Written by AbangNara | December 24th, 2013

Wow. Ramai sungguh tetamu yang datang mengerumuni majlis resepsi perkahwinan Fizo Omar dan Mawar yang diadakan di Butik Fareeda Pulau Pinang. Bukan senang untuk bersua muka secara “live” dengan Fizo dan Mawar, jadi Abang Nara memahami keterujaan mereka yang hadir. Majlis ini telah berlangsung pada 22 Disember yang lalu iaitu pada hari Ahad.

gambar resepsi fizo mawar

Pengantin baru ini baru sahaja pulang daripada berbulan madu di Eropah. Walaupun kepenatan, Abang Nara respek dengan semangat Fizo dan Mawar melayan keletah peminat mereka. Pasti para peminat gembira dan terharu dengan layanan mesra pengantin ini.

gambar resepsi fizo mawar
Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis resepsi Fizo Omar dan Mawar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Fareeda.

gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar

71 responses to (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang

  1. mek bunga says:

    siyessss…cantiknye mawar…secantik namanya…

    0

    0
    • macamsethan says:

      mmg cntik mereka berdua nih..
      alhamdulilah :)

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        fuuu.. jelesnya jelesnyaa~~
        klik me pliss..

        0

        0
        • Anonymous says:

          mawar cantik tapi kadang2 boring tgk dia pkai tudung fesyen ni je, nikah pun gini, sanding pun gini.
          sebab selama ni pun mmg pakai tudung macam ni.
          mekap dia pun sama je masa sanding, nikah, macam photoshoot tudung2 fareeda.
          dah terbiasa tgk muka dia bermekap, pakai tudung mcm ni jd x nmpk istimewa sgt. nampak mcm pakaian harian dia

          fareeda ada je jual selendang, apa kata pakai selendang pulak puan mawar comel? nmpak lain sikit

          0

          0
        • K.A.A says:

          baju biru mawar tu cantik…

          0

          0
        • Anonymous says:

          betul tu. kadang2 aku rasa design tudung fareeda ni tak cantik sangat la. terlalu pendek n kecik. tudung ariani jugak yg cantik kt mata ak.

          0

          0
      • Neelofa says:

        neelofa, nyata jelita…
        (anda tekan unlike, anda berstuju dgn statement ni)

        0

        0
      • Aaron Aziz says:

        bini aaron aziz kini bertudung,
        nyata jelita dari mawar..haha ..gurau…

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        semoga berbahagia hingga ke alam syurga dan selamat menyambut hari raya aidilfitri…

        0

        0
      • joyah gigi busuk says:

        aku tgk cantek je mawar ni kai tudung ni… berseri je dia.. yg Anonymous tu sebok2 ckp xde seri la ape la… suke ati dia la.. tu salah satu marketing strategy! lpas ni ramai la pengantin carik tudung fareeda ni buat sanding2… lgpun mak dia tokey tudung… mmg la kne pakai tudung tu… myb selendang tu xkne dgn muka dia kot… ko ni pun… adoi……

        0

        0
    • anak mami jugak says:

      anak mami mmg cantik… ahaksss….

      0

      0
    • Rose says:

      Cantikkkkkk

      0

      0
    • nakjugak??? says:

      besa2 je..tp padanla dgn fizo yg besa2 gak..dr photoshoot mag smpe ke ari bsanding wajh tak berubah sma jer..nk kata tak naik seri bleh? tapi kan takyah sanding banyak kali sgt..len la klu pas kawen seminggu 2, klu dh lebih bebulan takyah le, klu alsan nk meraikan peminat/pelanggan rasanya ari tu tme kawen bpuluh beratus seluruh mesia dh tengok pengantin nih..sekarg fizmawr dh basi ek..next!

      0

      0
  2. adaakukesah says:

    kak mawar memang lawa. abg fizo kacak toksah cakap la.
    tapiii….. kurang berkenan sbnrnya dgn fesyen tudung skrg.
    pendek sangat. still nmpk dada. mcm takyah pakai pun ada.
    tp doa2 kan semoga dia berubah ke arah yg lebih baik.
    bkn dia tak baik. cukup baik dah dan sepadan dgn abg fizo.
    tp tang tudung tu je harap labuh2kan sikit…

    0

    0
  3. kak wok says:

    coomey demo la…

    0

    0
  4. lala says:

    Cntik and simple…:-)

    0

    0
  5. Peminat says:

    cantekkk sgt!!!

    0

    0
  6. nonen says:

    sme je mekap ngn gmbr2 sblm nie

    0

    0
  7. iena says:

    FAREEDA..NYATA JELITA…NASI KANDAQ PELITA…

    0

    0
  8. nonen says:

    mekap sme je ngn sblm2 nie…xd variasi

    0

    0
  9. adaakukesah says:

    kak mawar memang cantik. abg fizo mmg hensem toksah ckp la.
    tp kurang berkenan la dgn tudung zaman skrg ni.
    pendek sgt. still nmpk dada. mcm takyah pakai pun takpe.
    tp doa2 jgk moga dia akan berubah pada yg lebih baik.
    bkn tak baik. dia mmg cukup baik dah dgn abg fizo.
    tp tang tudung je kureng sikit. tudung2 zaman skrg sume camtu…
    btw, selamat pengantin baru to both of you ~
    harap dapat anak yg comel2 ! ^^

    0

    0
  10. mat tajam says:

    waduh duh duhh..lagi xde dara lagi berseri ko mawar..hebat betul penangan si fizo

    0

    0
  11. miss s says:

    ehh sanding lg??
    gunala jenama Fareeda.hehe

    0

    0
  12. lily says:

    tudung sejemput…

    0

    0
  13. zirkon says:

    abg nara ni lmbt update la, boring baca bnda sama byk kali, kalo boleh abg nara cpt2 la update gosip baru.. borink dh mak jemah baca bnda sama berulang kali. mcm yg fizo ni ok la sbb yg baru.. yang sebelum2 tu dah baca dkt 50 kali, buka page ni byk kali baru ada yg baru kalo boleh cepat2 la update yg baru ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. :P

    0

    0
  14. Anonymous says:

    mawar mmg ckup sempurna cantik..tapi muke dia x de perubahan sgt.
    Mebi sbb tudung yg dia pkai neh sama mcm tudung dia pkai untuk harian.
    Tahulah nak promote tuduung fareeda tapi pakailah yg design lain plak eh mawar.
    ape pon tahniah.

    0

    0
  15. farida says:

    Asyik pakai tudung ni je.bosan dah..tahu dah anak tokey Fareeda, tapi kalau pakai lebih variasi lebih cantik kot..

    0

    0
  16. nana says:

    Mawar npk sama, sbb tudung yg digunakan, sepatutnya utk majlis yg gah mcm ni, Mawar kenalah guna khidmat pakar tudung perkahwinan supaya npk sedikit kelainan …

    0

    0
  17. Anun says:

    Eh tudung fareeda, buat la shawl plak pasni…asyik pesen yg same je…

    0

    0
  18. LOL says:

    manisnyer muka mawar..:)

    0

    0
  19. akiko sha says:

    mawar mmg jelita..tp lagi jelita kalo sesekali die try pakai shawl lak..kan mcm2 pesen skang nih..asik pakai tudung faeeda je..jemu..mukenye pon xde perubahan,same je cam pic2 die kat iklan fareeda tuhh..teringin nk tgk die pakai lain dr yg lain..mst lagi cantik

    0

    0
  20. tumpang_lalu says:

    mmg same cantik…tapi aku ade pendapat…knape mawar xnk cube pakai tudung jenis laen….means bkn yg jenis ade owning yg slalu die pkai ni…muke die xde kelainan…aku rase kalau muke pkai tudung jenis trend kawin skang ni mesti lg cantik….klu xnk pakai tudung jename org laen y not die design lain dri yg lain khas utk hari kahwin die…mesti awesome…btw congrets….

    0

    0
  21. anak mami says:

    okayyy lagi daqi che ta…dah comel..geqammm..simple tapi tang tudung dia pendek sgt…

    0

    0
  22. serius, mawar mmg cantik ! jeles sangat..semoga pasangan mawar&fizo bahagia hingga ke akhir hayat ;)

    0

    0
  23. Anonymous says:

    wow so cute

    0

    0
  24. Olaf says:

    bukan nk mengutuk tpi jujur aku cakap…mawar ni memg x d nafikan cantik lagi2 bila pakai baju y warna biru tu…TAPIIII kalau boleh la masa sanding atau resepsi x payah la pakai tudung fareeda….bukan nk mengutuk dia pakai tudung fareeda..tpi dh biasa sgt tengok si mawar ni pakai tudung fareeda n bila dia kawin mcm dh x ad ap2 perubahan wlpn baju dia nmpk cantik…still sama gak….aku rasa org lain pn sependapat ngan aku gak..jgn marah ye sekadar pendapat jer….

    0

    0
  25. kelakar says:

    ingin nk tengok muka mawar ni pakai tudung jenama lain selain dari fareeda…dari sblm kawin…sanding..resepsi..pas kawin asyik2 tudung fareeda jer…tahu le anak tokey n model fareeda..tpi patut2 la..kan ni majlis kawin x kan le asyk nk pakai tudung fareeda gak…x ad perubahan langsung le…..sok len kali kalau sape2 anak tokey belacan atau model belacan kalau kawin nti jgn lupa promote belacan sekali ye….

    0

    0
  26. rainbow says:

    ingatkan bila anak tauke tudung fareeda yg kawen, ada la rekaan tudung fareeda yg special tuk pengantin, tak perlu pakai vail pn tak apa asalkan tudung yang special..tp sayang tetap pakai tudung harian fareeda..

    p/s:tgk dalam safiyya rasanya, slot tajaan fareeda, ada pereka sarankan pakai tudung yg simple supaya tak nampak sarat dan overshadow baju, pereka baju dh tentu nak tayang baju mereka, tak mahu tenggelam dgn tudung fareeda..

    0

    0
  27. Miasara Saadom says:

    FAREEDA-ers semua ni dah mcm satu komuniti dah…agaknya klau dpt jemputan ke resepsi dorang…tudung code: Fareeda only kot.tak pakai tak boleh masuk…hihi

    0

    0
  28. Hannah says:

    tudung Mawar dan tetamu sama.
    T___T

    Kalaulah pakai style lain, barulah nampak gaya pengantin sikit kan? Sebab tengok gambar2 dari majlis hari tu sampailah ni, gayanya sama je. Dah rasa macam, er, pengantin mestilah lain sikit kan?

    0

    0
  29. ella says:

    sama cantik sama padam…tahniah moga berkekalan hingga ke ank cucu

    0

    0
  30. amy says:

    cpt2 dpt baby ye mawar :)

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Pengapit dia yg 2 org tu cantikla. Jadi model fareeda ok jg

    0

    0
  32. minah jambu merah biru says:

    cantek mawar u sooo sweet cute….fizo laki dia pon hensemmmmmmmmm…helo mawar fareeda ! u turonkn la sikit harga tudong u tuuuuuuuuuuuu jadi orang2 yg bergaji kecik boleh la merasa n dapat pakai tudong fareeda niiiiiiii…memang tudong fareeda ni ada class kaler dia pon cantekkkk…boleh sape2 pengomen kt sini kasitau minah jambu harga yg paling paling popular murah Nye brape ? thank uuuuuuuuu..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    yang 2 orang tu dah memang model fareeda la..

    0

    0
  34. kykie says:

    bosannnn..baju cantik dah tapi tudung boleh tukar dah kot..singkat x yah cakap la..hmm semoga bahagia hingga ke syurga fizo dan mawar..

    0

    0
  35. meriah jugak resepsi derang, terserlah kemachoan fizo

    0

    0
  36. anon says:

    Tak habis2 lagi ke pasal dia org ni…….Pengapit Mawar yg pakai baju kuning/cream tu jauh dari cantek dari dia. Next time jgn amik pengapit yg lawa, tenggelam pengantin….. Neway, congrats & harap berkekalan

    0

    0
  37. donat says:

    hanya ummah pprt yang hadap sangat beruk dua ekor ni. please lah. murahan hokeyyy paridah ni bagai!! choii.

    0

    0
  38. dolce says:

    wlpn sye pn rase bosan tgk dye pakai tdung fareeda..tp kalau difikir blek…dye xperlu pn nk puaskan mata org lain…kalo husband dye nampk dye cantik ok la..biar cantik di mata suami…bkn mata org lain…btw pasai tdung ciput sgt tu sye setuju..heheh

    0

    0
  39. genggo says:

    Abg Nara ni mana? kenapa tak siarkan cerita Johan dah putus cinta dgn Lana Nordin?

    0

    0
  40. anak mami penang the bomb says:

    anak mami penang mmg always cantik..no doubt about that..hidung mancung..duit pun lebat..heheh..cepat p rebut anak mami yg free lg!!

    0

    0
  41. Farah says:

    gambar yang bawah sekali buat aku jeles ngn mawar ahahahaha

    0

    0
  42. cempaka says:

    Congratulation for both newly weds! To be honest, wifey Uya (pengapit baju kuning) tu looks very stunning! Untung Uya dpt wifey yg cantik sgt even dah ada anak :))

    0

    0
  43. intan layan jerr.. says:

    pix no.3:

    terbukti bkn lah semua org sesuai pki tudg fareeda!

    0

    0
  44. huhu says:

    Fizo tengok bini dia…selepas kawin ni..nampak so happy and proud…
    I assume coz dapat bini cantik, kaya dan yang masih anak dara..
    Semoga berbahagia hingga ke anak cucu..

    0

    0
    • haha says:

      fizo sendirik teruna kerr? alaaa klu kawen pompuan cantek, kaya dn anak dara je ke bleh bahagia? karut tol, da gak spesies manusia camnih..cantek pasti pudar, kaya dunia akhirat cmne? janda dan ibu tunggal tu busuk ke? watdefak!

      0

      0
  45. Aku Bukan Sesiapa says:

    pengapit mawar tu adik beradik ke? nampak seiras. cantik..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    boleh x buat tudung yg jenis labuh sikit…bwh paras dada…

    0

    0
  47. JambuSangat says:

    Alaa mawar comel da tp she’s not a photogenic la.buat muka biasa lg cantik dr senyum..kan? anyway..mawar seriously awesome..perfect..
    En fizo..perlu ke berjambang utk menjadi seorang suami pada isteri yg bertudung??selekeh laa..g la cukur fizo oi..lagi segak rasenye..da mcm Dollah Hapak da…ooopppssss!!

    0

    0
  48. ratna says:

    cantik, ensem & sepadan..
    alhamdulillah..

    cuma tudung tu lebih molek dilabuhkan menutupi dada… its aurat :-)

    0

    0
  49. mama humaira says:

    saya doakan semoga rumahtangga abg fizo dan mawar diberkati dan jodoh berpanjangan hinggan ke syurga……
    tapi sebenarnya dah boring baca pasal fizo dan mawar ni…
    lagi satu, mawar ni asik pakai tudung yang design nye same jer..boring da tgok
    apa salah nya untuk majlis kahwin ni pakai selendang ke…yang ikut trend skrg…bru nmpak lain dari yang lain..kan…

    0

    0
  50. Cik Puan Mimi says:

    Sakai gila orang kita kalau jumpa artis. Artis je kot.

    0

    0
  51. miss oppssss says:

    Tudung yang hanya menutup tengah2 lurah, tapi benjolan kiri kanan masih terdedah……. RM100 menjadi mcm RM10…. Sori..

    ***saya tau ada tudung2 dengan ukuran labuh yang berlainan… tapi saya merujuk kepada apa yang saya tengok dalam foto2 nie…. Sekian…

    0

    0
  52. […] (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang (67) […]

    0

    0
  53. […] (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang (69) […]

    0

    0
  54. […] (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang (70) […]

    0

    0