Written by AbangNara | July 23rd, 2015

Tidak lengkap rasanya koleksi gambar hari raya Aidilfitri para selebriti tanpa menyelitkan kelibat penyanyi nombor 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza. Salah satu gambar yang menjadi perbualan dan mendapat reaksi positif adalah gambar Siti sekeluarga bersama dengan bekas isteri Datuk K, Tengku Zawyah. Ramai yang memuji kemesraan dan silaturahim yang terjalin dalam keluarga ini. Turut sama hadir ialah Izara Aishah, kekasih kepada Adib Khalid.

siti nurhaliza

Selain itu Siti Nurhaliza juga sempat menghadiri majlis rumah terbuka Menteri Besar Kedah iaitu Datuk Mukhriz Mahathir. Seronok tengok mereka ber’selfie’ yang diambil oleh Menteri Besar sendiri. Sempoi!!!

siti nurhaliza

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (14 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Hari Raya Aidilfitri

  1. Lovelyvic says:

    Ha…camni la…
    Tengku dengan Dato CT baik…
    ND ngan Fasha baik…
    Abby ngan Memey baik..
    Yang aku tak sabo nak nengok…
    Rita ngan Zarema baik… ekekekek…..

    0

    0
  2. Anonymous says:

    ct cantik sgt.. tp yg si izara aishah tu sibuk kenapa ek? mcm dah sah jer dgn adib tu. xde family ke nak beraya?

    0

    0
    • minah jambu says:

      biar la dia nk beraya ngan adib punye family ape salah Nye ? tk salahkn ? sah tk sah tu dia punye pasal la jangan nk sebokk ..! jodoh tk jodoh tu blakang kira yg penting 1malaysia dh tau yg dorang ni izara ngan adib bermateair..

      0

      0
    • Joyah Pok Pek says:

      Dia bukan duduk dan beraya di rumah tu..dia dtg bertandang beraya..tk kn x pernah pergi rumah bf/gf beraya. Jumpa mak ayah adik beradik keluarga kekasih…mesti tk pernah la tuh!

      0

      0
    • sofiah says:

      tgk pakaian pun tau tu bukan raya pertama… nama pun raya kunjung mengunjung… haii laa

      0

      0
    • Jiran Sebelah Adib Khalid says:

      tu bukan hari raya pertama, lagipun Izara datang beraya sekejap je.

      0

      0
    • kelolo says:

      aku yang dah ada tunang pon, mak aku masih dok sebut “bukan halal lagi pon.. nak cari nahas buat apa?” bila sedara mara aku tanya apesal tak panggil tunang aku balik kampung sekali dengan aku.

      0

      0
    • iman says:

      bior lah izara bergambar sama pun.. time hari raya ni lah kita dapat eratkan silaturahim sesama umat islam.

      0

      0
  3. iLoveSiti says:

    amboi without makeup also cantik!!! sayang siti :)

    0

    0
  4. minah jambu says:

    Siti ni dh macm mak cik mak cik pulak..kenape siti ? nk cepat jadi tua ke ? padahal u bukan Nye tuaaa n u maseh mudaaa kenape nk Nampak macam mak cik mak cik ? u ni cantek comel puteh gebu jangan la nampakan muka u tu tuaa..mungkin tudung u yg Nampak u ni tua..tukar2 la pesen tudung u tuuu asek asek pesen sama aje laboh2..pakai jubbah skali kan senang..TZ jugak yg Nampak anggun dn jambu n Nampak muda..

    0

    1
    • Linzy Longkang says:

      Aku rase laa minah jamu mak iti nih terlalu menjaga hati peminat akak2 pprt seme suruh dia pakai tudung labuh sampai pinggang itupun ada jugak mulut gatal komen baj di, masih tak puas hati, kesian siti

      0

      0
  5. APA2AJE says:

    Yang gambar pertama tu…yg ramai2….nmpk siti mcm menantu dlm kluarga 2…..hahahaha….
    datok K ngan bekas isteri…..nmpk mcm mertua…..

    0

    0
  6. ariefsempoi11 says:

    loving how her dressing on hari raya, simple yet elegance . tak perlu over2 mcm artis lain. and tq siti 4 the awesome rancangan raya 4 this year. Raya tak sempurna tanpa rancangan anda.

    0

    0
    • Sarah says:

      Tok Ti dah lalui itu semua masa dia mula mula jadi artis dulu…sekarang dia rileks je. Tak yah nak menunjuk sangat sebab semua orang tau yang Tok Ti banyak duit. Ramai artis sekarang yang suam suam kuku je yang sebok nak menunjuk segalanya.

      0

      0
  7. minah jambu says:

    gambar yg no 13 tu siti dh nk start untok buat persembahan kt konset ke ? baju ada rambu2..

    0

    0
    • siti kembang says:

      Itu baju yg dia pakai balik time konsert dia dlu..kt IG dia ada tulis…. xmacam che ta.. xrecycle baju..tu yg nmpk rambu ramba… atleast xmembazir

      0

      0
  8. LOLA says:

    less is better..tak macam rozita che wan..asyik nak menunjuk ajerr..

    0

    0
  9. mrs pip says:

    siti nampak cantik dan anggun … love you siti.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    siti xmakeup pucat..hehehe

    0

    0
  11. jingle_jick says:

    sayang siti…dah lama tak dgr perkembangan seni dia nie…

    0

    0
  12. ika says:

    Gmbr yg last tu scary hokeh

    0

    0
  13. Shhh says:

    Untung betul dato ct ni..walaupun belum dikurniakan anak..begitu ramai yg menyayangi nya..walaupun mcm2 org ckp dia ni perampaslah, perosak rumah tangga org, tapi mmg salute dgn cara dia..jaga rumah tangga dgn baik, anak2 tiri pun baik…tak danya bersikap takbur….sederhana je org nya….bukan mcm sesetengah family mcm dorg ni..bekas isteri dato k pun baik dgn dato ct…kalo aku dapt mertua aku nak mcm dato ct..hehehe.

    0

    0
    • pejam mata says:

      biasala peminat fanatik memg agung2kan artis kesayangan sumer x baik pon nmpak baik ajer :)

      0

      0
      • Shhh says:

        sy bukan mengagungkan dia..spjg dia jadi artis..awk pernah tk dgr gosip liar pasal dia…smpi skrg …dia ni ikon..tk perlu seksi memanjang utk berjaya…dia berdiri atas bakat dia sendiri..pasal perampas tu..sy tak nak komen…dh tertulis jodoh mereka berdua..

        0

        0
        • pejam mata says:

          mmgla xder citer benda burok dah ko tak tau kak ipar ct bini ayie tu control sumer wartawan kat msia nih..typical fanatik ct..

          0

          0
        • pejam mata says:

          jodoh mmgla jodoh fasha sendat dl bukan main kn kutuk org ckp perampas si ct ni jodoh typical msian double standard..drg ambil laki org pd ms yg samer jer

          0

          0
    • Lisa says:

      Ko ni dah kenapa pejam mata?

      0

      0
  14. Joyah Uools says:

    Dah bertudung ek anak Hisyamudin yg kawen dgn ANk Datok K tu ek. Anank Datok K tu muka sebijik macam tok bilal kt Masjid Derga. Hensem, sado baq hiang.

    0

    0
  15. Anon says:

    Mek. Ko kira lah beza umur dia dgn anak tiri…mcm kakak adik jek. Beza umur camtu manader problem mek oiii. Gatai merenyam, senyum2 syok sendiri…klu tgk tokti kdg geletis lebih bab tu…of course lah bagi mamat2 tu dorang dah anggap mak tiri…aparaaa

    0

    0
  16. Sarah says:

    Bagi saya, Tok Ti Nampak laaagi cantik dengan make up yang simple…tak yah jadi macam Che Ta…over sangat sangat.

    0

    0
  17. Jadoo says:

    cantiknya menantu datuk k..

    0

    0
  18. Feredea says:

    memang terbaikla dato ct, cantik kaya dan baik…
    semoga bahagia hingga ke jannah amin

    0

    0
  19. salmah jambu says:

    gemoknya minah tu. duduk diam2 je lah

    0

    0