Written by AbangNara | March 28th, 2012

Semalam Abang Nara berkesempatan melihat bakal pengantin baru ini dan mereka berdua memang nampak sangat berseri. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Majlis pengumuman tarikh perkahwinan yang dilakukan semalam berjalan dengan lancar. Yang penting Scha dan Awal tampak sangat gembira kerana bakal menamatkan zaman bujang mereka tidak lama lagi.

scha dan awal

Lagi 14 gambar sekitar majlis pengumuman tarikh perkahwinan Awal dan scha dengan mebaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Majlis Pengumuman Tarikh Perkahwinan Awal Dan Scha

  1. zuragone says:

    TaHniaH… U guys xmau kutuk2 k… kite doakn yg terbaik utk dorg.. XoXo

    0
    0
  2. kiah buah says:

    wahh siap umum mcm yusry gak..huhu pape pon tahniah lah..dynaz makin berseri :D

    0
    0
  3. saje2 says:

    mane satu parent dorg???

    0
    0
  4. eleh eleh says:

    nape awal ni makin lama makin selekeh eh?

    0
    0
  5. xsuke lisang surihoney says:

    eh asal muke scha xsnyum semesra awal..snyum pakse je byk.. apela..

    0
    0
  6. double ss says:

    congrats both of u..semoga berkekalan hingga akhir hayat..dynaz berseri2 n comey sgt.. :)

    0
    0
  7. cik joyah says:

    cantik nyer baju dier…. wuuuu leyh wat bj raye tahun neyh pattern lagu neyh…

    0
    0
  8. ahkak gile glam says:

    TAHNIAH!!! makin ramai artis ke jinjang pelamin..semoga segala urusan dipermudahkan olehNYA…yg buruk dtgnya dr diri kita sndiri, yang baik dtgnya dr Allah…

    0
    0
  9. akulerr says:

    tinggi nye la hai scha nie..cantik badan die..untung awal!

    0
    0
  10. Lisa says:

    Awal : Sudikah awak mjdi yg halal wt sy? Scha : *sudi*. Lpas tu awal pgg scha. *da haram. Hahahaha. Neway scha mmg lawo! Congrats 4 both.

    0
    0
    • Anonymous says:

      kau x penah berpegang langsung ngan bf ko ke? mcm poyo sgt ko ni.. ke ko xde bf??

      0
      0
      • wawa says:

        Asal hina ke kalo takde bf??..buat ape ada bf kalo tu jalan yg membentang neraka d akhirat nnt… x yah bf2 nie kawen jek trus…n calling people poyo some more..u wanna a mirror??

        0
        0
      • anonymous says:

        KALAU ADE BF/GF HARUSLAH ADE PEGANG2 TANGAN???KO TU POYO LEBIHH

        0
        0
      • anti cik anon BN says:

        memang betul lah kau ni lipas. berkeliaran kat BN sambil hentam2 komen. komen kau saje lah dah sahih. perggh..

        0
        0
      • Anonymous says:

        mmg la x hina, cuma xlaku je… muahaha.. lalalalala… ye ke xnak bf2, jgn nnt ko kuar tv buang anak sudah, slalu yg riak takbur ni yg end up mcm tu..

        0
        0
    • Anonymous says:

      huhuhu… aku suke sngat statement ko….

      0
      0
      • zzz says:

        pada pompuan jgn bg lelaki yg blm halal bg mu dok pegang2 kamu….xpe la org nk kata poyo and bagai pn jnji pompuan2 yg x bg lelaki bkn mahram pegang dia sewenang2nya aku tabik la..
        Teruskan menjaga diri anda

        0
        0
      • Anonymous says:

        pompuan yg langsung x pegang laki bkn muhrim kat mesia ni 1 dlm 100 je, yg 1 dlm seribu tu xkan masuknya bn ni, diorg mmg menjaga pandangan, pendengaran, tutur kata dan semua aspek.. yang poyo2 ni xyah la lebih2…

        0
        0
    • GIGIHANGUS says:

      ANONYMOUS aku tengok kau ni bermasalah la.. dah la komen besepah2 & banyak komen kau macam sampah aku tengok. orang xde bf pun ko nak persoalkan. jage la hati orang sikit. orang bg teguran kat artis dlm blog ni pon kau perli2 duk kate depa ni ustazah la sume. sekurang2nye diorang xmeroyan cakap xtentu hale macam kau. macam bangge sangat kau dengan artis2 or orang2 yang buat salah ni. ha berbanggelah sangat kau dengan kesalahan2 kau dan artis2 ni. jangan esok dah strok nak sujud taubat kat Allah pun dah terlambat la wahai anon…

      0
      0
      • pizza says:

        10000x agreeeeeeeeeeeeeedddddddddd. Aku mmg bengang giler dgn si Anonymous ni. Bajet komen cm gud2. Suma entry bersepah dgn komen sampah sarap dia.

        0
        0
  11. ahkak puaka says:

    HAHH BAGUSLA TU DAH KONFEM KAWIN.
    SEBAB BEBARU NI ADE BC PSL SMTG KT SOSEH2 METRO, LAU DIAMATI BEBETUL MCM PSL DIORG NI.
    YG PNTG CITER DIA ADE KAITAN VIDEO LUCAH BUT GAY PUNYE VIDEO LUCAH. XNK TUDUH SI AWAL AKHIR NI, TP MCM AKU KATA TD LA, LAU DIBACA BEBETUL KORANG PUN DPT AGAK SAPE GERANGAN YG DIMAKSUDKN..

    SEMOGA SCHA TABAH SEBAB DPT AWAL.

    0
    0
  12. minat scha says:

    semoga berbahagia ye scha n awal…

    0
    0
  13. Scha + Awal = SchAwal says:

    Jangan sebelum kahwin je romantik ….

    0
    0
  14. saye says:

    mane adek awal yg cun tapi berlagak tu?

    0
    0
  15. gincu says:

    Propa lebih!

    0
    0
  16. what the? says:

    pasangan artis perasan .. meluat!

    0
    0
  17. gincu says:

    BTW, dengar cerita la kan, bila dh kawin si awal ni tak bagi scha berlakon peluk peluk dah. Opsss! patutnya, cakap gini ‘lepas dah kawin saya tak benarkan scha berlakon lagi. cukup sekadar dia menjadi suri rumah sepenuh masa bagi menjaga keperluan saya dan pada masa yang sama belajar utk menjaga aurat dari ditatapi orang lain’. baru sesuai.

    0
    0
  18. kiah buah says:

    scha bju tu tempah ke beli kat butik?lawo lah..cek suka

    0
    0
    • Moshi moshi says:

      @kiah buah-hah?lawo ke?alamak akak ni mmg tkda taste ah. Agaknye baju akak smua yg…(alamak sori arh.tk sanggup nk ckp.kesian..)baju dia simple sgt kak..and nampak murah.sori aku bkan nak mengata.anyway…itukn baju diakn!!aku nk ckp apa?ye tk?

      0
      0
      • jejari muncung says:

        ko ni moshi2..baju kurung moden cmni ko ckp xlawa.. mebi ko suke baju lisang surihani mse umum tarikh wedding day kot..haha

        0
        0
      • baju scha cantik says:

        moshi moshi, awak tu yang takde taste agaknya. baju scha lawa la. simple but nice. pernah dengar tak idiom less is more?

        0
        0
      • Anonymous says:

        kalo da x suke sume benda nk di kutuknya…

        0
        0
  19. insanlemah says:

    semoga kekal hingga ke akhirat kelak..amin..

    0
    0
  20. jenab kg pisang says:

    Xmake up..xcantek gak..

    0
    0
  21. Suka Awal. Dulu laaa. says:

    mereka saaaangat propa didalam propaganza. hahahahaha :D serius lah , tahu lah pelakonn. dalam propa tu nampak fake gila kot tp papepun still doakan yg terbaik utk mereka. hehe

    0
    0
  22. sapa-sapa says:

    orang nak dirikan masjid pun korang nak kondem.. ape la punye orang.. hishhh teruk betul perangai!!

    0
    0
  23. sepupu mak jemah says:

    aku lebih suka tgk pic dinas drpd pasangan propa nih… berseri2 btul mama dinas nih…

    0
    0
  24. Kakak neelofa says:

    ahkak xminat dedua….tp ahkak doakan smuanya berjalan dgn lancar….dan dipermudahkan oleh Nya. Insyallah……lawa pulak ahkak tgk si scha tu….maybe seri penganti sudah naik!

    0
    0
  25. pisces88_eyka says:

    knp org slalu je nk mengutuk..doakan yg terbaik dh la..adoyaiii……..

    0
    0
    • Kpo says:

      Bukan nak mengutuk..dah mmg propa nak wat caner???? kalau x propa xkan orang nak kutuk???? contoh terbaik perkahwinan farah af dengan eira syazira…

      0
      0
  26. combiee says:

    nampak sgt ngada2….dah di risik…tp sibuk nak dipropose. Yg awal pon 2×5…buat live kat propa. Mmg gile glamer

    0
    0
  27. cik meow says:

    dierg mmg giler glamer. scha tu berlakon ape aje la citer die. sbbkan awal aje die popular. pls la pasangan ni. next pls.

    0
    0
  28. Kpo says:

    Tahniah,,,tapi macam ada yg xkene je dgn Scha tu….macam nak xnak je kawin…senyum macam terpaksa…macam x bersedia nak kawin…kat propaganza hari tu pun macam x berapa nak real…itupun awal yang iye2 yang menagis….

    0
    0
  29. anonymous says:

    TAHNIAH untuk mereka, tunggu apa lama2 lagi kan
    …tapi still xlupa macamana mereka bertemu dan digosipkan bersama – di kelab malam!

    0
    0
  30. Afiqah says:

    Amboi, hensemnye lelaki gambar no 13…sebelah kiri….lagi berseri i tengok…

    0
    0
  31. christina says:

    org cnie suka kondem org lain . . Itu x kena , ini x kena . . Kt umh drg xda cermin kot utk nilai diri sndri dlu sblm nk nilai org lain . . Ksian , miskin x mmpu bli cermin sbb tu x tau prangai sbnr yg buruk . . Nth2 psangan sndri pun gay , lesbo , ada scandal tp xtau sbb lbih suka ikut cmpur hal org lain . . Hahaha . . Sapa terasa , sila dislike

    0
    0
  32. nyampah tgk neelopak says:

    sape yg pakai baju polo putih tu???ensem nok!

    0
    0
  33. uiks says:

    Pic Scha no 3… macam ada misai…

    0
    0
  34. Anonymous says:

    dynas pregnant lg ek???

    0
    0
  35. Kay says:

    Scha nampak penat. Tapi cantik!
    Memang sepadan diorang ni. :)

    0
    0
  36. ram ram pisang says:

    apasal tetiba ada gambar dynas?

    0
    0
  37. chentalove says:

    tahniah…Awal n Scha……
    smoga bhgia hngga hjung nyawa…

    0
    0
  38. kentutbusuk says:

    hek eleh…kalau time nk umumkan tarikh perkahwinan siap umum bukan main ngalahkan penyimpanan mohor besar di raja2 umum tarikh raya..
    tp kawin stakat kawin 2, 3 taun bek x yah
    wat malu jekkk
    wakk luuuuuuuuuu
    boooooooooooooooooooooooo

    0
    0
  39. la la says:

    aku skip smo gmbr, terus ke komen. then ada komentor kata, ada gambar dynaz, terus naik atas tgk gambar dynaz. then ada lagi kata, muka scha ada ca nmpak misai, aku naik semula tgk gmbar yg mane.

    0
    0
  40. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gambar yg no 13 tu ada mat hensem sape tu? cmra man ke? hensem nye…bang nara tolong fine out sape jantan tu minah jambu dh berkenannnnnnnnnnnn………pleaseeeeeeeee !!! boleh minah jambu ajak gi spore tengok konsert…lov uuuuuu !!

    0
    0
  41. PA says:

    Tahniah……yg penting xrampas suami/isteri org…..dua2 bujang trang tang tang….

    0
    0
  42. elf says:

    yg penting xrampas suami/isteri org….dua2 bujang….

    0
    0
  43. :) says:

    Tahniah. Tapi saya ni cara pasangan erra baru kot.
    Mereka buat tempahan majlis & semua preparation dulu kemudia baru acara propose pasangan.

    0
    0
  44. scha @ kambing says:

    tu family dorang ke?? kalau ya apsal family scha muka masam je..cm x best je…dr awa2l lg aku tgk si awal je yg syok n teruja lebih…scha relax je…ape2 pun tahniah la utk dorg…jgn jd mcm lisa n yusry dh le…semua nk menunjuk2..x bagus pn

    0
    0
  45. Naziman says:

    memang beruntung gila awal dapat scha..scha cute..kalau dia snyum ka ktwa, cute gila..

    0
    0
  46. meeradriana says:

    seronoknya artis sekarang..
    nak kawin semua wat sidang media..
    pastu lantik portal utk picture kat blog..
    lantik stesen tv lak tu..fuhhh..
    hang ado??
    baju yg dia pakai mmg lawo..

    0
    0
  47. barbie maripossa says:

    sp lelaki yg pki bj polo putih tu ek??…hensem nye…adik beradik awal kot..hensem giler….

    0
    0
  48. hazel says:

    ermm memang la beruntung dapat wife cantik dll…tp ape la gune nye klaw cantik tp sombong dan berlagak?
    xtau nk senyum dan x mesra alam langsung….

    0
    0
  49. yaya says:

    tetibe ade gambar dynas sebab lepas kawen,perut scha akan jadi macam dynas..

    0
    0
  50. liza says:

    nape muke scha mcm ta heppy je… ta berseri pown……

    0
    0