Written by AbangNara | June 4th, 2012

Cantik sangat!!! Itu yang terpacul daripada mulut Abang Nara melihat pasangan pengantin baru Jejai dan Fasha Sandha yang telah selamat bersanding di Perlis semalam. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik sama padan dengan persalinan serba keemasan. Awesome!!!

gambar bersanding fasha

Lagi 14 keping gambar sekitar majlis resepsi Fasha Sandha dan Jejai di Perlis dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha
gambar bersanding fasha

142 responses to (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Fasha Sandha Dan Jejai Di Perlis

  1. buak says:

    get loss

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau la get lost loser.

      fasha cantik!

      0

      0
      • wah… fasha dah mengandung baru nak tunjuk resepsi…
        ape hal?

        P/S : AKu mau nikah..huhu

        0

        0
      • KELAB PEMINAT TEGAR FASHA SANDHA says:

        Kami suka Fasha Sandha! Anda cantik dan tahniah daripada kami for both of you, parent wanna be.. :)

        Kami suka apabila Jejai cakap yang dia melarang Fasha Sandha bersepatu tinggi ketika majlis ini.. Jejai is so caring and really proud to be “Encik Suami” to Fasha Sandha…

        You and Fasha Sandha are deserved to be together…

        One happy family at home.. :)

        0

        0
      • huh..diorang ni lagi..menyampah giler rasa…
        puiihh

        0

        0
      • Kiah Propa Ratu Cantik Gigi Ronggak says:

        Dada “fahrin ahmad” kat atas tu amboi…mengalahkan dada pompuan bunting pelawin @ tinggi membuak macam Gunung Berapi Kakaklu Afrika gitewwwwww.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko arbok tetes fahrin tipu, mana leh nikah!

        0

        0
      • Kelab Tak Suka Neelofa Mohd Noor says:

        aik neelopa.. aku lg nyampah ngan ko.. dada ko berjuih-juih dlm cerekarama tempoh hari.. ape nk jadi ar ngan minah kelate ni..

        0

        0
      • pena merah says:

        walau pun aku tak minat sgt ngan fasha tp aku suka dgn majlis kawin dia yg simple..tak keterlaluan dan nampak lebih bermakna disamping family.

        nak dibanding dgn yg dibuat di dewan masuk tv semua majlis yg biasa2 ni nmpak lebih sweet.

        semuanya nmpak lebih santai dan bersahaja tak nmpak mcm dlm filem or lakonan

        0

        0
      • Fasha Sendhat says:

        Nasib baik tak nampak seluar dalam macam ND…kekekekekekeke

        0

        0
      • On- Air says:

        Once upon a time….(didalam sebuah majlis warna warni)

        Pemenang utk anugerah “Bintang Paling Hipokrit Malaya 2012” jatuh kepada (drum roll) dum dum dum dummmmm cakpong! (penonton2 dah suspense, ada yg gigit jari hingga putus kuku)…………yah,tahniah, jatuh kepada janda gersang…… Nora Danish !!!!

        (Pak Nil naik ke pentas mengejar Nora Danish. Nora Danish pusing cakap, oh please!, turun sekrang wahai si kertu. Penonton2 bersorak2 hingga ada yg terasuk histeria)

        Sekian, majlis bersurai. (bersambung….juma lagi tahun depan)

        0

        0
      • Anonymous 1 says:

        cam bodoh2 je si On Air Gampang ni..puihhh!!!

        0

        0
    • Alahai says:

      mengeja ‘get lost’ pun tak betul nak suruh orang berambus plak. hahahhaahaha..podahhhhhh cit.

      0

      0
      • Siti Nurhalizah says:

        teringan nak rasa bunting pelamin la.

        0

        0
      • Kak Jamu Janda Vogue Tak Jemu Jemu Menunggu SuamiMu says:

        nak bunting jugak? buat la jamu rapat plak- Sari…Simplitakjadi !!!

        0

        0
    • WE LOVE FS says:

      tahniah Fasha Sandha.. anda tetap berseri & cantik walaupun dah berbadan dua..

      0

      0
    • Kak Neelongkang says:

      WOW FASHA..LEBIH CANTIK DARI NEELOFA YG FAKE DAN CONTROL AYU 24 JAM TU!!!

      0

      0
    • KK vogue says:

      fasha mmg ade aura tersendiri..sudah2laa bg mereka yg sering mengutuk… biarkan die bahagia… cantik baju.. meriah majlis.. xyah nk suh sape2 sponsor or buat “Live”….

      0

      0
    • Nara ke says:

      emmmm… abg nara ni pilih kasih..cerita2 pasal FS ni terutama yg dia mengandung tu boleh pulak di delete ye…tapi cerita laib artis2 lain yg tak sepatutnya tak diwar2 kan di biar je malah diulang2 dan di link kan berkali2…makan suap ke hapa??

      0

      0
      • eh says:

        la patutla..mmg nara delete ke post tu? jelas nampak nara biased.. keada org ugut apa2 kat nara? haha.

        0

        0
      • lia says:

        gambar sexy ND abg nara tak delete pun. abd nara jugak tanggung dosa! delete la jugak gambar2 ND tu. tak elok la dipertontonkan kat readers.

        0

        0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh ape ni get loss get loss !! tk hepi ke dapat pes !!

      0

      0
    • AKU AKI AKO says:

      sian fasha makan beradap dgn mak bapak sndri je…mak metua suma xde… hukhuk… nasib ko lah fasha… moga bahagia selamanye….

      0

      0
    • Anonymous says:

      fasha sandha ni sbnrnya putih ke itam?

      0

      0
    • Anonymous says:

      mana mak jejai.mcm x suka ja dgn fasha…….

      0

      0
  2. amnr says:

    tpncar sinar kbhgiaan pd wjah fasha..
    smga berbahagia..
    wlpn mmg xska pgai dia tp doakan yg tbaik tuk mrka..

    0

    0
    • minah karan says:

      mau x terpancar kebahagiaan,
      dah “terpancut” kat dalam tuuuuuuuu =))
      mmg la bahagia.. kah kah kahh!!

      0

      0
  3. hernawilis says:

    cantik ke?

    0

    0
  4. aku hantu TV says:

    ~~ tahniah ::

    0

    0
  5. Cik Embun says:

    Love u FS! Wish both of u happy forever! insyaAllah..Aminn.. :)

    0

    0
  6. embok ketum says:

    Jejai nmpk happy sgt!

    0

    0
  7. dina says:

    sian pulak tengok fasha ni..mak mertua dia still tak boleh terima dia ke? x nampak pon muka mertua dia dalam gambar2 khawin dia..sabo je la..dah ada cucu nanti ok kot..:)

    0

    0
  8. aku says:

    Cantik!!

    0

    0
  9. y@tt says:

    cantik fasha….
    moga bebahagia…& bekekalan hingga akhir hayat…
    jaga kandungan yer… :)

    0

    0
  10. Cik Ain says:

    Color Gold tu cantik & looks like it suits her. Mayb sbb seri baby dlm kandungan tu.
    Tp i xminat fasha. Sorry.

    0

    0
  11. Mama Lissa says:

    Yg lepas tu lepas la… Kita doa kan aje diorg ni bahagia ke anak cucu…

    0

    0
  12. kira says:

    moga bhgia dunia akhirat……..

    0

    0
  13. Syg fs says:

    Can’t deny that fasha so beautiful n gorgeous…omg..i love her..btw,xsbr nk tgk seindah sakura ptg ni..shaqira kena culik :-(

    0

    0
  14. maimaimai.. says:

    cantiknye..jejai je yg x ensem…heheee..peliisss la dislike..;)

    0

    0
  15. iza says:

    fasha nampak lain. cantik dari solekan tempoh hari :)

    0

    0
  16. vio says:

    pesal aku rasa xde seri pn pic ni? rsa biasa ja pon?

    0

    0
    • VIOS says:

      sbb mata ko tak berseri.. selalu sgt nmpk aib org.. mg la mcm tu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      nenek ko kawen ade seri?

      0

      0
    • Anonymous says:

      mmg ko rabun giler r… si fasha yg penuh berseri ni ko kte tak de..hmmmm

      0

      0
    • Mesti vio ni nora danish haha says:

      Amende pulak xberserinya??glowing lagi okay!jejai pon muka happy je
      .dari xhensem nampak hensem sikit hahahaha

      0

      0
      • Anonymous says:

        pada pandangan mataku kurniaan ALLAH ini, fasha awesome dan nampak cantik wpun ramai ckp dia tak cantik. Wpun penuh dgn kontroversi, ada tarikan utk tahu n tgk apa saja bkenaan dia. nak kata minat tu tidak, tp fasha ni ada aura memikat. sekian

        0

        0
  17. mamee monster says:

    Baju sangat cantik….

    0

    0
  18. embok ketum says:

    Jejai nampak happy sgt! Dn fasha mmg cantik! Cukup2lah korg ngata ttg dia!

    0

    0
  19. akusaja says:

    baru perasan laa, dari majlis akad nikah smpai la majlis kt perlis nie xnmpk pn family jejai dtg.. bergambar pn tak..
    bkn nk myibuk tp nmpk sgt family mertua xleh trima.. sbb tu xwt majlis besar2an.. sbb xde modal.. hihihihi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko plak dh xde modal lain nak ngumpat?

      0

      0
      • akusaja says:

        yang ko nk emo ape hal?? FS upah ko ke?? hikhikhik.. kesian.. mmg ptt dilayan mcm tu

        0

        0
      • Anonymous says:

        kesian kat ko, laki ko kene rampas jgk ke?? yg ko nak meroyan ngan fs ni??

        0

        0
    • antiFS says:

      rsenya mmg parents jejai tu x restu n suka si FS tu.. nmpk sgt koootttt….. klau suka ada la gak dtg, ni wakil pn xdk.. ksiannnnn…..
      tulah dulu dk suka rosakkan rumah tangga org, skrg rasekan x dpt restu dri mertua..
      jgn smpai si jejai tu wt ko mcm dlu lah ye.. org laki ni mulut dia manis ln mcm.. jaga2 ye puan FS….

      0

      0
      • Anonymous says:

        -inila namanya ujian. restu ke x restu ke kalo Allah dh kata nikah, nikah jgk. sp ibu bapa jejai nk mnidakkan takdir Allah. x terhalang dgn kekayaan dunia pn. sepatotnya belajarla utk redha! ingt, ank 2 amanah n pnjaman Allah je. ank nk bnikah, meramaikan umat, support la. kalo ank 2 nk bt dosa lainla cite. renung2 kn.

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku mls nk dok ungkit kisah lama..tp bla aku tguk mjlis nie…nmpak kbahagian itu mmg tpancar..tp ttp xcomplete belah jejai nye xada..dh kawen mcm syok sndirik plak kawen belah pihak jer..ape perasaan jejai agaknye ek..cinta punya pasal kena tanggung..tp xper mereka CINTA AGUNG itu suma kami tak kisah!!! janji cinta kami utuh.. smoga bhagia..

      0

      0
    • Anonymous says:

      bukan ke bsederhana 2 lebey elok. kang lebey2 mulut loji jamban mcm ko plk duk mgata.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ler..engko nie dh knape. xkta pn dorang khwin lbh2.just kta kuarga jejai ajer xdtg..dh benda btol..bukn tipu , suma org tau.. dh ok lah tu ttp doa kn diorang smoga bahagia..cinta jodoh dorang tu kuat.. klu d kata truk2 karang molut lungkang ko plak yg bising.. apee daa..

        0

        0
    • Anonymous says:

      inila namanya ujian. restu ke x restu ke kalo Allah dh kata nikah, nikah jgk. sp ibu bapa jejai nk mnidakkan takdir Allah. x terhalang dgn kekayaan dunia pn. sepatotnya belajarla utk redha! ingt, ank 2 amanah n pnjaman Allah je. ank nk bnikah, meramaikan umat, support la. kalo ank 2 nk bt dosa lainla citenye . renung2 kn.

      0

      0
  20. aku leerrr says:

    releks je mcm xngndong…slalu bkn ker klu owg awal2 ngndong mcm xb’maya? ke awal sgt n blom masok zon pening2 n muntah2 lg?

    maaf, sy blom pnh ngndong n xtau ape2… -_-”

    0

    0
    • Anonymous says:

      tau pun belom ngandung xtau, bnyk sgt tgk tv ko ni, bkn semua org ngandung nak muntah2 loya2..

      0

      0
  21. hati bisu says:

    nie seri baby nie….bukan seri pengantin ..hope bahagia..

    0

    0
  22. Malisa says:

    mana keluarga jejai.. pelamin tu mcm x completed.. tempat kaki pun xda.. alahai..masa nd mengandung tinggal2 kan..tabur benih je pandai,, time fs ngandung pandai lak caring.. kita tgk bulan bila dia deliver..

    0

    0
    • Anonymous says:

      busuknya hati kau. semoga Allah bersihkan hati kau.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko sibuk pehal? jejai tabur benih kt ko pas2 tgglkn ke??

      0

      0
    • Anonymous says:

      malisa: apa yg sy nampak jelas melalui gambar kawen dorang, jejai sgt2 sygkan fs ni. nampak sgt dia xkan sia2kan fs sbb fs byk kena caci maki sbb nk bsama dgn dia. kebiasaannya makin byk cabaran dan dugaan, makin byk kemanisannya. insyaALLAH amiiinn

      0

      0
      • FF says:

        yup, setuju.. npk jejai sgt sayangkn fasha. cb buka fan page fasha ‘WE LOVE FASHA SANDHA’ tpancar kbhgiaan mereke. Allhamdulillah :)
        *as long akhirnya mereka membina ikatan yg sah, halal dn diredhai. InsyaAllah. bkenaan family jejai, Allah Maha Berkuasa, tiada apa yg mustahil. dan moga Allah dapat lembutkn hati keluarga jejai. amin :)

        0

        0
  23. sendat says:

    biase je mekap..x nmpk seri pun,sbb dh biase tgk die pakai mekap…

    0

    0
  24. ahkak gile glam says:

    Woah berserinya Fasha, untunglah dapat bersanding ber3, semoga segalanya selamat dan kekal hingga ke syurga:)

    0

    0
  25. boboiboy says:

    moge brkekalan.. tk minat pon

    0

    0
  26. peah says:

    cantik la fasha sandha ni . simple je majlis . btw , aku tak minat pon die ni . tapi terpaksa jugak mengaku yang die mmg lawa ~

    0

    0
  27. Mak Iti say says:

    Tumpang gembira melihat kebahagiaan mereka. Biar badai melanda mereka tetap bersatu kerana percaya cinta milik mereka. Kerana kesabaran dan keyekinan kebenaran mereka harungi jua walau perit dihina. Itulah cinta RFS. Dari jauh didoakan cinta mereka mekar mewangi ke Taman Firdausi. Jadilah suami dan isteri yg sentiasa jujur pd pasangannya.

    0

    0
  28. ye saya says:

    rasanya byk2 artis, dia lah paling kwen yg cantik, muka dia serius cantik sgt , manis!!! ;)

    0

    0
  29. fasha, jaga laki tu elok².

    0

    0
  30. cik minah radio says:

    sekarang ni payahnye nak nengok pengantin yang malu2 bersanding….sebab tu ade pengantin yg boleh nampak seri atau tak….pengantin sekarang sengih sane…sengih sini….lambai sana lambai sini mase sanding…ek eleh…..

    0

    0
    • cit says:

      eley klo senyum2 simpul2 ko komen kate control ayu laa fake laa pura2 laa aper laa kan kan…
      tuh laa name nyer manusia…suke mengutuk

      0

      0
  31. Fida says:

    Cantiknya makeup dia. berseri2… :)

    0

    0
  32. mak jejai says:

    wey mak jejai dgn kakak dia ada dtg tak???

    0

    0
  33. Sshh says:

    GAMBAR FASHA Y NI TERSELAH KECANTIKANYA..fasha memg ctk..

    0

    0
  34. stylo says:

    nampak family sebelah fasha je..smua mamak2..parent jejai takde..
    anyway..congratss..smoga wedding ni kekal sehingga ke akhirnya..
    BTW, fasa mmg cantik..terserlah kepuasan jejai dpt FS.

    0

    0
  35. datin says:

    cantiknya Fasha ….

    0

    0
  36. dakwanie says:

    cantik ke? kenduri ni memang untuk belah perempuan je ke?

    0

    0
  37. meluetzzznyaa says:

    FS claim bunting pelamin dgn harapan “INLAW” boleh terima cucu mcm ND bg cucu pertama kat Mak/Bapak Jejai…Haaaahhhhhh!!! Jgn Harap!!! Puiiiiiiiiii!!!!!

    0

    0
  38. lalalala says:

    pic no 5 klakar giler muka jejai..hahahaa

    0

    0
  39. […] Cantik sangat!!! Itu yang terpacul daripada mulut Abang Nara melihat pasangan pengantin baru Jejai dan Fasha Sandha yang telah selamat bersanding di Perlis semalam. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik sama padan dengan persalinan serba keemasan. Awesome!!! Lagi 14 keping gambar … Continue reading → […]

    0

    0
  40. mizamia says:

    so gojess fasha…naik seri..:)

    0

    0
  41. si janda says:

    fasha foreverr cntikssssssssssssssssssss

    0

    0
  42. leai says:

    fasha cantik…tp muke jejai kelakar pun ad…haha…

    0

    0
  43. adik yg konpius says:

    kenapa jejai senyum cm xikhlas je? ke dia memg senyum mcm tu….

    0

    0
  44. Cam Gigandet says:

    Oh ya..stop this nonsense guys.let them be happy together..
    Well,FS mmg cantik tp wedding simple sgt..mybe die ade alasan sendiri.eventho ur in-law xrestu or anythng,bdoa n tawakal je.moga2 saudara sesama islam xrenggang..anak sihat,husband setia n penyayang,urself happy.enjoy the ride of marriage!!;)

    0

    0
  45. aku ok je says:

    waw! fasha sgt cntik ok. n jejai senyum bukan main lebar. tahniah2

    0

    0
  46. Yatie says:

    mertua x mrestu..tat y simple je..lau mertua mrestu..ofcourse meriah sampai masuk tv..hahaha..btul x…

    0

    0
  47. Malisa says:

    bute kot mata yg kata berseri tu… biasa je dia mcm hari2 lain.. dah selalu make-up .. cuma “seri” tu dtg dari hari kegembiraan dapat rampas laki org…serius nak menunjuk ND aku lah pilihan jejai..fake sgt..

    0

    0
  48. Mariamariana says:

    Hahaha,padan muka kau perampas,bersanding dgn disaksikan kaum keluarga kau ja lah. Malu tu tapi terpaksalah tunjuk muka bahagia konon. Sebelah lelaki langsung tak datang,mmang padan muka kau perampas. Emak mertua sekeluarga tak suka kau. Kepada artis2 lain take it as a lesson sebelum rampas suami orang.

    0

    0
  49. perlu ke komen buat list 1,2,3 bagai? says:

    knp nak benci2 org? manusia ni milik Allah swt. yg kekal Dia. dah takda jodoh ND ngan jejai. kita org luar. watpe nak judge macam2. bengong giler nak masuk cmpur hal rumh tangga org. artis je pon. stakat nak happy2 release tension je. yg stress sgt tgk dorg kawin nape. aci ko lak kawin takde sape dtg. padan muka. satu lg pasal rampas suami org. pe kes? kalo jntan tu bgs sgt, die x lari la tinggal ank bini.

    0

    0
  50. L.O.L says:

    kesian aku tengok FS tak kena restu belah jejai..itulah naseb perampas. haha !

    0

    0
  51. observer says:

    apelah makna kebahagiaan jika keluarga tidak restu. Mmg tak berkat. Bercakap dr pengalaman

    0

    0
    • Anonymous says:

      inila namanya ujian. restu ke x restu ke kalo Allah dh kata nikah, nikah jgk. sp ibu bapa jejai nk mnidakkan takdir Allah. x terhalang dgn kekayaan dunia pn. sepatotnya belajarla utk redha! ingt, ank 2 amanah n pnjaman Allah je. ank nk bnikah, meramaikan umat, support la. kalo ank 2 nk bt dosa lainla cite. renung2 kn.

      0

      0
    • Anonymous says:

      x semua org melalui pengalaman yg sama.. ambil contoh ND.. mungkin dia bahagia dgn mertua dia smpe skng sbb mentua dia restu & syg kat dia.. tp ujian utk dia, dia x bahagia ngn jejai.. nasib dan takdir org lain2.. yg penting doa.. ape2 yg t’jadi pon semua tu adalah yg terbaik..

      0

      0
  52. najwa airiss says:

    cntik fsha..smoga brbhgia…

    0

    0
  53. chaziqa says:

    Eh eh.. Betul la.. Klau ada cerita pasal fasha sanda, cerita nora danish pn kluar.. :p

    0

    0
  54. mai maidin says:

    hahahaaaaa..nak tergelak rase..yg tepung tawar boleh lak org india..mana mak bapak ko jejai..muka control happy padahal dalam perut menggeletar geram kan..padan muka. Sape suruh jolok sarang tabuan..ambik ko

    0

    0
  55. non says:

    aku x pedulik org nak ckp apa, Fasha ko memang cantik!

    0

    0
  56. mak jemaaaaahhhhhhhhhh says:

    fasha cantik atau tidak,
    DIA TETAP SEORANG PERAMPAS! ape perasaan korg klu laki korg kena rampas???

    PERAMPAS = MENJALINKAN HUBUNGAN CINTA DENGAN SUAMI ORANG! SUAMI ORANG ok, bukan BEKAS SUAMI ORANG.

    0

    0
  57. Anonymous says:

    kenapalah u all susah…………..tuhan yang tentu segala yg terjadi…………..bukan kehendak mereka.

    0

    0
  58. BBC says:

    alahai nape la smua org dok sibuk2 fam jejai x dtg?

    0

    0
  59. CinTra says:

    Apalah asyik nak ungkit citer lama dia jek.skrg dia pun dah kawin.suka sangat.sekurangnya kita tau fs nie x hipokrit mcm nd.dasyatnya..mak mertuapun sudahlah memilihnya.asal fs n jejai bahagia apa salahnya mengalah sikit. Ndpun artis, fs pun artis.sama jek darjatnya.x gitu

    0

    0
  60. babak says:

    FS cantik sgt…seri ibu mgandung..moga FS & suami bahagia hingga hujung nyawa…

    0

    0
  61. gegirlz says:

    sekufu la diorang ni…
    kan allah da janji …yg baik utk yg baik..yg tak baik mmg dgn yg tak baik
    pikir2 kan la…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tp x mustahil yg x baik akan berubah menjadi baik.. begitu gak lah sebaliknya..

      0

      0
  62. LoveFasha says:

    Pandai2 je korang kat sini ckp dia tak dpt restu la, kuarga mertua tak datang la, judge dengan gamba2 yg abg nara tempek kat sini je. Korg tak pergi majlis dia jgn la nk buat spekulasi mcm tu..doakan yg terbaik je untuk diorg…kalau yg taksuke fasha tayah kutuk2 entah2 esok korg kawen pun mertua tak restu….ingt lah langit tak selalu cerah…ape yg jadi sudah tentu ada hikmah nye… Muka jejai n fasha mmg ada iras dah mungkin jodoh mereka..

    0

    0
  63. pretty says:

    Fasha sangat cantik….nampak berseri dan riang jer. Ramai betul yg jadi penghukum keatas Fasha. Adakah kalian semua sudah cukup amalan? Apa pun terjadi, hanya Allah maha mengetahui. Janganlah kita beremosi sampai mengeluarkan kata kata kesat dan menyakitkan. Siapalah kita untuk menghukum. Semuga Fasha berbahgia bersama Jejai hingga ke syurga, semuga Nora bertemu jodoh yg menyintainya hingga ke hujung nyawa.

    0

    0
  64. enti2 says:

    bukannya saya ni peminat ND..tapi saya mmg akan tak suka org yg menjadi penyebab to a demise of anybody’s marriage…cakap la jodoh ke takdir ke…benda ni boleh dielakkan kalau prinsip hidup kita kuat. sebab selalu org senang menggunakan perkataan takdir tu la benda2 mcm ni selalu terjadi. lagi buruk lagi yg dia telah merosakkan rumahtangga org dlm keadaan pasangan itu sedang cuba memperbaiki masalah ( ND mengandung masa tu). yes…to some akan ckp ND pun ada attitude prob la etc…but….itu masalah yg tak sepatutnyer org lain nak ambil kesempatan utk dijadikan alasan atas tindak tanduk yg merosakkan kehidupan org lain. so FS…there will come the day you will have all the regrets…a wedding doesn’t define a marriage….

    0

    0
    • cha says:

      enti…
      kenapa susah sangat nak faham…
      and you said “a wedding doesn’t define a marriage”? tak pernah ke terfikir mungkin juga yang wedding jejai n ND dulu tu yang sebenarnya didn’t define a marriage?
      sepatutnya pada masa ini kita doakan yang terbaik sahaja untuk semua orang.
      ingat fasha tu tak fikir semua ni (kena kutuk etc) bila dia ambil keputusan untuk kahwin dengan jejai? sudah jodoh mereka, dan aku percaya diorang dah fikir semua tu…
      aku rasa fasha dah cukup makan hati kut selama ni… orang tahu nak menghukum saja… bercakap macam kenal orang luar dan dalam…
      sabar je…

      0

      0
  65. minah says:

    hmm.. what goes around comes around bla.. bla..
    anyway congrats

    0

    0
  66. Kurus says:

    cantiknya tiara fasha… emas.. i loiiikeee….
    memang bila persalinan n pelamin warna keemasan
    nampak begitu “nafiri” sekali.. klasik!!!

    0

    0
  67. eita prupartner says:

    cantik sagt fasha mase ni…wlupun aku bukn peminat no.1 dier tapi aku ttp doakan yg baik2 utk dier…cantiklaa…sgt2…

    0

    0
  68. minah says:

    hmm.. what goes around comes around.. hehe
    anyway congrats

    0

    0
  69. lolla says:

    fasha sandha mmg cantik
    ape masalah korang nak kutuk2 dia?
    dari dia belum kahwin, dah kahwin, dah pregnant korang nak kutuk
    lepas ni dpt anak, kena kutuk lg
    yg penting dia berjaya sebagai pelakon di Malaysia ni

    0

    0
  70. meeradriana says:

    x sabar nk tgk dia dapat kifarah..hmmee..

    0

    0
  71. markonah says:

    Hm.. belah lelaki bila nak resepsi?

    0

    0
  72. SEINDAH SAngKUrakuRA says:

    fs+nd+(si hodoh tp berduit)jejai= 2x5x2x5x2x5x2x5 dasar manusia bangang. toksah le beking sgr ND n FS tu. Lantak p lah. korang sbok nk mampos pesal?

    0

    0
  73. hmm says:

    tu diaaaaaa , perampas laki org. haii fasha,ko tak takut nnt benda tu kena kt batang hidong ko balik ke?

    0

    0
  74. cikukularis says:

    alahai ni bsanding kali ke brapa plak ni…dah bunting x hbis bsanding lagi ker..

    0

    0
  75. dina says:

    mak jejai mmg syg kan nora ..sampai belikan rumah besar utk nora walau pon dah jadi bekas menantu, bawa melancong lagi ..ko hado fasha?? mak jejai betul2 membela nasib nora..untung dpt mertua camtu..kalau kita pon x bole terima diceraikan masa mengandung ok..penyebab nye ialah fasha yg mengatal dan jejai juga yang melayan..

    0

    0
  76. mira says:

    hahaha aku respect dgn mak jejai tu..sanggup bela nasib nora sb diceraikan ketika mengandung..ko ada fasha! mak mentua ko x akan respect la org mcm ko..perampas!! silap2 anak ko bila lahir thn dpn x akan dia jenguknya!! sape nak ngaku cucu dari darah daging perampas mcm ko!!!!

    0

    0