Written by AbangNara | June 16th, 2012

Ramai yang kata tak puas apabila Abang Nara hanya kongsikan 6 keping gambar Datin Norjuma mengayakan tudung bawal keluarannya sebelum ini. Untuk memuaskan hati anda, kali ini Abang Nara bawakan khas kepada anda 15 lagi gambar Datin Norjuma menggayakan tudung Aidijuma yang semakin hari semakin popular ini.

datin norjuma

Lagi 14 keping gambar terbaru Datin Norjuma dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Tudung Aidijuma.

datin norjuma
datin norjuma2
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma
datin norjuma

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to (15 GAMBAR)Datin Norjuma Yang Semakin Popular Dengan Tudung Aidijuma

    • No Need says:

      Perlu ke jd 1st??

      0
      0
    • Anonymous says:

      ohhh aku rindukan zaman remajaku..

      kembalikan zaman remajaku!!

      0
      0
    • bapak "NEELOFA TERUS MARA UNTUK RAKYAT M'SIA" says:

      waa tahniah..hebat gile ko 1st..sape aja ko eh? bapak ko eh aja men first2 ni? msti dlu bapak ko ng mak ko ng nenek ko ske komen 1st klu ade mjlis pape kn..tahniah weh mewarisi kehebatan keluarge ko..

      0
      0
    • hehe says:

      komen sy ialah tudung ni cantik la jugak..tp cara datin pakai mcm serabut..lg2 yg pakai dua lapis tu..tp disebabkan datin n cantik orgnya mmg xla ketara keserabutannya..nnt jln2 kat bandar temerloh tgh panas kena tiup angin lg la serabut…tp xkisah la kan sebab gaya tudung tu ikut suka pemakai la…pakai yg biasa2 pun ttp terserlah kecantikan tudung ni..tudung 4 segi kembali menguasai pasarann..oh yeahhh

      0
      0
    • mek yah says:

      dia kurus,cengkung,korang kutuk….. Kang dia botox kang,ha….
      Xpe la cengkung pun.dia kan ada anak yg tengah lasak.rehat x cukup la tu.

      0
      0
      • mek rosmah says:

        aik.. bkn dia ada bibik ke? org kaya kalau takde bibik tak sah.. ke kurus mkn hati dgn perangai suami?

        0
        0
      • Anonymous says:

        mek rosmah, ko laki pun xde, nak fitnahkan laki org pulak!

        0
        0
      • mek rosmah says:

        komen aku berbentuk soalan.. ada question mark.. ada aku fitnah? nk kondem komen org melulu cam mak nenek..

        0
        0
      • Anonymous says:

        komen mengondem ko lagi mcm mak nenek joyah ulu bagan, cari laki la dulu sebelum nak question mark sgt!

        0
        0
      • mek rosmah says:

        ya ka? sukati aku la nak cari laki bila2 pun.. ko jaga laki ko sudah ler.. jgn nk sibuk hal aku cari laki. nampak sgt mak nenek nya..

        0
        0
      • Anonymous says:

        laaaa andartu rupanya, patut laaaaaaaa xlaku, dengki pulak dgn org lain, ahahaahaha.. kesiannnn muka ko hodoh sgt, sbb tu x berlaki! dah tua pun kesepian patut laaa… ahahaha

        0
        0
      • mek rosmah says:

        bodohnya anon kt atas ni.. mana ko tau aku x laku? laki beratur berderet nk kat aku pun bkn ko tau.. ko duk umah je jaga laki ko k.. ko meroyan kt sini laki ko g dangdut ke ni? sian ko.. kesepian kt umah blog nara ni plak jadi teman sepi dan meroyan ko..

        0
        0
      • Anonymous says:

        muahaha laki berderet konon!! ahahahaah andartu x lakuuuu laaaaa nak kata ape lagiiiii.. muka hodoh berkerak, hati pulak busuk.. sapa nakkkkkk ahahaahahaha..

        0
        0
      • mek rosmah says:

        bodoh lg anon kt atas ni.. rupawan aku ko penah tgk ke? komen mcm bdk tak amek SPM.. nmpak sgt meroyan laki x balik rumah mlm td.. sian ko anon.. dpt laki pn mkn luar hari2.. mana tak nya.. dpt bini yg suka meroyan x tentu hala mcm ko mmg patot pun dia mkn luar..

        0
        0
      • Anonymous says:

        ahahahahah ko meroyan sbb xde laki?? ahahaha sian xlaku, xlaku xlaku xlaku!! andartu andartu andartu andartuu.. ahahah kesiannnnn xde org nakkkkkkk… pegi buat plastic surgery cepat klu x sampai tuaaaaa laaaa x lakuuuu…. wuuuhuuuuuuu x lakuuuuuuu!!! ahahahaahahah

        0
        0
      • lulu says:

        mek ni mesti stok2 perempuan gemok yg berangan kahwin ngan aaron aziz, pastu dengki dgn perempuan lain yg dah kahwin dan bahagia. sbb tu mengata org x abis2. at least norjuma tu ada gak laki, ada anak, ada duit, klu dia makan hati pun bnyk yg dia dah achieve, mek rosmah ada apa? forever alone mcm minah jambu.

        0
        0
      • mek rosmah says:

        anon.. mmg kebodohan ko ketara kt sini.. aku blom andartu lg sbb umor aku tak layak utk itu lg.. ko tu jgn meroyan sgt kt sini.. jaga jer laki sndiri.. x pyh sibuk hal org.. org yg suka sibuk hal org ni selalunya mcm ko la nasib dia.. tu pasal laki cari lain sbb ko ngadap benda ni jer.. sian laki ko.. tp sian lg aku kt anak2 ko dpt mak mcm ko.. ke ko x mmpu nk bg laki ko anak ni?

        0
        0
      • mek rosmah says:

        lulu plak ada apa? jaga laki ko kt umah tu.. silap2 laki ko pun mkn luar mcm laki si anon ni.. kesian.. fitnah pn x reti beza dgn pertanyaan.. soh sekolah malas.. ngadap benda ni jer.. kn dh xde karier harap kn ihsan laki semata2 jer..

        0
        0
      • Anonymous says:

        muahahahaah kesian mek rosmah andartu xlakuuuuuu, muka hodohhhhh x lakuuuuuuu.. muahahaahahahaahah!!!!!! xlaku xlaku xlaku xlaku xlaku xlaku xlaku xlaku xlaku xlaku.. betul tu lulu forever alone, kesian dia gersang sbb dah tua2 pun x lakuuuuuuuuu.. muahahaahahah !!!!!

        0
        0
      • mek rosmah bodoh says:

        aku rasa mak dia kena tinggal ngan bapak dia, sbb tu dia sakit mental, abis semua org dia kata kena tinggal laki, bapak ko kaki betina ye? ni ada question mark bukan menfitnah ye.

        0
        0
      • annoying gila, ada je buruk org ko nampak says:

        mek rosmah ni kenapa meroyan? dah sah2 kau fitnah dia walaupun ada tanda soal. phd x abis2. aku tgk muka dia cantik elok je, xde cengkung pun. ada je yg x kena dgn korg ni.

        0
        0
      • aku says:

        pelik la korang ni, xboleh ke doakan yg baik2 utk org lain instead of tanya soalan2 yg x elok? bila masa pulak dia ada masalah dgn husband dia? biasa la tu org jaga badan, kurus, xde la cengkung pun. psl tangan berurat pun jadi masalah, klu org gemuk mmg la tangan gemuk2, org kurus, tangan pun kurus la, standard la urat nampak, ingat alien ke x urat?

        0
        0
  1. jane says:

    cantikknya datin!.. tudung pon lawa2.. :)

    0
    0
  2. pak jabit says:

    Cantik betol ciptaan Alllah…Alhamdulillah.

    0
    0
  3. winkwink says:

    ketatnye suar datin juma…

    0
    0
  4. winkwink says:

    ketatnye suar datin…

    0
    0
  5. Sshh says:

    gmbr y pertama tu y sebelah datin..berhijab cara cam tu cam serabai jer..knpa muka datin cam x berseri jer..x cam y sebelom ni..

    0
    0
    • cantik manis says:

      makan hati kot…maklum laki org kaya..ehem ehem…

      0
      0
      • cantik ke? puiihhh says:

        ok la ko dr kawen ngan org miskin. eh ke ko xlaku langsung, yg miskin pun x kebulur nak kan kau?

        0
        0
    • shadap! says:

      ko nak berseri mcm mana lagi?? mak ko pun muka x berseri aku tgk! kene tggl laki ke?

      0
      0
  6. Aku pemerhati says:

    muka datin mcm nampak tua la..mgkn sb cengkong kot..

    0
    0
  7. yol azrol says:

    sebaik2 tudung adlh yg menutup kesemua nye,,bknye mnmpkkan susuk tubuh terutame di bahagian payudare wlwpn anye sedikit,,

    0
    0
  8. Syahmi Elias says:

    Nampak die depan2 hari tu sangat999 cantik..!..speechless!

    0
    0
  9. Kak Limah says:

    Dah kurus sangat.. dah tak cantik dah Datin..

    0
    0
  10. si gebu says:

    Badan kalau dah kurus kering ?muka nampak cengkung dan tua.pasni datin kena makan ubat gemuk lak.

    0
    0
  11. si ketot says:

    Datin.. Kurus la skrg.. Mcm dulu berisi skit cntik :)

    0
    0
  12. aloha says:

    kejap macam muke scha, kejap macam muke kriss dayanti, subhanallah,, cantinye ciptaan Allah

    0
    0
  13. Aku kesah says:

    Datin dh x cantik…muka cengkong..nmpk tua..

    0
    0
  14. Durian Langat says:

    Semua org akan tua… yg mati muda jer la tak sempat rasa mcm mana tua…. Aper da….

    0
    0
  15. jerebu jelebu says:

    Bahagiakah dia??

    0
    0
  16. Fareeda says:

    serba serbi tak kena di mata manusia. kurus pun kena kutuk, gemuk jangan cakap lah, lagi kena kutuk. cantik dan badan lawa mcm neelofa pun kena kutuk (aku bukan peminat neelofa cuma tengok secara fizikal) , datuk siti pun tak terkecuali. ada baiknya yang suka mengutuk ni pergi uji bakat jadi artis, tak pun mohon jadi komentator. apa lah salahnya bagi komen membina..rasa puas hati dapat kutuk orang tanpa diketahui identiti sebenar kan?

    0
    0
  17. kak mah vouge says:

    Mcm ni punye cantik korang kata tua.korang tgk pkai mata ke kuku.

    0
    0
    • bkn sesiapa says:

      entahnya, juma sgt cantik ok.. yg kata x cantik tu semua tgk ngan kepala lutut!

      0
      0
  18. […] Ramai yang kata tak puas apabila Abang Nara hanya kongsikan 6 keping gambar Datin Norjuma mengayakan tudung bawal keluarannya sebelum ini. Untuk memuaskan hati anda, kali ini Abang Nara bawakan khas kepada anda 15 lagi gambar Datin Norjuma menggayakan tudung … Continue reading → […]

    0
    0
  19. ozil says:

    okey je aku tengok..ayu n cantik…sedap mata memandang..
    simple lg menarik taw..senang di pakai..x yah nak belit sana sini bagai..

    0
    0
  20. Makcik Siah says:

    cantik Juma :) macam yg acik kenal zaman dulu2 kat U. time tu, dia msuk je dewan, sume org pndang tak berkelip..hihi. err…kalu juma pakai tudung tu labuhkan sket, lagi awesome. bukan saja diteladani malah, diiikuti dan disayangi.

    0
    0
  21. aku says:

    cantik jer aku tgk..cuma suar jer ketat..
    aku nk kurus tp xkurus2 jugak maklum la selera makan
    xleh nk tahan…

    0
    0
  22. opps says:

    senyum cam tpksa je..tp suar dia ketat sgt..

    0
    0
  23. nyampah ngan artis malaysia! says:

    jumpe kt luar,kecik molek je datin juma nih..comey gitu..simple je orgye..

    0
    0
  24. Raja minah jambu 24jam mengadao computer says:

    minah jambu suka tengokmuka nyen nrjuma cantekkkkkk tapi minah jambu tk minat ngan tudong2 ni lain kali aje lah yeeeeeee lov u nrjumaaaaaaaaaaaaa….

    0
    0
  25. zaia says:

    cantik la ni kalau ikut usia dia. cuma dulu mgkin la lebih cantik berbanding skang tp masih cantik. org lain ntah2 nanti umur dah mcm dia lagi tk cantik dn nmpk tua.
    manaada kurus kering camni, nie kurus biasa2 je la..cuma mata mcm cengkung dn ade garis halus ckt tp masih lawa cuma nmpk kurang bermaya je.
    napa aku tgok lawa je.

    0
    0
    • Anonymous says:

      Ntahnye…..org ada anak kecik tgh lasak lg.tido x cukup,rehat x cukup. Memang la cengkung sikit.tp aku tgk lawa juge.

      0
      0
  26. Tmj love neelofap says:

    Nasib baik noorjuma dpt kuruskn bdn kalau mcm dulu kompom laki carik lain…. taknak tgkp gmbr berdua ke dgn normala samsuddin…. anyway corak tudung dia tak lawa old fashion …. mintakla suntikan modal dr abg ipar dpt buat yg lawa2 eksport l/negara

    0
    0
  27. Untung la adik bijan dapat bini lawa walaupun lepas beranak

    0
    0
  28. miz lavenda says:

    pelik lh sesetengah orang nih..muka bekedut pn kena kutuk, muka tegang lagilah kena kutuk..ok aper, perubahan wajah seiring usia..jangan jadik macam sesetengah orang tu, umur 50+ muka tegang, tp leher b’kedut seribu…

    0
    0
  29. Anonymous says:

    sye mmg slalu beli tudung aj tu…tapi knape ek..slalu pecah2 kain dia…especially kalo tercucuk pin …bile basuh warna dia bercapuk2..ade bahagian2 kaler tu turun..bukan murah sye beli tau…knape jadi macam tu???

    0
    0
    • Anonymous says:

      hari tu nak beli tudung ni..skali rasa kain die kasar gila..tudung bawal pasar malam lagi lembut..tak jadi nak beli..sorry…

      0
      0
    • Anonymous says:

      hari tu nak beli tudung ni..skali rasa texture kain dia kasar sangat..tak jadi nak beli..bawal pasar malam lagi lembut..n lagi murah..sorry

      0
      0
    • ena says:

      ye ke aku dah byk beli tudung adijuma ni…ok je aku bsh x turun warna pun…kalo kena pin tu biasalah tdg bawal lg mahal dr ni pun blh rosak…x tau la pulak next time kalo beli jd mcm tu…setakat ni ok je….

      0
      0
  30. Prince Noob says:

    aper2 jelah datin norjuma

    0
    0
  31. jam antiks says:

    haritu pergi the curve nak tengok tudung ni. tapi sayang kain agak kasar dan pendek sikit. kalau kasar tu, takpe. basuh byk kali boleh lembut. kalau pendek, cemano den nak kasi panjang? T.T saya doakan semoga perniagaan datin bertambah maju dan diharap dapat perbaiki kelemahan yg ade. love you datin comel!

    0
    0
  32. cantiknya datin juma

    0
    0
  33. awie says:

    tudung sebegitu banyak di jalan TAR,mmg ada yg sy lihat dan kenkawan pakai pecah dan bila kene bekas cucuk pin jadi tak cantik. carik2

    0
    0
  34. kak kiah says:

    kenapa tangan dia mcm org keje ladang je..urat jantan semua keluar…

    0
    0
  35. sweet17 says:

    ABG NARAAAAAAAAA……..
    TLONG BUAT POST PSAL VIDEO MUZIK TERBARU IZ OIAM TAJUKNYA CINTA AKHIR. VIDEO MUZIK YG DKATAKAN BKELAS TINGGI DAN DGEMARI FASHIONISTA2.. ABG NARA BUAT REVIEW PLESS MEMANDANGKN IZ NK BUAT PENJENAMAAN BARU TNTG DIRINYA.. TQ ABG NARA..SYANGGG ABG NARA MUAHHHHH ;P~

    0
    0
  36. YO says:

    1st!!!

    0
    0
  37. oya says:

    blog abg nara meletop~~

    0
    0
  38. Cik Sekian Terima kasih says:

    sy suka tudung aidijuma…grey lolipop….

    0
    0
  39. Anonymous says:

    nampak tua lah muka juma.muka macam tak happy ajer..dah tak cantik!

    0
    0
  40. Abg Najib Abd Razak says:

    1 Malaysia! Sokonglah saya masa pilihanraya nanti.

    0
    0
  41. Anonymous says:

    tak salah berfesyen even bertudung…tapi kene la tau syarat2nye seperti yang diajar oleh Islam. Penjelasan yang mudah difahami adalah seperti di dalam kuliah Ustaz Don.

    0
    0
  42. Anonymous says:

    Tudung ni memang nampak sesuai menutup aurat. Nampak besar dan tak vogue sgt. Tapi Datin pakai seluar cam sendat sgt takut org ingat tudung ni kena pakai dgn seluar camtu jugak. Tak berapa elok lah kombinasi tudung dan seluar tu. Tak sempurna cara aurat tu ditutup

    0
    0
  43. dhani says:

    zaman anak dara datin juma lg dia cun..skrg nmpk kurus sgt..

    0
    0
  44. Zara says:

    Tudung dia biasa2 je. murah pun murah..hrga dlm rm7-30 je. tp sbb dia letak label AJ so tdung ni jd exclusive.

    0
    0
  45. Anonymous says:

    eh..juma dah x cntik lg..muka cengkung..nape?

    0
    0
  46. biolerrweiii says:

    *anon*
    kaw dah xde kja lenke aku tgk balik2 komen ko je gosip nih.plak tu asyik nk mo komen og len jek.ko pepuan ke jantan ke aku xksh tp mulut kaw tu mcm bertih jagung pns giler…. Ckup2la watlah kja amal len dr cari dosa jek kt ruangan ni

    0
    0
  47. mamaa2 mia says:

    datin nor Juma mmg canteekkk…:) mcm ank dara lg cute.

    0
    0