Written by AbangNara | November 28th, 2012

Abang Nara baru perasan yang diri ini tidak berkongsi gambar-gambar sekitar majlis Shout Awards 2012 baru-baru ini. Mungkin majlis ini terlalu urban untuk Abang Nara yang hanyalah orang kampung sahaja. Orang bandar suka la kot majlis sebegini.

izara aishah

Antara selebriti wanita yang hadir di malam itu ialah Izara Aishah, Yuna, Siti Saleha, Nora Danish dan Sara Ali. Paling menarik sudah tentu apabila Izara Aishah tampil memegang erat tangan Farid Kamil ketika menyampaikan anugerah. Confirm Diana Danielle terbakar tengok. Hehehe.

izara aishah

Lagi 13 keping gambar selebriti-selebriti wanita di malam Shout Awards 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah

101 responses to (15 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Wanita Sekitar Shout Awards 2012

  1. waklu says:

    firsttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
    • mina says:

      ABG NARA.. LAMBATNYE UPDATE BLOG..MANE CITER2 ABG NARA NIE.. KATA BLOGGER SEPENUH MASE..
      ORG2 RAMAI KAT BLOG ABG NARA BBANDING BLOG2 GOSIP LAEN SEBABKAN SENANG NAK TGK GAMBAR2..SENANG NAK KOMEN…N RAMAI PENGKOMENNNN

      0

      0
      • Ko Kesah says:

        pehh gilerr rr mcm hollywood ko, hmm x tunjuk aurat x boleh ek.

        0

        0
      • tuttt~ says:

        dikk~ kau ingat nara ni takde anak bini ke? :)))
        bagus lah kalau dia tak update pun, kurang dosa kita yg membaca & percaya :)

        0

        0
      • zuragon says:

        abg nara suke cedok kat blog org lain.. pastu bukan nak kredit kat blog yg die amik… then mengaku blogger sepenuh masa… tengok budi tuh ke hulu ke hilir dgn camera die.. cari berite… abg nara tau dok depan laptop/pc copy paste jew.. sedeyyyy

        0

        0
    • SHINee_is_the_best says:

      pkai short pants ala2 k-pop..
      entah hape2..

      0

      0
    • fedap says:

      izara aishah ni takde kasut lain ke? mane2 majlis pun kasut itu je yg die pakai.. :P

      0

      0
    • perghhhh mantap body saleha says:












































































































































































































































































































      0

      0
    • aku bukan siti saleha says:






































































































































































































































































































      0

      0
    • Anonymous says:

      yg pakai short pants tu x glemer. Tu yg dia pakai short pants bagi nampak sampai pengkal peha. Supaya korang nak ingat dia tu retis ke, make up retis ke ataupun bibik retis. Well, typical artis M’sia nk glemer. Tayang body!

      0

      0
    • Olga says:

      izara kenapa style ko lately ni makin hampeh? umur ko baru 19 dik! tp style ko buat ko nampak mcm dah 30++++… x payah nk feeling2 Fazura sgt! dia tu sesuai lah pakai mcm ni sbb umur dia dh nam masuk 30 series! make up pun hancus… drpd putih jd gelap..

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      KAK CHAM PAKAI SELUAR KATOK MCM SARA ALI TU DALAM RUMAH JE UOLS.. TIME NAK MASAK & KEMAS RUMAH..

      0

      0
  2. Syamil says:

    heh..ramai artis pakai baju tak cukup kain..kesian..

    Panas!! ==>> Pemandu Kenderaan Malaysia Bodoh

    0

    0
  3. Syamil says:

    helo2..artis tak cukup kain maaa…buat tema yg bagus skit aaaa
    Tengok sini ==>> Hak Eksklusif Seorang Perokok

    0

    0
  4. waklu says:

    sapa yg pakai suar pendek tu?????????

    0

    0
    • neeloooofoooo says:

      sara ali

      0

      0
    • Anonymous says:

      klu xsilap aku..pompuan yang berlakon dalam cerita wasiat tu…..xingat nama….
      confius dia ke sape?

      0

      0
    • Anonymous says:

      sara ali kot..

      0

      0
    • comey says:

      farid kamil

      0

      0
    • amoi says:

      bukan tu acha septriasa ke? (sorry klau salah eja nama)

      0

      0
    • mariah jejos says:

      sara ali yg pakai short tu

      0

      0
    • Anonymous says:

      sara ali

      0

      0
      • perghhhh mantap body saleha says:








































































































































































































































































































        0

        0
  5. luv says:

    buruk giler rmbut NOra danish..sape retis yg pakai short pants tue

    0

    0
  6. cik kiki says:

    shout award ni memang tema pakaian die seksi, seksa, singkat, n segala macam yang tah pape ek… aku tgok ramai beno artis pki sexy masa anugerah ni

    0

    0
    • shhh says:

      yg pakai sluar slamt lagi…kalo yg pakai skirt pendek msti nmpak benda ‘free’ kan…penonton plak kat bawah…hehehe

      0

      0
  7. Anonymous says:

    kasut nora danish tinggi mcm stage la !!

    0

    0
  8. Din says:

    knpa kali ni nora danish nmpk cam dah tua. selalunya nmpk comey. yg pki suar pendek tu plak sara ali ke tp sara ali tu sapa? majistret? lawyer atau ahli muzik???? gaya mcm amoi nak pi beli limau mandarin jeee….

    0

    0
  9. udin says:

    hurmm..dulu aki minat gak kat izara ni,tapi nape skang tgk die pom xsuke..huhuhu
    nmpak cam tua je muka tu.

    0

    0
  10. kagaya mad says:

    Yuna lupa ek nk buang towel rambut pas mandi????buruk benar gayanya..sbnrnya rmai yg pkai short ms event ni dan yg ramai tu bini org semua..lakinya mmg dayus bia bini dedah aurat terlampau mcm tu.

    0

    0
  11. shhh says:

    bukan ada Fazura ker abg nara..sbb sy ada nmpak masa ND nak ambik award dia…please upload pic dia…(kalo adalah)

    0

    0
  12. min says:

    izara sangat cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  13. conan says:

    dedua gambar yuna cam nenek kebayan. asyik pkai serban ja. yuna ni dh lupa kot ek cmna nak pkai tudung or belit shawl. motif sara ali pkai sluar short sbb dia nak tunjuk peha dia besar batang balak. nak kata putih tak pun. dah la baju cam kelambu. piiirahh

    0

    0
  14. MimiLoma says:

    Seluar pendek ker tak, Sara Ali tu berlakon lagi 100x bagus dari Neelopak yg kaku beku mcm daging esbok.

    0

    0
    • Mimi says:

      aku admit aku kaki kutuk Lofa, tapi 1000 kali bagus lagi Lofa daripada Sara Ali, kalau begini lah cara pemakaian Sara Ali ni. Short pants tu. Lofa tu tak lah pandai sangat berlakon, tonggek dan mendada je lebih, tapi belum pernah aku nampak dia pakai short pants lagi. Harap-harap idak la ye.

      0

      0
      • Mak limah tak balik umah lagi says:

        Lofa tak suka pakai suar pendek camtu… Tp suka pakai baju yg jnis nampak lurah dada..

        0

        0
      • kakikucinghitam says:

        lofa mmg x penah pkai sua pendek tp die pakai skirt pendek. skirt pendek sampai nmpk panties tu ape cite?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Lofa tk pakai short pants?If dia pakai pun bukan menghairankan pun cz dia mmg seksi n pernah pakai skirt Putih pendek sampai nampak underwear n baju sampai nampak baju Dlm …n bla dtanya tk pula dia ckp dia malu…short pants mmg seksi at lest tk nampak yg Dlm tu…better pakai sopan la tapi zaman skrg yg pakai sopan pun belum tentu suci.yg seksi mmg tk nampak baiknya la cz if rasa diri tu baik n nk jg Maruah better pakai sopan.

        0

        0
      • Mimi says:

        Eh betul ke dia pernah pakai skirt pendek sampai nampak underwear? Tak pernah nampak pula. Ketinggalan keretapi ke aku ni.

        0

        0
  15. Kepologi says:

    sara ali tu cantik kalau dia memakai tudung…knpa la ND wat rambut cam tu.x comei la..cam nmpk gemuk n tua ada la…izara n siti saleha..kira ok la…

    0

    0
  16. Menyampah says:

    yuna ni kalau kawin ngan singh bagus n sesuai agaknya la..bukanya ap..dia pn kan dh biasa pakai turban cam tu….so kalau kawin ngan singh kira serasi bersama la…sama2 pakai serban…

    0

    0
  17. greenapple says:

    suatu ketika dlu, sara ali pernah berkata…
    ‘Saya nak jadi artis yg exclusive,dengan kurgkan pnampilan kat tv/majlis2..’,
    tp, pakai short tu exclusive la sgat………………………

    *Hantu dalam penunggu istana pon lagi sopan..kuikuikui…

    0

    0
  18. lolo says:

    Standard artis lh…sbb tu dorg pki cmtu.. klu nk jd ustazah dorg x pki cmtu… haha
    Ape nk heran.. yg x artis pon blambak cmtu…. ni lg artis… hohoho

    0

    0
  19. liz says:

    dlm cerita aku bkn bidadari tu, x silap sara ali tu jadi cigu, cantik dgn bertudung tpi kat sini lain la….dah x cantik pulak

    0

    0
  20. Deanna Danella says:

    Apa la Bang Farid ni… Baru je kawin, dah boleh orang lain selain isteri pegang2. Buat la malu-malu kucing sikit.

    0

    0
  21. berlari says:

    gile betul pakaian bile jadi artis ni.. aku rse diorang ni kalau bkn artis takde maknenye nak pakai mcm ni.. mostly sexy sgt! ade je pakaian yg ikut tema tp tak seksi.. kalau tak seksi tak boleh masuk ke?

    0

    0
  22. pelik says:

    tergelak bace sume komen komen. pakai short kene kutuk. kasut tinggi cam stage kene kutuk. pakai turban walaupon still la sopan sikit pon kene kutuk. ND buat rambut camtu pon kene kutuk. heran betul manusia skrg. suke tambah dose kering sendiri. im wondering if any of pengomen ni sume sgt perfect bagai bidadari. :)

    0

    0
  23. No says:

    Paling kelakar mase tgk Siti Saleha malu kat atas stage sbb lelaki y ambik award tu xnak salam die. merah muka. Haha

    0

    0
  24. kakikucinghitam says:

    amboi yuna.. makin ketat nmpk… hehe

    0

    0
  25. aida233 says:

    ammboiiiiii cik izara aishah… pehal ko nak pegang2 tangan FK? Dia tu laki orang tau tak. Kalau ko dah gatal sgt pun agak2 la… Kesian kat DD :(

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Izara gaya mcm fazura.. tiru ek..

    0

    0
  27. rooney bangang !!! says:

    izara cntek.. muka unik.. tp nmpk tua lah dri usia.. ~

    0

    0
  28. nora says:

    eh abg nara! u upload pic i yg gemok kenapa?
    dah nampak macam pondan taw

    0

    0
  29. cikikaka says:

    nape nora danish makin lama makin x berseri.. rambut pelik2… fashion pun x berapa kena…

    0

    0
  30. Hehe says:

    Dh nk jd bapak pun pakai seksi lg..nmpk aurat seorg lelaki

    0

    0
  31. Ratu minah jambu merah / biru says:

    minah jambu no komen untok hari ini ye terima khaseh thank u..

    0

    0
  32. mak bidan says:

    Tu br pic2 yg cmni..short pants dsb..tu haa dapne iking n the gang kowg da tgk ke blom..mgucap pnjg sy…sgt2 americannn..sy heran sket husband dowg x mrh ke pki cm gtu pye sexy..cth ahli grup dowg sazzy falak tu..dinas..c sinclair..haa sape lg..atilia..kn dowg stu geng kn..x lupe yasmin hani..sngguh x ssuai sbb mostly dowg da kw

    0

    0
  33. lulu says:

    2 bkan sara ali la..2 haniz suraya..sian plak sara ali kena kutuk padahal org lai

    0

    0
  34. kagaya mad says:

    Haniz suraya belah mn lak ko ni..tu sara ali la yg pkai short pants tu..abg nara lain kali letak nm artis yg suam2 kuku spya org x cnfuse k.

    0

    0
  35. peti sjok says:

    xminat izara sjak tgk video assignment die.hoho

    0

    0
  36. Ratu minah jambu merah / biru says:

    bang nara komen yg kosong tu yg panjang tu tolong dilit kan penat betol jejari runcing minah jambu nk mengheret tikos ni lah…..thank u bang naraaaaaaaaaaaaa !!

    0

    0
  37. zura says:

    artis2 mlysia..tlg la jgn makeup tbal sgt..
    mkin x lwa..izaraaaa..tlg la..ur face da ckp cntik da..

    0

    0
  38. Deborah says:

    semua bajet lawa n bertaraf artis Hollywood, walaupun…….

    0

    0
  39. Faridpakailahpanjangsampailutut says:

    Semua tgk pmpuan.tp ak tgk kepala lutut farid la plak….

    0

    0
  40. Kamal says:

    nampak betisnya yg besar n lutut hitam tu…..

    0

    0
    • Hamid says:

      tapi Sara Ali mmg cam sial je pemakaiannya.. sesuai jadi habuan geng mat rempit betina murahan mcm tu…

      0

      0
    • Udin says:

      jangan salahkan lelaki jika perempuan mcm Sara Ali ni dirogol…

      0

      0
      • Halim says:

        Aku tak suka pompuan yg over sgt.. Sara Ali ni dahla suam2 kuku, pendek, kontot dan kemetot.. pakaian mcm pelacur, better dok tepi lorong jelah org mcm dia ni… phuiii…!! ludah kat muka hodoh Sara Ali…!!

        0

        0
  41. Takumiyaki says:

    Shout awards nie mmg mcm anugerah utk org pekak dgr agaknya, ckp terjerit2, pastue persembahan terkinja2 mcm dok dkt tmpat org sakit mental. Byk artis yg beragama islam tpi tidak langsung melambangkan islam, aku tgok perfomance semua rasa takot sbb diorang nie suma dah terlalu lalai dan seronok tak hengat, buatnya tgh seronok tue Allah bg runtuh stage ngn semua tempat situ ranap alahai menyesal x berpenghujung! Allahuakhbar sedar la, dunia dah nk akhir zaman nie.

    0

    0
  42. Din says:

    bnyknye bulu kaki farid. mcm ada uban lah pulak. oh ples lah yuna tlglah tukar fesyen tudung tu mcm wanita afrika punya stail jeee…

    0

    0
  43. aku says:

    nampak puki

    0

    0
  44. tukang sapu stage shout award says:

    Sarass Ali tu naik atas stage ala2 pehmes…bpuluh2 kali aku cba mngenali beliau namun aku mmg x knal ngn sarass nih…nsb bek ngkorang sume tlg gtau apa nma dia kah3!!

    0

    0
  45. mak jah says:

    hahahahaa. komen korang semua buat aku gelak gila-gila. hahahahahahahahaa

    tapi serious.
    asal semua macam takde pakaian lain dah nak pakai.

    and aku notis izara mesti pakai pesen tu je skrg. konon nak nampak classic letewwwwwwwwww

    0

    0
  46. bolradhabol says:

    siti saleha jugak tetap cantik d mata aku nih…
    he he he

    0

    0
  47. Anonymous says:

    nora danish yg gambar 1st tu mcm tgh pidato je.. tegak semacam

    0

    0
  48. Tukang sapu stage shout award says:

    Nora danish tlalu teruja leh award la tuh. Or mgkin heels dia tggi sgt smpai tepeleot buku lali dia kot. Sah blk umah, suh org gji dia tlg urutkan buku lali yg bgkak tuh.

    Yuna plak, turban ko tu cam penutup kpla time mandi aje hehe

    0

    0
  49. alene says:

    macam mana laa nak sokong local…berbulu mata pandang…

    0

    0
  50. Zack says:

    ko nk tsunami dtg ke??????? nt org laen jgak kne tempias.. xperlu la shout awards ni xde pn kpntgan.. dh ade dah awards yg berprestij kat malaysia ni..

    0

    0
  51. Zizan says:

    “.. to love is to care, to care we must share…”
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    0

    0