rita says:

    sejak bila diorang ni jadi retis.. next

    0

    0
  15. Eyden says:

    Kuat betul Gen berudu Aidil ni….tiga anak semua lelaki!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Yela pandai buat anak je.. Bila minta nafkah byk songeh.. Nampak sgt la dia ni kedekut mcm aji bakhil.. Utk zuriat sendiri pon kedekut..

      0

      0
    • minahsengau says:

      Sebab tulah Rita dah nyesal sekarang. Langsung takleh lupa. Siang malam, Edel….Edellll…….Edelllllllllllllllll

      0

      0
  16. eyden says:

    kuat betul Gen berudu Aidil ni…tiga anak semua lelaki…

    0

    0
  17. ain says:

    jemah kau ingat aku tak tau yg komen sokong2 kau bagai entah2 kau semdiri yg beri komen.tak terpranjatlah kalau kau boleh call rita malm2 buta banyk kali ini kan pula kerja senang.konon2 komen dari penyokong tegar.siapalah yg sangguo puji kau laki bini ala star karat membohong bagai.yg laki penakut yang bini singa betina.

    0

    0
    • Zareema says:

      KEHKEHKEHKEH…….ye memang AKU, Zareema.
      So, apa ko nak buat, nak ajak gusti………….???????
      Namakan tempat, time dan hari.
      Anytime, anywhere, anyplace.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Padan muka dpt bini singa. Dlu Rr lemah lembut x reti appreciate. Laki dayus mmg helok la kne ngan singa. Baru kne buku ngan ruas

      0

      0
  18. Anonymous says:

    terus terang aku lebih suka zarema. rita tu nampak ego dan berlagak.

    0

    0
  19. tijah says:

    aidil tetap lelaki dayusss.

    0

    0
    • tojoh says:

      Kau tau x lelaki dayus tu mcmana? Aku rasa dia dah terlepas dr jadi lelaki dayus sbb die ceraikan Rita. Rita terlalu ego smpai xnk hormat mak bapak Aidil, xnk tutup aurat. Aku rasa mst Aidil ni ade ckp psl semua tu sbb tgk bini die yg skrg kan lain dgn Rita. Dayus kalau dia masih simpan bini yg xnk dgr ckp, yg xtau hormat laki, mak bpk, xnk tutup aurat. Blaja dulu dik lelaki dayus tu mcmana ciri2 nye. Xpyh nk sucikan sgt Rita tu kalau kejenye nak menghasut n bukak aib sendiri n bekas laki die. Pmpn yg baik bkn mcmtu. Die cume gunakan anak2 utk bls dendam kesumat jerr. Mak aku pn ibu tunggal kot tp aku nmpk keikhlasan mak aku jaga kami adik beradik sedaya dia mampu tanpa cari psl dgn bpk aku wpun bpk aku yg slh. Org luar x perlu tau pun sbnrnye. Kesian anak2 diorg dpt mak bpk mcmni. x pikir anak tu bile besar nti malu dgn tindakan mak bpk sendiri.

      0

      0
      • Zareema says:

        Yeh, aku tahu apa itu LELAKI DAYUS.
        Disuruh duduk, duduk, disuruh berdiri, berdiri. Ikut jah perintah bini. Bini kata jangan pegi rumah mak ko, terus menikus. Kemas rumah, jaga anak, buat jah tak banyak soal. Pendek kata lelaki dayus tu ialah LEMBU DICUCUK IDUNG………………..hehehe betol tak, Puan tojoh…???????

        0

        0
  20. Rita Orek says:

    bangun tido merembess tgk aidil nih, sanggup kalo jadi kekasih separuh masa dia lagipon body zarema dah out

    0

    0
  21. yo lah tu says:

    Suka dengan pasangan ni,,.manis

    0

    0
  22. AshahidaSH says:

    Apa yang pasti..anak mereka sangat comel..itu je aku nak komen…

    0

    0
    • AshaidaSH says:

      Komen anak diaorg comel pun ada yg dislike..mmg comel ape baby tu…xde prsn ke org2 yg dislike ni..

      0

      0
  23. ayu says:

    sorg bekas laki artis.. sorg dayang artis.. dua2 bukan retis.. tak paham.. tak paham..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    OMG.. she looks freaking old and boroi… hahaha

    0

    0
  25. bkn pminat az says:

    aku xminat la dorg ni, tp aku berkenan la plak tgok kaler baju tema dorg ni.. boleh wat tema baju raya aku tahun ni

    0

    0
  26. firas says:

    suka tengok pasangan ni…semoga bahagia…orang yang baik tidak akan membuka aib org lain…memang x salahla rita di tinggalkan….walau mcm mana nak pertahankan hak anak …x perlu nak announce satu dunia….ia akan membuat org lain turut berdosa…..sekadar pandangan

    0

    0
    • cubby says:

      kalau x annaunce orng x thu perangai aidil yg dayus tu..duit nafkah anak x reti nak bayar..kesian anak2 rita x dapat merasa cukur jambul yg meriah ni kan..

      0

      0
      • Backing baikk nyeerrr says:

        kalau la aidil nak annaunce kt sume dunia psl prgai rita..bru korg kenal kut..stkat buat baik dpn wartawan jek..dasar hipokrit.. tgok akidah dy pun smua org leh tau…spe dy

        0

        0
  27. aku yg pns says:

    serius..baju zarema mmg HODOH!!! dh mcm payung aku tgk,lg satu kesian plk bila tgk anak2 rita..aidil pernah x t’fikir nk buat perkara yg sama mcm ni kt anak2 dia..ingat walaupun dah bercerai tp hubungan dgn anak ttp kekal selamanya,jgn diabaikan..

    0

    0
  28. melati says:

    Mamat 20 Hinggit….hehehe

    0

    0
  29. jarang join says:

    zarema ke rita ke semua nya ade kelebihan dan kekurangan masing2..janganlah pertikai peridbadi mereka dr segi wajah….smuanya dalam hati msing2, korang npk?Allah npk..kita yang baca ni pon bkn tentu baiknya walau muka cun meletop pon…doa yang baik2 aje untuk smua…asalkan nnt airit,rayan dan aydeen mgenali satu sama lain…

    0

    0
  30. juna says:

    dia mampu tp dia benci rita sbb tak hormat org tua/kurang ajar. kamu mana tau dia da ada saving utk anak2. rita kena belajar lihat cermin dan muhasabah diri.

    0

    0
  31. O_o says:

    aidil & zarema.. kamu da dapat apa yang kamu mahu… kehidupan yang kamu impikan.. jadi aidil lunaskan laa hak mutaah kepada rita.. nafkah sepatutnya kepada anak2 rita.. bagi apa yang mereka perlukan yang selama ni mereka tak dapat dari kamu aidil.. semoga semuanya aman2 aje lepas ni.. tiada perbalahan juga sakit hati.. pulangkanlaa apa yang kamu aidil pinjam dari rita & anak2 kamu.. hak yang kamu tak boleh nafikan walau sejahat mana rita pada kamu.. selebihnya biarla Tuhan yang tentukan..

    0

    0
    • Jandaberhias says:

      Mahkamah dah putuskan hak napkah dua orang budak tu, iaitu rm3000 setiap bulan. Sume Aidil dah langsai. Tinggal tuntutan Rita untuk diputuskan oleh mahkamah. Mahkamah bukan bodoh – kena gak tengok adakah Rita a gud wife for her to deserve segala tuntutan mutaah tu. So, tunggu ye – jangan pepandai buat andaian, kunun Aidil tak bagi. BERDOSA TAW.

      0

      0
      • O_o says:

        kamu pun jgn buat andaian aidil bagi atau tidak… rita salah atau benar.. BERDOSA TAWW… yang penting lunaskan & bayarlaa segala hak orang tu.. segala hutang aidil pd rita sewaktu jadi suami isteri (kalau ada).. tak kan itu pun nak cakap dosa pakai duit isteri kalau tak redha… masalah rita dgn keluarga aidil tu masalah lain.. harap lepas ni aidil tak payah berdolak dalih lagi.. bagilaa bukan aidil tak mampu.. anggap ajelaa amaun yg rita mintak tu bukan rezeki kamu aidil.. kalau aidil redha insyaallah Tuhan bagi lebih luas rezeki tu.. kalau tak berpanjangan laa kes ni..

        0

        0
        • Ritagilabayang says:

          Buat apa nak bagi ikut kehendak Rita. Bagi ikut keputusan MAHKAMAH lah. Ikut kehendak Rita, tak pernah puas. Napsu kuda, penuh hasad dengki. sebab tu hidup tak bahagia. Tak boleh move on. Kalau Aidil tu penipu, dayus, carilah yang lebih baik, buktikanlah

          0

          0
  32. pemeRhati says:

    aiDiL jantaN bacuL!!! sekian.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    x paham yg bengong2 kat atas tu… dah terang lagi bersuluh, yg sana x mampu yang sini mampu lak tu…
    Mentatliti pak Pandir pengomen2 yg sokong kat atas….

    Yang x betul tetap tak betul ..walau apa pun isu sebalik Nye….

    0

    0
    • Backing baikk nyeerrr says:

      ko yg x pham…dengki gler…
      klau sne x mmpu…sbb ape??
      tgok la rita tu..bkk aib org x abis2..klo ko dpt pompuan yg ske bkak aib org tu..ape ko nak wat???

      0

      0
  34. Anonymous says:

    bile nak wat majlis grand baru ingat nak amik anak.. same mcm nak kawen dulu.. takut org ngate leteww… kalo tak, haramm nak ingat anak

    0

    0
    • Jandaberhias says:

      Tunggu,.nanti Edel buat tuntutan HAK PENJAGAAN KEKAL kat mahkamah.
      Ko jangan terjerit terpekik KEJAMMMMMMmmmmmmmmmmm…….. …….
      KEJAMMMMMMMMMM pisahkan ibu & anak.
      Rita pisahkan anak & bapak tak kejamkah………….????????

      0

      0
  35. ghadisk says:

    ni msti gune duet bini..mklumle..aidil kan xmmpo..sian..huhuhuhu…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Rita meroyan? Dia bukan meroyan. Dia nak bekas suami dia ni jalankan tanggungjawab sebagai seorang bapa. Beri nafkah pada anak2 seperti yang sepatutnya. Semuanya dari benih yang sama walaupun berlainan ibu.

    Tengok contoh Nora dan Jejai, Norman dan Abby. Ok je diorang. Sebab apa.. Sebab diorang masih jalankan tanggungjawab sebagai seorang ayah. Tidak nampak masalah pun di situ.

    Walaupun benci sekali pun pada bekas isteri, ingatlah anak2 tu. Diorang bukannya tahu apa.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    OMG..Fashion police

    0

    0
  38. mawar says:

    nampak kebahagiaan aidil sekrang berbanding bersama rita dulu…baru rasa kehidupan sebenar berkeluarga…x ada lah nak musuh2 dan lari2 dari keluarga..okbai

    0

    0
  39. uzmawina says:

    Aidil..cuba kau fkir semasa hidup bersama rita adakah kau melayan ank ankmu spt ni…mmg xadil sbg bapa..saya xsebelahkan sesiapa aidil@rita…tp fikirlah sikap aidil ni mmg xadil…mereka juga ank kau..tp apa yg kau tlh buat utk mereka..berbaloi rita tuntut hak dia..

    0

    0
  40. fasha says:

    Semoga berbahagia aidil dan zarema, korang mmg sepadan…anak pun comel…
    untuk rita pulak, sudah2 la nak bikin panas…klau dah aidil x nak bagi mutaah tu biarlah dia menjawab kat akhirat nti…janji nafkah anak2 dia x tinggal sudah…hidup ni singkat, so xpayah nak kusut2 sgt otak tu, ni x kalau x puas hati budi bahasa pun hilang ntah kemana…rita..sila muhasabah diri….

    0

    0
  41. minah kepoh says:

    kesian aidil..niat dia nak bawak anak2 lain tak tercapai. lepas tgk ni mesti rita naikkan mutaah kepada 500,000.hahaha.. alasan: sbb aidil mampu buat majlis cukur jambul besar2an..hahaha..rita2..dah ler tu.kalo hang perangai baik,takkan laki hang tinggaiiii…

    0

    0
  42. Missy e says:

    Wow bertungkus lumus geng aidil comment kt beautiful nara.toksah la nak defend aidil dah.satu kl dh tau perangai dayus dia dah.aidil aidil. Sedih aku tgk lelaki melayu jadi gini. tapi yang pllg confirm batang aidil mmg pendek dan disahkan oleh pompuan2 yg pernah kuar ngn dia.hmm cianz.lawak pon ada.hahahaah

    0

    0
    • Zareema says:

      Balik-balik DAYUSsssssssssssssss…………………………..KIHKIHKIH.
      Kalau aidil DAYUS, dia cium tapak kaki Rita, tak berani angkat kepala, ikut jah arahan Rita. Biarkan jah Rita aibkan keuarganya. Ada hati nak guan perkatan DAYUS, maksud DAYUS pun tak tahu………..kejinya perangai penjilat

      0

      0
  43. Lizz says:

    Alangkah sedihnyee menjadi anak2 rita yg tidak dirai spt adiktiri…

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Aikk..ada plak duit si aidil buat majlis potong jambul anak die dgn zarema.ckap x duit nk bg belanja ank2 rita??korg x tau mcmna rasanya bila bekas suami x bg duit belanja ank2..kalu laki korg da tinggalkan korg kawin bini baru baru korg rasa mcmna rita rasa skrg ni.jgn tlampau takbur nk mhina rita yg bukan2.kalu Allah balas kejahatan anda semua yg myalahkan rita jer padan muka korg!.

    0

    0
  45. aNOY says:

    huhu…Ramai tul org dengki dgn kebhagiaan org len..
    huhu..

    0

    0
  46. jiwa wanita says:

    Sayu tgk gamba ni…bkn sayu kerana majlis ..sayu bilamana sorg ank ditatang bagai minyak yg penuh…tpi anak2 aidil yg lain bagaikan tiada berbapa…

    0

    0
    • jemah says:

      Nak buat camna, dah Rita tak bagi diaorang rapat.
      Duit Aidil dia nak, hak Aidil dia napikan.

      0

      0
  47. jiwa wanita says:

    Sayu tgk gamba ni…bkn sayu kerana majlis ..sayu bilamana sorg ank ditatang bagai minyak yg penuh…tpi anak2 aidil yg lain bagaikan tiada berbapa

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Komen yg puji2 Aidil dan Zarema tu adalah ZAREMA sendiri yg menyamar..Komen2 sentap Aidil di IG dia sendiri pun ZAREMA yang buat..Missed Kol balik2 dari HP Zarema tu ZAREMA yg buat..BETUL tak RITA? Kbai!

    0

    0
  49. lal says:

    yg memuji muji jemah pasti kaum kerabat dia sendiri..kalau tak..tak siapa suka perangai dia

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Komen3..aku sinara tak layan..teruk pilih2 ,pulak. AIDIL JANTAN BANGANG IAITU BODOH MAKSIMUM OK

    0

    0
  51. Anonymous says:

    makin sakit hati laaa RR niii tgk nii…. nafkah anak dh mtk, diri dah mtk, mutaah dah mtk… tgk laa lepas nii nafsu buas mtk ape pulak… ferrari kot tuk antar anak g skolah… duit duit dimana kau duit$$…. duit duit$$$

    0

    0
  52. ritrudecarutt says:

    Ritrude yg body mantappp muka cun melecun mcm mak lampir pon 2 kali menjanda kene tinggal laki….kasihannnnnnn baq hanggg

    0

    0
  53. JEMAH says:

    TAK BERKEPENTINGAN PUN MASUK PIC N GOSSIP NI…..
    DIA NI ARTIS KE????
    BAJET MACAM ARTIS……….

    0

    0
  54. lalalla says:

    majlis ni mesti zarema yang bayar kan?? Takkan si aidil plak. mana lah dia mampu nak buat majlis mcm ni. kan dia cakap mampu bayar RM20 sehari jeeeee. majlis makan2 mcm ni mahal kot sekepala. untung kau aidil…semua pompuan2 ngan kau diaorg yg belanjeeee. lepas ni kalau kau cerai ngan zarema confirm 101% kau kutuk dia kaw kaw… dr makan minum pakai sekali dgn spender bra terkeluar dr mulut kau kutuk2. just wait n see…

    0

    0
  55. Anonymous says:

    mmg la zarema x berapa nak senyum. sbb..ikut hati dia mesti la nak buat aha grand..nak sulung la katakan. tp takut rita kantoikan diorg berbelanja mewah..so terpaksa la buat setakat tu jer…huahahaha!

    0

    0
  56. sayangnya says:

    sayangnya aii aidil kat zarema ni,

    baguslah,

    kuranglah beban ko nak pikul kt mahsyar dr ko pikul bini ko as pelakon,

    zarema ni biar x cun kat masyarakat pun xpe, org tgk kurang nafsu, kurang dosa dia dapat,

    baguslah aidil, life goes on, biarkan rita tu, kesan2 dia kena tau bila bwk pi lari thai dengan aidil yg mentah mental dan fizikal je matang.

    nafkah anak jgn lupa, bagi yg wajib, extra x wajib, tp anakkan, apa salahnya…

    kalau rita berani nak aidil tanggungjawab…passlah anak kat aidil time cuti sekolah…kalau sbg mak nak ada tanggungjawabla..

    kalau x, sama jela ko ngan aidil ni

    0

    0
  57. PA KU DULI says:

    muke perempuan perampas suami orang..bangga lah tu..dpt hancurkan hdup ppuan lain..mcm la ko tu hebat sgat…si lelaki pulak bodoh x habis2..rase hensem sgt…bueekkk..

    0

    0
  58. aptb says:

    kenapa lah korang ni berpuak2..ada puak rr, ada puak AZ..dorang ni bagi korang gaji ke?? I heranlah~~

    0

    0