Written by AbangNara | August 2nd, 2012

Mungkin busana hari raya Hatta Dolmat yang Abang Nara keluarkan semalam kurang diminati oleh anda semua. Namun jangan risau, masih banyak pilihan busana yang digayakan oleh Tasha Shilla untuk tatapan anda. Abang Nara pasti versi kali ini lebih memikat dan mempersona.

tasha hatta

Abang Nara rasa kalau anda seorang yang tinggi lampai dan mempunyai potongan badan seperti Tasha Shilla, busana La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat ini sememangnya untuk anda. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Hatta Dolmat. 13 lagi gambar Tasha Shilla yang tampil elegan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha hatta

P.S: Dapatkan kerepek pedas ubi basah yang dibawa khas daripada Batu Pahat untuk memeriahkan lagi hari raya anda. Harga dijamin berpatutan dengan kesedapan yang sangat awesome. Email ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta

81 responses to (14 GAMBAR)Tasha Shilla Gayakan Busana Hari Raya Hatta Dolmat Part II

  1. kelip3x says:

    like..like..like!!!!
    cam baju zaman mak2 kite,, zaman dolu2…
    suke pic no. 5.. :-)

  2. Kuntum says:

    Kesian…
    Baju yang ketat lagi dr bungkus nangka.

  3. lol says:

    ek eleh…
    muke cam sembelit jek!!
    bluweks

  4. LALAT says:

    NI BUKAN BJ RAYE LARH…NI TOK MAJLIS2 TERTENTU BOLEH LARH… X BOLEH KER RAYE PKAI BJ KURONG MODEN KE KAN CANTIK!!!! DOL MAT NIE PON 1 KLU DAH NI BJ RAYE SUROH POSING ELOK2 SIKIT… BRU LA ORG YG TGOK AKAN CKP EH!!! CANTIK GAK BAJU2 DOL MAT…

  5. adaakukisah says:

    muke sengal je
    hari raya orang patut senyum2
    budjet fotogenik lah tu
    sorry,kurang pahala puasa dah,heehe

    • Anonymous says:

      aku setuju kate ko tue…org da pkai bj raye nie senyum laa inieeee da mcm ape wat muke mcm tue…mmg budjet pon x d nafikan….

  6. triple_j says:

    apsal banyak gambar2 tasha especially gambar 1st tu mcm penari tiang je? mentang2 adalah nampak batang besi hitam kat bawah patung2 tu terus gaya terliuk2.

  7. nadjri87 says:

    she dont have the curve. look ugly but the dress is nice.

    • mummy hot says:

      i pun pelik bila abang nara ni ckp bole pakai baju hatta dolmat klu tinggi dan potongan badan mcm “tasa sila” ni..ayohh!!! i tgk kat karoot komedia x, body si “tasa sila” ni dah macam ada anak 4 hokey!!! barai sana sini….klu setakat pakai korset cover perut tu xyahla nak buat muka kengkonon paling sexy la tu…phuiii!!!!

  8. jaja says:

    bulan pose x baik nak mengutuk2 org, tengok je da la. nk menambhkn dosa lagi ke korang?

  9. Anonymous says:

    ko pegi main jaOoooo2 laaaaaaa

  10. Sshh says:

    tasha ambil gmbr gaya cam nk terbang n lumba lari jer..baju ni zaman mak aku boleh la..entah apa2 la si hatta ni wat baju..

  11. pinky says:

    Pendapat saya:- 1) Baju tak sesuai dengan tema Raya, 2) Pemilihan model tak sesuai 3) Gaya ‘posing’ yang memualkan 4) Jurufoto pun tak pandai ambil shot & pose menarik..

  12. Prince Noob says:

    ada orang kisah ke tasha shilla hatta dolmat oooiii

  13. Sshh says:

    tasha ambil gmbr cam nk terbang n lumba lari jer..baju cam ni zaman mak aku dulu boleh la..entah apa2 jer si hatta ni wat baju la…

  14. No One says:

    bab baju – i dont like… not my taste sbb too many rambu ramba
    bab org – funny skit muka tasha posing sbb mcm muka org nk terberak pon ade… dgn gaya ala2 memberangsangkan… lagi dont like..

  15. nanaf says:

    baju cantik. tp tasha shila mcm kurang sesuai utk jd model. gambar dia pose nmpk mcm awkward sikit. ehhe

  16. anne says:

    mengarot betul tasha shila ni posing,, trus jadi murah +xlawo baju 2,,
    fazura + nasha aziz gak terbaik kalau mgayakan busana

  17. Anonymous says:

    pakai baju raya gini, gi beraye rumah kekawan, ada yang lengan baju masuk mangkuk kuah sate…terus jadi kebaya celup sate..kebaya ke ????aku tak fhm fesyen zaman skrg.dh nk balik ke era dolu2..ni ke fesyen???hmmmm..mujur aku ni jenis pakai baju kurung jer..tak lapuk dek hujan..tak lekang dek panas..gi mana2,leh masuk semua..hatta aku penah pakai baju kurung putih dan seluar trek dan gi aktiviti PJ time sekolah2 dulu..hahahahaha..

  18. koko krunch says:

    asal muka tasha shila mcm micheal jackson.

  19. JUST ME says:

    model tak sesuailah..tasha shila ni takda curve..posing pun tak pandai. sorry to say..just nk bagi pendapat by the way baju2 not bad la..

  20. Anonymous says:

    PE HAL TONNGEK CAM NAK MAM JE??

  21. si tembam says:

    klu sy tgok modelnya, sy x nak beli lah…sbb modelnya nmpk sedih & buat muka gersang…pesyen baju nmpk bese je..

  22. Org Kg. Bongek says:

    Eiii..x suke tgk muke pondan jadian nih… terus baju jd x lawa…uweekkkss..

  23. cinderella says:

    rse nye lg molek kalo xposing tonggek cm 2.. sy rse most of the site viewer nk tgk design bju drpd nk tgk posing model 2 sndri.. at least bole bg idea utk design bju rye.. kalo posing tonggek cm 2 design bju nye xbpe nmpk..

    #just my opinion

  24. gum says:

    die nie wat muke mcm ghairah egat die dlm ” club ” ker puiiiiiii

  25. janda meletup says:

    muka ko asal mcm tu sgt

  26. KUCING says:

    WEH LEBEH BAEK BG PATUNG YG KETEPI2 DIE JER YG PKAI BJ NIE DAH SAH2 CANTIK MATE MEMANDANG….

  27. su sweet says:

    asal buat muka mcm tu…..terus tak cantik semua baju2 tu…sian…silap pilih model…tak sesuai langsung cara berposing

  28. xeph says:

    Kalau kau pakai baju ni pegi clubbing pon cun.

  29. mixgirl says:

    hatta dolmat or samdol ko dgn tasha shila nie mmg nk mkn kaki aku ek…lahabaulah korang nie….buruk bangat ghupenyer….aku jumpa ko kt luar sana siap ko…aku tggu depan pagor..

  30. meera says:

    kami bkn xminat baju hatta ni abg nara, tp kami xsuka model ni. euwww.

  31. miss oppssss says:

    Tengah pikir nak pakai baju ni untuk hari raya yang keberapa….. Takut terkena minyak makanan, sayang…. Nak pakai ke majlis jemputan raya dengan artis, memang haram xda… Nak pakai ke majlis org kawen, kan ni baju raya, x boleh gak…… **wink wink..

  32. +Negative says:

    Tasha S ni cun and the bajus all are too but honestly, I do not like her poses. Her body contortions made her look like a constipated mannequin. Expresi mukapun itu2 je. Just saying..

  33. me says:

    like the baju..not the model.. the worst model for baju raja ever..

  34. halimah jongang says:

    ape gile ppuan ni..mcm ppuan gile je

  35. apakah??? says:

    geli siot pompuan ne posing. tonggek2 cmne baju cntik jadi buruk tau!!

  36. TIQ says:

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

  37. Anonymous says:

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

  38. Anonymous says:

    lawa lagi baju jovian tu.

  39. pemerhatiann says:

    perlu ke pose macam tu?? perlu ke perlu ke? rasa tak perlu kot. kbye!

  40. dah mcm betinal sundal lagi gersang….

  41. huahuahua says:

    babe…sorry..but i can se your ‘babat’, crystal clear berlonggok kat perut tu……..

  42. kocen bertandok pat says:

    pelik la bju koni HD. c sila ni pon awat posing cmtu.. haha sndri pikeyy

  43. sam sung no kia says:

    aku nk tergelak bc komen2 kat ats ni yg kelakar :p
    tp mmg mimik muka yg TS bt terlalu over n xsesuai tok posing baju raya..
    lg 1 baju raya xcntek lgsg….

  44. nor says:

    make sure kalau nak pakai baju macam ni lemak2 berlebihan kat perut tu kasi buang dulu…dah macam sarung nangka dah aku nengok…

  45. kanak-kanak desa says:

    astaghfirullahalazim…baik pakaikan pada model patung..nak jual baju je kan..tak yah la nak posing bagai..

  46. kanak-kanak desa says:

    tak elok sgt mcm tu cik tasha shila..kasihankanlah pada kedua ibu bapa awk. sesungguhnya selangkah kita keluar rumah tanpa menutup aurat, suami , ayah, abg, adik lelaki semakin hampir ke neraka..sygkanlah diri kita dan keluarga kita..(peringatan pada diri sendiri juga) sila betulkan saya if saya silap..

  47. alamaklahai says:

    perut bunchhhiitttt.

  48. nora says:

    baju cantik.. tasha shila xsuai jd model anda…

  49. mss russana says:

    tasha2,,, cover skit tummy tue,,, nmpak sgt laaa…

  50. jandi says:

    KENAPA MUKA DIA MACAM BIAWAK?
    TERUK SANGAT.
    BADAN GEMUK, PAKAI BAJU KETAT.
    OMG.
    LUCUT JAWATAN JADI ARTIS LAH WEH~