Written by AbangNara | March 30th, 2012

Khas buat peminat Liyana Jasmay, Abang Nara kepilkan lagi 14 keping gambar sekitar majlis pertunangan selebriti kegemaran anda. Apa yang membuatkan Abang Nara tertarik dengan majlis pertunangan ini ialah pelaminnya yang sangat cantik. Kalau tak silap pelamin tersebut diletakkan di halaman rumah. Memang grand.

gambar tunang liyana jasmay

Lagi 13 keping gambar sekitar majlis pertunangan Liyana Jasmay dengan membaca entri ini sepenuhya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Gambar askar Amerika dalam kapal terbang ke Afghanistan

gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay

gambar tunang liyana jasmay

gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay

gambar tunang liyana jasmay
gambar tunang liyana jasmay

113 responses to (14 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Pertunangan Liyana Jasmay

  1. ada wan kisah? says:

    alaa… tunang je kot…
    tu pn nak poyo la LJ ni..

    –ada wan kisahh??

    0

    0
    • cinta says:

      LJ nnti klau kawin jgn ambik mak andam ni… mak andam ni kurang power la..
      dia buat muka you nmpak lesu….
      ikhlas ni..

      0

      0
      • Mizz says:

        betul yg CINTA tu cakap LJ, kawin nanti jangan amik mak andam yang andamkan u ni… muka u nampak pucat, x berseri, pastu nampak muke u letih sangat macam kurang tdo…

        u kan banyak duit, bayar mak andam yang mahal pun xde la kesa mana kan…. janji hasilnya memuaskan… pastu, kalau boleh, sebelum u kawen, jangan amik job banyak2… u banyakkan berehat, biar nampak segar masa hari persandingan u tu..

        Ikhlas dari i ni.. :)

        0

        0
      • ayang says:

        amik nurul syukur ..

        0

        0
      • serimu says:

        100% agree! kalo tgk gmbr2 LJ kt twitter/fb cantik je rmbut n makeup dia.. tp time tunang ni make up n style rmbut dia mmg kureng.. just opinion.. hihi..

        0

        0
      • Nadja says:

        Betul tu.. Rambut cam serabai, baru bangun tido

        0

        0
      • mai says:

        xlawa la make up cmni…kalah org biasa..padahal artis tue..

        0

        0
      • jantan confident says:

        gosh! makeup i pergy kuliah hari2 pun lagi lawa… kan duta Maybelline… suwola MUA Maybelline mekap… -_____-

        0

        0
      • suke org simple says:

        Sebenarnye kan,konsep pertunangan LJ ni x sesuai.konsep ni lebih kpd majlis resepsi perkahwinan kt tepi pantai.dr segi teknik pakaian,dadanan rambut & makeup.nampaknye LJ ni x sesuai wat makeup nude.bg pendapat saya dia boleh memilih makeup sweet n romantic time acara ni sbb tema yg d pakai adalah putih.bkn smua org leh pakai makeup nude.percayalah sy dah 3thn study makeup n stylist kat singapura.

        0

        0
    • sang says:

      biarlah, x guna duit kau pon.

      0

      0
    • Ak yg Comel says:

      klu tunang dah grand,kahwen nti camane la gamaknye..xpela,ada duit semua jadi.

      0

      0
    • Ak yg Comel says:

      klu ko xkisah, yg ko sibuk2 komen si LJ ni poyo apsal? itu tandanye ko amek kisah. bingai..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko cari la partner and bertunang, ko jeles sgt org bertunang kenapa? ko x laku ke??

      0

      0
    • eleh eleh says:

      tunang dia ni mmg tak reti senyum eh? bang…cuba la senyum skit…kan lg comel…. :)

      0

      0
      • Apple Anna says:

        Meme face tunang dia(DIN) mcm tu..senyum ke tak dia ttp encem..kenal lama dah..suka mkn burger apple..

        0

        0
    • hamba hina says:

      Aku tujukan komen ni khas utk ANONYMOUS, KIPAS SUSAH MATIOFA dan VIOLET. Aku tak tau la apasal sejak dua menjak ni tetiba je korang gigih sgt duk bangkang/hentam/serang balas komen2 dlm BN ni esp if org tu komen yg berunsur nasihat/dakwah.Korang bertiga ni tak takut Allah ke,tak takut mati ke? korang ni dah jd sebijik mcm Abu Jahal & Abu Lahab yg pada zaman Nabi akan cari segala ruang utk patahkan dakwah/ajakan Nabi…tau tak betapa hinanya Abu Lahab tu sampai nama dia nadi satu sjrah dlm Quran?! itu lah murkanya Allah kat org yg benci dakwah/nasihat. Ok aku tau korang akan ckp “if ko baik sgt alim sgt apasal ko masuk blog gosip ni?” meh nak bgtau,bkn semua org masuk blog ni utk sebar fitnah/percaya fitnah/bergaduh mcm korang, if entri tu unsur fitnah, bkb semua org percaya bulat2 (mcm korang)..
      tegur menegur (cra baik /perkataan baik) adalah dibolehkan malah digalakkan dlm Islam so if dah sah2 artis tu tak tutup aurat or berpegang bukan mahram ke apa, bila ramai yg menegur dlm ni, kesannya tak semestinya kpd artis tu. Asbab dakwah diorang, Allah boleh bagi hidayah kat org lain cth nya, pengkomen tegur psl aurat artis A tp yg terbaca komen tu ialah Aminah (bukan artis) and asbab komen tu,Aminah terdetik utk berubah pakai tudung/improve tudung sblm ni. so…si pengkomen tu dah dpt pahala tau tak!

      tugas kita hanya utk ajak org kpd kebaikan, tapi kpd siapa Allah nak bg hidayah, itu hak Allah.maybe kita ajak/tegur A, tp Allah tak nak bagi hidayah lg kat A but krn ikhlas nya kita menasihat/berdakwah, Allah bg hidayah kpd B….bila B berubah & beramal, automatic semua pahala B masuk account kita iA!

      so…even if korang x mau berdakwah /menasihat dlm blog yg ‘hina’ ni pun, jgn lah duk hentam/serang org yg nak buat. ingat…..malaikat akan tnya blk satu persatu perkataan korang nnti di kubur so korang nak jwb apa bab menentang dakwah ni?
      takut lah dgn balasan Allah dan jgn jd pewaris Abu Jahal Abu Lahab yg dijanjikan neraka oleh Allah.

      p/s: komen aku ni hanya menyokong nasihat/dakwah yg ditulis dgn cara berhemah dan bukan dgn kejian atau caci maki sbb Nabi tak suka dakwah yg keji/caci maki gitu. sekian

      0

      0
      • NENEK KEBAYAN says:

        kutbah jumaat ek?

        0

        0
      • public holiday says:

        aku pun sokong org yg berdakwah dgn ikhlas dan berhemah je.. bkn yg perli2 or maki2..maki2 tu bkn dakwah. jgn jadikan alim tu sbg tiket nak caci maki org… jd la wasatiyyah..
        org yg nk berdakwah ni kena tunjuk contoh yg baik dulu..baru la yg jahil2 ni lembut hati..nabi muhammad pun berlemah lembut semasa berdakwah..dan baginda tak pernah menabik dada walaupun baginda itu kekasih Allah.
        yang penting kita jgn perasan baik..

        0

        0
      • Anonymous says:

        wahhh siap ade post khas utk kita la wei, fuiyoooooooooo insapnye insapnyeeeeeeee…. baik ustajah, boring la ustajah berleter, baik dgr UAI, ade gak selingan lawak jenaka.. boringgggggggggg

        0

        0
      • ntah pape says:

        mmg aku pn nyampes ngan anon ni..dh mcm mak anon dh..amik ko,rasakan…klu xde rs nk brubah mmg hati anon dh itam,p bzikir & bc al-Quran byk bg ilang arang2 hitam dihati

        0

        0
      • Anonymous says:

        ye ke ntah pape, silap2 hati ko yg itam… ko baca quran hari2 tak?? silap2 quran ko kat umah dh berabuk cuba pegi amik baca dr baca bn ni buat ape?????

        0

        0
      • .
        .
        sebelum nak komen dalam entry LJ, kena mulakan dengan “hey hey hey! aku tak percaya cinta!!!”, dah kelaut si hamba ini.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kuat betul usaha beliau… Bagus teruskan… ko jer la yg masuk syurga… Ha, ni dajal dah nak turun ni, tanda-tandanya dah banyak. Ko dah bersedia ke insan hina?

        0

        0
      • nasihat baik2..tapi melalak lak..lantak la si hamba hina tue nak bedakwah ke hape ke…korang yang hentam dia korang ni agama ape ea…perangai hodoh tue simpan la..jgn tunjuk sgt kekafiran korang xnak terima seruan Tuhan!

        0

        0
      • Anonymous says:

        ade ke aku kata hamba hina tu xleh berdakwah? aku kata boringgg je, baca pun x reti ke? ak ko suh pegi sekolah ko pegi ikut mat rempit jadi bohsia! org kafir je yg mengkafirkan org lain.. ko jgn nak berlagak tuhan sgt bleh baca hati org pulak, ko pengikut ayah pin ke ape??

        0

        0
      • Mel says:

        Anonymous… Org bg nasihat.. Kita ambil n kita nilai.. If ko x setuju nyatakan pendpt ko secara baik.. Bkn hentam balik.. Ye ko boring.. Mmg selalunya benda yg baik akan jd boring.. Sbb hiburan itu melalaikan jika terlalu sgt dgn hiburan ni.. Aku tgk bahasa ko kasar.. Ko puas ati ke dgn ape yg ko buat? Ape yg ko dpt? Cukup2 la tu.. Pd aku x slh if nk ingatkan sesama Islam.. Semua kita ni ade kelemahan masing2.. Thats y kite kena saling ingat mengingati…

        0

        0
      • Mel says:

        Anonymous… Ingat mengingati x slh.. Kita ni manusia.. X sempurna.. Tu sbb kita digalakkan nasihat menasihati.. If ko x suka cr dia nasihat.. Ko just ambil n nilaikan.. N after that nyatakan pendpt ko secara baik.. Bkn dok maki2 org… Bahasa tu biar elok.. Sbb melambangkan peribadi ko.. Mmg ble kita kena nasihat kita rs boring.. Sbb ape? Ko sendri tahu.. Fikirla.. Masing2 dh besar…

        0

        0
      • violet says:

        oooooooooooo……tenkiu! berdakwah ke kalo ngan mengutuk? jadi apa balasan yg mengutuk? menegur n mengutuk adalah perkara yg berbeza…siap mengutuk fizikal org…gemuk la, hitam la…bla bla bla..tu bdakwah ke? masuk syurga ke nnt?

        0

        0
      • shadap violet. ko menggelupor sudah

        0

        0
      • Anonymous says:

        Mel, ko ni reti baca ke x? bila aku memaki2? ko x baca ape aku tulis ko pandai tuduh aku maki2 kan? so klu aku rs boring dgn ceramah dia ko na kata aku ape? hati aku hitam??berbanding kau yg suka mngutuk org lain dgn aku yg benci dgn perbuatan ko, ko rs sape lagi hitam hati?? ko xtau pun ape yg aku ckp, ko xpenah nak masuk dlm kepala otak pun ape aku ckp, senang2 buta2 ko menuduh aku mcm abu jahal? ko rs ko masuk syurga dgn berkata2 mcm tu??

        0

        0
      • Mel says:

        Anonymous.. Ko reti bc ke idak? Ade x dlm komen2 aku, aku kt ko abu jahal? Confius jap.. Anyway readers yg lain know how to judge la.. Between someone yg ade knowledge n gud attitude and someone yg ckp without using their brain… Pikirla… Ko sgtla terpesong!

        0

        0
      • betul cakap mel la anon…aku ni jadi hilang sabar lak bile ko ckp boring la ape la…ye pon boring xyah la nak mention2 sgt…bnde hiburan mmg best tapi tgk la bentuk hiburan..hamba hina tu or mel xckp ko abu jahal..ko sendiri yg terasa…maknanya…ko pk la sendiri…cam na aku xckp cara ko mcm org kafir,ko melalak ko hentam owg sna sni…owg bg dakwah ko boring la pe laa..aku jd hilang sbr lak…weyh anon lam Al-Quran pon byk ayat Tuhan bgtau,kalau hamba Dia xnak terima seruan n xkembali kepada Dia,tempatnya neraka…kat ctu nape ko xpetikaikan hak Tuhan…aku xdak hak nak jatuhkan hukum..tp ramai kat sni,smua smpkan hukum yg Tuhan akan bg pd org yg berperangai mcm abu jahal…kira baik la wey dorang nak peringatkan ko yg mudah lupa tentang islam or mmg ko slalu nyanyok…so takyah la nak bangkang sgt la anon klu dah jelas ko slh

        0

        0
    • NENEK KEBAYAN says:

      kalau nko tak kesah..ada ati gak nak komen si LJ ni..maknanya ko memang suka gak nak nyebok.. ek?

      0

      0
      • syafiq says:

        Bila hati manusia dah kering, mata hati dah tertutup cenggitu ler jadinya….nak terima xnak terima ats diri msing2 ler kome ye…asalkan org yg nasihatkan dan menegur dah trlepas….ok..salam…

        0

        0
    • aku xsuka propa says:

      dr segi make up dan tatacara majlis tunang mmg cam xsesuai..tapi kalau empunya diri da suka,why not?cuma nak bg pendapat saja,make up dull and yes agree,nampak penat dan sngt biasa……mcm pergi kelas..rambut spoil..sngt serabai..u da kiut..bg sentuhan soft and segar je nmpk young lagik..tunang cntik pakai soft blue,soft pink or soft yellow…putih sngt sinonim dgn pernikahan..suci..xsemua bole pakai putih and make up camni~papepon,tahniah ya LJ..

      0

      0
  2. suliza says:

    canteekkk sgt!!!

    0

    0
  3. ada says:

    not bad!!

    0

    0
  4. sang says:

    sedihla..sape yg makeup kan liyana jasmay nih..x cantik la!! LJ dah original cute,sweet..tp,tbe2 makeup tuh mcm spoil gila!! please liyana, jgn amek die lg utk make up awk masa kawin awk..dia makeup x cantik!!! hair stylish pon sama.. :( wtv is, i still adore with ur pure beauty LJ!

    0

    0
    • sedihla kalo lj jadi heroin says:

      LJ XCUTE dan sweet pun tp dia suka buat perangai cute n dressing sweet. kalo sinetron indon, watak penjahat pun xseswai sebab penjahatnya pun cun jugak

      0

      0
    • ntah hape2 says:

      dlm paper ari ni ckp jurusolek terkenal, Tiar Zainal yg mekap si LJ ni..tp nape buruk bebenor jadinya…kesian LJ muka cun2 jd nampak tua n lesu..hehe

      0

      0
  5. semoh says:

    kusut masai rambutmu…..

    0

    0
  6. nono says:

    tunang je tpi cm mjlis kwen plak..

    0

    0
  7. violet says:

    nice…tp pasti ada yg dtg menutuk mcm2. mcm la perfect sgt nak mengutk org…pasti ada yg kutuk rambut LJ serabai la, hitam la, bulu kening org pun nak dikutuk…wait n see je….xbleh ke nak ucp tahniah kat org…benda baik pun dikutuk..apa lagi yg sedia buruk tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      selalu org yg asik mencari kekurangan org lain ni, dia rs rendah diri pada diri sendiri, kurang keyakinan diri, so dgn cara mengutuk org lain utk dia rasa hebat, padahal nan hadoo!!! so klu dia asik mengutuk LJ ni x cantik la hitam la, mesti dia jauh lagi huduh dari tu, sorry to say but its proven. org cantik, diorg xde masa nak ckp org lain buruk! diorg lebih suka jaga hal muka cantik sendiri..

      0

      0
      • menyampah violet aka toilet says:

        aku pn xperasan ape kekurangan LJ ne..tp si violet da sebut…

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku lagi menyampah dgn org poyo mcm ko ni, ko ni baru bc bn baru sehari ke? tp mcm mana ko kenal violet? nampak sgt menipu..xyah la nak buat ayat cam good2 laaa…

        0

        0
    • “MENUTUK” PUN BOLEH VIOLET OI.

      MENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUKMENUTUK

      0

      0
  8. […] ini ialah pelaminnya yang sangat cantik. Kalau tak silap pelamin tersebut diletakkan di … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARSekitar, Jasmay, LAGI, Liyana, Majlis, […]

    0

    0
  9. waterlily says:

    semoga hubungan sampai ke jinjang pelamin. Amin….

    0

    0
  10. bulan says:

    semoga bahagia

    0

    0
  11. ahkak puaka says:

    X SUKE MINAH GEDIK POYO NI. DAH LA KT TWITTER SOMBONG!!
    AKU CUBA CARI APE YG CANTIK KT SI KATEK NI, TP XDE LANGSUNG..
    SIYESLY DIA X CANTIK + X COMEL..
    SAPE CKP DIA COMEL TU MATA KERO. DANG!

    0

    0
  12. ita says:

    setuju ngan violet…
    ok la tu.nak cantik mcm mane lagi.

    0

    0
  13. manusia biasa says:

    Alaa korang xpyh la nk kutuk bagai..doakan je hbgn diorg tu kekal hngga ke akhir hyat..tu lg bgos ape..

    0

    0
  14. mulut puaka says:

    tahniahh…chantek manis si LJ ne..but kwen nt change ur hair stylist ye..

    0

    0
  15. Adik Abg Wan says:

    seyes…aku pelik sebenarnya…yg sorg gaya islamik..yg sorg english style..tah mane yg keserasiannya tah..ke aku sorg yg pelik??? :P

    0

    0
  16. rainbow says:

    xtau kenapa tp rase sejuk je hati bile tgk tunang LJ nie.. =)
    semoga dpat menjadi Imam kepada LJ.. =)

    0

    0
  17. Meyana says:

    baju LJ xmasuk dgn baju tunang dia…:-(

    0

    0
  18. overrr says:

    KAHWIN KE TUNANG ?

    0

    0
  19. buluh kasap says:

    pernah jumpa LJ ni .. lawa budaknya .. nampak manja .Semuga ikatan perkahwinan akan mendewasakannya ..

    0

    0
  20. huahuahua says:

    hurmmmm….geleng kepala je la aku.takot aku tgok majlis tung skang neh…belanja da mcam nak belanja kawen..telan air liur je la laki2 di luarr sana kalu awek nk majlis tunng garand mcam neh..bersanding bagai..da la hantaran kawen skang makin tggi..kalau mampu itu laen hal..yg x mampu,if dolu2 nk tung biase2 je majlis,maklum la da nama pun tunang..belom sah2 lagi ikatan..nk wat tande je yg awk tu kite da chop..hehehhe…jgn smpai nk tung pon da start berhutang sebb nak majlis se grand majlis kawen..hurmm entah le..mungkin ade yg kate aku kolot sbb statement neh..but bgi aku baik bersderhana kalu tunng neh.nk kawen ha ikot suke la da mmg betul psangan tu ko punya dunia akhirat..(insyaAllah…)ikatan yang sah dah termeteri…da grand gini aku doakanlah semoga hubungan korang berkekalan…jauh kan la dri sebrang dugaan..kalu x jadi kawen (Na’ udzubillaahi min dzaalik) malu besar yeop..udah besar begini majlis tunngnye..utk aweks di luar kalu rsa nk ngikot jejk tunng grand gini bantu2 le cik abg ngumpol duet..jgn ngarap ke dia sorang. kang nk kumpol duet kawen da payah sebb nak nyetel utang bertung..tpi bgi aku jln terbaek bersederhanala..wasatiah tu jalan terbaek..nk meriah majlis tggu kumpol utk kawen nt…mmmm…org kaye yek…beso seleranye….Wallahualam…

    0

    0
    • Anonymous says:

      berbelanja ikut yg termampu, klu x mampu xyah buat grand, ni dia mampu lantak la diaa… if bajet sket pun, klu kreativiti tggi and bnyk DIY, still boleh jd grand…

      0

      0
  21. ummi_el says:

    ada hadis meriwayatkan…ayatnya bermaksud..sembunyikanlah pertunanganmu dan hebahkanlah perkahwinanmu….hikmahnya?:)

    0

    0
    • huahuahua says:

      ooo…ade hadis ek…aku pun tak tau…tpi betul la…sembunyi kan pertungan,mite b sbb iktan tu blum rasmi..ape2 pon bley terjadi..proses kenal ati budi gitu..kta merancang ..Allah menentukan. kahwin sok nk hebah,hebahlah..da confirm iktan tu..hubungan dah dihalalkan…mmm..gud,gud…bley d jadikan iktibar sunnah neh…

      0

      0
  22. saya says:

    anyway yg mekap dia ni tiar zainal, memang mekap artist terkenal. slalu dia mekap mmg meletup. xtau kenapa kali ni mcm ada yg kureng.

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      biasa lah si liyana ni kn muka dia macm budak sekolah….jadi dia make up kn liyana ni dengan cara make budak sekolah lahhhhhhhh tkan nk make up kn dia macm wayang pekji ! bodoh sangat tk tau beza kn muka remaja ngan muka orang dewasa !!!!!! bwek !!!!

      0

      0
  23. Roxanna Cash says:

    Org melayu banyak comment…banyak cakap banyak bedek

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape bedek2 ni ha ! jangan2 kau yg banyak lobang ! cakap orang mlayu banyak bedek konon pigi dh ! bis yg kau komen kt blog bang nara ni pesal!!! bang nara tolong ban si roxanna ni nyampah minah jambu lah huh bwek !!!!!!!

      0

      0
  24. nyah dangdut says:

    tergoda mak dgn kenjantanan wajah mamat ni..mak sanggup jadi yg ke4
    kekekeke..
    tapi sekali tengok diorang ni dah mcm bapak dgn anak je
    yelah muka liyana ni mcm adik2..body pun mcm papan je..
    dah kahwin nanti makan byk2 ye liyana..bila awk dah gemok nanti
    boleh sy caras laki awk..muka sy pun adik2 gak..tinggi 6 kaki..size body..32-24-32..perfect gituuu..mesti laki liyana taste kat mak..muahhhh!

    0

    0
  25. […] Khas buat peminat Liyana Jasmay, Abang Nara kepilkan lagi 14 keping gambar sekitar majlis pertunangan selebriti kegemaran anda. Apa yang membuatkan Abang Nara tertarik dengan majlis pertunangan ini ialah pelaminnya yang sangat cantik. Kalau tak silap pelamin tersebut diletakkan di … Continue reading → […]

    0

    0
  26. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    cantik..

    0

    0
  27. aku xsuka propa says:

    dr segi make up dan tatacara majlis tunang mmg cam xsesuai..tapi kalau empunya diri da suka,why not?cuma nak bg pendapat saja,make up dull and yes agree,nampak penat dan sngt biasa……mcm pergi kelas..rambut spoil..sngt serabai..u da kiut..bg sentuhan soft and segar je nmpk young lagik..tunang cntik pakai soft blue,soft pink or soft yellow…putih sngt sinonim dgn pernikahan..suci..xsemua bole pakai putih and make up camni~papepon,tahniah ya LJ..oo

    0

    0
  28. bila bulan mengambang says:

    pic no.2 last rambut LJ serabai… mcm HKLBR…. aku mmg suka tgk muka LJ ni… cute sesangat wlpon without mekap… tp apa pasai la time tunang jd lagu ni muka die….

    0

    0
  29. menanti bulan jatoh ke riba says:

    baju ok la
    rambut serabai
    mekap pucat n xcantek

    sape la yg mekapkan ko, da mcm mak andam 2 sj jer nk dengki ko burukkan muka ko yg kiut miut 2….

    0

    0
  30. lengloi says:

    Liyana, i like ur tunang..

    0

    0
  31. gadis comel says:

    if im not mistaken this guy previous gf was alia alizar..yadotsa owner.but nvm.now with lj.semoga berbahagia :)

    0

    0
  32. karman says:

    His fiance is one of my family member. His siblings mostly have this kind of Shin Chan or thick eye brows but they are good people. Congratulations ! Now Liyana is one of my family. That’s awkward.

    0

    0