Written by Bella | November 30th, 2015

Menerusi muat naik terbaru di Instagram penyanyi  Fynn Jamal beliau bersama suami, anak mereka Arjuna dan ibu mertuanya kini berada di Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah.

Ia merupakan saat yang paling indah buat diri Fynn apabila dapat menjejakkan kaki di tanah suci.

Hambamu datang, Ya Allah, atas izin dan belasmu. hambamu datang penuh rindu. Janganlah kau serik menerima aku, Ya Allah. Akan aku manfaatkan setiapnya demi menyebar cintamu.

Aku sudah tiba, wahai Nabiku Ibrahim as, meneruskan apa yang telah engkau ajarkan. Aku telah sampai, wahai kekasihku rasulku muhammad saw. Yang aku rindu dan mengharap akan bertemu di suatu hari nanti.  Aku datang membawa dosa2 yang membeban. Moga2 diizinkan agar tercuci. Harap2 diredhakan untuk disuci.

Ash-hadu al-laailaaha illallaah. Wa ash-hadu anna muhammadar rasuulullaah. Labbaikallaahumma labbaik.

This is among the reasons why i love Makkah Madinah. Semua orang sama. Serba hitam. No one cares what you look like. No one cares what bag you have. What shoes. What brand. Tak ada orang peduli langsung.

Setiap orang yang berpeluang untuk ke tanah suci Mekah pasti akan merasa nikmatnya berada di sana. Segala hal dunia itu ibarat sudah hilang di fikiran dan hati juga akan merasa tenang di sana.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto Fynn Jamal dan keluarga menunaikan ibadah Umrah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

[jetpack-related-posts]

96 responses to (15 FOTO) Fynn Jamal Dan Keluarga Tunaikan Umrah

  1. Gg says:

    Ada aku kisah?? Balik karang perangai ko tetap hauk gak. Lagi2 perangai kuat membongak dan cepat hilang ingatan tu.

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Tengok gambar2 ni rasa rindu plak pada Mekah n Madinah…
      Lama rasanya tak ziarah..

      btw fyn… for those yg kenal u…
      even in Malaysia… they wont look at what brand your bag is..
      What Shoe’s that you are wearing…
      Even If you wear Prada or Chanel… just to show off in justification these people curious to know it.. Honestly they will think u out of your mind..
      All those brands don’t match you at all even if you afford to buy it.

      0

      0
      • Anonymous says:

        please lah..pergi mekah ber selfie…peace–peace segala.

        0

        0
        • Anonymous says:

          sebab tu la dlm islam…hanya “kaum2 yg terpilih saja”. byk member2 aku gi umrah, balik perangai lagi x senonoh. aku pun x paham knp. dugaan barangkali. allahualam.

          0

          0
        • Anonymous says:

          dah jadi trend pergi umrah, mekah dan naik haji berselfie-selfie dgn unta, pokok kurma dan pak2 arab segala. buat amal jariah x perlu tunjuk pada umum la. kamon guys!

          0

          0
        • Anonymous says:

          tengok Nabil dah la….

          0

          0
        • AKU PUN X PAHAM says:

          TYPICAL…TAKE A SELFIE…FAKE A LIFE! LIKE MOST PEOPLE IN THE SOCIAL MEDIA.

          0

          0
      • KAK MELAH says:

        ada kawan akak pergi mekah buat umrah…famili dan rakan terdekat je tahu. satu gambar pun xde. katanya….itu hanya URUSAN aku dan tuhan.

        respect!

        0

        0
      • Anonymous says:

        nasib baik x buat mulut itik mcm azwan ali. kalau tidak…jdi kembar diva aa.

        0

        0
    • Kiah says:

      Ya rabbi..gambar2 pergi Mekah mcm pergi makan angin je. Tanah suci ko buat mcm pergi Disneyland. Apa daaa…sedih la ko.

      0

      0
      • Anonymous says:

        winnnn!!!!

        0

        0
      • MHZ says:

        tang mana yg terpesong? ko penah jejak kaki ke tanah haram tak?? tang mana yg cakap pi sana tak boleh bergambar? kalau diri tu tak penah jejak kaki ke tanam haram tok sah nak judge org sgt ye..

        0

        0
      • Anonymous says:

        mahzab atau hukum mana yag kata tak boleh bergambar di mekah??
        tak boleh bergambar ketika haji atau ummrah??
        boleh je..cuma bergambarlah secara besederhana..

        0

        0
    • karl says:

      huh? ini dah terpesong ni. ko pergi mekah ko plak sibuk pasal beg2 jenama orang dah kenapa ko ni? x payah nk analisa orang lain la sgt, analisa diri kita tu dulu didepan kaabah. lupakan duniawi seketika.

      0

      0
    • zack says:

      sbb tu kena sentiasa berbaik dgn orang. pengajaran utk bakal artis diluar sana.. bila perangai buruk, org igt smpai mati.. mulut org mana leh tutup..

      and.. this makcik.. pathetic!

      0

      0
  2. hihihihihiii says:

    alhamdulillah fynn… syukur

    * saya tak suka statement “This is among the reasons why i love Makkah Madinah. Semua orang sama. Serba hitam. No one cares what you look like. No one cares what bag you have. What shoes. What brand. Tak ada orang peduli langsung.”

    as for me… kat mana pun sama.. kita akan rasa orang peduli n cakap2 hal kita bila kita pun jenis suka “menyebok” apa org pakai…klu kita jnis x peduli…kita x akan rsa sama ja………

    0

    0
  3. ... says:

    jangan menganggap makkah sebagai tempat penghapus dosa.

    0

    0
  4. D says:

    mcm terencat je aku tgk fynn ni…

    0

    0
  5. Meluat says:

    Macam tak senonoh je gambar kat Tanah Suci tunjuk2 peace macam tu?

    Ni pendapat aku jelah eh. Pergi sana nak beribadah. Bukan nak terkinja-kinja bermesra-mesra ambil gambar suami isteri macam tu. Tak sesuai. Mekah..bukan Paris.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    dia x paham makna..menyuci dosa dan takwa lagi ni.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    RUKUN-RUKUN UMRAH

    Berihram (Berniat melakukan umrah)
    Tawaf
    Sa’i
    Tahallul
    Tertib <———-

    0

    0
    • Xxx says:

      Jangan salah faham ye. Tertib kat sini, bukan tata tertib tu, atau berperangai baik. Sebenarnya tertib adalah mengikut sequence yang betul. Rukun solat pun ada tertib. Maksudnya lepas rukuk sujud, tak boleh sujud dulu baru rukuk.

      0

      0
  8. Anonymous says:

    la baru tahu ke semuanya sama. x payah la mengata/perli orang…buat amal..senyap2 je lah.

    0

    0
  9. daun hijau says:

    Sewel sikit pompuan ni, aku tengok. Lihat cara dia bergambar, cara dia duduk, cara dia tatarias anak dia. Dia kena ingat, dia public figure. Setiap gbr yg dia upload kat media social akan ramai org tengok. Dari cara dia bergambar gini kita tahu dia hidup dlm dunia dia sendiri.
    Walaupun sebenarnya sikap dia mcm macam sekalipun kat luar & tak sama dgn apa yg tersurat dlm gbr itu…bagi org yg tak mengenali dia, first impression org akan menganggap pompuan ni…tak berapa betul otak dia. Jika kita jumpa dia & tahu sebenar dia, first impression kita tetap mempengaruhi tanggapan kita tentang dia.

    0

    0
  10. Tema Camelia says:

    takyah acah sweet sangat fynn, salah tempat. bbnu bolehlah kau gula2 kan dengan gambar gini. gi je beribadah tenang2, cer letak sekejap iPhone kesayangan kamu tu. tak mati lah tak ambil gambar sehari.

    0

    0
  11. aku pun tak show off g umrah says:

    makcik ni pakai serbe hitam berpurdah bagai sebab nak nampak same macam orang middle east ke ape? putih kan lebih nice
    serius annoying ko nk pose tunjuk peace bagai macam TERENCAT
    ok bai

    0

    0
    • waras says:

      Beb kau no apahal nak permasalahkan warna baju yg dia pakai. Dia memang suka warna hitam. Even kat Malaysia pon dia pakai warna hitam. Apa masalah kalau nak pakai kat sana warna ni. Takde penetapan pon pergi buat umrah kene pakai warna putih memanjang, takleh pakai kaler lain. Warna pink pon kalau kau nak pakai, pakailahhh. Y pntg tutup aurat

      0

      0
  12. peminat lagu fynn says:

    saya suka lagu2 fynn tp harap2 lepas balik ni berubahlah…

    xpyh exploit anak tu untuk dpt followers…semua bende nak share….smpaikan tilam berkarat bantal taiklalat pn nk tnjuk kt org…

    lg baik lepaskan kejap fon tu n bersihkan rumah…sian juna ade eczema…rambut juna tu pn elokla dipotong utk bg die slese….jgn la ckp juna suke…juna x boleh bgtau lg yg die suka ape2….xperlu jd rare tp abaikan keselesaan anak…sian juna fynn…

    berubahlah…

    0

    0
  13. kuikui says:

    Yg kutuk2 fynn jamal ni sume busuk ati kot..dia manusia biasa kot cm korang jgk x sempurna dari segala aspek. Team BN ni ad mintak izin x ngn fynn nk post gmbar dia p umrah?? Walaupun dia ni public figure tapi hormat la ckit.

    0

    0
    • anon says:

      BN asal boleh cedok gambar org untuk jadi bahan umpatan. Org tu share dengan followers dia, bercerita elok2 kat kita2 yg tak pernah sampai ni. Suka baca, tak suka tak payah baca.

      0

      0
  14. jiwa jer says:

    macam bukan pegi umrah aku tengok, mcm x sopan. x tenang langsung tengok gambar umrah dia ni.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    fyn jamal ni siapa?

    0

    0
  16. ika says:

    bukan sebelum ni dah umrah ke? eloknya buat la haji terus, completekan yang wajib fynn.

    0

    0
  17. aku says:

    aku x nampak time dia bergambar masa buat ibadah, tgah duk pusing kaabah. itu baru riak namanya. ni dia duk bergambar time melawat tempat, tgh duduk..lepas ibadat..come on la..ko g mane pon, mesti ambil gmbr nak buat kenangan..yang riak nye ko duk mengaji pon ambik gambar..tolong bezakan..umrah is lawatan n ibadat di tempat suci..sekian..

    0

    0
    • lalala~ says:

      agreed.. mostly gmbr tu tgh berziarah … n ramai je jemaah yg amik gmbr kt tanah suci utk kenangan .. bukan selalu dpt pegi … ade rezeki ‘jemputan’ dan kewangan br dpt jejak kaki kt sana … rindu alharamain … sobsssssss!

      0

      0
  18. suka hati engkorang lah says:

    Mungkin ramai tak tahu, ada sesetengah pakej menunaikan umrah diselitkan sekali dengan pakej lawatan ke tempat – tempat bersejarah di sana..

    Kamon!

    0

    0
  19. lilnashps says:

    Hai siapa nak join sy buat business online dengan income Rm100-RM500 sehari? Meh whatsapp sy 012-5684105

    0

    0
  20. hihihihihiii says:

    ye…tau…
    tpi..jarang..(em..x penah) tgk orang bergambar gi umrah mcm tergedik2 gini…
    slalu tengok orang bergambar tertib dan sweet je gambo2nye………
    (aku cakap melalui pengalaman aku tgk gambo org gi umrah la…….)

    0

    0
  21. sue says:

    dia ni umur berapa?konpius aku…

    0

    0
  22. xxx says:

    Yes! Finally someone writes about ????x.

    0

    0
  23. ??????? says:

    Ye?! Finally someone writes about beeg.

    0

    0
  24. porn says:

    An ?mpressiv? share! ?’ve just forwarded this onto a co-worker who h?s been doing a little research on this.
    And he actu??ly ordered me lunch because I stumbled
    upon it for him… l?l. So let me ?eword this….
    Thank ?OU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this
    s?bject here on you? site.

    0

    0
  25. ??????? says:

    If some one wants to b? updated with hottest technologies then he must be pay a visit this website and be up to date all the tim?.

    0

    0
  26. ??????? says:

    Nice weblog right ?ere! Additional?y your
    site lots up very fast! W?at web host are you the usage of?
    Can I get y?ur affiliat? link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

    0

    0
  27. free porn says:

    You actually mak? it seem so easy with yo?r presentation but I find this topic to be actually something that I
    think I would neve? understand. It ?eems too complex and
    very broad for me. I am looking forward for ?our ne?t ?ost, I’ll try to get the hang of it!

    0

    0
  28. porn says:

    I really like your ?log.. ver? nice co?ors & theme.
    Did you creat? this website yourself or did ?ou hir? someone to do it for
    you? Plz rep?y as I’m looking to constr?ct my own blog
    and would like to find out where u got this from. kudos

    0

    0
  29. ??????? says:

    Hello, the who?e thing is going sound here and ofcourse every one is sharing information, that’s in fa?t good, keep up ?riting.

    0

    0
  30. xxx hd says:

    H? t?ere, after reading this remarkable piece of writing i am as we?l glad to
    share my kno?-how here wit? friends.

    0

    0
  31. porno says:

    A motivating discussion is definitely ?orth comment.
    There’s no doubt that that you need to publish more about this subject
    matter, it might not be a taboo matter but usually fo?ks
    don’t discuss such issue?. To the next! Kind regards!!

    0

    0
  32. sex says:

    Your way of e?plaining the whole thing in this article is actually
    pleasant, all be c?pable of ?asily know it, Thank? a lot.

    0

    0
  33. porno says:

    ? know this web page gives quality dependent
    ?rticles and other information, is there any other web site
    whi?h gives these things in quality?

    0

    0
  34. xxx says:

    Th?nks in support of sharing such a fasti?ious idea, article is pleasant,
    thats why i have rea? it fully

    0

    0
  35. porn tube says:

    He?, I think your ??og might be ??ving
    browser compatibility issues. When I loo? at you? blog in Firefox,
    it looks fine but when opening in Internet Exp?orer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!

    0

    0
  36. porno says:

    Thanks for ?very other informative blog. Where ?lse ??uld I get that typ? of information written in such an id?al manner?

    I have a undertaking that I am just now working on, and I have been ?t the look out for such information.

    0

    0
  37. free porn says:

    magnific?nt publish, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector do not understand this.
    You must ?roceed your w?iting. I’m s?re,
    you have a great readers’ base already!

    0

    0
  38. ????xx says:

    Hi there! ?his post co?ldn’t be written any
    better! Reading through this post reminds me of my good old
    room mate! He always kept talking ?bout this. I wil? forward this write-up to h?m.
    Fairly certain he will have ? good read. Thank you for sha?ing!

    0

    0
  39. porn video says:

    ?i there, I think your web site might b? having w?b brows?r compati?ility problems.
    W?enever I take a look at ?o?r we? sit? in Safari, it lo?ks fine however,
    if opening in I.E., it has some overl??ping ?ssues.
    I just wanted to give you a quick heads up!
    Other than that, wonderful website!

    0

    0
  40. ??????xxx says:

    Wonderf?l work! That is the type of info that are
    supposed to be shared around the net. Shame on the seek engines for now not po??tioning this submit upper!
    Come on over and discuss with my site . Thanks =)

    0

    0
  41. porn videos says:

    I am regular reader, h?w are you e??rybody? This paragraph posted
    at this website is ?eally nice.

    0

    0
  42. free porn says:

    He?lo to all, it’s genuinely a pleasant for me to visit this website, it contains priceless Information.

    0

    0
  43. teen porn says:

    Awes?m? things here. ? am ve?y happy to see y?ur a?ticle.
    Thanks s? much and I’m having a look ahead to cont?ct
    you. Will you kindly drop me a mail?

    0

    0
  44. porn tube says:

    This ?s my first tim? visit at he?e and i am t?uly impressed to re?d everthing
    at alone place.

    0

    0
  45. hd porno says:

    T?ere is certainly a great deal to find out ab??t
    this subject. I love ?ll of the points you’ve made.

    0

    0
  46. xxx says:

    Qual?ty cont?nt is the cruci?l to interest the users to p?y a visit the web site, that’s what t?is we?site
    is ?roviding.

    0

    0
  47. teen porn says:

    Greetings! Ver? helpful advice within this post!
    It’s the little changes which will make the most
    si?nificant changes. Thanks a lot for sha?ing!

    0

    0
  48. sex says:

    Fantastic bl?g! Do you have any hints for aspiring write?s?
    I’m hoping to ?tart my own blog soon but I’m a litt?e lost on everything.
    Would you advise starting w?th a free platform like Wor?press or go for a paid option? There
    are so many choices out t?ere that I’m total?y confused ..
    Any suggestions? Bl?ss you!

    0

    0
  49. xxx says:

    Wow, th?s article is pleasant, my sister is analyzing th?se kinds of things, thus I am g?ing to convey her.

    0

    0
  50. free porn says:

    Hi, ?fter reading this remarkable paragraph ? am also cheerful to share my know-how
    here with mate?.

    0

    0
  51. xxx says:

    I s?riously love your bl?g.. Very nice colors & th?me.
    Did you creat? this website you?self? Plea?e r?ply back as ?’m
    wanting to create my own p??sonal website and w?uld ?ove to
    lea?n where you got this from or exactly what th? theme is called.

    Cheers!

    0

    0
  52. porno says:

    ?t this time it looks li?e Expression Engine is the
    preferred blogging platform availabl? right now. (from
    what I’ve read) Is that w?at you are using on your blog?

    0

    0
  53. porno says:

    ?t this time it looks li?e Expression Engine is the
    preferred blogging platform availabl? right now. (from
    what I’ve read) Is that w?at you are using on your blog?

    0

    0
  54. movie says:

    W?ah! I’m rea?ly digging the template/theme of
    t?is bl?g. ?t’s simple, ?et effective. A lot of times
    it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness ?nd visual appeal.

    I must say that you’ve done a very good job with this.
    Also, the blo? loads extremely qu?ck for me on Chrome.
    Outstanding Blog!

    0

    0
  55. movie says:

    ?t’s very s?mple to find out any topic ?n net as
    compared to textboo?s, as I found this article
    at this website.

    0

    0
  56. porn says:

    ?owdy just wanted to give yo? a qu?ck heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Internet explor?r.
    I’m not ??re if this is a f?rmat issue or something to do with web browser compatibility but
    I figured I’d post to let you know. The la??ut look
    great though! H?pe you get the iss?e solved soon. Cheers

    0

    0
  57. porno says:

    I co?ld not r?sist commenting. Very ?ell written!

    0

    0
  58. pornhd says:

    For hottest new? you ?ave to visit world wide web ?nd on internet I found this website as a
    f?nest site for most recent updates.

    0

    0
  59. porn says:

    For most ?p-to-d?te information you have to pay a quick visit
    world-wide-web and on world-wide-web I found this site as a mo?t
    excell?nt web site for newest ?pdates.

    0

    0
  60. xxx movies says:

    Hey? i’m for the primar? t?me ?e?e. I found this board and I to find It real?y
    ?seful & it helped me out much. I’m ?oping to give one thing again and aid ?thers like you aided
    m?.

    0

    0
  61. xxx says:

    Everything i? ?ery open with a very clear c?arification of the issu?s.
    It was definite?y informative. Your ?ite is very helpf?l.

    Thank you for sharing!

    0

    0
  62. free movies says:

    ?omeone necessarily assist to make ?everely articles I’? state.
    That is the first time I frequente? your we?
    pag? and so far? I amazed ?ith the re??arch yo? made t? make this particular publis? extraordinary.
    Excellent ta?k!

    0

    0
  63. porn says:

    ? just like the helpful information you pro?ide in ?our articles.
    I will bookm?rk you? blog and ta?e a look at again ri?ht
    here fre?uently. I am slightly sur? I will learn many
    new stuff pro?er here! Best of luck for the next!

    0

    0
  64. porn videos says:

    I am actually gratefu? to the o?ner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.

    0

    0
  65. porno says:

    Hmm is anyone ?lse encountering problems wit? the pictur?s on this b?og
    loading? I’m trying to figur? out ?f its a problem
    on my end or if it’s the blog. Any feedback would ?e greatly appreciated.

    0

    0
  66. porn videos says:

    Hi there, I desire t? subscribe for this webpage to get most up-t?-date updates, so where can i do it
    please help.

    0

    0
  67. teen porn says:

    h?llo there ?nd thank you for your info
    – I ?ave definitely picked up something new from ?ight
    here. I di? h?wever expertise a few technical points
    u?ing this website, as I experienced to reload the ?ite many times pr??ious to I could g?t it to
    load ?roperly. I had been wondering if your hosting is OK?

    ?ot that I am complaining, but slow loading instance? times will ver? frequently affect
    your placement in google and co?ld damage your q?ality score if ads
    and marketing with Adwords. Anyway I’m a?ding this RSS to my
    email and could look out for much more of your respective fascinating content.
    Ens?re that you update this again very soon.

    0

    0
  68. free porn says:

    ? ha?e been surfing online m?re t?an 2 hours today, yet I never
    found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
    In my view, if all web?ite o?ners and bloggers made good content as y?u did,
    the web will be much more useful than ever before.

    0

    0
  69. porn movies says:

    May I ?ust say w?at a relief to uncover someone who truly und?rstands
    what they’re discussing on th? internet. Y?u definitely understand how to bring ?n iss?e to light and
    make it important. A lot more people really need to look at t?is and understand this side of your story.
    I was ??rprised you are not more popular given that you def?nitely
    have t?e gift.

    0

    0
  70. porn video says:

    ?aving read this I thought it was very ?nformative.
    I a?preciat? you taking the time and energy t? put this short article together.
    I once again find mys?lf spending way too much
    time both rea?ing and commenting. But so what, it was still worthwhile!

    0

    0
  71. porn videos says:

    Hi th?re, I found your blog by means of G?o?le at the same time as looking for a s?milar subject, your site came up, it appears
    good. I’ve ?ookmarked it in my goo?le bookmarks.
    Hi there, simply became aware of your blo? through ?oogle,
    and located that it’s really ?nformative. I am gonna b? ?areful for brussels.

    ? will appreciate in the event you proceed this in future.
    A lot of peo?le will likely be benefited ?ut of your wr?ting.
    Cheers!

    0

    0
  72. porn movies says:

    H?, i feel that ? saw you visited my blog thus i cam? to
    go back the favor?.I am attem?t?ng to in finding th?ngs to enhance
    my s?te!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0

    0
  73. porno says:

    Great site ?ou have here.. It’s difficult to find good quality writing like yours nowadays.
    I serious?y appreciate indivi?uals ??ke you! Take care!!

    0

    0
  74. porn says:

    It’s an amazing art?cle in favor ?f all the internet viewers; they
    will get advantage f?om it I am sure.

    0

    0
  75. porn videos says:

    Aft?? che?king out a number of the b?o? posts on your
    web page, I honestly appreciate your technique of writing a blog.
    I s??ed it to my bookmark website list and wil? be ch?cking back soon. Please ?heck out my web ?ite too and
    let me know y?ur ?pinion.

    0

    0
  76. porn tube says:

    Thes? are in fact eno?mous ?deas in about blogg?ng.
    ?ou have touched some nice factors ?ere. Any way keep up wrinting.

    0

    0