Written by AbangNara | March 28th, 2012

Semalam Abang Nara berkesempatan melihat bakal pengantin baru ini dan mereka berdua memang nampak sangat berseri. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Majlis pengumuman tarikh perkahwinan yang dilakukan semalam berjalan dengan lancar. Yang penting Scha dan Awal tampak sangat gembira kerana bakal menamatkan zaman bujang mereka tidak lama lagi.

scha dan awal

Lagi 14 gambar sekitar majlis pengumuman tarikh perkahwinan Awal dan scha dengan mebaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Majlis Pengumuman Tarikh Perkahwinan Awal Dan Scha

  1. zuragone says:

    TaHniaH… U guys xmau kutuk2 k… kite doakn yg terbaik utk dorg.. XoXo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 14
  2. kiah buah says:

    wahh siap umum mcm yusry gak..huhu pape pon tahniah lah..dynaz makin berseri :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
    • Cik Nin says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 21
      • Anonymous says:

        nk announce perkahwinan pun slh ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
      • choiii says:

        suka hati die lh cik nin oi,,ssh lh manusia ni..org lain smua xelok,,die jw yg elok..haiz

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • anon says:

        rahsiakan pertunangan,? dan iklankan (maklumkan) perkahwinan.” (Hadis riwayat Ahmad dari Abdullah bin Zubair)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Dynas tengah mengandungla sbb tu makin cantek

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. saje2 says:

    mane satu parent dorg???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      yg sebelah scha yg bj putih tu kot mak dia..sbb muka auntie tu mcm ala jepun korea skit..mcm scha la.. hidung pun sama..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • banglongpekida says:

      lubang hidung kembang tu yg ASET kahkah

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  4. eleh eleh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 28
    • kuci kuci says:

      selekeh tang mana eh? tgk terurus dan kemas je..hurmm..scha cantik as usual.. cograts..moga kekal bhagia hingga akhir hayat..amin ~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 47
      • aku benci fida tahap gaban says:

        ko xnak tau dahla.. x yah bukak entry ni. peminat die nak tau.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
      • pening says:

        ek eleh taknak peduli tapi kau klik jugak baca. taknak peduli konon. bila tak buat pc, kata tak hargai peminat. bila buat pc, kata lah kau tak peduli. apa pun tak boleh la kau ni. cuba kalau awal & scha ni artis feveret kau konfem komen kau bebunyi “eiiiii tak sabarnya nak tengok dorang kahwin” bangang!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      eleh eleh: Bagi kau smart tu macam dR Rozmey tu ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  5. xsuke lisang surihoney says:

    eh asal muke scha xsnyum semesra awal..snyum pakse je byk.. apela..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 13
  6. double ss says:

    congrats both of u..semoga berkekalan hingga akhir hayat..dynaz berseri2 n comey sgt.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  7. cik joyah says:

    cantik nyer baju dier…. wuuuu leyh wat bj raye tahun neyh pattern lagu neyh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  8. ahkak gile glam says:

    TAHNIAH!!! makin ramai artis ke jinjang pelamin..semoga segala urusan dipermudahkan olehNYA…yg buruk dtgnya dr diri kita sndiri, yang baik dtgnya dr Allah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  9. akulerr says:

    tinggi nye la hai scha nie..cantik badan die..untung awal!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  10. Lisa says:

    Awal : Sudikah awak mjdi yg halal wt sy? Scha : *sudi*. Lpas tu awal pgg scha. *da haram. Hahahaha. Neway scha mmg lawo! Congrats 4 both.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 55
      • wawa says:

        Asal hina ke kalo takde bf??..buat ape ada bf kalo tu jalan yg membentang neraka d akhirat nnt… x yah bf2 nie kawen jek trus…n calling people poyo some more..u wanna a mirror??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 3
      • anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 41
      • anti cik anon BN says:

        memang betul lah kau ni lipas. berkeliaran kat BN sambil hentam2 komen. komen kau saje lah dah sahih. perggh..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
    • Anonymous says:

      huhuhu… aku suke sngat statement ko….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
      • zzz says:

        pada pompuan jgn bg lelaki yg blm halal bg mu dok pegang2 kamu….xpe la org nk kata poyo and bagai pn jnji pompuan2 yg x bg lelaki bkn mahram pegang dia sewenang2nya aku tabik la..
        Teruskan menjaga diri anda

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        pompuan yg langsung x pegang laki bkn muhrim kat mesia ni 1 dlm 100 je, yg 1 dlm seribu tu xkan masuknya bn ni, diorg mmg menjaga pandangan, pendengaran, tutur kata dan semua aspek.. yang poyo2 ni xyah la lebih2…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
    • GIGIHANGUS says:

      ANONYMOUS aku tengok kau ni bermasalah la.. dah la komen besepah2 & banyak komen kau macam sampah aku tengok. orang xde bf pun ko nak persoalkan. jage la hati orang sikit. orang bg teguran kat artis dlm blog ni pon kau perli2 duk kate depa ni ustazah la sume. sekurang2nye diorang xmeroyan cakap xtentu hale macam kau. macam bangge sangat kau dengan artis2 or orang2 yang buat salah ni. ha berbanggelah sangat kau dengan kesalahan2 kau dan artis2 ni. jangan esok dah strok nak sujud taubat kat Allah pun dah terlambat la wahai anon…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
      • pizza says:

        10000x agreeeeeeeeeeeeeedddddddddd. Aku mmg bengang giler dgn si Anonymous ni. Bajet komen cm gud2. Suma entry bersepah dgn komen sampah sarap dia.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. ahkak puaka says:

    HAHH BAGUSLA TU DAH KONFEM KAWIN.
    SEBAB BEBARU NI ADE BC PSL SMTG KT SOSEH2 METRO, LAU DIAMATI BEBETUL MCM PSL DIORG NI.
    YG PNTG CITER DIA ADE KAITAN VIDEO LUCAH BUT GAY PUNYE VIDEO LUCAH. XNK TUDUH SI AWAL AKHIR NI, TP MCM AKU KATA TD LA, LAU DIBACA BEBETUL KORANG PUN DPT AGAK SAPE GERANGAN YG DIMAKSUDKN..

    SEMOGA SCHA TABAH SEBAB DPT AWAL.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 15
  12. minat scha says:

    semoga berbahagia ye scha n awal…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  13. Scha + Awal = SchAwal says:

    Jangan sebelum kahwin je romantik ….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  14. saye says:

    mane adek awal yg cun tapi berlagak tu?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  15. gincu says:

    Propa lebih!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  16. what the? says:

    pasangan artis perasan .. meluat!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 16
    • norah says:

      kalau boleh like 20juta kali komen what the ? ni mmg aku like lebih-lebih…
      tQ

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
  17. gincu says:

    BTW, dengar cerita la kan, bila dh kawin si awal ni tak bagi scha berlakon peluk peluk dah. Opsss! patutnya, cakap gini ‘lepas dah kawin saya tak benarkan scha berlakon lagi. cukup sekadar dia menjadi suri rumah sepenuh masa bagi menjaga keperluan saya dan pada masa yang sama belajar utk menjaga aurat dari ditatapi orang lain’. baru sesuai.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
  18. kiah buah says:

    scha bju tu tempah ke beli kat butik?lawo lah..cek suka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • Moshi moshi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
      • jejari muncung says:

        ko ni moshi2..baju kurung moden cmni ko ckp xlawa.. mebi ko suke baju lisang surihani mse umum tarikh wedding day kot..haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • baju scha cantik says:

        moshi moshi, awak tu yang takde taste agaknya. baju scha lawa la. simple but nice. pernah dengar tak idiom less is more?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        kalo da x suke sume benda nk di kutuknya…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  19. insanlemah says:

    semoga kekal hingga ke akhirat kelak..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  20. jenab kg pisang says:

    Xmake up..xcantek gak..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  21. Suka Awal. Dulu laaa. says:

    mereka saaaangat propa didalam propaganza. hahahahaha :D serius lah , tahu lah pelakonn. dalam propa tu nampak fake gila kot tp papepun still doakan yg terbaik utk mereka. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
  22. sapa-sapa says:

    orang nak dirikan masjid pun korang nak kondem.. ape la punye orang.. hishhh teruk betul perangai!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  23. sepupu mak jemah says:

    aku lebih suka tgk pic dinas drpd pasangan propa nih… berseri2 btul mama dinas nih…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  24. Kakak neelofa says:

    ahkak xminat dedua….tp ahkak doakan smuanya berjalan dgn lancar….dan dipermudahkan oleh Nya. Insyallah……lawa pulak ahkak tgk si scha tu….maybe seri penganti sudah naik!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  25. pisces88_eyka says:

    knp org slalu je nk mengutuk..doakan yg terbaik dh la..adoyaiii……..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
    • Kpo says:

      Bukan nak mengutuk..dah mmg propa nak wat caner???? kalau x propa xkan orang nak kutuk???? contoh terbaik perkahwinan farah af dengan eira syazira…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  26. combiee says:

    nampak sgt ngada2….dah di risik…tp sibuk nak dipropose. Yg awal pon 2×5…buat live kat propa. Mmg gile glamer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  27. cik meow says:

    dierg mmg giler glamer. scha tu berlakon ape aje la citer die. sbbkan awal aje die popular. pls la pasangan ni. next pls.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  28. Kpo says:

    Tahniah,,,tapi macam ada yg xkene je dgn Scha tu….macam nak xnak je kawin…senyum macam terpaksa…macam x bersedia nak kawin…kat propaganza hari tu pun macam x berapa nak real…itupun awal yang iye2 yang menagis….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  29. anonymous says:

    TAHNIAH untuk mereka, tunggu apa lama2 lagi kan
    …tapi still xlupa macamana mereka bertemu dan digosipkan bersama – di kelab malam!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  30. Afiqah says:

    Amboi, hensemnye lelaki gambar no 13…sebelah kiri….lagi berseri i tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  31. christina says:

    org cnie suka kondem org lain . . Itu x kena , ini x kena . . Kt umh drg xda cermin kot utk nilai diri sndri dlu sblm nk nilai org lain . . Ksian , miskin x mmpu bli cermin sbb tu x tau prangai sbnr yg buruk . . Nth2 psangan sndri pun gay , lesbo , ada scandal tp xtau sbb lbih suka ikut cmpur hal org lain . . Hahaha . . Sapa terasa , sila dislike

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  32. nyampah tgk neelopak says:

    sape yg pakai baju polo putih tu???ensem nok!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. uiks says:

    Pic Scha no 3… macam ada misai…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. Anonymous says:

    dynas pregnant lg ek???

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      xlah die buncit je *die suruh jwb mcm tu klu org tny kt twitter.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  35. Kay says:

    Scha nampak penat. Tapi cantik!
    Memang sepadan diorang ni. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. ram ram pisang says:

    apasal tetiba ada gambar dynas?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. chentalove says:

    tahniah…Awal n Scha……
    smoga bhgia hngga hjung nyawa…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. kentutbusuk says:

    hek eleh…kalau time nk umumkan tarikh perkahwinan siap umum bukan main ngalahkan penyimpanan mohor besar di raja2 umum tarikh raya..
    tp kawin stakat kawin 2, 3 taun bek x yah
    wat malu jekkk
    wakk luuuuuuuuuu
    boooooooooooooooooooooooo

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Doakan la semoga diorang kekal… yang nak pikir negatif buat ape?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  39. la la says:

    aku skip smo gmbr, terus ke komen. then ada komentor kata, ada gambar dynaz, terus naik atas tgk gambar dynaz. then ada lagi kata, muka scha ada ca nmpak misai, aku naik semula tgk gmbar yg mane.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  40. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gambar yg no 13 tu ada mat hensem sape tu? cmra man ke? hensem nye…bang nara tolong fine out sape jantan tu minah jambu dh berkenannnnnnnnnnnn………pleaseeeeeeeee !!! boleh minah jambu ajak gi spore tengok konsert…lov uuuuuu !!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  41. PA says:

    Tahniah……yg penting xrampas suami/isteri org…..dua2 bujang trang tang tang….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  42. semoga bahagia nnti kawin naa

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. elf says:

    yg penting xrampas suami/isteri org….dua2 bujang….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. :) says:

    Tahniah. Tapi saya ni cara pasangan erra baru kot.
    Mereka buat tempahan majlis & semua preparation dulu kemudia baru acara propose pasangan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. scha @ kambing says:

    tu family dorang ke?? kalau ya apsal family scha muka masam je..cm x best je…dr awa2l lg aku tgk si awal je yg syok n teruja lebih…scha relax je…ape2 pun tahniah la utk dorg…jgn jd mcm lisa n yusry dh le…semua nk menunjuk2..x bagus pn

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. Naziman says:

    memang beruntung gila awal dapat scha..scha cute..kalau dia snyum ka ktwa, cute gila..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. meeradriana says:

    seronoknya artis sekarang..
    nak kawin semua wat sidang media..
    pastu lantik portal utk picture kat blog..
    lantik stesen tv lak tu..fuhhh..
    hang ado??
    baju yg dia pakai mmg lawo..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. barbie maripossa says:

    sp lelaki yg pki bj polo putih tu ek??…hensem nye…adik beradik awal kot..hensem giler….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. hazel says:

    ermm memang la beruntung dapat wife cantik dll…tp ape la gune nye klaw cantik tp sombong dan berlagak?
    xtau nk senyum dan x mesra alam langsung….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  50. yaya says:

    tetibe ade gambar dynas sebab lepas kawen,perut scha akan jadi macam dynas..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. liza says:

    nape muke scha mcm ta heppy je… ta berseri pown……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0