Written by AbangNara | November 26th, 2014

 

Alololo comelnya anak Zahid AF yang bernama Zareef Nufael ini. Lebat sangat rambutnya. Geram Abang Nara melihat. Bertemakan ‘papa work’, The Photolicious telah membidik gambar-gambar si comel ini dengan begitu jayanya. Kalau anda tidak tahu, Zahid sekarang bekerja sebagai salah seorang deejay di radio nombor 1 Malaysia iaitu Era FM.

anak zahid af

Majlis akikah untuk Zareef Nufael akan diadakan pada bulan 12 kelak. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook The Photolicious.


anak zahid af

anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af
anak zahid af

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (15 GAMBAR)Zareef Nufael, Anak Sulung Zahid AF Daripada The Photolicious

  1. Anonymous says:

    woww

    0

    0
  2. Kurus says:

    hahaha… comel jer

    0

    0
  3. kaifoz says:

    walaupn maximum lighting ttp kelabu wakakakak,,,

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Baru aku perasan, AbgNara buang entri yg pasal tiru gaya mangkuk fareeda tu ker?

    0

    0
  5. Melati says:

    Zahid2 saya ni bukan nk mengata,,tapi kita mesti cermin kan Rupa kita dulu..baru nk namer kan anak kita nama yg indah2…bukan aper saya takut nanti budak tu dah besar, org akan mengata ..Indah nama dari Rupa…..””

    0

    0
    • cermin diri dulu says:

      nama ko tu bagus sgt ker??????????
      cantik sgt ker ko dgn nama ko tu………
      mengata org aja tahu….
      lantak dia la nak letak nama apa pun, janji nama tu membawa maksud yg baik…
      setakat melati apa kejadahnya…. ambil nama sempena nama bunga….
      tp hati ko x secantik bunga melati…

      0

      0
    • serene says:

      Wlpn aku bkn peminat zahid, tapi aku rase bayi dia comel and sepadan dgn nama dia.

      0

      0
    • kak anon says:

      punyer comel budak ni kau kate buruk…. ape ke bangang sangat? simpan sikit bangang kau tu eh melati.. jgn tunjuk sgt… akak nyer uper kau buruk sgt tu yang name kau melati… meh aku tambah sket.. melatiKUS… tuh yg paling cocok dengan kau…

      phuiiiii….

      0

      0
    • macam-macam says:

      sedap ko je ngutuk anak org,,x baik laa!!!!!!! tapir betul ko ni!

      0

      0
  6. ju jo says:

    comel anak zahir. melati, apa kena mengena rupa dgn nama? Allah ciptakan manusia tu semua adil. hengkau pulak nak pandai memandai.

    0

    0
  7. ina says:

    bia dia kelabu ke putih ke itam ke jnji sihat.. bby kan makin mnbesar dia akn berubah2… dan pasal dia nk letak nma apa pun jnji maknanya baik dan senang di sebut dh la.. jgn la ckp x padan ke apa.. dia baru umur bpe ari je pun.. manusia2.. hurmm

    0

    0
  8. saya says:

    comel je aku tengok baby ni…

    0

    0
  9. Jenab says:

    Bila tengah marah , tengok wajah baby .. hati pun sejuk je . Allah

    0

    0
  10. sentap says:

    kiut gler ank zahid.. tahniah2.. geram nk cubit pipi tu.. comey sgt ank dye.. mjur zahid xbuat cm zain.. sparuh bugil..hohoho

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    kalau badan zahid mcm zain aku ghase mau bukak baju jugak….tapi bagus la kan,tahniah zahid

    0

    0
  12. cik puan nora says:

    aicecece…so sweet!! muah ciked

    0

    0
  13. lady says:

    besa je pn baby dia ne…xda la comel…sori to say ak ikhlas ckp xnk hipokrit

    0

    0
  14. cik mek molek says:

    tkejut aku tiba2 gmbr tu bergerakkkkk !! iklan rupanyaaaaa… sengal la abg nara nie./

    0

    0
  15. pare pare says:

    another comel baby…cute sangat

    naseb baik zahid tak begambo bukak baju tayang badan…hihihi

    0

    0
  16. Anonymous says:

    comel sgt bulat jer muka dia…ciut..geram tgk…

    0

    0
  17. sh says:

    Alhamdulillah..dapat anak sihat sempurna, kacak..tiada cacat cela..maka tidak apa yang lebih membanggakan ibubapa melainkan mendoakan kebaikan anak didunia dan akhirat.

    0

    0
  18. suka ati aku says:

    cute nye gambar n tgkla ayahnye.. nasib baik menutup aurat lagi.. klu bapak2 yg lain sibuk nak tayang body bukan nk tayang anak… (nasib baik badan si zahid nie biasa2 je)

    0

    0