Written by AbangNara | August 16th, 2012

Pasti ramai yang akan jatuh cinta melihat keanggunan Siti Saleha di majlis berbuka puasa majalah Lisa. Siti Saleha mampu mencairkan hati para jejaka dengan baju birunya. Nasib baik cinta Abang Nara terhadap wife menggunung tinggi menyebabkan tiada impak langsung kecunnan Siti Saleha terhadap diri ini.

siti saleha

Pasti mereka yang menghadiri majlis ini sangat teruja dapat berjumpa dengan Siti Saleha secara face to face. 13 lagi gambar Siti Saleha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Ryaniez Moments Photography.

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to (14 GAMBAR)Siti Saleha Anggun Di Majlis Berbuka Puasa Majalah Lisa

  1. Podah la says:

    Iftar ke……atau nak tayang body????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 11
  2. Mawar Berduti says:

    cis, bukak poser mcm nak pergi berjohet. meluat!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • Ismail Kerbau says:

      next time terlanjang la hai cik Seleha hoi..apa beza?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
      • berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet berjohet

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Cik Nin says:

      tolong lah jangan berkemban pergi majlis iftar.
      kalau tak tau nak respect badan sendiri, respect pahala puasa org lain please.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
  3. pak aji says:

    rosak artis malaysia sekarang!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  4. Anonymous says:

    ta puji

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  5. biozipstar says:

    hahaha.. tapi tak dinafikan die mang lawo…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  6. nini coklat manis says:

    molek je gambo xyah nak tonggek sane tonggek sini..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  7. jemah says:

    kau ni baju xde sopan sket ke der? ko nak pegi majlis bukak puasa ke nak pegi majlis bukak aurat? haktuih!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
  8. Aku~makcikyghot!! says:

    Biasa ajerr.. Makcik lg hot… Kuang kuang!! Jgn amik hati.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  9. Anonymous says:

    tepi kain dia kat paha dah mcm nk terkoyak n tercabut benang…punya la ketat sendat….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  10. Anonymous says:

    nak pakai ketat sangat smpi tepi kain nak tetas

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  11. cikikaka says:

    dia ni klu pki tudung cantik nauzubillah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  12. yatz says:

    wrong shoes!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  13. roxannacash says:

    Alah ada je Abg Nara takut isteri merajuk cinta menggunung tinggi…but memang cantik pompuan ni, fesyen lum pandai tapi setuju memang cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  14. ManSawo says:

    Eeeiii…Lawoooo apa…?? Standard la pakai baju terBUKA untuk majlis BERBUKA…….hohohoho…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  15. Minamanja says:

    Anggun abah kau!!!
    Rambut serabai je

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  16. mamaaish says:

    anggun ke!!!…biasa je dia ni…reporter je yg nak ambik hati…berlakon pun setkt ni blum lg menarik minat aku…sape x setuju boleh angkat kaki…hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  17. Shilalas says:

    Eeee you guys are so nonsense. Always wanna judge people. Nobody is perfect. Include you all. So stfu! Kasut pelik je, comment. Posing tonggek skit pun comment. Hello people, get a life weh ;) Salam ;)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  18. ZALIKAMARI says:

    SUMPAH GADIS NI CUN. AKHIRAT NANTI CONFIRM MASUK NERAKA SEBAB TAK TUTUP AURAT. #SERBANISTAZ

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • Kita hanya manusia biasa... says:

      Sumpah konon..kau yang terkena sumpah baru kau tau rasa nanti… suka hati kau aje nak cakap dia ni cun, akhirat nanti confirm masuk neraka….sebab tak tutup aurat…kau pasti ke..habis orang yang tutup aurat semua memang pasti masuk syurga ke….hanya tuhan yang boleh tentukan bukan kau dan orang2 biasa sependapat macam kau tu tahu tak..pakai tudung pun hati busuk,dengki,mengata kuat,mengumpat kuat dan pelbagai ragam yang tersembunyi dibalik tudung2..kau ingat tuhan nak tempatkan kau kat syurga…perasanlah korang tu semua yang macam kau nilah juga…tuhan pun ada rahsia yang tak diberitahu kepada umum secara terang2anlah..rahsia tuhan tiada siapa yang tahu..kerana apa..kerana tuhan ingin menilai juga hati setiap manusia secara diam2 dan senyap2 juga.. lebih2 lagi pada orang2 yang kononnya nampak diluar seperti pijak semut pun tak mati tapi didalamnya hanya tuhan yang tahu segalanya..macam dah cukup baiklah kononnya dipandangan mata tuhan…orang2 macam kau ni tahu nakkan ganjaran je diakhirat nant..tu dah tak ikhlas namanya juga…seperti berkira sangat dengan amal ibadat kau tu terhadap tuhan…kau tahu…jangan nak menilai dan menghukum orang dari pandangan mata kasar dan luaran je ya..jangan nak memandai2 juga….kau menghukum orang pun tanpa tahu isi hati dia lebih2 lagi kalau dia sentiasa ingat tuhan dan tak lupa dengan amal ibadat dia yang benar2 ikhlas tanpa berselindung dengan ada niat2 lain..tapi kau tak tahu..ini pun kau dah kira berdosa juga sebab kau pandai nak mengagak2 aje…….tau tak………………………….ok jangan marah sorry…….peace……

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  19. bolradhabol says:

    i suka ct saleha ni..sgt humble dgn peminat..
    go saleha gooooo..
    luv u so much

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. cinta sakti says:

    tak suka puji lebih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Danika says:

    Nevertheless, the most crucial reason is hardiness. The corporation draft and produce the shoes according to native people’s size of feet and this also attributes to the study of Australians. In 2009, it have attained a great victory in lots of countries including England, America, Germany and France.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. […] Pasti ramai yang akan jatuh cinta melihat keanggunan Siti Saleha di majlis berbuka puasa majalah Lisa. Siti Saleha mampu mencairkan hati para jejaka dengan baju birunya. Nasib baik cinta Abang Nara terhadap wife menggunung tinggi menyebabkan tiada impak langsung kecunnan … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aku bukan sapa-sapa says:

    At lease dia tak pakai baju tak daq lengan, bseluar pendik atau seket penndekkan.?cuma dia tak pakai tdg je, ada diantara korang dulu2 masa muda mudi @ ank dra tak pakai tudung kan???. biar la masa ubah segalanya islam bukan memaksa. kalau korang selalu macam niekan.. owg bukan islam pun takut ngan kita. sedangkan agama kita murni.
    aku pelik la ngan sesetengah dr korang nie.. bila dah elok-elok ttp aurat di suruh buka, bila tak ttp aurat disuruh ttp. mereka bukan boneka…! kita jaga dulu aurat diri kita sempurnakan diri dulu baru nk ajar owg pulak… soal neraka atau syurga tak jadi isu kat sini. kalau yg ttp aurat smbhyg tak tngl tapi tabur fitnah umpat keji caci sesama sendiri macammana pulak ye..? jngn hukum org dr luaran tngk dalaman nya juga! kita smua makluk ALLAH masing2 ada kekurangan.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. xfaham dengan org melayu says:

    ape lah korang…..pandai betul komen bab bulan ramadhan lah,hormati org bpuasa lah..xsesuai dgn majlis iftah lah…tp korang kutuk2 di bulan puasa takpe..hina2 mcm tu..senang2 je nk hukum orang kannn..kesalahan org cepat je nampak!!diri sendiri kutuk orang tak sedar pulak bulan ape time tu kannn…insan mcm ni lah paling aku benci!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0