Written by AbangNara | August 2nd, 2012

Mungkin busana hari raya Hatta Dolmat yang Abang Nara keluarkan semalam kurang diminati oleh anda semua. Namun jangan risau, masih banyak pilihan busana yang digayakan oleh Tasha Shilla untuk tatapan anda. Abang Nara pasti versi kali ini lebih memikat dan mempersona.

tasha hatta

Abang Nara rasa kalau anda seorang yang tinggi lampai dan mempunyai potongan badan seperti Tasha Shilla, busana La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat ini sememangnya untuk anda. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Hatta Dolmat. 13 lagi gambar Tasha Shilla yang tampil elegan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha hatta

P.S: Dapatkan kerepek pedas ubi basah yang dibawa khas daripada Batu Pahat untuk memeriahkan lagi hari raya anda. Harga dijamin berpatutan dengan kesedapan yang sangat awesome. Email ke hashinc02@yahoo.com untuk tempahan dan pertanyaan.

tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta

Baca Yang Ini Pulak:-

81 responses to (14 GAMBAR)Tasha Shilla Gayakan Busana Hari Raya Hatta Dolmat Part II

  1. kelip3x says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 26
    • lagi2 gambar bertonggek yang tak menghormati Ramadhan. bodoh!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 2
      • kecoh siak says:

        baju pelik, model lg pelik.
        lemak perut begitu ketara. sila buat sit up cik tasha untk tone up sedikit perut kamu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 0
      • aku suka dia says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 72
      • Anonymous says:

        tema busana: gersang di pagi raya

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 1
      • IsyaKhaisya says:

        pasnie semua penjual baju raya, nak jual baju raya kene posing camni,, baru baju tue org beli KOT..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • Yedder says:

        Baju kurung lagi cantik la derr.. Baju kurung original yang kainnya tak jarang serta potongan yang tak mengikut bentuk badan adalah yg terbaik.. Tak paham betul aku kenapa nak pakai baju ketat2. Cukup2 lah pakai baju ketat masa waktu lain, takkan lah nak pakai ketat2 jugak masa hari raya? Hormat sikit hari raya tu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • princess says:

        baju dh cantik tp gaya xbetul..lagsung xayu xde ciri wanita melayu lgsung

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • anna says:

        mana baju kurung pergi????…hmmmm kadang2 sedih rasanya…baju raya gan baju xmas dah mcm takda beza……………….. O.o

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • huhu says:

        “tema busana: gersang di pagi raya”

        macam hatim je yang komen ni :B

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • gugu gaga says:

        tak cantik! gendut

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • putri ^^ says:

      Dia ni amik gmbar cam xde tulang belakang jer..melentok2..adoiiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 0
    • jembalang tanah says:

      Dah lh mekup tebal, posing plk pelik2 je aku tgk.. Perlu ke posing2 sampai mcm tu sekali..!! Mcm org patah pinggang je gayanya… O.o

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • tasha shila berdada kepak ayam versi kfc says:

      Asal nmpk kaki pnjg smcm. Muka cam tertelan air kapur barus

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • awatif says:

      haramjadah

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • biasa aje says:

      first thing yg terkeluar kat kotak fikiran aku…’macam langsir’…. ye macam kain langsir yg diambil sekali ropolnye dan diubahsuai jadi baju…. minta maaflah tapi itulah respond dari tengok gambar baju2 ni…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • cik kiah bersuara says:

        aku pon pikir bnde yg sama bila tgk baju nieh.. dah mcm kain langsir rupenye!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Kuntum says:

    Kesian…
    Baju yang ketat lagi dr bungkus nangka.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  3. lol says:

    ek eleh…
    muke cam sembelit jek!!
    bluweks

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
  4. LALAT says:

    NI BUKAN BJ RAYE LARH…NI TOK MAJLIS2 TERTENTU BOLEH LARH… X BOLEH KER RAYE PKAI BJ KURONG MODEN KE KAN CANTIK!!!! DOL MAT NIE PON 1 KLU DAH NI BJ RAYE SUROH POSING ELOK2 SIKIT… BRU LA ORG YG TGOK AKAN CKP EH!!! CANTIK GAK BAJU2 DOL MAT…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  5. adaakukisah says:

    muke sengal je
    hari raya orang patut senyum2
    budjet fotogenik lah tu
    sorry,kurang pahala puasa dah,heehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      aku setuju kate ko tue…org da pkai bj raye nie senyum laa inieeee da mcm ape wat muke mcm tue…mmg budjet pon x d nafikan….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  6. triple_j says:

    apsal banyak gambar2 tasha especially gambar 1st tu mcm penari tiang je? mentang2 adalah nampak batang besi hitam kat bawah patung2 tu terus gaya terliuk2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  7. nadjri87 says:

    she dont have the curve. look ugly but the dress is nice.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    • mummy hot says:

      i pun pelik bila abang nara ni ckp bole pakai baju hatta dolmat klu tinggi dan potongan badan mcm “tasa sila” ni..ayohh!!! i tgk kat karoot komedia x, body si “tasa sila” ni dah macam ada anak 4 hokey!!! barai sana sini….klu setakat pakai korset cover perut tu xyahla nak buat muka kengkonon paling sexy la tu…phuiii!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  8. jaja says:

    bulan pose x baik nak mengutuk2 org, tengok je da la. nk menambhkn dosa lagi ke korang?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  9. Anonymous says:

    ko pegi main jaOoooo2 laaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. Sshh says:

    tasha ambil gmbr gaya cam nk terbang n lumba lari jer..baju ni zaman mak aku boleh la..entah apa2 la si hatta ni wat baju..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  11. pinky says:

    Pendapat saya:- 1) Baju tak sesuai dengan tema Raya, 2) Pemilihan model tak sesuai 3) Gaya ‘posing’ yang memualkan 4) Jurufoto pun tak pandai ambil shot & pose menarik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 2
  12. Prince Noob says:

    ada orang kisah ke tasha shilla hatta dolmat oooiii

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  13. Sshh says:

    tasha ambil gmbr cam nk terbang n lumba lari jer..baju cam ni zaman mak aku dulu boleh la..entah apa2 jer si hatta ni wat baju la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. No One says:

    bab baju – i dont like… not my taste sbb too many rambu ramba
    bab org – funny skit muka tasha posing sbb mcm muka org nk terberak pon ade… dgn gaya ala2 memberangsangkan… lagi dont like..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  15. nanaf says:

    baju cantik. tp tasha shila mcm kurang sesuai utk jd model. gambar dia pose nmpk mcm awkward sikit. ehhe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  16. anne says:

    mengarot betul tasha shila ni posing,, trus jadi murah +xlawo baju 2,,
    fazura + nasha aziz gak terbaik kalau mgayakan busana

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • tara says:

      nasha saja ok. muka fazura yg pelesu itu langsung tidak sesuai menggayakan baju.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    pakai baju raya gini, gi beraye rumah kekawan, ada yang lengan baju masuk mangkuk kuah sate…terus jadi kebaya celup sate..kebaya ke ????aku tak fhm fesyen zaman skrg.dh nk balik ke era dolu2..ni ke fesyen???hmmmm..mujur aku ni jenis pakai baju kurung jer..tak lapuk dek hujan..tak lekang dek panas..gi mana2,leh masuk semua..hatta aku penah pakai baju kurung putih dan seluar trek dan gi aktiviti PJ time sekolah2 dulu..hahahahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  18. koko krunch says:

    asal muka tasha shila mcm micheal jackson.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  19. JUST ME says:

    model tak sesuailah..tasha shila ni takda curve..posing pun tak pandai. sorry to say..just nk bagi pendapat by the way baju2 not bad la..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  20. Anonymous says:

    PE HAL TONNGEK CAM NAK MAM JE??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. si tembam says:

    klu sy tgok modelnya, sy x nak beli lah…sbb modelnya nmpk sedih & buat muka gersang…pesyen baju nmpk bese je..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  22. Org Kg. Bongek says:

    Eiii..x suke tgk muke pondan jadian nih… terus baju jd x lawa…uweekkkss..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  23. cinderella says:

    rse nye lg molek kalo xposing tonggek cm 2.. sy rse most of the site viewer nk tgk design bju drpd nk tgk posing model 2 sndri.. at least bole bg idea utk design bju rye.. kalo posing tonggek cm 2 design bju nye xbpe nmpk..

    #just my opinion

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. gum says:

    die nie wat muke mcm ghairah egat die dlm ” club ” ker puiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. janda meletup says:

    muka ko asal mcm tu sgt

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. KUCING says:

    WEH LEBEH BAEK BG PATUNG YG KETEPI2 DIE JER YG PKAI BJ NIE DAH SAH2 CANTIK MATE MEMANDANG….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. su sweet says:

    asal buat muka mcm tu…..terus tak cantik semua baju2 tu…sian…silap pilih model…tak sesuai langsung cara berposing

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  28. xeph says:

    Kalau kau pakai baju ni pegi clubbing pon cun.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. mixgirl says:

    hatta dolmat or samdol ko dgn tasha shila nie mmg nk mkn kaki aku ek…lahabaulah korang nie….buruk bangat ghupenyer….aku jumpa ko kt luar sana siap ko…aku tggu depan pagor..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. meera says:

    kami bkn xminat baju hatta ni abg nara, tp kami xsuka model ni. euwww.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. miss oppssss says:

    Tengah pikir nak pakai baju ni untuk hari raya yang keberapa….. Takut terkena minyak makanan, sayang…. Nak pakai ke majlis jemputan raya dengan artis, memang haram xda… Nak pakai ke majlis org kawen, kan ni baju raya, x boleh gak…… **wink wink..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. +Negative says:

    Tasha S ni cun and the bajus all are too but honestly, I do not like her poses. Her body contortions made her look like a constipated mannequin. Expresi mukapun itu2 je. Just saying..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. me says:

    like the baju..not the model.. the worst model for baju raja ever..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  34. halimah jongang says:

    ape gile ppuan ni..mcm ppuan gile je

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. apakah??? says:

    geli siot pompuan ne posing. tonggek2 cmne baju cntik jadi buruk tau!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. TIQ says:

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. Anonymous says:

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    lawa lagi baju jovian tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pemerhatiann says:

    perlu ke pose macam tu?? perlu ke perlu ke? rasa tak perlu kot. kbye!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. dah mcm betinal sundal lagi gersang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. huahuahua says:

    babe…sorry..but i can se your ‘babat’, crystal clear berlonggok kat perut tu……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. kocen bertandok pat says:

    pelik la bju koni HD. c sila ni pon awat posing cmtu.. haha sndri pikeyy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. sam sung no kia says:

    aku nk tergelak bc komen2 kat ats ni yg kelakar :p
    tp mmg mimik muka yg TS bt terlalu over n xsesuai tok posing baju raya..
    lg 1 baju raya xcntek lgsg….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. nor says:

    make sure kalau nak pakai baju macam ni lemak2 berlebihan kat perut tu kasi buang dulu…dah macam sarung nangka dah aku nengok…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. kanak-kanak desa says:

    astaghfirullahalazim…baik pakaikan pada model patung..nak jual baju je kan..tak yah la nak posing bagai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kanak-kanak desa says:

    tak elok sgt mcm tu cik tasha shila..kasihankanlah pada kedua ibu bapa awk. sesungguhnya selangkah kita keluar rumah tanpa menutup aurat, suami , ayah, abg, adik lelaki semakin hampir ke neraka..sygkanlah diri kita dan keluarga kita..(peringatan pada diri sendiri juga) sila betulkan saya if saya silap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. alamaklahai says:

    perut bunchhhiitttt.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. nora says:

    baju cantik.. tasha shila xsuai jd model anda…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. mss russana says:

    tasha2,,, cover skit tummy tue,,, nmpak sgt laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. jandi says:

    KENAPA MUKA DIA MACAM BIAWAK?
    TERUK SANGAT.
    BADAN GEMUK, PAKAI BAJU KETAT.
    OMG.
    LUCUT JAWATAN JADI ARTIS LAH WEH~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0