Written by AbangNara | September 2nd, 2012

Pertama kali Abang Nara melihat lakonan Nadiya Nisaa ialah menerusi filem Cun. Membawa watak Manis, Nadiya Nisaa membuatkan Abang Nara kagum dengan mutu lakonan yang superb. Walaupun begitu, kepopularitian Nadiya masih agak kurang berbanding dengan pelakon muda lain seperti Neelofa, Anzalna dan Izara Aishah.

nadiya nisaa

Namun kesemua itu nampaknya akan berubah apabila Nadiya Nisaa membintangi drama hebat Adam & Hawa. Drama yang ditayangkan menerusi Astro Mustika HD ini memang dinanti-nanti oleh ramai orang kerana ianya diadaptasi daripada novel Adam & Hawa. Walaupun ada pihak yang mempertikaikan pemilihan Nadia Nisaa untuk membawakan watak Ain Hawani, bagi Abang Nara Nadiya memang sangat layak menjayakan watak tersebut.

nadiya nisaa

Semoga bintang Nadiya Nisaa akan lebih bersinar selepas ini. Tak sabar rasanya untuk melihat sejauh mana karier Nadiya mampu berkembang selepas ini. Good luck and all the best kepadanya. Lagi 13 keping gambar Nadiya Nisaa yang diambil daripada Facebook Nadiya Nisaa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

125 responses to (15 GAMBAR)Nadiya Nisaa, Kini Makin Popular Menerusi Drama Adam & Hawa

    • Manis says:

      Jeles la tu

      0

      0
      • Ko Kesah says:

        dia ni bukan muda lagi nara, dah kahwin pun, rasanya dah lama dia berlakon dulu watak2 extra jer, aku perasan muka dia dalam drama series Rafflesia lakonan rita rudaini jadi adik tiri rita tapi masa tu dia berisi sikit..kalau salah orang xtau la aku.

        0

        0
      • Anonymous says:

        bg sy, Nadiya Nisaa adlh artis yg memiliki faktor ‘X’. dia tk perlukn mekap tebal seinci utk kelihatan cantik menarik @ publisiti murah yg meloyakan utk di kenali. lakonannya semula jadi. watak berat @ ringan pun, menjadi je.

        0

        0
        • Anonymous says:

          saya sangat2 bersetuju dgn pendapat anda.. Lakonan Nadiya memang mantap. Kecantikan adalah subjektif… Bagi saya, Nadiya mempunyai kecantikan semulajadi….

          0

          0
    • Anonymous says:

      Astro pandaiiiiii.. nk tgk cite ni kena langgan mustika hd.. yg xde tv lcd camno tu?

      0

      0
    • Anonymous says:

      muke die macam muke kakak ipar aku. seriyus same. ingatkan kakak ipar aku tadi. huhu!

      0

      0
      • Miss Farah Quinn says:

        minah ni kan yg jd model video klip lagu “Bisakah” – Siti Nurhaliza. Dulu dia pernah belakon cite Impian Sunsilk gak.. kalau tak silap aku lah.. tp muka minah ni ada iras2 Atie AF ek..

        0

        0
    • nenek kau says:

      pic no 7 cHomel. ahhh aku terbuai.. nasib ler rambut aku botak.. huwaaaaaaaaaaaaa

      0

      0
    • Glamer Gilerrr says:

      tak lawa lgsung.. nk tgk citer ni pun takde mood coz heroin tak lawaaaa laaaa… kampungan… sorry

      0

      0
      • enon says:

        nak jadi heroin mmg kene lawa lawa eh.. yg penting bakat kan

        0

        0
      • erin says:

        muka melayu biasa… pelakon adalah pilihan penulis novel ADAM HAWA sendiri… aku suka tengok lakonan dia… natural… dah tgok ep 1-4… sgt gojes… minat3… :)

        0

        0
      • pisces says:

        mmg la kena ada rupa… barulah ada mood nak feeling cite tu.. dia ni bukanlah x de rupa.. ada.. tapi tak cukup cun sbg heroin.. bakat mmg penting, tp aku tgk dia berlakon dalam cite Jiwa Taiko, hampeh je lakonan dia.. tp lakonan dia dalam cite Cun, tu menjadi lah!

        0

        0
        • Amyjusoh says:

          Tapi Nadiya memang sesuai dgn watak Ain..c Kalu anda baca novel, watak Ain, digambarkan sebagai gadis yang sederhana… tidak terlalu cantik. tetapi perwatakannya boleh memikat hati sesiapa sahaja.. Itu lah AinHawani.. Tapi bagi saya Nadiya memang ….. CANTIK.. …

          0

          0
    • ana says:

      aku dh tgk drama ni dr episod 1-4..mule2 aku pn terpikir gk nape nadiya nisa yg jadi heroin..ngn aaron aziz lak tu…tp bile dh tgk cite ni, dr episod 1 lg aku mmg salute ngn lakonan nadiya nisa…mmg best..xkayu mcm sesetengah artis laen..btol ckp penerbit cite ni, nk pilih pelakon kene tgk dr segi bakat lakonan..bukannye harap muke cantik, mekap tebal, seksi sana sini tp lakonan mcm kayu…keep it up nadiya nisa!!!!we love u….;)

      0

      0
  1. Ayu says:

    Prettttttyyyy! 1st time tengok dia, terus teringat Rachel McAdams! Talented.

    0

    0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      tapi dia tk secantek macm fasha sandha ngan neelofa kn ? muka pompan ni ada sikit macm pojiah latif kn…

      0

      0
    • Lana says:

      My opinion…cantik atau x tu blkg crita..yg penting pelakon tu dpat hdupkan watak dlm crita..kdg2 sedey bila pihak produksi lbih mementingkan rupa dari talent seseorang pelakon,Ada org berpendapat klau pelakon tu x cantik or hensem crita tu x kan laku..realitinya,skiranya filem @ drama punya jalan crita yg kuat,skrip cantik,why not..suka ngan watak Amyza Adnan dlm ‘che midah kuih bangkit’ hehehehe

      0

      0
      • watDah says:

        muka sells dok…face the reality…wlaupun ada talent, tapi lumrah manusia akan tetap suka tengok benda yg cantik-2…

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

        ye lah lana betol cakap kau tu …..minah jambu pn suka ngan amyza adnan dlam cite tu bagos kn lana ;] lov uuuuuuu….

        0

        0
      • ............................ says:

        Biasalh tu indstri mn2 pn msti nk tngok pd paras rupa jg..baik korea,jepun,china,indon,india ke bollywood ke,thalnd ke,filipin ke,latin ke barat ke dn sebagainy..msng2 bnyk yg pntingkn wajah jg..cma mereka ni bla dh ada tu semua mreka diasah bakatny spaya selari dn sepadn dgn rupa yg mereka ada..ada jg yg kat luar tu tk pntingkn rupa cuma yg nk mcm tu kuantitiny tk bnyak je..tu pasal kita asyik fikir orang produksi ni hnya pilih rupa je..tk smatiny,cma yg tk de kategori cntik dn hnsem tu je tk bnyk untk diktntengahkn je..ada tu ada tp tk bnyakkn..pasal sinadiya nisaa ni oklh bakatny tu bleh dkengahkn lagi..itupn ikut pnerimaan pnonton tarikan aura dia kuat,bnyklh pminat dia nnti…kita tnggu,lihat dn klau bgusny brtambah2 kita sama2lh sokong..kn..kn…kn..

        0

        0
      • .
        muka sells but im not falling into this game. that’s why im better than everyone else. sebab tu industri seni kita masih lagi di tahap yang belum boleh dibanggakan.

        0

        0
    • watDah says:

      jauh seh…

      0

      0
      • Oh dia niiii... says:

        kalau bakat dia dh bgus pn bila dh thu rupa tk seberapa tu.. perangai klau sombong tk boleh jdi jgkn..jom kita prhatikn prangai dia nnti bila brhadapn dgn pminat2 atau bila trserempak dgn peminat2 atau diri kita sndiri ye..klau ok baru boleh puji lebih2.. ha..ha..ha..jngn mrah..

        0

        0
      • lolipop... says:

        bakat mmg dk ok..dn bagi aku rupa dia bolehlh tu..ada manisny jg wlaupn nmpak biasa2 je..cma blum tahu penerimaan dia trhadap pminat,mcmmn dia brinteraksi dn tindakbalas dia adakh bgus dn memuaskn..kita bri dia masa dn pluang je..

        0

        0
      • adalah sikit. bukannya terlalu iras. ada pattern dia yg macam Rachel McAdams. yg penting tak gedik. kalau dah start gedik habis semua hancur. contohnya macam Anzalna, Izara, Neelofa. nak menggedik je… lakonan biasa2 je, kadang2 kayu juga.

        0

        0
  2. Qaisara says:

    Sweet.. Manis..

    0

    0
  3. hawa says:

    Best citer ni sbb pelakon mntap !!!

    0

    0
  4. […] the original here: (15 GAMBAR)Nadiya Nisaa, Kini Makin Popular Menerusi Drama Adam & Hawa Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!Aaron Aziz, Nadiya Nisaa Kena Halau Di Madinah?Ada bulu burung di […]

    0

    0
  5. ani ker says:

    mutu lakonan terbaik boleh menarik ramai penonton untuk tengok…jalan cerita mestik kene masyukk..

    0

    0
  6. huhuhu says:

    klu ikut dlm novel, watak ain hawani ni muda n sweet….br lps sekolah..
    tp pompn ni sesuai ker? erkkkk….! nadiya nisaa ni berlakon kira best jgk la tp muka dia xbpe cantik la…sorry to say tp muka dia nmpk agak tua ckit… mcm muka x mandi..hehehe;p btw, suka watak rozie rashid dlm ni.

    0

    0
  7. nelopak si cover cun says:

    atleast watak dia hidup xmcm nelopak..klo nelopak aku rasa hancur cerita ni..nadiya nissa berbakat la jgk..klo nk yg muda and sweet wawa zainal pn ok..sweet je tp nadiya ni bg aku sesuai la sbb dia berbakat,nmpk jgk lakonan dia menjadi..xmcm nelopak harap muka je tp bakat hancur..ke korg lg suka tgk muka je cantik dr watak yg hncur bt org mnyampah je tgk.berlakon xmnjadi byk over n cover mcm nelopak tu..hope nadiya xseksi seksa la kt luar..imej mcm ni pn da ok.suka org tgk.low profile jerr..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    okay je dia ni. tak tua pun. sweet sweet je :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    kalo izara aishah…mesti lg best…dia sweet..blakon pun ok….

    0

    0
  10. jemah says:

    aku akn ade mslh kalo watak ain hawani neelopa yg bawak,muka fake gile!
    blakon kontrol ayu,xleh blah..nadia nessa ok best je aku tgk

    0

    0
  11. Izzah says:

    Pompuan ni da ada 2 award terbaik….
    No doubt dia pilihan yg tepat….
    Neelopak ado??

    0

    0
  12. bintangnara says:

    Nadia Nisaa meraih dua kemenangan pada ASK 2011 dan Festival Filem Malaysia ke-24 masing-masing untuk kategori Pelakon Pembantu Wanita Terbaik dan Aktres Harapan Terbaik bagi filem yang sama arahan Osman, berjudul Cun! she so talented..i like her. dan dia juga seorang yg berpelajaran.Ijazah Sarjana Muda Penyiaran, Universiti Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam

    0

    0
  13. Mak jemah says:

    Before raya aritu ada terserempak dengan minah ni kat kenanga wholesale..dia bawak baby dia n bibik indon dia..tgk dia biaser je la tak cam dia tu pelakon ghupenye..tapi agak kerek sket la bila kita ckp ehhh comelnya baby…rupanya anak dia…dia wat mula dekkk je tak senyum pun..tapi yang penting “ada aku kesah?”hahahahaha…

    0

    0
    • mak jemah says:

      aku sll pakai nama ne: mybe dia penat posa n kerenah ank2 dia kot…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku pun penah terserempak dgn dia ni…xtau la dia ni mcmna tpi gaya mcm x berapa friendly so aku pun buat dek jer….tpi dia mmg biasa sesangat2….bila tgk kat sini gambar dia pki cantik2 n buat gaya comel rasa mcm klakar plak..so not like her…
      Tapi xpela dia pun baru nk naik…esok2 pandaila kot nk grooming n manis2kan muka bila jumpe orang…minta maaf la kalau ade yang terasa yer…hehe…

      0

      0
      • Anonymous says:

        mula perasan dia berlakon dlm impian sunsilk….mantap lakonan dia…lawak sikit sbb dia xtahan bau badan bos dia hehehe…tapi dlm chef celebrity ideal dengan shila rusly, dia join masak dengan husband dia…naik menyampah pulak sbb kerek, over confident nak menang dan kuat mengarah husband dia mcm2…….terus xminat lagi….sorry.

        0

        0
      • Anonymous says:

        aloh……….muka x cantik taik lalat selambak besar ada hati nak sombong dahlah x glemer..pandai2 la ko bw dr kalo nk sm taraf ngan maya karin,berlakon pun selalunya jadi bdk terencat akal je pun…kalo aku jumpe dia pun x ingin nk pg dkt..

        0

        0
    • ex roommate says:

      nadiya nisaa ialah ex-roommate aku mase kat uitm arau thn 2003.n setau aku la kan..she is a nice person,gila2 n very2 simple..for me dia ada karakter yg unik n semetinya x sombong..anyway aku x tau skrg ni dia pny prangai camne…iye lah..ada ku kesah?

      0

      0
  14. watDah says:

    tapi takde x factor la, takleh jadi heroin la…jadi cikgu tau, kawan baik boleh la

    0

    0
  15. aku says:

    Suka dia nih berlakon….menjd je…

    0

    0
  16. sangwira says:

    Huduh… tak dak orang lain ke nak amek berlakon? Low bajet ea

    0

    0
  17. ana says:

    muke ade bentuk macam angelina jolie heee

    0

    0
  18. mak jemah says:

    jemah xmempertikaikan nadiya punya pemilihan, tpi mak jemah pertikaikan
    aaron aziz, whuttt? xpadan lngsong dgn watak novel, pfttt

    0

    0
    • Sekarface says:

      Betol tu mak jemah . Sepatutnye watak adam mukriz ade mix2 kannn ? Hmm

      0

      0
      • double A says:

        yeahh
        adam mukhriz, putih doe and also mixed..
        ni xnmpk mcm mixed pon…
        *mmpos kena hentam ngn kipas kuat aaron nnti

        0

        0
      • adammukriz says:

        tiada selayaknya yg bwk watak adam mukriz. adam mukriz dlm anganku adalah seorg yg handsome.. :))

        0

        0
    • watDah says:

      mayB mak jemah psl aaron ni dia ada tarikan layar…tak gitu hensem tapi tu attractive org nengok. saya pun jarang nampak plakon lelaki yan panAsian…pompuan ni lak cam takle ah…tak baik ah kita ni tapi facts ah…klau ambik gadis-2 mlayu yang muka ayu cam faizura pun ok gak…i dun think she be leading lady far but tak tau ah kan…apapun smoga sukses.

      0

      0
  19. lalala says:

    muka dia sekali pandang mcm jihan rajalawak.

    0

    0
    • Anonymous says:

      wakakakak…..klakar la..cuba kalo amik pelakon yg cantik lg mesti naik ranking drama ni…

      0

      0
  20. fasha sandha sayang mak mertua, nora danish rase jeles skit... says:

    AKU RASE OK JE KOT NADIA NI JD HEROIN..
    TAK SEMESTINYA NAK KENA MUKA LAWA JE JD HEROIN BRU LAKU CRITER..
    NADIA LEH BUKTIKAN YG WALUPUN MUKA DIA BIASE SAJE, TP BAKAT TU PNTG…TAK GITU AZWAN ALI????

    0

    0
  21. didi says:

    muka orang yg komen2 ni lawa ke nak kata muka dia huduh la apa la. dia berbakat, mukanya manis. ada sisi, dia nampak lawa. tapi dia mmg berjaya 70% bawak watak ain hawani. good job nn! msia need more actor/actress macam ni. BERBAKAT! bukan jual tonggek dan dada fake hokey!

    0

    0
    • watDah says:

      ur rite but wat can we do, smua nak bakat nak rupa pun nak…dlm dunia perfect ni begitu la hidup…ehekehek…

      0

      0
  22. ais krim says:

    abg nara off topic sket…mana pic kahwin izren azminda?slh seorg pelakon talented jgk 2 …

    0

    0
  23. aku jee says:

    Muka ada iras FAUZIAH LATIF lerr

    0

    0
  24. sayer says:

    best per nadia ni berlakon,dalam filem ‘cun’ watak die bwk sgt kene…camni la pelakon yg bagus,nk harap muke je cun lakonan xbest lgsg…

    0

    0
  25. embok ketum says:

    Korg ada tgk dia dlm jiwa taiko.. Watak dia menjadi sgt2.. Tp aku rasa filem tu agak melampau.. X sesuai dgn status dia sbg isteri org dn seorg islam..

    0

    0
  26. kerja says:

    dia nie la heroin dalam cite baik giler dengan zizan tu.. perasan x?

    0

    0
  27. Anonymous says:

    for me..x sesuai lah…serius x sesuai sgt2 die pgg watak ain hawani….kalau sapa2 pnh baca novel adam & hawa ni…serius…ain hawani tu gambaran die lain…mmg sgt2 x sesuai bila pelakon ni bw watak die…kecewa sgt dgn pemilihan pelakon bagi drama ni…watak lelaki tu pun x sesuai…sbbnya adam digambarkan sebagai mix blood, while muka pelakon lelaki (aron aziz).. sgt kemelayuan…uhuhu…….tgk 1 episod je haritu…lepas tu x na tgk dah….

    0

    0
    • Anonymous says:

      sape yg sesuai?

      0

      0
    • burt says:

      mampuslah kau, tak tenguk ada orang nak kisah.
      Semua yang tak suka NN aku dapt rasa kau orang semua cantik dan handsome giler kot. Menghina dan mengata orang sesuka hati korang jer. INGAT ALLAH YG JADIKAN MUKA NN TU DAN PAKEJ DENGAN BAKATNYA. FAHAM??

      0

      0
    • burt says:

      Anonmouse
      Ko ni sumer komen yang negatif pasal NN nyampah aku nenguk nama kau. Fizikal ko camana ah! tall dark and handsome or sotong kembang

      0

      0
    • Anonymous says:

      ala..awk igt awk tu lawa sgt ke? nak kutuk org mcm2, tak baik tau..nti Tuhan bg awk tak lawa baru padan muke awk tu!! apesal awk ngok ngek sgt ha?? nadiya is the best actress, and she is very sweet u know..x mcm u pandai kutuk org je..goblok betul la ko ni!!! buat panas aku jek!!

      0

      0
  28. sukesuki says:

    betul klau xperlu wajah yg cantik untuk jadi heroin, tapi klau kte tengok cite @ bace novel mesti kte bayangkan watak yg cantik@hensem..bile tgk heroin cite ni ase cam kureng ckt..sori 2 say ;)

    0

    0
  29. .......... says:

    muka dia ni sebiji cam atie..dulu masa dia brlakon cun sy ingtkn atie y berlakon..walaupn dia ni x berapa ctk tpi dia berlakon ok gak..kalau nk d bandingkan ngan lofa jauh lebih baik..kalau muka ctk cam lofa pn tpi kalau berlakon kayu wat ap..baik2 org nk tengok cite ni jdi x nk tengok..jgn jdi cam cite kau y terindah plak..bila lofa y berlakon ramai y tkr chanel..

    0

    0
  30. Oh la la says:

    Nadya nissa berada pada kelasnya tersendiri..x perlu bandingkan dia ngan yang lain sbb memang ternyata dia mmg hebat dr segi lakonan..filem2nya seme berbentuk serius,tgk je dia bwk watak manis dlm filem cun,mmg bg tamparan habis kat pelakon2 lain.superb!..so..diorg tuh seme mmg jauh ditinggalkan nadya nissa dr segi bakat lakonan..sorry to say,nama2 yg abg nara sebutkan yang lain tuh masih bertatih lg..popular pon sbb lain..so,fehem2jelar.

    0

    0
  31. sayataknakundineelopak..ada ko kisah tak!!! says:

    cun tak cun letak ketepi..yg paling penting bakat die…kalo nak dibandingkan dgn neelopak atau anzalna..boleh blah…

    aktress2 yg menyinar tahun ni ialah:-

    Izara Aishah (Vanilla Coklat/Naziha), Cristina Suzzane (Projek Pop /Bicara Hati), ada lagi tak???

    0

    0
  32. huhuhu says:

    haha…aku tetap xsuka nadia nisa ni jd heroin, xsesuwai okey! lari jauh dr watak dlm novel. patutnye aisha sofea sbg penulis tu yg ptt tentukn siapa yg match utk bwk wtk spt yg dia gambarkn dlm novel. Ain hawani muda, lepasan spm, orgnye manis,ada daya tarikan….tp dia ni…adoiiii failed la. amik la yg betul2 muda. scene ms dia terjumpa adam tu blk kt mekah,ayak…dh mcm rupa makcik2… Mmg utk lakonan perlukn bakat, tp rupa pn perlu ada utk kesesuaian watak. Cth la : Erra fazira yg org kata primadona filem tu yg bwk watak ni, korg rasa sesuai x? even dia pandai berlakon pn tp xde kesesuaian…sama jgk. cter tu jd bosan. Aku terus tak berminat nk tgk drama ni,ada sstgh scene yg agak nmpk HiPOKRiT bila dia bt memek muka. Serius tak lakonan NATURAL. Even neelofa pn xsesuai bw wtk ni. Bg aku yg penting kesesuaian.

    0

    0
    • IZZAH says:

      FYI, aisya sofea yg decide nk amik nadiya nisaa ni…

      0

      0
      • haku says:

        itu la terkejut..kenapa penulis novel ni sendiri pilih tapi x sesuai lansung dengan apa yang digambarkan kat novel… please lah..kami bukan nak yang cantik je..tapi kami nak yang sama dlm novel..kalau cantik ambik yg cantik,klu hodoh ye terserah ambik yang hodoh la..dah la bicara hati pun apapun x bleh..watak dah sama rupa..tapi jalan cite lak kelaut..yang adam hawa ni pulak jalan citer 100% ikut novel.pemilihan pelakon lak pahape ntah.. kiranya x dapat nak buat yang perfect la.. tapi susah dan menjadi masalah ke nak jadikan cerita tu perfect ..boleh je aku rasa..nak tak nak je.. ni ikut sedap hati korg yg buat citer,ikut bajet org yg x pernah baca novel susah la..(tp still x paham dng penulis novel ni..)cuba la buat survey ke..

        0

        0
      • fanta says:

        ko ingat masa pnulis nie buat crita adam&hawa nie dia x tbayang ke muka ain camne muka adam camne…? len org len bayangan die, nak ikot sdap mata blakon sniri lah huhuhu…tp watak adam ngan aaron mmg x brapa masok

        0

        0
  33. kepohchi says:

    aku suka siti saleha lg kalo nk bganding dgn aaron..
    diorg ada kimia beb…
    cite ni aku tgk 1st episode je..
    xselera nk tgk..xsesuai lngsung couple tuh…

    0

    0
    • izzah says:

      Aku pn ske siti saleha…
      but i dun think saleha sesuai tuk watak yg heavy mcm ni…
      saleha ni bakat dia up skit je dr neelopak…
      byk lg yg saleha perlu belajar…

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku pun secara jujurnya mmg rasa sgt2 x SESUAI Nadia ni yg jadi heroin sbb raut muka dia xde ciri2 jadi heroin lnsg,nak kt berbakat tgk dia berlakon xde ler nmpk real sgt pun..ramai yg mcm tawar hati nak tgk drama ni bile tgk pelakon wanita dia…AA tu ok la jg wlupun muka dia x nmpk mix sgt at least dia hensem bole gak la cover tp yg heroin dia ni mmg x bole blah la..

      0

      0
  34. darikacamata says:

    muke cantek kalo takde bakat tak gune jugak. muke cantek kalo penoh kontroversi lagi la tak gune. cantek tu kan subjektif. setiap orang ade pandangan dan penilaian dia sendiri. tak payah la nk judge orang tu cantek ke tk cantek ke. bukan sume orang pandang kite ni cantek.. dan bukan sume orang pandang kite ni hodoh.. sekurang2 nye dia ade bakat. engkau hadooo???

    0

    0
  35. kepohchi says:

    ni bukan isu cntek or tak..tp kimia..or dlm org putihnye chemistry..
    kimia tu yg xdak kt depa 2 org ni…
    tu je…nmpak jnggal sgt couple ni dlm tv…tp itu aku punye
    opinion la…

    0

    0
  36. tahik lalat says:

    tahik lalat dia yg manis..eheheh

    0

    0
  37. jue says:

    akoo pernah nampak dia ni dengan laki dia ngan anak dorang kat the curve. laki ada tatu siot!

    0

    0
  38. hannah says:

    memang superb lakonan..btl2 menjiwai..memang x silap pilih pelakon…sy dh mula meminatinya….watak Aaron pulak yg nampak..agak krg menyerlah..

    0

    0
  39. wan77 says:

    Muke ok je tp yg lbih lawa msih ada lg….aaron ok tp nissa x ok….

    0

    0
  40. aida says:

    DRAMA ADAM DAN HAWA MENAMPILKAAN HEROIN PALING HODOH DI MALAYSIA…….

    0

    0
    • zet says:

      ok lagi daripada pelakon lawa tapi berlakon macam kayu, tak ade perasaan.. buat hapa?? kalau kasi kau berlakon boleh ker?.. pandai ker?.. kau pun lawa sangat ker nak kata orang hodoh ni…??

      0

      0
    • I love NN says:

      hodoh ke? sweet la.. apa pon sumer kan ciptaan tuhan.. kau lawa sgt ke? stupid typical thought

      0

      0
  41. lin says:

    Tak minat langsung dgn nadiya nisaa,tak layak jadi heroin muka dak ler tak cantik nyampah beto tengok dia berlakon tersangat2 over agaknya bangga sangat2 dpt berlakon dgn Aaron Azizi……………

    0

    0
    • I love NN says:

      ni la namanya idiot malaysian typical.. aaron aziz pon x ckp apa2 yang ko over2 kenapa? mcm mna la industri filem nak maju kalau asyik amik pelakon kayu.. abis2 pon popular kat Malaysia je la.. hah.. at least NN ada future growth path..

      0

      0
  42. siapa? says:

    hm, kok iya pun cerita di adaptasi dari novel, jgn lah nak semua nya sama.
    imaginasi di novel lain, bila di real kan, lain lah dia.. haihh mcm2.. takde pun cacat cela nya haa

    0

    0
  43. sen says:

    kalau dah semua nak yg famous2 berlakon, bila nak bagi peluang artis2 yg lain? diaorang pun nak cari makan jugak. Artis kat m’sia ni ramai..

    0

    0
  44. RIN says:

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

    0

    0
  45. bbbbbbbbbbb says:

    korg nie ckp org hodoh…korg nie xbersyukur dgn kejadian tuhan..astagar…die lawa ke..die hodoh..itu kn ciptaan tuhan…korg tue lawa sgt ke??

    0

    0
  46. Zim says:

    Lepas drama Adam Dan Hawa, Nadiya Nisaa akan jadi heroin rebutan produser n pengarah filem n drama, dia merupakan heroin paling berbakat n paling cantik jelita sekali kat Malaysia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  47. ida says:

    Adaptasikan novel yang menampilkan heroin cantik bukan heroin hodoh macam drama Adam dan Hawa sangat2 menyakitkan mata…………..

    0

    0
  48. mr says:

    nak tergelak baca komen kat sni..haha

    0

    0
  49. rayhaan says:

    hahaha,,,ape lah korang ni ckp orang hodoh,,,saya x pernah lagi tengok orang hodoh,,,pelik saya kalau orag cakap hodoh,,,telampau kasar bahasanya,,,saya rasa watak NN sesuai sangat,,,sebijik macam novel,,,,AA dah hensem ok lah tu,,NN pon manis jugak ape,,,

    0

    0
  50. ALI says:

    beto,beto lepas ni hrp2 adaptasikan novel yg menampilkan heroin cantik jelita bukannya nadiya nisaa yg tlh memenangi anugerah heroin hodoh terhebat tanpa bertanding!!!!!!!!

    0

    0
  51. adi says:

    lepas ni nak tgk produser n pengarah bodoh mana yg akan ambik NADIYA NISAA jadi HEROIN ………HAHAHAHA

    0

    0
  52. Anonymous says:

    plss comment la yg improved skit.. nii smua otak letak kt kpala lutut je..

    0

    0
  53. Anonymous says:

    Dah habis ke pelakon wanita berbakat dalam Malaysia ni yang boleh jadi heroin Aaron Aziz???? What were the penerbit thinking ???? Sepoil mood when nenguk heroin….

    0

    0
  54. ali says:

    rupa juga penting bukannya bakat je kalu dah hodoh tak payah ler jadi heroin nadiya nisaa buat sakit mata je org nengok kan dah menang heroin hodoh terhebat Malaysia…….

    0

    0
  55. adi says:

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

    0

    0
  56. I love NN says:

    ni la namanya idiot malaysian typical.. aaron aziz pon x ckp apa2 yang ko over2 kenapa? mcm mna la industri filem nak maju kalau asyik amik pelakon kayu.. abis2 pon popular kat Malaysia je la.. hah.. at least NN ada future growth path..

    0

    0