Written by AbangNara | August 2nd, 2013

Diam tak diam, filem Adnan Sempit sudah pun tiba ke bahagian ketiga. Baru-baru ini, telah diadakan majlis pra tonton filem terbaru lakonan Shaheizy Sam dan Yana Samsudin ini. Senang cerita, Adnan Sempit 3 masih mampu menggeletek dan membuatkan anda tergelak terkekeh kekeh.

adnan sempit 3

Mampukah Adnan Sempit 3 menceriakan kutipan tiket filem Malaysia yang lesu sejak kebelakangan ini? Itu semua akan ditentukan oleh anda. Jadi jangan lupa untuk pergi menonton filem Adnan Sempit 3 di pawagam. Filem ini akan mula ditayangkan pada 8 Ogos ini. Kira filem raya lah ini.

adnan sempit 3

Lagi beberapa keping gambar pelakon-pelakon filem Adnan Sempit 3 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kereta rasmi pegawai kerajaan ditukar kepada Honda Accord

adnan sempit 3

adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3

41 responses to (14 GAMBAR)Sekitar Pra Tonton Filem Adnan Sempit 3

  1. tupai berjanggut says:

    cambest je crita ni…..

    0

    0
  2. eez says:

    amirrrrrrikkkaaaaaa pun ada,,,;)

    0

    0
  3. kaki filem says:

    bosanlah asyik cerita macam ni…l

    0

    0
  4. Glamer Gilerrr says:

    Boringgggggg

    0

    0
  5. Hanya Dikau says:

    salah satu franchise filem yang PATUT DIHENTIKAN … makin lama makin merepek

    0

    0
  6. strawberi pahit says:

    yana samsudin sejak akhir2 ne, makin pandai melawa…baguslah dah menang awards upgrade sket…dr sesetengah artis tuh bergaya jer lebey, bakat etah apa2…nak glamouer jer

    0

    0
  7. Blurrr says:

    Model tudung Arlene tu cantik la mcm muka Tiz Zaqyah….. Cun, cun…. Hurrrmmmm

    0

    0
  8. Hackers_1978 says:

    Lepas tgk trailer KL gangster 2…………………boleh jalanlah Adnan Sempit….:p

    0

    0
  9. Mashi says:

    movie ini hanya bakal di download sahaja..macam membaziaq je tengok kat wayang..

    0

    0
  10. Moma Hey says:

    Shaheizy sam ni asal orang johor ke? napa pakai baju melayu telok belanga. cerita tv3 ngan fazura aritu pun pakai telok belanga gak.

    0

    0
    • ORANG JOHOR says:

      xd dalam undang-undang malaysia spe bkn org JOHOR taboleh pky bju melayu teluk belanga y asal nye dr JOHOR . tuu tande nye hasil seni dr negeri JOHOR itu halus dan boleh gune pky oleh sesiape tak kire kaum atau ngeri

      0

      0
  11. gigi emas says:

    Ya sekali lagi buat tatapan mata para penonton Malaysia yg buta menilaikan quality. Sepatutnye cerita seperti ini sudah tak laku tetapi masih banyak yg agak cetek minda, jadi untuk kelompok2 yg albab silalah enjoy cite melayu……

    0

    0
  12. hewhew says:

    Suka giler sam!! tak kisah la sam berlakon citer apa pun msti mau tgk… haha

    0

    0
  13. Blue says:

    Bo bo bo bo bosan!!

    0

    0
  14. Julia says:

    boring sgt cite- cite sempit ni. buat la cite lain. tah pape. Membosankan ADNAN SEMPIT, ADNAN SEMPIT, bekembar pulak ngn cite berangkai APE CELOP APE CELOP..
    BOSAN KUAT !~

    0

    0
  15. BUNKFACE NO.1 says:

    filem taik yang hanya di tonton oleh golongan taik
    Adnan Sempit 3 = filem taikkkkkkkkkkkkk

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      aku rasa nak berak pulak lepas baca entry filem taik ni…filem low class david teo elok di humban ke dalam jamban..lepas tu flush byk kali…biar lenyap terus dari muka bumi, lebih baik tak ada filem dari ada filem TAIKKKK mcm ni, PUIIIHHHH !!!

      0

      0
  16. aishhh says:

    Aku layan cite ni sebab bila da stress keje sesekali mmerlukan lawak bodoh yg tdk keterlaluan bg aku..dua2 adnan sempit aku da tgk..and aku rasa ok..jadi pada sapa yg tak ske tak perlu la smpi nak kutuk2 minda pembaca di nara ok???sentap kak kiah..yg komen tu akak tak tau la kan tahap minda dan mental beliau bagaimana pula..cehhhh..geram pula kita..filem kl gangster dan hasil mamat khalid jg antara filem yg aku akn try tgk dan bg sokongan..

    0

    0
  17. sempit says:

    relevan lagik ke cter sempit ni? adooiii

    0

    0
  18. sadam says:

    Cite sampah ! Kl Gangster 2 thousand times better, Sam should quite berlakon cite2 bodoh mcm ni, sayang bakat

    0

    0
  19. rien says:

    Pelik nmpk muka yana..muka intan bru nmpk mcm normal….krn mekap?????? Hmmm

    0

    0
  20. adilah ismail says:

    salam..mcm2 komen psal movie Adnan Sempit ni..bg yg suka memberi komen,,bg la komen yg membina sket,,bkn pkai hentam sesedap mulut je..sbb tu bangsa sendiri xley nk maju dan mempunyai mindset yg bagus disebabkan org2 mcm ni la puncanya..setiap filem yg dihasilkan ad kekuatan dan target penonton masing2,,xperlu nk condemn lebih2..cuba karya atau hasil kerja korg dihentam cmni,,apa korg rse agak2 eh??

    0

    0
    • Kek Span says:

      so apa kekuatan filem ni??? cuba bagi tahu sikit…sebab filem mcm ni kalau kat luar spt jepun, thailand tak layak di panggil filem, iklan mereka pun boleh buat kita menangis, ketawa, tersentuh..apatah lagi filem dorang, bukan nk agungkan filem luar tapi filem kita byk yg “SAMPAH”, sebab tu tak tembus kat internasional

      0

      0
      • mak c kina says:

        kekuatan ntah la tp moral of the story :
        xyah blaja pandai2, jd mat rempit je, janji muke blh jual,keje opis boy blh tackle bos,jd menantu org kaya….

        0

        0
        • Kayra says:

          aku setuju dgn pendpt ko. jln cerita mcm tak logik. klu dia usaha sampai berjaya takpe jugak. ini tetap merempit

          0

          0
  21. semoga filem Adnan Sempit 3 pun meletup jugak

    0

    0
  22. narareader says:

    ADNAN SEMPIT BOSAN.

    0

    0
  23. ttt says:

    sayang betul kat bakat sam..
    sblum glamour mmg aku dh suka lakonan dia…watak berat,sedih semua dia boleh bawa
    skrang ni asyik belakon cite ntah per 2x ..dgn watak strereotaip under MIG.. =(
    adnan sempit okey lah.tpt bila dh ada 2,3, series..etc…..enth per2x..(-_-)”

    0

    0
  24. […] (14 GAMBAR)Sekitar Pra Tonton Filem Adnan Sempit 3 (40) […]

    0

    0