Written by AbangNara | December 23rd, 2014

Makin tampak muda Noniswara yang kini tampil dengan imej bertudung. Selepas sah bercerai secara taklik pada tahun 2013, kelibat Noniswara memang jarang kelihatan. Rupa-rupanya Noniswara mengambil kesempatan untuk berehat dan meluangkan masa bersama anak-anak tercinta. Kini tampil kembali, Noniswara sudah bersedia untuk berlakon semula.

noniswara bertudung

Comel kan? Kalau tak kenal mesti ingat anak dara lagi. Untuk makluman, Noniswara telah mula bertudung sebelum bulan Ramadhan yang lalu. Kata Noniswara:-

Niat bertudung asalnya sudah lama apatah lagi melihat anak perempuan saya bertudung menguatkan lagi keinginan untuk sama-sama berhijab sepertinya. Alhamdulillah hati saya terbuka untuk melakukannya sebulan sebelum Ramadan yang lalu dan saya bertudung sepenuhnya.

noniswara bertudung

Pasti ramai yang gembira dengan perubahan Noniswara ini. Semoga makin dimurahkan rezeki dan mana tahu, bertemu jodoh kembali. Lagi beberapa gambar pelakon jelita ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Sumber Harian Metro.

P.S: Romantik sungguh lelaki ini. 365 nota cinta untuk setiap hari sepanjang tahun

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

noniswara bertudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (15 GAMBAR)Noniswara Kini Jelita Bertudung

  1. anon says:

    Huh….berposing2 dgn contact lens kaler2 lagi. Dagu tajam nya…Gambar 1st tu, sendatnta seluar….Kalau dah berhijrah tu takyah lah over sngt. Relax je…..ni bergambar sakan mintak dipuji…

    0

    0
    • Tipah Kurma says:

      Aiyooo… muka cucuk… agak2 ler nak cucuk dagu sampai senget.. hidung dah macam hidung Michael Jackson.. opssss

      0

      0
    • mutiara says:

      “mungkin ramai yg perasan & tak perasan, godaan baru kepada hawa nafsu serakah lelaki hari ini ialah melalui wanita yg memakai jubah ‘fancy’ berlabuci & bermanik indah, berpurdah menyembunyikan wajah, mata bermaskara untuk menjadikan bulat & menyerlah, memakai contact lens berwarna, bulu mata yg ditebal dan dilentik, merenung manja, gayanya seperti berkata ‘aku the muslimah, pandanglah aku & datanglah kepadaku’ ”
      – ustaz hasrizal jamil.

      0

      0
  2. Ingin Bertudung says:

    Cantikkk!!!! tapi apsal dagu mangkin runcing? PS ke???

    0

    0
  3. Nonis says:

    ‘sesuatu’ sgt dagunya ittew… panjang mcm ditarik2.. makin x lawa ade la.. x cam terus muka.. noniswara who.?

    0

    0
  4. mama voge says:

    awww…tajamnye dagu u..awwww…che ta’ tgok ngis u pye bulu mate tu…awww….tudg u tggi nye..nmpk breast u…awww…

    0

    0
  5. ciksaji says:

    perempuan yg bertudung tidak akan mengambil gambar bersama lelaki ajnabi (yang bukan mahram) samada berdua, bertiga atau lebih. dan perempuan yang bertudung juga tidak akan menyebarkan gambarnya bersama rakan yang tidak memakai tudung (dalam erti kata yang lain, dia menjaga aurat rakannya itu)

    semoga noniswara akan lebih memahami erti bertudung dengan lebih mendalam selepas ini.

    apa pun tahniah, langkah pertaam sudah dimulakan. langkah kedua, ubah pemakaian ketat dan sendat itu serta labuhkan tudung menutupi dada.

    sekian, terima kasih

    0

    0
  6. Comment says:

    Minah ni kalau tgk kat IG dia..mcm tu je pose muka dia. Control cun gitu. Naik nyampah pun ada. Sorry.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    amboi ……x pyah nk kekwat sgt komen.. at least dia da start berhijrah.. slow2 la semua tu…tdung labuh , bju da x sndat… at least better than before… x brhijrah kutuk, da hijrah pn kutuk…so mcane ?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    wow dah 4 series tapi dagu runcing panjang abis ngalah anak dara. posing banyak2 maner tahu nanti lebih ramai dato2 yg terpikat.

    0

    0
  9. Aku ok jer says:

    alhamdullilah klau dh bertudung…tu jer aku nk ckp..nk komen lebih2 pn aku sdr aku ni pn x sempurna sgt..

    0

    0
  10. Puteri lelong says:

    Kak Noniswara mmg jambu orgnya.
    Dia baik orgnya peramah dan tak sombong semoga akak dapat jodoh baru yg baik utk akak.

    0

    0
  11. mommy to be says:

    ada iras muka nazira sardi awek jep sepahtu

    0

    0
  12. Huh!! says:

    Apsal kat article London weight Mgmt tu tak leh komen, eh..?? Seswatu sgt!!

    0

    0
  13. bedah bedot says:

    yalah…. juring sangat dagu tu. Agak2 la kalau nak kasi tirus gitu…..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    artis yang betudung kat malaysia ni yang saye suke macam heliza helmi dan diana amir, dari mula pemakaian baju die dan tudung die, anggun aje tengok, cara pemakaian muslimah sejati, yang laen pakai tudung masih banyak yang setengah hati

    0

    0
    • samsung says:

      yup…i like diana amir…irma hasmie..mizz nina..bru btol nmpk berhijab ngn baik..semakin lame semakin nmpk sempurna brbanding yg lain nmpk lebih kearah fesyen je…

      0

      0
  15. safiq copot says:

    kalo pakai tudung jgn tunjuk sgt tetek tu ye kak..

    0

    0
  16. peminat fynn jamal says:

    macam anak dara? abang nara nie dah kawen kan? ada anak kan? kalau isteri dah beranak pinak dan kurus balik lepas bersalin, dara balik ke abang nara. kompius jap peminat2 fynn jamal nie.

    0

    0
    • peminat fynn jamal says:

      yang dislikes komen i kat atas tu kompem bini2 orang yang perasan dara balik.berangan la korang sampai mati.

      0

      0
  17. kat says:

    tengok gambar lama muka lain, dagu kembang je…nampak tua dulu dan muda jelita sekarang

    0

    0
  18. Meri says:

    Keshiann bang nara mengidam isteri langsing ..iols plak body solid tp suami nk iols put on weight nk bg mantap lagi sedap pelok katanya..

    0

    0
  19. aku says:

    lainnya muka dia !

    0

    0
  20. cik yah says:

    Halah setakat guna camera360. Pui

    0

    0
  21. Isa says:

    “Hendaklah engkau merasa takut bila menjadi seorang yang suka memberi nasihat atau peringatan kepada orang lain. kerana pekerjaan ini banyak mengandungi penyakit kecuali engkau sudah mengamalkan dengan apa yang engkau katakan maka tidak mengapa engkau menasihati orang lain. Hendaklah engkau fikirkan pada apa yang pernah dikatakan kpd Nabi Isa a.s , ertinya” Wahai anak Maryam, nasihatilah dirimu dan apabila engkau telah mengamalkan dengan isi nasihatmu barulah engkau layak memberi nasihat kepada org lain, jikalau tidak, hendaklah engkau malu terhadap Tuhanmu”
    -nasihat Imam Al Ghazali kepada muridya.
    Petikan dari Kitab Ayyuahl Walad

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Agaknya berapa banyak la duit habis nak buat plastik surgeri muka dan putihkan kulit. Itu belum lagi masuk makeup, skin care, langsingkan badan , pakaian , kasut , hand bag dan aksesori, makan kat tempat2 mewah. Mesti la target dia lelaki yang loaded2. Kalau dapat yang biasa2 macam mana nak hidup. Bila tak pakai makeup dan bila bangun tidur macam mana la agaknya muka dia. Suami dulu kata macam hantu. Abg Nara sanggup ke hidup dengan pompuan macam ni? Dari itu, suami2 kat luar sana , hargai la isteri2 anda semua. Biar sederhana tapi dapat menjalankan tanggungjawab sebagai isteri denan baik. Melahirkan zuriat, jaga makan minum suami, jaga rumahtangga , jaga maruah diri dan maruah suami .

    0

    0