Written by AbangNara | December 4th, 2014

Pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.

aaisyah dhia rana

Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!

aaisyah dhia rana

Ubatilah hati anda yang rindu dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Banyak lagi gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘oh comelnya budak nie’.

P.S: Darjah kebesaran ‘Dato’ Seri milik Anwar Ibrahim ditarik balik

aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana
aaisyah dhia rana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to (15 GAMBAR)Aaisyah Dhia Rana Yang Kini Sudah 1 Bulan Usianya

  1. neffs says:

    comei..boleh buat menantu dan besan hohoho

    0

    0
    • zairin. says:

      Mini me … che ta. Ya Allah …. geramnya pipi montel dia ….

      0

      0
      • Anonymous says:

        comeinye baby ni.. senyuman dia buat hati cair…
        suka tgk rancangan pureen chak chak Cheta and zain..
        zain ngan cheta cool je.. idak ler mcm awal tu.. sakit mata

        0

        0
        • One Direction says:

          makin lama makin hodoh pulak aku tengok, jadi lah asian muka hodoh

          0

          0
        • Olga says:

          hope Che Ta & Zain bela molek2 yer.. nanti dh besar bolehw akil Malaysia ke pertandingan Miss Universe or Miss World!
          sbb masa tu fatwa melarang gadis islam join Ratu Cantik dh xde!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ye ke, hodoh lagi org yg berlagak kokesyen tp sebenarnye asiaaa!! ahahah berangan je la ko weiii

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kesian dengan baby kapel satu lagi tu… Mak ayah meroyan gila populariti dan perasan fofular tewas secara epik dengan kechomelan baby ckTa…

          0

          0
        • anon says:

          olga….nak jadi ratu bkn tengok rupa je, kalau otak udang mcm mak bapak dia, nak jwb soalan mcm mana masa pertandingan tu. Oh ye, erra bodoh pun dpt gak jadi ratu..
          By the way, olga, kau ni mesti anak beranak che ta kan, sb bila pasal che ta je, mesti kau bagi komen yg elok2.
          Honestly, makin besar budak ni makin timbul muka melayu. Masa 1st day tu sebijik mcm anak mat salleh….

          0

          0
      • One Direction says:

        hodohnya..semakin lama semakin hodoh, jadi lah asian muka hodoh

        0

        0
        • one direction bodoh says:

          one direction ni kalau komen mesti nampak sgt kebodohan die…kau tu asian hodoh jgk bodoh

          0

          0
        • Jemah Jemuh says:

          Kau asian gak en?Sila jgn jadi bodoh..simpan bodoh tu sikit takut tak cukup utk masa dpn hang.

          0

          0
        • One Direction says:

          kau tak baca ke nama aku…nama aku One Direction from London. London tu europe bukan asia. Bodoh punyer mangkuk 2 ekor kat atas aku ni. sentap lah tu !

          0

          0
        • zairin says:

          Fyi utk smua .. Miz one direction ni she claims herslf as mix caucasion. Ank yg kena abondnd dngn her dad frm europe. Itulah sbbnya kata2 dia tak hbs2 kutuk org asian so huduh. Her icon sama. Tak pelah kita doakan dia balik kepangkal jalan. Kita ambk jerlah kata2 dia. Lgpun kita tdk tahu siapa dia. Juz take wht it is. Kurang ksh syg agknya. Stakat kat blog BN ok lah … Jngn jumpa di luar dn dia mengaku One drctn sambil mmbw besar2 Sepanduk Zyn malik dia sudah. Itu mmg kes dah parah. Ok adik. Enjoy yrself mengutuk org asian. Asal adik bahagia.

          0

          0
        • Anonymous says:

          elehhhh dalam blog gosip nak ngaku mix kokesyen, puiiiiiiii, berangan sesape pun boleh. ko ni saiko ke? sama mcm kak bed laki kokesyen. poyo!

          0

          0
        • One Direction says:

          dah memang betul orang asia ni hodoh, kau nak suruh aku cakap apa lagi.
          apa yang melayu boleh buat ? nak famous seluruh dunia memang tak kan terjadi lah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko la org asia yg hodoh tu, tp ko pakej hodoh dan bodoh tak kemana sbb berangan kokesyenn! ahahah

          0

          0
        • one direction bodoh says:

          nk berangan caucasian ropenye….xdpt trime hakikat mke hodoh ler tu…sian kn kau ni asian hodoh..mcm y kau slalu ckp la..bodoh dh xleh nk simpan

          0

          0
        • nine says:

          Tak apa..hodoh tak apa..jangan hati hitam..kalau rasa diri tu lawa,then hantar la gambar kau kat beautiful nara ni..nak jugak tengok muka kau yang so called caucasian..seronok betul panggil orang hodoh..best ke?kalau macam tu nak panggil kau hodoh laa..waa seronoknya!kena dengan perangai kau..

          0

          0
    • MARINA PUKI says:

      DAFI NI ADA HUBUNGAN APA NGN CHE TA NI SELALU JE MENEMPEL BERMADU NGN ZAIN KE????HARI TU MAN KAJANG NI DAFI PLAK SELALU MENEMPEL

      0

      0
  2. bulat says:

    aisyah ikut style che ta amek gambo.. pndang sisi… huhuhuhuu

    0

    0
  3. hehe says:

    alor tomey2 aaisyah nie comel sngat..muka aaisyah kdang2 nmpak mcam che ta kdang2 nmpak mcam zainlah plak… yang dafi smpat lg promote diri..kih3

    0

    0
  4. nona says:

    baru sebulan tp dh nmpk mcm 3 4 bulan…comell sgt2..

    0

    0
  5. bubbly says:

    ya Allah comelnya budak ini..aunty rasa nak geget2 pipi dia yg kembong tu..kalau aunty dpt la ni, kempis pipi awak aunty kerjakan tau..gerammmmmm! pinjam si cekonet ni 2 hari che ta!

    0

    0
    • Abang Jailani says:

      Auntie… Auntie tak nak pinjam anak Scha-Awal ke? Penat si Scha- Awal tu promote anak dia kat FB and Instagram…. In hoping nak dapat sponsorship….. hahahaha… So far takde sponsor lagi….. Amek la…. Amek la…..

      0

      0
  6. MAKJEMAH says:

    BABY CHE TA NI MULA2 LAHIR AKU TERKESIMA SGT DGN KECOMELAN DIA. RASA MCM BKN BABY TP MCM ANAK PATUNG. TP DAH SEBULAN NI DAH NAMPAK DAH MCM MUKA ABG2 DIA. KEKEKE. TAKDA LA KATA TAK COMEL. CUMA TU LAH, MCM MUKA ANAK2 LELAKI CHE TA YG LAIN TU JGK. YG PENTING DAH PANDAI BERGAMBOR PANDANG SISI YU. VERY LIKE HER MOM. LG SATU! EH? ZAIN DUKUNG BABY DIA PAKAI BAJU LAAA. RETI RUPANYA PAKAI BAJU. IGT NK TUNJUK BADAN SADO SENTIASA SETIAP KALI BERGAMBAR DGN ANAK NYE. KAH!

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tengok still comel je..mata ko takleh pakai kot sebab boleh pulak kata macam abg dia..sejibik pun tak..tapi kalau sama pun apa masalahnya..cuba post gambar ko nak tengok..entah2 dah la takda rupa, duit pun tarak, yang paling kesian sekali pakej budi bahasa takda

      0

      0
    • malebes says:

      Mesti le ada rupa abg2 dia dah memang kuar ikut saluran yg sama. Makjemah konon nak downgrade anak org tp tak pandai. Aku tgk aisyah lebih rupa nenek dia belah bapaknya. Makjemah dgn baby pun nk jeles. Kalau rasa muka jemah tak cun, klinik plastik surgery blambak jemah oii.. takyah gi korea, siam tu pun berduyun bapuk mcm jemah pegi repair muka. Si zain nk gmbo bogel pun apa kesoh kalo dag bdn tough harus ler show off. Makcik jemoh ni kecoh jek. Keh!

      0

      0
  7. Miss Mong says:

    ok gmbr yg last sekali tu terpaling comel…muahhh cikedddd

    0

    0
  8. Cik Rini says:

    gambar zain ngan baby comei sgt.yg zain pakai baju kaler merah tu. rasa nya pic zain pakai baju bergambar dengan baby , nampak lg comei n sweet berbanding pic sebelum ni xpakai baju tu..pandangan Cik Rini je..jgn ambik hati ye.

    0

    0
  9. hpmurah2u says:

    sangat comel anak dia..anak adalah anugerah…syukur…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    masa baru2 keluar dulu.. tgk Ya Allah, comelnya baby nie… tp dah smkin besar dah nampak biasa2 sj… hmm tp semua baby mmg comel pun kan… wangi sj bila dicium..

    0

    0
    • rania amyra says:

      bau wangi dr baby tu adalah bau wangi dr syurga… sbb tu bau wangi tu akn hilang bl baby makin besar…xpuas cium dan bau baby masa kecik sbb terlampau wangi…

      0

      0
  11. madu says:

    comel….

    0

    0
  12. jojoyah says:

    Pity. Cross-eyed.

    0

    0
  13. rara says:

    Alahai comel nau nau la aaisyah ni , Gerammmmm nengokkkk

    0

    0
  14. makjemah2 says:

    yg penting angan2 che ta nk dpt anak muka pan asian tak kesampaian sbb last2 muka anak dia mcm muka anak lelaki dia yg tak hensem tu jgk. huahuahua. takpa e-soh dah besar nnt mak engko ajar engko pasang bulu mata pelsu, make-up tebal2, lentikkan kopek, baru lah kau meletopsss!

    0

    0
    • Anonymous says:

      DENGKI!..MESTI KAU NI HODOH GILER KAN????

      0

      0
      • Miss ori gitu. says:

        Yg paling penting che ta cnfrm Perempuan Ori wlpn berbulu mata palsu. Dr you tu jemah … Permpuan Jadi jadian. You pakai beerr bulu mata 20 tengkat bertengkek tengkek pun tetap bukan perempuan. Sian awk. Pakailah make 20 hinci pun ttp bkn perempuan. Bedah sana sini pun ttp azali Lelaki tulen. Wlpn muka lbh lawa dr ppuan. Ayat nyah ni smua sama jer.

        0

        0
    • jemahbodoh says:

      apa la yang kau nak kutuk ciptaan Tuhan tu kan… Kesian kat kau ni..

      0

      0
    • kesiannya kau says:

      busuknya hati..hati busuk hinggakan mata sendiri pun taknak terima kenyataan..
      terang2 budak tu comel ko kata tak comel…in denial sgt puikk

      0

      0
    • yuki says:

      Jemoh ni dah la rupa tak cun, pangai lagi buruk, mulut cam tangki taik. Dgn bayi pun nak dengki ke? Bawak2 ler tobat jemoh weyh. Tak baik tau… kalo muke buruk, at least biar ler hati suci murni.. ni idok, fizikal dan mental jemoh sama2 ketahian. Langsong tak meletopsssss!

      0

      0
      • burn says:

        mak jemah ni jemah pkasam yg anti nora tu ke??mana jemah pkasam yg logo hijau tu,lama x nmpk kat bn..insaf ke atau tukar name?

        0

        0
  15. Amboiiii…comelll betulll. Cantekk besar nanti mcm mak ayah nya juga ni..

    0

    0
  16. nara ngok says:

    nara ni klaka ke bodo.
    kn gmbo baby kenyit2 mata tu gmbo kne troll
    org edit gmbo tu combine dgn gmbo sorang mamat ade misai tuh

    0

    0
    • kau yang bodo says:

      kau ni yang bodoh sebenarnya. gambar kenyit mata tu gambar ori la.. bukan edit. si mamat bengang yang pergi parody gambar tu.. bahlul…

      0

      0
  17. guru spelling says:

    Ambiiii nara…. Mimik muka la bukan memek! memek tu cuba tanya minah indon apa ertinya. Huhuhuhu

    0

    0
  18. nok gebuzzz says:

    sekali tgk mcm muka anak mat saleh pun ada….comey nyer…geram nengok!!

    0

    0
  19. sherry007 says:

    Sangat COMEL anak Che Ta & Zain!!!! rindu nk cium & bau baby.Sbb baby baru lahir wangi..ade bau syurga… :-)

    0

    0
  20. Mirai Suenaga says:

    Elok je dicukur kepala Dhia. Yg Lara tu kesian…mak bapak x cukur sbb sibuk dgn pesen rambut pacak dia tu…

    0

    0
  21. Asha says:

    PIPI! YaAllah geramNya!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My son, habis pipinya yang tersangat bulat aku kerjakan, Inikan pula pipi Aaisyah Dhia Rana yang tersembul keluar tu!!!! Mmmmmh
    Geyammnya!!!!!!!!!

    0

    0
  22. minah jambu tlajak habis merah says:

    gambar anak cik ta semua Nye cantek n semua Nye cuteeee eeeeeee geram betol minah jambu ngan mate dia pipi dia mulot dia bibir diaaaaaaaaa eeeeee geram betol lah !! minah jambu dulu mase kecik2 macm muka anak cik ta ni lah cute ! jangan jelessssss !! dhiaaaaaa kita serupaaaaaaaaaaaaaa …lov u dhiaaaaaaaaaaa…

    0

    0
  23. cheetah says:

    sume org panggil anak cek tah..padahal budak ni comel sbb baka si zain..kene tukar panggil ank zain..klu nk tau comel ke x ank che tah cer tgok muke ank die yg skrg :)

    0

    0
    • pls jgn bodo says:

      aduila.jgn tunjuk bodoh sgt boleh tak?
      muka ko hsl gen kdua2 ibu bapa ko..mak ko lahirkan ko tanpa sperma ke?
      ke ayah ko lahirkan ko melalui saluran lubang kencing?
      pls jgn bodo sgt la..baby ni hsl baka kdua2..ank llaki dia hsl baka kdua2 jgk..
      ada lk pilih2 ank mana satu. bodohnya ko lahir dari baka udang ke?otak udang btol

      0

      0
      • zairin says:

        Adik bukan lubang kenc… sayang oiii tp saluran V tutttt .. Pecah pulak systm sluran urine adik tu n kena pakai tiub. Agknya cheetah ni x blajar biology sbb tu dia x tahu. Dia bljr acc dulu dan langsung tak ambil sains n parents pun tak ajar. Lansung tak ada sources info nak tahu. Ksian pd dia. Adk cheetah penat kaum ibu mengandung dn gadai nyawa melahirkn baby tau. Aisyah tu hasil dr kshsyg dr parents dia. Itu sbbnya Allah berikn kelebihan kpd ibu berbandng bapa yg ank wajib taat jngn derhaka nnt dpt laknt. Tp ayah pun kena hormat jg. Smua ank2 dlm dunia ni smuanya cantik trmasuk cheetah.

        0

        0
        • zairin says:

          Alamak @pls jngn bodo .. Sorry sesngt .. Akak pepagi ni tak baca betul2 komen u. Ohhh .. adk kata bapa ye yg lahir lalu saluran urine. Akak salah baca lah … sorry ya dek. My honest mistake. Akak nak berkejar buat keje rumah n komen. Time ni jerlah sempat. I thnk whn you become parent mesti adk ni adil tak pilih2 mana2 anak. Smua sayang sama shj tak kira cantik atau kurang cantik. Ingt pesan Rasul. Ibu bapa yg tdk berlaku adil di antara ank2nya dikira di kalangan org2 yg zalim. Zalim dosa besar. Bnyk hadith2 sohih. Sila Cari sndri dlm Buku Hadith karangn ulamak dhlu

          0

          0
    • minah jambu tlajak habis merah says:

      jangan babit kan anak ck ta yg dulu lah ! itu masa ck ta ngan laki pertama diaaaa jantan mlayuuuuu mana sama ngan muka anak ck ta yg skaranggggg…si zain ada darah mat sallehhh goblok !! muka ck ta jabu sweet mesti la anak dia jambu jugakkk cuma kulit ikot si zain laki ck ta huh ! si kecik tu dh tentu muka dia ikot muka ck ta !

      0

      0
  24. Mak mah naik angin says:

    Bile baby rara nk mencelah…cepat lah komen

    0

    0
  25. aku says:

    aaisyah ni mmg comel..di akui..tapi boleh tak jgn kaitkan lara alana..apa salah budak tu?kesian budak tu..asal aaisyah ja nama lara naik jugak..tak suka si schawal tu jgn la kaitkan anak nya..salah mak bapak.

    0

    0
    • zairin says:

      Ya Allah … saya pun rasa mcm tu jugak …. baby tu tak ada dosa … mocking parents sampai ank yg tak ada dosa terbabit skali .. kesian kat baby tu …

      0

      0
  26. Syg Baby E says:

    u are so cute aaisyah…nama pn dah sesedap dan seredup rupanya…mesti esok besar comel macam mama dia n tinggi mcm ayah dia..hehehe

    0

    0
  27. nona says:

    Aku tak paham dafi??

    0

    0
  28. sh says:

    Panggil baby Che Ta..gambar dengan Che Ta tak de pun. Kasik kasih ayahanda..btw..comey baby

    0

    0
  29. manusia_biasa says:

    ingat setiap apa yg kita kata, kita buat, kita tulis, akan ditanya diakhirat nanti setiap saat yang dimuka bumi ini. jadi bercakaplah yg elok2 ya. semua ciptaan Allah cantik2 comel2, tapi semua tak sempurna. jangan dihina dikeji. Allah tu maha adil. maaf kan saya ya. :’) btw anak cheta sgt2 cantik

    0

    0
  30. Cute sungguh aaisyah nie 1 bulan dh pandai nk berselfie hahhahha

    0

    0