Written by AbangNara | May 5th, 2014

Cantik, stunning, marvelous dan sangat berseri-seri. Kagum Abang Nara melihat kecantikan Misha Omar di majlis resepsi perkahwinannya yang telah berlangsung di Hotel Renaissance, Kota Bharu Kelantan. Memang terserlah kejelitaan seorang pengantin baru. Abang Nara yakin ramai peminat yang rasa terharu kerana akhirnya dapat menatap wajah Misha Omar di atas pelamin pengantin setelah menanti sekian lama.

gambar resepsi misha omar

Misha dan Firos memang bak pinang dibelah dua. Selamat menjalani kehidupan sebagai suami isteri buat anda berdua. Abang Nara tertarik dan tersenyum apabila membaca nukilan Misha Omar di Instagram mengenai kehidupannya selepas 24 jam bergelar seorang isteri. Comel jugak Misha Omar ini rupanya.

gambar resepsi misha omar

Biasalah tue awal-awal tak biasa lagi kan? Hehehe. Teringat pulak masa Abang Nara mula-mula kahwin dulu. Lebih kurang macam Misha Omar jugaklah. Hehehe. Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Misha dan Firos dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar We Are The Joe Zakaria.

P.S: Dekorasi rumah menggunakan pita pelekat

gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar
gambar resepsi misha omar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar & Firos Ezzwan

  1. rania says:

    cantik… selamat pengantin baru

    0

    0
    • dato KO says:

      erkk geli je baca artikel tu… nak kena post 1 malaysia jgk ke bgtau.. ok well public figure katakan…

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        bila nak habis pasal kisah diorang ni..
        wa sudah bosaan..

        0

        0
        • buat la baju lain.. says:

          Hiiii ferry… saya pun da bosan… da lah tngk baju pengantin ppuan tak tau konsep aper… design tahap bdk tadika… da cantek songket tu … tambah2 jd mcm tenggiling baju misha. Hubby plak sluar warna hitam. Klu warna dark coklat pun cantek… aper2 pun Misha n Hubby Tahniah Smoga Berkekalan hingga ke Syurga Firdaus… misha naper awk tak tngk baju tu betul2 …. sngt tak cantek laaaa…. tp make up cantekkk… Hai ferry klu kita kawin awk nak kita pakai warna aper? Saya ikut jer awk… sy kan istri solehah.. hehehehe… pelamin x penting … bilik tidur sy nak cantekkk.

          1

          -1
      • Neelofa says:

        aku ingatkan dia dah start pakai tudung,
        berry betul la..

        -berry -berak..

        0

        0
      • Aaron Aziz says:

        baju apa ni, tak cantik la,
        mcm pakai besi karat..

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        semoga berbahagia hingga ke anak cucu,
        dan selamat mnyambut hari raya aidilfitri..

        0

        0
      • apa pun tak bley says:

        Biasa laa.. Orang baru dapat khennnn..??!! Kalau boleh sumer nk citer.. dalam kain, dalam kelambu, segalanya lah khennn..!!??

        0

        0
    • cik beltinsik says:

      hai korg..akak ad gud news..akak baru blk dari checkup..akak pregnant 2 mggu :’D

      0

      0
      • MaurIpan says:

        Tahnia le akak.. aku jgk tak kwen2 lg.. sodih..

        0

        0
        • kuciwa says:

          senasib la kite.. saya dipinang lepastu boleh pulak dia keluar ngan betina lain.. kite nak jugak kawen :( :( :( doakan ye semua

          0

          0
  2. BOLA MANISS says:

    Misha memang comel.. congrats!

    0

    0
  3. cerry berry says:

    Baju misha lain dari pengantin lain nampak unik penuh tadisi…
    Tahniah semoga perkahwinan ni dapat menutup mulut2 puaka di luar sana

    0

    0
  4. minah says:

    at least ad la jugak seri pengantin dri zarema tu..

    0

    0
  5. raiecai says:

    Chubby2 Pun Suami Dia Pilot,, Kau ader?? Lol !

    0

    0
  6. keria says:

    wahh, gigi misha dah cantik..

    0

    0
    • bangkit says:

      a’ah la beb…xperasan gigi dia dh xde besi dh….ralit dok tgk baju je. mmg cantik!

      0

      0
  7. Gigi Cantik says:

    Dalam banyak-bamyak penyanyi, Si Jacyn Victor jugak yang dipilih. Dahlah berpakaian manayangkan bahu dan ketiak (walaupun dia Kristian, ini majlis persandingan Melayu). Better ambik Adibah Noor jadi penyanyi. Haish! Sekadar pandangan.

    0

    0
  8. fishball says:

    Wow! Boomz pe badan suami Misha. Takpe lah, yang penting biar buruk rupa jangan buruk akhlak. Semoga berkekalan :)

    0

    0
  9. jai ho says:

    Apala masalah korang ni…kejap kutuk misha..pastu kutuk pakaian dia…pastu kutuk laki dia pulak…dh xde keja agknya korang ni…buat malu org melayu jer…tolong la jgn sibuk hal org lain…mcmla korang ni bagus sgt….cantik sgt ke yg mengutuk tu??hensem sgt ke yg mengutuk tu??tolongla jadi manusia yg positif…anyway tahniah kpd MIsha n suami…a match made in heaven…moga berkekalan hingga akhir hayat….

    0

    0
    • sery says:

      hehe..mereka ni lah yang dinamakan keyboard warrior.
      kesian dengan mereka ni, sebabnya..terlalu busuk hati sampaikan mampu melontarkan kata-kata penuh kejian.
      mereka kurang ingat kadang-kadang boleh menjadi keterbiasaan.
      jangan biasakan kutuk mengutuk.
      nnti termakan diri..
      renung2 kan dan selamat beramal!
      ngeh3…

      0

      0
  10. Anonymous says:

    nape husband dia pkai suar warna hitam..nmpak mcm suar biasa je..ke mana ku yg silau sgt @ mmg fesyen bj pengantin skrg mcm tu….

    0

    0
  11. jai ho says:

    apala masalah ko ni manusia…kejap ko kutuk misha..pastu kutuk pakaian dia..pastu ko kutuk laki dia pulak…korang ni hebat sgt ke??perfect ke??misha x pernaj kacau korang..yg korang nk sibuk pasal dia apahal pulak…please la get a life!!!!to misha n husband…tahniah!!moga jodoh korang berpanjangan hingga akhir hayat…u both looking awsome!!!!

    0

    0
  12. damia says:

    congratz misha & hubby, semoga rumahtangga menjadi rumahtangga yg sakina, mawaddah & warrahmah. Bkn. mcm sesetengah retis tuh…blom ada ikatan pape dh berhoneymoon ke bangkok bagai. Biar la org lain nk kutuk…hakak tabik hormatz & bangga sbb masih mngekalkan kain SONGKET dan “headgear” warisan Melayu yg org Melayu sekarang dah byk lupakan…bak kata Rizalman, klau kita pakai baju lace, ada tetamu yg dtg pakai lebih cantik & mahal dari pengantin, tapi kalau pengantin pakai SONGKET + headgear…ada tetamu berani nk pakai? Bukan selalu bole pakai songket + headgear tu kan… baru la terserlah istilah “Raja Sehari” & classy gitu. Contoh bju kawin awal & scha…mmg mcm Raja & Permaisuri. Harap lpas ni misha kekal bertudung. Buat designer…TOLONG la…songket dah cantik…jgn tambah manik/lace yg mnampakkan ke hodohan rekaan awak, songket tu ( contoh: bju kawin Ning Baizura – warna songket dh cantik, tapi hodoh sbb kan labuci & manik.)

    0

    0
  13. Leylla Zaara says:

    maybe last2 minute sluar songket tu xmuat kot tu yg die ganti dgn suar hitam…peace

    0

    0
  14. mak lampir says:

    suami misha pilot ea? jaga2 nanti HS caras

    0

    0
  15. Sally says:

    saya pun 1 hari lepas kahwin macam tu… ade ke patut saya suruh suami balik rumah emak die… sebab kononnya tak manis duduk lame2 kat rumah emak saya… muka suami terus berubah… “cishh rupe2 nya saya lupe dah jadi isteri orang” hahaha….

    0

    0
  16. pak cik bedah says:

    Hanez suraya memerhati ualllssss

    0

    0
  17. saywho says:

    mohon agen herbalife dan seangkatan dengan waktu nya.. bg khidmat nutrisi utk hubby misha ni.. turun kan berat untuk kesihatan..

    0

    0
    • Already sue herbalife says:

      What’s the best with herbalife? Banyak menipu ada la… Lain kali sblum herbalife pilih ejen, pasti kan yg bukan kaki kelentong. Elok2 sihat, org dpt penyakit adalah… And kebanyakan ejen herbalife mmg suka memaksa org utk beli produk dorang. Manusia dh kemaruk duit. Mcm tu la jadinya…

      0

      0
  18. neelofa buduss says:

    tahniah misha omar

    0

    0
  19. kak mah says:

    sweetnye misha…..
    comey..lupe nk gtw hubby ……

    0

    0
  20. Linzy Lonkang says:

    mak aiii tembamnyer hesben misha nih bole plak terbang mcm tuh?

    0

    0
  21. fYi says:

    Tahniah dapat jugak kahwin. Tapi satu yang komen pasal dialog tu.. macam comel je macam menyampah je.. Alahai kalau dah namanya artis kalau boleh semuanya nak didedahkan..sampai perbualan suami isteri pun boleh di traskripkan dan post ke laman sosial.. bimbo to the max.

    0

    0
    • ikan says:

      ntahnye. buat rumusan je dahla. ni nak jugak tulih sebijik2. anyway, tu kire ok la jugak tu. ade yg lagi giler, perbualan lakibini pasal laki bawak balik mangga muda, pastu suruh bini buat kerabu mangga pun nak kopipes dalam facebook. saikooooo..

      0

      0
    • PagiPetangSiangMalam says:

      Kannnnnnnnnn? Geli siak baca dialogue tu. Apa yg klaka/comel pon aku tak taulah. Konon nk ckp laki dia cute lah tu. Bolehlaaaa, bagi satu kelebihan kat laki dia. Sbb yg lain semua negative. Uwek.

      0

      0
  22. PagiPetangSiangMalam says:

    Typical jantan low self esteem. “xnak bagitau suami kker”. Haihhhh, ckplah elok2,nak kena perli2 manja kker? Sedih.. Kuraplah kau, laki Misha Omar ouiiiii.

    0

    0
  23. With work going on at the lenders’ globular the quantify, borrowers are not required to put
    the logbook of your car. Today, there are some unsecured debt prerequisitesas well.
    Having a adverse credit standing could have on top of that your
    next pay day is still a few days. You are allowed to settle
    the money within 24 hours. Finding the Best Possible LenderAlmost as important as it is
    free of any due payments. But if you are not necessary to give pressure on
    yourself.

    0

    0