Written by AbangNara | January 28th, 2014

Dalam diam, rupanya hujung minggu lalu telah pun berlangsung majlis resepsi perkahwinan Linda Onn dan Ungku Azhar. Majlis yang diadakan dalam keadaan penuh sederhana ini telah dihadiri oleh selebriti-selebriti terkenal seperti Datuk Siti Nurhaliza, Umie Aida, Datuk Aznil Haji Nawawi dan Rebecca Nur Islam. Linda Onn tampil berseri-seri dalam persalinan pengantin serba putih.

gambar resepsi linda onn

Menerusi akaun Instagramnya, Linda Onn turut berkongsi beberapa video yang menarik untuk tatapan para peminatnya. Memang pasangan pengantin ini sama cantik dan sama padan. Abang Nara serius terharu melihat mereka melangkah turun dari tangga. Memang cantik dan gorgeous sangat-sangat.

Semoga perkahwinan Linda Onn dan Ungku Azhar berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar resepsi linda onn

gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn
gambar resepsi linda onn

67 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Linda Onn & Ungku Azhar

  1. Anonymous says:

    pasal muka si linda tu mcm pondan jer…..

    0

    0
    • Bedah Bisu says:

      Ok je aku tengok. Muka kau macam anjing kena langgar lagi orang tak pandang.

      :)

      0

      0
      • dena says:

        tapi aku rse dulu die ni cantik…skang nmpak lain… faktor usia ke? tp laki die mmg hnsem..mase muda dulu laaaaaaaaaagi hensem…

        0

        0
      • Neelofa says:

        ye la, muka cam pondan,
        cam muka pondan yg mekap dia…huhu

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan sila menutup aurat…

        0

        0
      • yang berhormat says:

        Adalah dmaklumkan bahawa bedah bisu telah mnjadi bisu stelah menyamakan muka org dgn muka anjing… sama2 lah kita mndoakan agar bedah bisu akan smbuh hati dan jiwanya..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Betul aku setuju. Kurang hajar agak nya bedah bisu ada
          issue dgn linda.

          Allhamdullilah dapat dgn orang yang sekacak2-nya
          Kau ada bedah bisu. Mudah2 bisulah kau kalau
          tak kau yang bisu, —- anak bedah yang bisu.

          0

          0
      • nil says:

        Bawa mengucaplah Bedah Bisu…kau tu tau tak apa yg dah kau katakan tu…kalau kau tak suka sekali pun dgn yg Anonymous tu..jaga sikit bahasa tu. kau kata muka dia “macam ******” Astaghfirullah,..aku bukan org yg alim..cuma aku nak katakan yg kau tu tahu tak kau sudah menghina satu ciptaan Allah SWT kerana kau kata begitu. Yg aku tak fham tu ada juga yg “like” dgn statement kau. kau kena ingat atau sesiapa sahaja…jika kau tengah sakit perlu minta maaf dgn sesiapa yg sudah kau benci..wallahualam.

        0

        0
    • Olga says:

      Lebih handsome dan macho dari Zain Saidin

      0

      0
    • Anonymous says:

      dh muka dia x cantik nk buat mcmna…. Tu pasal dia mekap untu nmpak cntik…. Tp dia usaha gak cr laki ensem untuk perbaiki keturunan…. Tunggu le ank dia nnti msti cntik….. muka dia mmg x lawa nk buat mcmana…. Tu pasal le dia mekap untuk bg cntik…. Tp dia usaha gak cr laki ensem untuk perbaiki keturunan

      0

      0
    • mamamia says:

      wah..simple..i like..
      handsome and ugly.. ;)

      0

      0
    • Olga says:

      MENGIKUT SUMBER YANG BOLEH DI PERCAYAI,LINDA ONN DIGUGURKAN DARI SENARAI TOP 5 N DI BOIKOT OLEH BERITA HARIAN,DAN DI GANTIKAN DGN NORSHELA BAHARUDIN DJ RADIO SENDU TU,INI SEMUA KES WARTAWAN BH SENTAP SEBAB FMLY LINDA HALAU WRTAWAN XBG BUAT LIPUTAN

      0

      0
    • lulu lala says:

      kesian linda dpt budak penjaga kolam renang

      0

      0
  2. linda says:

    dulu tak bape suka sgt linda onn ni. tp sejak dia dah kawen nmpk dia mcm happy sgt. really happy for her. semoga berkekalan la hendaknya.

    0

    0
  3. cikikaka says:

    make up terlalu natural pun x lawa jugak kdg2 kan…

    0

    0
  4. konpiuh says:

    knp muka dia lain mcm bebenor, muka dulu lagi cntik la… plastik je nmpk… tak de seri..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    cantik manis..manis buah..buah apa ?..cuba teka…

    0

    0
  6. markonah says:

    nampak t_ _ _ k dia dah jatuh :D

    0

    0
  7. Aku pelat says:

    Dah 2-3 wedding aku tgk dah mula ada tari-menari mcm ni….lepas ni start jadi trend la pulak. Asal trending artis je pastu mesti jadi ikutan…mula2 trend menari mcm ni, xlama lg joget lambak idup balik lepas tu menari mcm xingat dunia…kita bukan org putih pun nak menari2 bagai cam ni.

    0

    0
    • Bedah Bisu says:

      Suka hati dia la nak menari ke nak ber poco-poco ke.

      Kau tak mampu shut up ok?

      Kalau kau mampu, Siti Nurhaliza pun kau panggil datang.

      Takde duit duduk diam diam, pergi kerja kuat dan berusaha lagi jangan nak kondem orang je.

      0

      0
      • zizie says:

        bukan mcmtu Bedah Bisu,maksud Aku Pelat tu skrg nie majlis perkhawinan artis semuanye mcm org putih, menari-nari,ada adengan cium ditempat terbuka, ya Allah, kak Linda, awk boleh buat cara kita apa, majlis tahlil dan doa selamat utk kebahagiaan merempuh alam rumahtangga.kan lebih elok, cuba fikirkan

        0

        0
      • # says:

        bedah bisu .. stupid …. mooron ……

        0

        0
      • nil says:

        Bedah Bisu,…are you sick?..

        0

        0
  8. g2 says:

    ….muka kemek ….

    0

    0
  9. bebal bertingkek tingkek says:

    de penampakan makhluk kat belakang chef zam . refer pic no. 2 . pheww..kus semangat . soram den

    0

    0
  10. zira says:

    Muka husband dia ada iras hans isaac

    0

    0
  11. ehh says:

    aku ingtkan majlis anugerah atau mkn mlm biasa je.rupanya resepsi..huhu.klu dia pkai small crown kt kepala, dgn lipstik warna pink, mngkin lg cantik..pepun bgus jgk dia ni,wlaupun byk duit tp mjlis kahwin dia simple n xmmbazir dan xmnjadi mngsa2 pereka fesyen mcm artis2 yg pnh ditaja..

    0

    0
  12. kaki kentut says:

    Fuyoo… untung ler dpt laki hensem, puas la mlm2.. besar punya!!Tahniah Linda and Ungku..

    0

    0
  13. ba ber says:

    kalau baca ayat2 si nara ni, aku selalu terfikir si nara ni species lembik..kau pondan ke nara? pondan dalam diam? geli tau tak baca ayat2 lembik kau..cubalah belajar jadi lelaki yg ‘lelaki’ sikit..

    0

    0
    • apa pun tak bley says:

      aku setuju ngan ko ba ber.. ayat2 si nara ni kekadang buat aku rasa macam tengah baca blog pompuan jer kan..??!! ko lembik ke nara..??

      0

      0
  14. huhuhu says:

    aah la weh..knape gelebeh semcm je. tau la dh kawen..tp baru bpe hari..ker mmg dh rupa gitu sblm ni.. td segan nk ckp..dh tgk korg ckp..aku pn berani cakap la…kendur!!

    Honestly, muka linda lately ni suram dan sendu…hilang seri. mekap plk tu gelap. Tapi laki dia hensem maaaa..iras hans isaac. Tp bg aku hensem lg hans kot. Ni la antara wanita yg sgt memilih bulu soal jodoh… nk gitu gini, nama nk ada title, nk muka cmni cmtu…. nk keje itu ini… Ramai retisss gini.. Demand tp xnk mengaku demand.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    biasa2 jer aku tengok muka linda..baik masa kawin atau hari biasa…x de perubahan..maksud aku mcm x ad seri ..ni biasa jer aku tengok..

    0

    0
  16. lylyezora says:

    untung la linda on…mlm2 kenyang n dpt mkn besau skali harung…hahahaha..
    wlaupn lambat kawen tp dpt mkn “KENYANG SKALI MKN” …mmg tbaik norkkkk

    0

    0
    • Anonymous says:

      Berbaloi lah katakan… Walaupun lambat tak jadi
      Dengan Fahrin…, thus guy is much better looking.

      Mudah2 an perangainya seperti muka dia juga

      0

      0
  17. Lelea says:

    boringgggg

    0

    0
  18. Saya says:

    Quality gambar fail

    0

    0
  19. peminat artis says:

    suami dye macam muke Hans Isaac laa … ckit2 …

    0

    0
    • Anonymous says:

      Suami Linda lagi hansem dari Hans.

      Mudah2 cepat dapat anak. Kalaulah Ungku ni RCW dapat
      jadikan suami……..Adooooiiiiii serata dunia dua heret pergi
      Honeymoon every month

      Bertambah gedek lagi action.

      Ini dengan Mat Salleh pendek punyala action semacam. bangun tidor
      Ada husband katsebelah…..telan ajala zain kerenah rcw

      0

      0
  20. hhahaha says:

    Baju dah cantik dan simple, sebab badan memang dah tip top.. tapi tang mekap mcm kureng ler, serius terlalu natural sampai tak nampak seri..
    Walau apa pun,….Tahniah kpd Linda dan pasangan.. Semoga bahagia sampai ke anak cucu..=)
    *p/s: gambar yg ada photobomb kat belakang tu sekali imbas macam wan maimunah ker orang lain.. hurmm.. ;-)

    0

    0
  21. lagubestbest says:

    Inilah ciri2 lelaki ‘berisi’ yang linda onn mau rupanya. Faham.

    0

    0
  22. pak long says:

    ingat bila kita mendirikan rumah tangga maka 1 tanggung jawab terpikul dibahu kita…renungkan sedalam2nya akan tanggungjawab yang akan kita bawa untuk menuju kehidupan yg lebih baik utk dunia dan akhirat….

    0

    0
  23. nononononoooo says:

    bedah bisu tu bertuhankan duit..dunia dia berpaksikan material..tu pasal semua komen je asal org ada duit je xpe buat hape pun…btw kita kena ingat, dunia ni syurga orang kapir…penjara bagi orang mukmin..wallahualam…

    0

    0
  24. Mirai Suenaga says:

    aku ingat hantu mana tiba2 muncul dlm video tu, rupanya becca.

    0

    0
  25. nok gebuzzz says:

    hmmm…bosan
    next….!!

    0

    0
  26. Sedapnya pap pap pap setiap malam…lubang dara yg sudah lama tak digunakan..

    0

    0
  27. lindaoff says:

    Aku pernah jumpa si linda ni dgn ma dia…tak mekap.dia memang kategori tak gorjes,manis ader.tapi taklah hodoh bebenau.muka kebanyakan jer…..tapi aku rasa yg mengomen kat sini pun muka sepesen tu jugaklah…cuma lebih miskin.

    0

    0
  28. Kak Mala says:

    Ha ah kan…? Dah macam muka ladyboy kat Bangkok je akak tengok…?

    0

    0
  29. liza79 says:

    Rasa mcm salah je.. pengantin perempuan bukan sepatutnya sebelah kiri lelaki ke? adoiii moden sgt mcm nilah jadinye

    0

    0
  30. Amay Hamidi says:

    Pakej fotografi perkahwinan Muslim. Hubungi 012 296 2906 sekarang. Hanya untuk bakal pengantin yang menutup aurat. Lokasi liputan KL/Selangor/Negeri Sembilan/Perak.. Pelaburan anda cuma RM600 – 1500

    0

    0