Written by AbangNara | October 5th, 2012

Semenjak memenangi kejuaraan Asian Wave 2012 baru-baru ini, Shila Amzah memang super duper busy. Mana taknya, hampir kesemua stesen radio dan TV ingin menemuramah Shila Amzah mengenai kejayaannya itu. Semoga dengan kemenangan ini, kepopularitian Shila akan semakin meningkat dan lebih awesome di masa depan.

shila amzah

Apa pun Abang Nara makin suka melihat keayuan Shila Amzah semenjak tampil dengan imej bertudung. Cantik-cantik tudung yang digunakan oleh Shila. Abang Nara perasan yang Shila suka gunakan tudung ber”printed”. Memang sesuai sangat dengan gaya dan style Shila yang happy go lucky.

shila amzah

13 lagi gambar terbaru Shila Amzah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Shila Amzah.

shila amzah
P.S: Oleh kerana sambutan yang super hangat, kini jubah muslimah kembali semula di kedai online kami, Gudang.MY. Dengan kualiti yang tinggi pada harga yang sangat berpatutan, inilah pembelian yang amat berbaloi. Klik di sini untuk melihat seleksi yang ada dan untuk membuat pembelian anda.

shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (15 GAMBAR)Shila Amzah Semakin Ayu Bertudung

  1. saroh says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

    0
    0
  2. diorina82 says:

    bakat dan kewajipan agama dibawa bersama..cayalah ! salute

    0
    0
  3. waida says:

    shila comellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll………………………

    0
    0
  4. diorina82 says:

    bakat, agama dan kewajipan di bawa persama, cayalah! salute

    0
    0
  5. sesiapa sahaja says:

    keep it up shila! :)

    0
    0
  6. senoryta izzaty says:

    i lovin her<3

    0
    0
  7. pelangi senja says:

    comel jugak ning baizura time peknen nih…suweeet gitu

    0
    0
  8. Sshh says:

    dulu sy x berapa minat shila..tpi menjak dia berhijab sy suka plk..x sangka menjak dia berhijab rezeki melimpah ruah…sape pompuan y pic atas y pakai tudung itam tu..cantik la..sama cam shila..

    0
    0
  9. i am xoxo says:

    stylo baju2 dia, sesuai dgn pompuan bertudung. nampak kemas & stylish.

    0
    0
  10. fafa hunney :) says:

    cantikk sangat. support tasha shila !!

    0
    0
  11. nyah tetek says:

    org cantek pakai apa pon cantek dek non

    0
    0
  12. anis says:

    ha ha tasha shila………fafa huney…..ko ni meroyan ke, tak tau nak bezakan shilla amzah…………ketinggalan keretapi ko ni ha ha!!!……

    0
    0
  13. Anonymous says:

    Cantikk ! kalau tgk2 muke shila mcm jessica snsd pulak

    0
    0
  14. Cinderella says:

    love her since she was young. she’s very talented. love her pic with Sharnaaz. <3 <3 <3

    0
    0
  15. errkkk says:

    LOL

    0
    0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gambar yg ada neng tu aznil ? muka dia macm di botox kan betol ke ape yg minah jambu tengok ?

    0
    0
  17. anon says:

    Tahniah Shila kerana bertudung betul2, yakni tak menunjukkan rambut.nampak cantik.

    0
    0
  18. nana says:

    nampak smkn berseri wajah si shila nie selepas berhijrah.anugerah tuhan bg.walaupun belum sempurna penghijrahannya, tp tetap cantik dan manis…

    0
    0
  19. Ghana says:

    Tau tak dalam tv aritu bgtau dia dapat 2.5 million Juara Asian wave tu..gilo ape sape cakap tu pertandingan cap ayam.bodohla korang nih

    0
    0
  20. nora says:

    suka tgk comei…n dia dah kurusla skrg……comei….

    0
    0
  21. paloma dorantes says:

    lepas ni jaga batas ye shila ku sayang ezpecially sama shanas itu….tgk laki itu ‘sesuatu’ sangat..hihihihii

    0
    0
  22. ni lo pa says:

    alhamdulillah..dah berhijab..

    tp kantoi gambar ngan pakwe dia tu, dah berhijab, pastu tangan pakwe kat pinggang…

    kantoi kat kedai member aku..jenjalan kat jalan TAR sambil pegang tangan..aku tau, org bese pon buat cegitu juga..tp ang kan org femes, ape yg ang buat semua org tgk..ang kentot pon leh jadik isu..

    0
    0
  23. Fasya says:

    Ohh Shilaa , you look so gorgeous with the hijab :)

    0
    0
  24. SUE PAHANG says:

    CANTIK SGT BTUDUNG MCM MELAYU ASLI

    0
    0