Written by AbangNara | February 9th, 2015

Selepas 13 minggu, tamat sudah Maharaja Lawak Mega 2014. Tiada lagi aktiviti Jumaat malam untuk Abang Nara sekeluarga. Abang Nara pasti ramai yang kecewa kerana tidak dapat melihat kelibat Nur Fazura setiap minggu. Tidak dinafikan Fazura merupakan salah satu tarikan MLM2014. Kejelitaan pelakon ini memang dinantikan setiap minggu. Bukan lelaki je yang suka tengok, perempuan pun sama juga mengkagumi kecantikan Nur Fazura.

nur fazura

Selain daripada para peserta yang semakin popular kerana MLM2014, para juri juga mendapat tempias yang tersendiri kerana program ini. Contohnya Taufik Batisah yang merupakan seorang penyanyi dari Singapura. Siapa sangka penyanyi ini mempunyai karismanya yang tersendiri ketika memberi ulasan. Tak salah Abang Nara katakan yang Taufik merupakan antara juri yang bernas, tidak berat sebelah dan bermutu pengadilannya. Hensem pun hensem jugak. Hehehe.

nur fazura

Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan MLM2014. Ia adalah satu program yang sangat bagus, menceriakan dan memang membuatkan ramai orang tergelak. Semoga ia diteruskan lagi tahun ini dengan pembaharuan-pembaharuan menarik. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura
nur fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Pentas Akhir Maharaja Lawak Mega 2014

  1. Mela says:

    korang berdua..sila lah bercinta.. suka tengok uollsss…macam secocok sangat..

    0

    0
  2. Naimstar says:

    semua juri2 best kecuali dato jalaluddin hassan..aku perasan final malam tu ntah apa yg dia nyibukkan diri bercakap kat fazura sedangkan time tu fazura yg patut bagi komen kat nabil (x silap aku lar). then bila fazura kata yg dia amat terhibur dgn persembahan dan berasakan personally yg nabil berhak dpt 5 bintang….aku dah syak ni mesti jalaluddin hassan ada x puas hati apa2 ni..bukan aku x hormat kat org tua…tp aku merasakan jalaluddin hassan x layak dan x adil utk berikan ulasan persembahan..farah quinn..fazura…taufik batisah…anda semua amat best sepjg MLM 2014…saya kasi 5 bintang pada kamu semua..muahhh

    0

    0
    • Anonymous says:

      x la…dia suka sgt kt nabil…dia nk srh fazura bg 5 bintang la tu…diakn minat ngn lawak nabil

      0

      0
    • rora says:

      suka bersangka buruk . buruk perangaiiii

      0

      0
    • naimmoon says:

      peliklah camne otak ko berfungsi.. ko nak tahu sgt ape yg dato jalal bisik kat fazura.?? sebenarnya dia kasi idea dekat fazura utk komen ”lawak nabil mcm lawak lepak dekat kedai mamak.. kita semua rasa attached dgn lawak dia.” maksudnya lawak nabil tu best & sempoi.. ade faham.? pasnih ko tgk balik rakaman part tu byk2 & latih otak ko berfikir dgn sempurna ye..

      0

      0
  3. melati says:

    juri this time i like sebab bagi komen jujur, dan x der la laser sgt mcm chef wan sampai buat org sentap….kecuali farah quin..hope next year x yah lah panggil org indon jdi juri sbb diorang x paham sgt lawak melayu

    0

    0
  4. anon says:

    Sape yg duduk sebelah jala n taufik tu, muka mcm fazura je….tapi mmglah lawa fazura lagi.

    0

    0
  5. mawar says:

    jep macam da gemok jee

    0

    0
  6. DiVa says:

    Yes. Manis je lihat Fazura. Very humble and down to earth person. Kurniaan Tuhan. Bukan mcm Ada artis sexy tu siap sindir perli about Fazura+Sam dlm her tweet. Nampak sgt ..why not skodeng IG Dan tweet dia. Nk tunjuk kot ko giilakn Mamat tu n nak batu apikan keadaan ye. Wat business tudung tapi kata2 mulut tulis… Baik sgt ke? Kasihan. I think Abg Nara should highlight this too. X begitu Wahai artis Syatilla Melvin?? Siap celebrate birthday Di umah Mamat tu, naik Keta Mamat tu.. Try to show off ke?? Please laaaaaa… Retis

    0

    0
  7. alahai says:

    Tahun ni nye MLM tak sebest MLM 2013. juri pun tak best compare dgn juri MLM 2013.Klu astro ulang tayang MLM 2013 semula pun aku sanggup tgk compare dgn MLM 2014.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Tangan fazura besar dan berurat cam tgn lelaki.. Tp rmbut dia cantik. Suka rambut dia.. style.

    0

    0
  9. zero tidak layak says:

    Fazura lawanyoo lahai. tapi apekebenda la amik orang2 ni jadi juri.

    0

    0
  10. pening says:

    aku suke juri maharaja lawak this time…dato jalal ok juz that die suke mnyampuk juri lain…taufik best….farah quinn even dari indonesia tp die boleh follow lawak2 kite, die cepat paham n comment sgt bernas…x macam luna maya dulu yg just senyum2 n wat gedik2…fazura pn ok…juz kadang2 die x faham setengah2 lawak…tp at least die mntak explanation…plz kekalkan barisan juri…n the best part juri sgt jujur…klu dulu susah nak tengok org bg 2 or 3 bintang. :)

    0

    0
  11. damai says:

    juri year 2012 yg jozan juara is the best, awie, wulan, najib ali, lisa surihani. itu paling best.

    0

    0