Written by Bella | December 20th, 2015

Dilahirkan pada 19 November lepas, anak kedua Farid Kamil dan Diana Danielle yang diberikan nama Nur Aurora tampak sungguh comel menerusi foto terbaru hasil jurugambar yang pakar dalam “newborn photoshoot”, Camora Arts.

Bertemakan cerita dongeng Snow White dengan penggunaan epal merah, buaian tempat untuk Snow White beradu dengan efek hutan ia telah berjaya “menghidupkan”  tema tersebut.

Anak pertama mereka Muhammad juga terlibat sama dalam sesi fotografi berkenaan dan memang cukup comel bila melihat si abang memeluk adiknya..Hehe..

Jom kita layan 15 lagi foto Nur Aurora dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Camora Arts

28 responses to (16 FOTO) Nur Aurora Anak Kedua Farid Kamil & Diana Danielle Daripada Camora Arts

  1. Anonymous says:

    Comel sgt!

    0

    0
    • Radlyn says:

      Habis nenek Kau tu comel tak

      0

      0
      • Anonymous says:

        makin besar nampak rupa farid si muhammad neh

        0

        0
        • Anonymous says:

          harap anak dah dua neh berbaek2lah dgn mak tu.
          farid sebagai ketua keluarga patot damaikan dorg..lagi org respect.
          bukan ape, nanti benda neh berbalik pada anak2 sok..nanti anak2 akan buat perkara yg sama macam diana buat kat mak dia.
          nauzubillah..

          0

          0
      • Mummy77 says:

        Sungguh biadap!! mengapa suka hina ciptaan Allah?? Cantik sangat ke kamu?? Allah dah beri kamu cukup sifat pun dah cukup BERSYUKUR. Kesian Akal dan Lidah kamu masih CACAT! jangan suka menghina kerana sebaik-baik manusia ialah orang yang sentiasa tahu bersyukur.. Ingat RADLYN!!

        0

        0
    • You kelentit hesem ke tak says:

      Kelentit Kau hesem…kelentit syatan Kau tu hesem Tak…pergi cermin
      Buret nak mampos Kau Dulu Bodoh…..

      0

      0
  2. minah jambu gerek says:

    kate orang tua2 tak baik ambek gambar budak yg tengah tido..ape2 pon comel n hensem anak Diana yg boy tu…lov uu..

    0

    0
  3. minah kota singa says:

    comel macam mama dia

    0

    0
  4. pendrive says:

    Comel sgguh anak laki diana ni..baby pon kiut miut jer….suke sgt..

    Yg duk carut klentt la apa la..mak bapak korg x ajar adab sopan ke.? Ke ko anak haram lorong.? Kalo kurg kasih sygpon blajar la beradab sket kt blog public ni..asik nk melucah je slalu…akai ada tu biaq la cerdik sket

    0

    0
  5. Nora says:

    Nora bg lima bintang !!!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Yg mencarut2 ni kalau Tuhan ambik balik nikmat bercakap dari korang baru korang tau..Tuhan kalau nak tarik balik nikmat yg diberi sekelip mata je…jgn carut2 ye sayang..

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      u boleh tengok komen kt atas sape yg mencarut dulu..minah jambu kan baikkk mana suka mencarut2 tapi kalau orang dh mencarut minah jambu ape lagi mencarut jugak la ..emmmuah hahaha…

      0

      0
  7. daun hijau says:

    Anak lelaki Farid Kamil ni ada talent jadi model. Muka dia cute….

    0

    0
  8. Mime says:

    Assalammualaikum, Diana.
    Membaca memang sangat2 di galakkan dlm agama kita khususnya.
    Sangat baik sebelum baca Fairy tales… Dahulukan sebaris 2 ayat Allah taala.
    Moga2 bayi yg maseh suci mendahului akhirat dari dunia.
    Jadi anak Soleh.

    0

    0
  9. MSJ says:

    Nama Aurora, buat la tema Sleeping Beauty.

    0

    0
  10. ibu hana says:

    allahurobbi..comeynyaaaa ya allahhh….

    0

    0
  11. Cun says:

    Ceh…aq lgi cun ^)^

    0

    0
  12. yang berdosa says:

    memang patutlah wujudnya kiamat, manusia2 zaman sekarang ni makin gelap hatii.. xboleh nak buek apo dahh~ hihi. kesian kita ni kesian.

    0

    0