Written by AbangNara | October 5th, 2012

Semenjak memenangi kejuaraan Asian Wave 2012 baru-baru ini, Shila Amzah memang super duper busy. Mana taknya, hampir kesemua stesen radio dan TV ingin menemuramah Shila Amzah mengenai kejayaannya itu. Semoga dengan kemenangan ini, kepopularitian Shila akan semakin meningkat dan lebih awesome di masa depan.

shila amzah

Apa pun Abang Nara makin suka melihat keayuan Shila Amzah semenjak tampil dengan imej bertudung. Cantik-cantik tudung yang digunakan oleh Shila. Abang Nara perasan yang Shila suka gunakan tudung ber”printed”. Memang sesuai sangat dengan gaya dan style Shila yang happy go lucky.

shila amzah

13 lagi gambar terbaru Shila Amzah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Shila Amzah.

shila amzah
P.S: Oleh kerana sambutan yang super hangat, kini jubah muslimah kembali semula di kedai online kami, Gudang.MY. Dengan kualiti yang tinggi pada harga yang sangat berpatutan, inilah pembelian yang amat berbaloi. Klik di sini untuk melihat seleksi yang ada dan untuk membuat pembelian anda.

shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah

Baca Yang Ini Pulak:-

48 responses to (15 GAMBAR)Shila Amzah Semakin Ayu Bertudung

  1. saroh says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 47
    • Peminat Tok Tie says:

      lebih meminati Shila berbanding Yuna..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 9
      • shila bodoh says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 40
      • atz says:

        no no no..yuna buleh cipta lagu,main alat musik dan menyanyi tapi shila xbuleh..xkan benda terang2 tu pon xnampak sapa lg berbakat..addoi..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 88
      • olgi says:

        yg ko dengki knp?? die bkn saje nk usung.. sume stesen n radio pggl dia sbb mmg nak cerita psl kemenangan dia..lps menang besar barulah org malaysia nak nmpk dia, barulah nak jemput sana sini. beselah org melayu mmg suka dengki kn? mcm ko. org tu dah sah2 ada talent, bkerjaya. berjaya atas titik pelu sendiri.. ko?? dah kt malaysia dia tak dipandang, negara lain pulak yg nmpak bakat dia. hmmm so typical malay. fikiran sempit.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 1
      • cik adik says:

        busuk ati giler kau hahaha… org tu sah sah dah menang. rezeki dia murah… ko tak puas ati ckp mcm mcm… cap ayam pun.. sapa nak bagi hadia juta juta.. ko ade? apa pun x cukup.. kah kah kah… dasar mulut longkang dan hati hitam busuk..kan ker bagus kalau kita bagi semangat sikit untuk shila maju…?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 44
  2. diorina82 says:

    bakat dan kewajipan agama dibawa bersama..cayalah ! salute

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  3. waida says:

    shila comellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll………………………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  4. diorina82 says:

    bakat, agama dan kewajipan di bawa persama, cayalah! salute

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  5. sesiapa sahaja says:

    keep it up shila! :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  6. senoryta izzaty says:

    i lovin her<3

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. pelangi senja says:

    comel jugak ning baizura time peknen nih…suweeet gitu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  8. Sshh says:

    dulu sy x berapa minat shila..tpi menjak dia berhijab sy suka plk..x sangka menjak dia berhijab rezeki melimpah ruah…sape pompuan y pic atas y pakai tudung itam tu..cantik la..sama cam shila..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  9. i am xoxo says:

    stylo baju2 dia, sesuai dgn pompuan bertudung. nampak kemas & stylish.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  10. fafa hunney :) says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 22
  11. nyah tetek says:

    org cantek pakai apa pon cantek dek non

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. anis says:

    ha ha tasha shila………fafa huney…..ko ni meroyan ke, tak tau nak bezakan shilla amzah…………ketinggalan keretapi ko ni ha ha!!!……

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Cantikk ! kalau tgk2 muke shila mcm jessica snsd pulak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  14. Cinderella says:

    love her since she was young. she’s very talented. love her pic with Sharnaaz. <3 <3 <3

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  15. errkkk says:

    LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gambar yg ada neng tu aznil ? muka dia macm di botox kan betol ke ape yg minah jambu tengok ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. anon says:

    Tahniah Shila kerana bertudung betul2, yakni tak menunjukkan rambut.nampak cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nana says:

    nampak smkn berseri wajah si shila nie selepas berhijrah.anugerah tuhan bg.walaupun belum sempurna penghijrahannya, tp tetap cantik dan manis…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. Ghana says:

    Tau tak dalam tv aritu bgtau dia dapat 2.5 million Juara Asian wave tu..gilo ape sape cakap tu pertandingan cap ayam.bodohla korang nih

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. nora says:

    suka tgk comei…n dia dah kurusla skrg……comei….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. paloma dorantes says:

    lepas ni jaga batas ye shila ku sayang ezpecially sama shanas itu….tgk laki itu ‘sesuatu’ sangat..hihihihii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. ni lo pa says:

    alhamdulillah..dah berhijab..

    tp kantoi gambar ngan pakwe dia tu, dah berhijab, pastu tangan pakwe kat pinggang…

    kantoi kat kedai member aku..jenjalan kat jalan TAR sambil pegang tangan..aku tau, org bese pon buat cegitu juga..tp ang kan org femes, ape yg ang buat semua org tgk..ang kentot pon leh jadik isu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Fasya says:

    Ohh Shilaa , you look so gorgeous with the hijab :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. SUE PAHANG says:

    CANTIK SGT BTUDUNG MCM MELAYU ASLI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0