Written by AbangNara | August 7th, 2017

Cantik, menarik dan tertarik sungguh Siti Saleha serta suaminya, Ahmad Luthi di dalam persalinan tradisional songket di majlis resepsi perkahwinan mereka yang telah berlangsung di PAUM Clubhouse hujung minggu lalu. Memang sama cantik dan sama padan.

siti saleha

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Siti Saleha dan Ahmad Lutfi atas perkahwinan anda berdua. Semoga perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Instagram Siti Saleha.

image

sa10

sa11

sa12

sa13

sa14

sa2

sa3

sa4

sa5

sa6

sa7

sa8

sa9

19 responses to (14 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Siti Saleha & Ahmad Lutfi

  1. anon says:

    Siti saleha nampak cantek pd majlis ni tapi majlis yg haritu tak berapa lawa sb rambut & mekap . Oklah tu pasangan sama lawa, muda belia.

    8

    0
    • miss lollipop says:

      perghhh cantiknya pakai songket, berseri2 nampak.. selain nazim dan bella daly, couple ni pun berseri2 pakai songket di hari kawin.. nampak mcm kesultanan dolu2 dah..

      28

      0
    • Lopok says:

      Bju cntik tp nympah tgok muka laki dia. Pipi cmbung. Muka mntak penumbuk. Poyo

      3

      7
  2. cikikaka says:

    cerita pasal siti saleha nikah tenggelam terus sbb ade gosip hangat hari yg sama. alipp ajis ngn pipah punye kes. tapi apa2 pun saleha ni mmg cantik.

    8

    0
  3. hmmm says:

    suka tengok klu org kawin pkai pkaian ala2 kain songket bru nmpk majlis melayu..klu y pkai yg lain2 tu kadang biasa tengok mcm baju raya kan baju raya masa ni pkai lace2 dah terbiasa..santikkkkk

    17

    0
  4. Anonymous says:

    cantik nyer baju songket siti saleha……..very beautiful bride

    9

    0
  5. Eyeee says:

    this is it!!
    pkai songket..lelaki berbaju melayu siap tanjak..walaupun saleha punya baju fesyen moden, tapi material songket nya menampakkan ciri2 traditional.

    Cantik.
    Semoga perkahwinan kekal ke akhir hayat

    29

    0
  6. Anonymous says:

    Wow. Both looking awesome. But Lebih cantik klu SS pakai wonder bra to improve yang dah melendut tuh.

    3

    3
  7. Anonymous says:

    cantik nye songket

    2

    0
  8. arg says:

    mmg cantik bla pengantin mengenankan songket x kira apa sahaja warnanya yg penting bkn songket kaler pink… ;-)

    btw, abg nara mcm news psl engku emran dan bella? khabarnya nak kawen daaa bln dpn

    2

    0
  9. Anonymous says:

    Alhamdulillah..semoga berkekalan hemdak Nya

    1

    0
  10. Anonymous says:

    2,21 pm. Cekang or no cekang is not the problem. Point is cantik mcm mana pun baju klu PD melendut, tak cantik la jadi nya. Esp bila baju fitting or pesyen pakaian luas kt dada kena la pakai good bra bior dada nampak kemas. Klu dari muda PD tu dah di bior melendut pointing ibu kaki alamatnya soon sampai kepinggang.

    0

    0
  11. mok cute says:

    cantiknya songket coklat…berseri2 ct saleha…lawa sgt

    0

    0
  12. Anonymous says:

    look stunning! cantik sgt baju pengantin guna kain songket

    0

    0
  13. ina says:

    VERY NICE …….. THE BEST WEDING OF THE YEAR

    0

    0
  14. ina says:

    VERY NICE …….. THE BEST WEDING OF THE YEAR

    1

    0
  15. Anonymous says:

    tak pakai inai pon..

    0

    0
  16. Mike Troll says:

    Berbahagialah kau Siti Saleha di samping suami tercinta. Biar lah ku membawa diri. Huhu…LOL!

    1

    0

Leave a Comment

Optional