Written by AbangNara | July 26th, 2013

Antara salah satu filem yang dinanti-nanti tayangannya ialah Lemak Kampung Santan yang menyaksikan gabungan Hans Isaac dan Neelofa. Umum mengetahui bahawa mereka berdua mempunyai hubungan teman tapi mesra. Dan kemesraan itu terserlah ketika majlis tayangan perdana filem arahan Hans Isaac ini.

hans isaac lemak kampung santan

Amboi sekali pandang macam pasangan suami isteri kan? Tak tahu sama ada nak jeles kepada Hans Isaac atau kepada Neelofa. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Selain mereka berdua, barisan pelakon yang membintangi filem ini ialah Harith Iskandar, Harun Salim Bachik dan beberapa lagi nama besar.

hans isaac lemak kampung santan

Daripada maklumbalas yang diterima, filem Lemak Kampung Santan boleh dikatakan filem yang “not bad“. Mungkin plot perlu dikemaskan lagi namun secara keseluruhan, filem ini memang berbaloi ditonton. Kalau nak tahu, kenalah pergi tengok sendiri. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan

hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan

hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan
hans isaac lemak kampung santan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to (14 GAMBAR)Sekitar Majlis Tayangan Perdana Filem Lemak Kampung Santan

  1. Dayang Bulat says:

    entah ape yang mesrenye.. cam biase je tgk? g smayang jumaat la abg nara.

    0

    0
    • ayam jepun says:

      ELEH ! LEBIH BAGUS AKU PI TENGOK ” NASI LEMAK KOPI O ” KAT TV9 , FREE PULAK TU !!!!

      0

      0
      • Mariam Bt Buloh says:

        Oleh sbb Neelofa yg jd heroin . I akan pegi tgk . Support Neelofa . Say no to Fakezura .

        0

        0
        • miss ynwa says:

          nara jela pegi tgk ..kesian pengarah..pegi la nara untuk pulang balik modal kt pengarahnye..tajuk je dah sendu…artis pulak hurmmm kelaut…masuk box office? kerat 10 jari sampai lengan pon takpe noks

          0

          0
        • Didi says:

          1 syawal, org nak beraya lah oii. Boleh Dapat duit raya daripada melaburkan duit. Hahahah joke joke :))

          0

          0
        • Ohsonija says:

          First of all, tahniah kepada pengomen2 Beutipunara ni sebab dapat jawap soalan maths dengan betul.

          kedua, hanya aku atau ada orang lain jugak yang perasan muka neelofa ni ditahap OKAY tapi ada sesuatu yang membuatkan kita nak lempang dan benci tengok muka dia. Aneh betul.

          Ketiga, aku takkan tengok apa-apa filem dia. Tak suka. Bazir je duit beli tiket. Aku download cerita Azura haritu pun maki2 kat diri sebab bazir space dan masa untuk download je. Hasilnya Haram, gabung lagi dengan Shah Jazle tu. Double nokharom.

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          pehal Mariam Bt Buloh kt atas meroyan nama fazura pulak ?? klau nak pergi tgk neelofa berlakon..tak payah lah kutuk artis lain, sebab neelofa artis fav kau tu berlakon lagi keras dari tembok batu cina, faham !!

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          artis Malaysia tak ada yg cantik, artis Thailand dgn Pilipina jugak yg cantik, artis Malaysia without mekap mcm mak cik kampung jual budu tepi jalan

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          linda onn ke tu ? terok Nye muka dia ! ape2 pon lofa jugakkkkkkk yg jambu ngan fasha sandha..lov u lofaaaaaaaaaaa

          0

          0
        • maya meira leyana says:

          hoi mariam,klau ko karatz lopak sklipon jgnla di peetik nme faazura..aku ni karatz fazure hokehhh..choyy!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
    • gulahati says:

      DARIPADA TAJUK KITA DAH BOLEH TAHU BETAPA MURAHNYA CERITA & PELAKONNYA.

      0

      0
      • wannabe says:

        betul lah.. tgk heroin dia siapa.. dengar tajuk dah boleh agak cerita sampah je nie..

        0

        0
        • donut says:

          si hans isaac perasan muda lah tu, nak berbinikan si neelofa..wekk! cari laki lain lah neelofa oi,.

          0

          0
    • Kayra says:

      first time aku dgr tajuk filem ni. dari gi panggung wayang time raya setakat tgk lakonan neelofa, baik aku tgk tv

      0

      0
      • v says:

        tayang kat tv pun belum tentu aku tgk. hahaha

        0

        0
        • gulahati says:

          kan.. tau xpe.. tajuk tak semenggah jangan harapkan nak boxoffice.. cite ni saje nak mendekat lopak gan hans je kn..xtengok xrugi tengok lagiiiiiiiiiiiii rugi.

          0

          0
  2. schollastella says:

    dislike..

    0

    0
  3. schollastella says:

    dislike…

    0

    0
  4. First says:

    first!!

    slalu nampak org buat je. teringin gak. hikhik

    0

    0
  5. Baby Jane says:

    Tajuk sesuai sangat untuk lelemak lopak huahua

    __ x 6 = 36?

    terpaksa amik kalkolator bahahahha

    0

    0
  6. aku says:

    bes ke cter ni…ntah pape je

    0

    0
  7. Anonymous says:

    >>Amboi sekali pandang macam pasangan suami isteri kan? Tak tahu sama ada nak jeles kepada Hans Isaac atau kepada Neelofa. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan.<<

    xleh bla la ngn statement nieh…bkn TAK TAHU tp MEMANG TAK JELES/MEMANG TAK PAYAH JELES pown ngn dorang ni..huh!
    to nelopa n hans:ermmm ade magnet ke kt bdan korang??

    0

    0
  8. anti neelopa says:

    aku tgok nara nie terhegeh2 dgn lopak nie….kelapaq sungguh dia kat pmpuan nie…

    0

    0
  9. moroq says:

    hah kan elok sket pakai baju tutup dan tak ketat daripada pakai nak ketat kat assets sampai nak terkeluar brg tu lopa.

    ‘kurang’ la sket meluat huhu.

    0

    0
  10. politik says:

    tajuk cerita takda masa depan langsung.

    0

    0
  11. Joyah Pok Pek says:

    Kompom x laku cite nih! tajuk x best,jalan cite tak best,pelakon pn entah apa2..nak suka pn harith iskandar harun salim bacik lagi bgus..neelofa ni belakon kayu jek…dah gedik nak mampos mengacara dapaur panas..bulan posa tuh x yah la pakai seksi meksi sgt..dedah dada jek lebih..nyampah aku!

    0

    0
  12. suke2 says:

    KENAPA LINDO ONN NAMPAK TUAA..? :(

    0

    0
    • i lah tlg jolokkan.. says:

      susah sangat nak cari calon laki..tu yg nampak tua…tak ada jodoh katanya..

      0

      0
  13. huh says:

    kenapa linda onn cute sgt tu!!! (Seramm)

    0

    0
  14. dona says:

    cantik baju lopa..pakai camni kan lebih sopan dr kebiasaan..

    0

    0
  15. Mimi says:

    Cant believe Hans boleh produce cerita macam ni, lagi pelik Lofa berlakon filem ni. Macam filem murah je.

    0

    0
  16. wakakakakkk says:

    Cantik baju neelofa. Eh jap, dah takdek dah komen “fazura lagi cantek!” Haha. Kalo dlu tiap entry neelofa msti ada komen sendu cenggitew kikikikkk

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tgk tajuk je dh tk lalu nk tgk…tgk ada lofa pulak…laagi tk dak selera…hahaaha…

    0

    0
  18. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Lopak ade???aq x minat lgsung. Sekian.

    0

    0
  19. lasso says:

    si hans ni dah banyak kali bercinta dengan artis melayu + islam…dia bila nak masuk islam?xkn nk bercinta je…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    leh eleh…baca tajuk cite ni pn dh x ada aura nk g tengok…d tambah plk ngan pelakon2 y kayu….cam cite sampah jer…knpa aku tengok linda dh x lawa….nmpk tuaaaaaaaa….rambut dh le mcm langsuir…

    0

    0
  21. lara says:

    mcm teruk jah muka linda onn nie..??ker wrna pic tue yg x betul?huhuhuhuu…

    0

    0
  22. Zaiira Razlan says:

    Tak berapa minat dengan lofa ni, tapi untuk gambar kali ni je lah kan, nampak sedikit sopan di bulan yg mulia ni..

    0

    0
  23. lopamukanakkenalempang says:

    Aku x fahamlah apesal tiapkali aku tengok muka lopa aku rasa nak sepak je muke die. Aku memang anti betol dengan pompuan gedik terhegeh2 macam die ni. Macam murah pun ade jugak!

    0

    0
  24. jiji says:

    tak nak komen apa cuma pelik tengok muka lopa n linda onn macam tak lawa. nape ek?adakah sebab bulan poce?lopa slalu gorgeous gitu tapi kali ni macam bese je…now tengok gambo2 anzalna yang gorgeous plak..

    0

    0
  25. shahz says:

    apela korang nie.. jgn tgk tajuk je cenggitu dah x nak tgk citenye..
    try tgk dulu mane tau kot2 tersuke plak..
    support our malay film pleaseeeeee…

    0

    0
  26. anonymous says:

    Eh? Tu Linda Onn Ker Tu? Apsal Muka Nampak Tua? Serious Muka Kampung Dowh….

    0

    0
  27. JARIDIHANTUISETAN says:

    kategori cerita melayu yang aku rasa buang duit, buang masa, buang taik mata aku adalah citer tipikal melayu macam nih.. arghhhh !!!

    pehh !! pahal citer ko satu taraf ngan citer davedd teohhh !! arghh !!
    buat filem sebab nak kaut untung je… puihhh ~
    aku tggu citer COCONUT MILK VILLAGE FAT nih kat astro !! free !! haha~
    can’t wait~ :)

    0

    0
  28. suka hati says:

    ye la der…tgk tajuk filem pon xbest ni plak citer dia lagi la mcm sampah….pelakon plak si lopak to mcm kayu tergedik2 je orang tgk pon meluat perasan bagus jew…puihhhhh!!!!

    0

    0