Written by AbangNara | June 21st, 2012

Lama gila rasanya Abang Nara tak update pasal Lisa Surihani. Rasanya semenjak Lisa jadi suri rumah kepada Yusry, Abang Nara perasan yang Lisa kurang aktif dengan ketiadaan filem atau drama baru. Bagi Abang Nara itu satu langkah yang bagus sebab dapat spend lebih masa dengan suami tercinta.

lisa baru

Pastinya ramai peminat Lisa dan Yusry yang tidak sabar untuk menunggu berita kehamilan Lisa. Confirm ramai gila akan over excited sekiranya Lisa disahkan mengandung. Yang penting, anak mereka berdua pasti cute mute macam mak dan ayahnya. Tak gitu?

Lagi 14 keping gambar Lisa Surihani yang terbaru dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru
lisa baru lisa baru

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (15 GAMBAR)Lisa Surihani Selepas Bergelar Isteri

  1. bukan artis says:

    untung la yusry dpt lisa #NadaFrust

    0

    0
  2. bdk cute says:

    cantiknya lisa…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    xda yg komen ke?

    0

    0
  4. pemerhati says:

    owh…macam ni rupanya gambar selepas bergelar isteri…. -,-‘

    0

    0
  5. GENDUT says:

    tetap cun……..

    0

    0
  6. Cik Ketom says:

    Lisa… apa tajuk filem baru selepas bergelar isteri?

    0

    0
  7. juli says:

    ingtkan lepas jd bini lagi cun, totally changed ke arah yg lbh baik. klu takat ni….takde perubahan pn. yg berubah dari anak dara ke dah takde dara

    0

    0
  8. aku says:

    sokong juli….
    tp ok la xde dare janji lepas kawen..

    0

    0
  9. wah gitu lisa..semoga berbahagia…cepat2 timang anak ye….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    pada komen2 yg -ve tu x payah la korang nak sibuk2 komen pasal org lain..korang tu baik sgt ke?plz la..jaga tepi kain masing2 bluweeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  11. leman lambung says:

    lpas kawin pun lagi comel n cun.pipi makin tembam.

    0

    0
  12. Sshh says:

    ap y berubah..still sama gak..lain la klau lisa ni dh berhijab ke..dah mengandung ke..x ada rasa bersalah atau malu ke brgmbr ngan wardina n heliza y cun melecun brtudung tu..

    0

    0
  13. manohara says:

    pipi ada montel sikit jek..yg lain2 ttp cun..

    0

    0
  14. Aku pemerhati says:

    lisa pipi makin tembam…

    0

    0
  15. hikhik says:

    hai lisaaa…hai scahaaa…bila nak peknen nih…nak enjoy duluu ye…ok…takpe2…take your time ….hikhik…tiba2 mata saya tertengok tang perut yusry…ewww….boncit…hikhik…

    0

    0
  16. Makcik_Kantin says:

    bagus la nampak bahagia bertuah dia.. tak semua org dpt idup ngn org yg btl2 kita cinta..

    0

    0
  17. hmm. apakah agaknya rahsia lisa surihani. walaupun sudah menjadi isteri orang. tetapi masih kelihatan seperti seseorg yg masih lagi single. kagum saya dgn lisa. harap lisa kekal dgn imej sebegini selepas bergelar ibu.

    0

    0
  18. kalau lisa pun x ngandung apa maknanya, hehehe…..

    0

    0
    • miza says:

      bro, lisa xngandung sbb contract filem2 die ar….dorg da bg syarat supaya lisa xleh ngandung smpy contract abes, ngets!

      0

      0
  19. Prince Noob says:

    apa2 jelah… heliza jugak comel

    0

    0
  20. sakura says:

    awat la… ske dia la nak camne pun kan…ade ke dia kacau idup uolss
    komen macam la kowang kenal sesangat dia nie…
    sebagai peminat.. i followwwww auwwww

    0

    0
  21. mak jemah says:

    heh..heliza dengan wardina jugak yang comelnya sbb tutup aurat aww…

    0

    0
  22. chentalove says:

    lisa mkin cntik la…comel lg tu…
    yusry untng dpt lisa n lisa pn untng dpt yusry…kaya lg tu…
    p duit x pntng kn,yg pntng bhgia sllu…
    psl ank tu mgkin lum rzki kot @ msh mood bln madu la…

    0

    0
  23. siti noraida ngok ngek2 says:

    betul tu..x faham..apsal nk kutuk org x pakai tudung…sya pun bertudung tp x pernah nk mempertikaikan…lps tu nk maki2 org tu….please la people…doakan org lagi baik kot…..dr ko nk mengata…

    0

    0
  24. lovelime says:

    Lisa mmg cute n sesuai dgn hubby dia:) mmg lah dah krg aktif hubby blh tanggung & maybe dia org nak baby dlm masa terdekat so lisa nak rest kot.anyway BN tlg cari story pasal bapak mia nie dgr cite dia tak kerja uruskan mia jer & sebab tue beria2 jaga mia…sebab pendapatan mia dia guna sekali untuk diri dia mmg tak salah tp klu ade bapak xkerja n harap duit ank kecik untuk nafkah mmg ssh lah.tgk cap dia gucci ok…klu simpan untuk pendidikan & masa depan mia lg baik!

    0

    0
  25. x mo sedih2..x mo says:

    yusry x subur lar..tengo masa dia dengan era pun dia xleh ngandung kan era.tu sebab era minta cerai kot :) ahahha..larikkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  26. No One says:

    Sama cantik & sepadan..
    both intelligent & gojes…
    x sabar nk tgk lisa & yusri junior…

    0

    0
  27. lu tun siang malam says:

    cantiknye…………………………………………………………………………Heliza

    0

    0
  28. kosong_kosong says:

    fasha sandha dah mengandung pun.hehee

    0

    0
    • leman lambung says:

      si sendat tu dah plan awal2 ngandung terus takut lpas 5 bulan ngandung nanti kena cerai di jejak tu.ko ni x paham2.sendat2.

      0

      0
  29. Musafir says:

    Heliza Helmi <3 :)

    0

    0
  30. zainal says:

    lisa sebelum n selepas kawen tetap sama.comel n cun n pipi makin tembam.tahun depan kontrak kurang kut boleh buat anak.he,he,he.

    0

    0
  31. abah kau bkn abahku says:

    ape yg aq nampak
    gmbr 1st= yusry da boyot…
    gmbr 2 smpy abes= lisa muke nmpk lesu n penat gler…buat ape x tau ler..belakon pon jejarang jek,,,,

    0

    0
    • Anonymous says:

      lisa bz sgt lakonan daa. kalo x tau jgn men hentam ckp jer. taun ni dia ada movie lagenda budak setan 2, SAM, cinta istanbul, juwita bagai

      0

      0
      • abahkau bukan abahku says:

        soalan aq ade bunyi menghentam ke??busuk atinye ko..komen selalu bajet cam bagus je..mesti kat real life org cam ko ni xde sape nk kawan..pathetic

        0

        0
      • LISA MCM BAGUS!!!!!! says:

        waaaaa ader org backup lisa surirumah..ceh..klu aku cakap die tu x bertudung, x tutup aurat,ape ko nak reply kat komen aku nie..meh2 aku nak dengo sikit..tuiiiiiiihhhhhhh

        0

        0
  32. x minat lusa suriririri says:

    TETAP X PAKAI TUDUNG..DOSA TETAP DOSA..SUAMI DIE PUN BANGANG..ISLAM HANYA PADA NAMA..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    cuunnnyer nora, manis gila

    0

    0
  34. Tasha98 says:

    Cermin diri tu dulu, jangan nak memburuk2 kan org. Doa kan je . Lagi menambahkn dosa kalau mengutuk2 ni…

    0

    0
  35. […] Lama gila rasanya Abang Nara tak update pasal Lisa Surihani. Rasanya semenjak Lisa jadi suri rumah kepada Yusry, Abang Nara perasan yang Lisa kurang aktif dengan ketiadaan filem atau drama baru. Bagi Abang Nara itu satu langkah yang bagus sebab … Continue reading → […]

    0

    0
  36. CIK BEDAH. says:

    NARA NI SUKE COPY GAMBAR RETIS…………TOLONGLAH MAJU SIKIT. NI SUME GAMBAR LISA DARI INSTAGRAM. APELAAAAAAAAAAAAAAA…CIPLAK JE KEJE KAU.

    0

    0
    • aku ena says:

      So ape yg ko arap kn dr abgnara cik bedah oooiii?? Ko ingt abgnara nk turun pdg snap gmbr2 artis ni sume? Come on la cik bedah..zaman dh maju..dunia makin canggih..g story2 dia sume ni pn bkn yg dia jmp (cari) sendiri..dia ambik dr blog2 lain n paper

      0

      0
    • bedah BODOH!!!! says:

      nie bangang ke ape nie..ko ingat abang nara rajin nak g terjah artis nak dapatkan hanya gambo..x salah pun nak copy paste ke pe ke..ko x suke leh bace blog buatan ENGKAO sendiri..x giru BEDAH BODO????????

      0

      0
      • CIK BEDAH. says:

        SUKE HATI AKU LAH NK TULIS APE PON SETAN YANG KAU SEBOK CARI PUBLISITI MURAHAN KAT KOMEN AKU NI APELAH SETAN? SIAL JER.. BODOH. PENYEBOK. BISING PLAK KAU KAT SINI APEHAL. SUKE HATI AKU LA NAK TULIS APE PON SETANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. ANAK SIAL!!! HAHAHAHA. PADAN MUKE KAU SIAL.

        0

        0
  37. Lailey says:

    Buat lisa, harap anda semakin kurang giat berlakon, sbb hakikatnya anda tak pandai berlakon… Mungkin ramai yg membutakan hati oleh kerana kecomelan anda, tapi tidak pada orang yg tahu menilai seni dan bakat sebenar… Dah kahwin, eloklah mula persiapkan diri menjadi isteri yg baik utk suami… Bukan gedix2, sexy2 dpn khalayak lagi… —–> juga pandangan ikhlas buat mana2 artis lain yg 2*5

    0

    0
  38. sheilachoo says:

    Lisa nampak happy dalam gambar smurfette tu tapi Yusry nampak mcm ‘pregnant’ pula. Cuba tengok perutnya.

    0

    0
  39. leeya come says:

    rmai2 heliza chantex skali. .

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Ramai2 Wardina yg paling cantik sekali :)

    0

    0
  41. wah lisa..you are the best…i like you..muka lisa chomel sangat..nak je lisa jadi kakak angkat..sebab kak lisa baik,chomel,cantik…

    0

    0