Written by AbangNara | December 3rd, 2012

Wow. Awesome sungguh gambar-gambar majlis persandingan Ella dan Azhar yang telah dirakamkan oleh Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography ini. Tak berkelip mata Abang Nara melihatnya. Memang cantik sangat-sangat.

gambar persandingan ella

Daripada apa yang dibaca, khabarnya Amy Search telah membuat persembahan khas dengan menyanyikan lagu “Rozana” yang ditukar kepada “Norzila” ketika majlis persembahan ini berlangsung. Confirm semua tetamu teruja dengan persembahan tersebut. Raja Rock Malaysia menyanyikan lagu di hari perkahwinan Ratu Rock Malaysia. Awesome!!!

gambar persandingan ella

Lagi 12 keping gambar majlis persandingan Ella dan Azhar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography sebagai tanda terima kasih atas kesudian mereka berkongsi gambar-gambar ini.

gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella
gambar persandingan ella

51 responses to (15 GAMBAR)Majlis Persandingan Ella Dan Azhar Daripada Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

  1. wawa says:

    Saya First! Cantik.. :)

    0

    0
  2. syikin says:

    lainnye ella..kan nmpk sweet mcm ni..

    0

    0
  3. Sweet Lollipop says:

    Haah..setuju sangat cantik…. walaupun dah lama dah ella kahwin tapi serius tetap ada keserian diwajahnya..moga ALLAH merahmati hidup ella dan suami…dan moga2 diberikan hidayah unutk menutup aurat selepas ini..amin..

    0

    0
  4. cun says:

    cun nya ella…macam muda je lg..

    0

    0
  5. elli says:

    wah mmg tgh tgu bn post gmbr sanding ella..sweet sgt ella bersanggul..nmpk lain berseri2..mst saidatul nisa mekapkan the best untuk adik kesayangan dia ni..tahniah pengantin..

    0

    0
  6. ixora89 says:

    serius… sgt2 cntik.. :) pic yg sgt2 mmukau

    0

    0
  7. mak jah says:

    serious nampak sweet gila ella dlm gambo ni. hehehe.

    semoga kekal dan bahagia hingga ke jannah bersama suami tercinta.
    amin

    0

    0
  8. iera says:

    cntiknyer kak ella…suke tgk..smoga kak ella bhagia hingga ke syurga…:) sweet sgt plmin die..garden gitu..:)

    0

    0
  9. elly says:

    wah mmg tertunggu2 bn post gmbr kawen ella.sweet sgt ella bersanggul.nmok berser2 mcm 20an je.make up pun cantik..mst saidatul nisa wat the bestuntuk adik kesayangan dia..tahniah..

    0

    0
  10. man says:

    tak berkenan langsung…umur dah 40an lebih elok pakai sopan sikit…atau pakai traditional costume saja…muka pun macam tak natural saja

    0

    0
  11. DejaMoist says:

    biasa2 je gambar2 ni, cuma subject dlm gambar tu dah mmg cantik2

    0

    0
  12. MINAH says:

    CANTIK

    0

    0
  13. HERO TUA BANGKA says:

    AAAAAHHHHHH… KAN CANTIK AYU MCM NI…
    DARI WAKTU NIKAH TEMPOH HARI MCM CIK KAK BERGAYUT ATAS POKOK!
    SEMOGA UMAHTANGGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT.

    0

    0
  14. Rita vs Ayu says:

    xnampak mcm Ratu Rock… Dah macam Wanita Melayu Terakhir… muka berseri x dimamah usia… Semoga kekal bahagia hingga ke syurga Allah

    0

    0
  15. cikgu says:

    bole beranak lagi ker ella ni …

    0

    0
  16. Akoo says:

    Lagi 1 yg dengki yg x abes2. Beranak x beranak nk jd isu, watpe? Hiish..korang ni klu x komen bagai, x sah idup tu!

    0

    0
  17. ain hawani says:

    Hai cikgu…. apasal nak pertikaikan ella boleh beranak ke tidak? Ini bukan urusan kita…Allah swt yg menentukan… Kalau Dia nak beri rezeki tidak kira muda atau tua…. Kun Fa Ya Kun…. Patut sebagai peminat kita doakan semoga rumahtangga Ella bahagia hingga ke syurga dan dikurniakan anak secepat mungkin…. bukan mengutuk….

    0

    0
  18. aku says:

    cincinje cantik,kuang3
    muka plastik mcm rozita

    0

    0
  19. kikilala says:

    bagi orang berumur 40 an ella sangat cantik..rasanye yang 20 an pun kalah,,,,semuga berbahagia

    0

    0
  20. Iye iye jew says:

    Haa..cmni la baru cantik..rmbut dsnggul..tp yg spoil nye apsal laki dye rambut cm 2??ntah pape ntah..ella cntik what..tp kalo da solek la..lalala..haha

    0

    0
  21. Tudung Periuk says:

    Kalau bertudung, confirm tersangat cantik, di mata manusia dan terutama di mata Allah…

    0

    0
  22. halimah jongang says:

    Hey cikgu yang bantot otak!, nenek umo 60 pun boleh mengandung n beranak wey slagi x menopos..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Ella tua dari cik ta… tapi leher tak berkedut pun mcm cik ta….

    0

    0
  24. putihkaseh says:

    Pengantin lelaki bukan main segak dgn baju melayu siap keris dipinggang tapi ngapa ela tu pakai baju cam tu, x sesuai betul, klau lah dia pakai baju sedondon mesti cantik kan, baju yg kedua tu baru lah sesuai ngan baju suami dia, x da mata ke mak andam dia ni, kot nak moden pun jgn lah lupa kan baju tradisional tu ……. anyway tahniah semoga kekal hingga ujung nyawa n cepat2 dapat baby ……

    0

    0
  25. E says:

    pelamin macam Vivy Yusof nye masa tunang..

    0

    0
  26. abc says:

    mcm muka dato’ shake jer azhar nie…

    0

    0
  27. lili says:

    halloo nara..ko tolong tanya ella buat plastic surgery / botox katne?? hasilnye cantik & nampak not too plastic! aku pun nak gi buat muka aku gak..plz…!!!!

    0

    0
  28. Anonymous says:

    kenapa nak cemburu pada kecantikan semulajadi ella? ramai actually yang umur 40++ tapi nampak muda…. kualiti hidup masa ini dah bertambah baik… ada duit ambil aje supplement tambahan di samping pemakanan seimbang etc…

    0

    0
  29. […] memang nampak sempoi dan kelakar. Semoga Ella dan Azhar akan berbahagia sehingga ke akhir hayat. (klik sini untuk gambar) 8. Azza Elite dan Azlan – majlis pernikahan yang dilakukan di dalam masjid telah pun […]

    0

    0
  30. […] memang nampak sempoi dan kelakar. Semoga Ella dan Azhar akan berbahagia sehingga ke akhir hayat. (klik sini untuk gambar) 8. Azza Elite dan Azlan – majlis pernikahan yang dilakukan di dalam masjid telah pun […]

    0

    0
  31. Lovemyza says:

    Cantik!..love ella..

    0

    0