Written by AbangNara | November 11th, 2016

Jutaan tahniah diucapkan kepada Amar Baharin dan Amyra Rosli yang telah pun selamat bergelar suami isteri sekitar jam 5.15 petang tadi. Majlis pernikahan telah berlangsung di Grand Ballroom, Premiera Hotel di Jalan Tuanku Abdul Rahman itu, Amyra menerima mas kahwin RM1,111 berserta lima dulang hantaran berbalas tujuh kepada Amar. Sementara itu, wang hantaran dirahsiakan jumlahnya.

amar13

Pasangan sama cantik sama padan ini akan diraikan di majlis resepsi sebelah pengantin perempuan di lokasi yang sama esok. Sementara itu majlis menyambut menantu akan diadakan pada 19 November di Ampang, Selangor.

amar5

Tahniah sekali lagi buat Amar dan Amyra. Semoga perkahwinan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Hlive.

amar12

amar11

amar10

amar9

amar8

amar7

amar6

 

amar4

amar3

amar2

amar

amar14

24 responses to (14 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Amar Baharin & Amyra Rosli

  1. Saya says:

    Alhamdulillah. Tahniah untuk pasangan. Semoga berkekalan hingga ke jannah. Amin.=)

    8
    1
  2. lava says:

    setiap kali TERtengok gambar amira ni. setiap kali tu jugak tengok rambut dia macam keras semacam je. maybe bnyk spray sgt kot

    19
    0
    • meowww says:

      mestilah kena spray baru nmpk cantik terletak gitu. bukan mcm rambut kau terjelepek cam bulu kucing basah

      3
      13
      • Anonymous says:

        ni mesti amira rosli. wakakakaka. utk pengetahuan ko, bkn time wedding je nmpk rmbut dia keras. mmg sblm2 ni pun mmg keras! myb bahan chemical tu kuat sgt. so effect dkt rmbt dia.

        11
        1
        • meowww says:

          amboi mcm pakar rambut komen dia. lagi2 ? kalau effect bhn chemical kt rambut jadi apa plak? mutant? wakakakakakaka

          2
          9
  3. zueeeee says:

    Baju cantik gilos

    7
    1
  4. Lisandra says:

    Comeynye amyra..mcm patung barbie…semoga bahagia sampai jannah….luv u…

    5
    3
  5. Anonymous says:

    Wang hantaran dirahsiakan lah sgt. Dlm IG si Amar siap letak gmbar cek. RM50,000 ok. Mampoo takpe lah. Jangan berhutang buat loan bank sudey~

    15
    0
    • aj says:

      haha…kan…antara gmbr yg awal diupload kt IG amar….apekah..trlepas sudah ye dak… nk rahsia la konon. mampu xpela…

      6
      0
    • Khatija harun says:

      Ltk je then cancel kn eek…pidahhh

      0
      0
    • Pakcik Pencen dah says:

      mana berhutangggg….. KAWINNN FREEEE Bro…semua sponsor…
      siap ada dia mintak sponsor kt 1 bridal butik ni…tp bridal tu mintak dia bayar utk ada satu benda ni punya cost…. tapi si amira ni xnak bayar…so xjadi amik…sebab nak freeeeee smua nak freeeeee je….
      so kawin kawin smua ni freee jela….org sponser…apedehal hantaran rm50k utk masa depan si amira yang bakal dikekahkan oleh si amar idong tonyok ni…
      tu belum lg bakal di madukan ke…dimain kayu tiga ke…
      mamat ni kan mmg terkenal dgn kaki betina….
      sapa tak knal doeeee dia ni….
      hancurrrr hancurrr amiraaaa ooooo….ooOoOOooo oh ohhhh hancurrrrrr…..

      0
      1
  6. Zainal Ejay says:

    Tahniah Amyra Rosli n Amar Baharin,
    Tiada yg indah selain ikatan perkhawinan …hubungan halal yg direstui kedua2 family…serikan dgn manisnye sabar,tolak ansur..kerjasama,memahami…jauhkan pahitnye slh fhm…sakit mnyakiti…hargaila psgn…mmg plu sedikit trgigit lidah…tp lbh bahagia jika kemanisan melebihi sgala2nye…imam trbaik adela suami…jdla suri hati yg trbaik…bljr dan bljr utk lbh baik…Tahniah!

    11
    2
  7. xxx says:

    mcm kurang seri aje.. pelamin pun nampak serabut..
    anyway congrats..

    10
    0
  8. johnny bravo says:

    Hmm….jadi jgk si amyra ni kawen dgn mamat poyo ni, dah jodoh kan. Apapun berharap jodoh mereka panjang..

    2
    2
  9. Anonymous says:

    Ni gambar guna kamera hp ke?

    1
    0
  10. Anonymous says:

    Apasal amyra nmpk tua dari amar? Dan xde ser seri la, x mcm anzalna, cntk berseri seri mcm cinderella….ni ka akibatnye klu dah slalu sgt berkepit sblom brkhwin.,…

    3
    1
    • Anonymous says:

      Aku selalu baca comment mcm kau ni. Aku rasa ada betul nya. Dua2 ada rupa. Tapi, Kalau terlampau kerap selfie berdua keluar gambar kahwin dah macam takda ‘wow’. Maybe kita dah selalu sangat tengok gambar diorang berdua kan.

      4
      1
  11. Aku Menyampah says:

    Muka Amyra nampak mcm pondan tua

    2
    0
  12. Azie says:

    Tahniah amyra n amar..tp baju nikah amyra mcm pkaian zmn rom..

    0
    1
  13. abg malim sedap says:

    amar baharin ni xhensem.

    6
    0
  14. Anonymous says:

    taubatlah orang ataih oi

    0
    0

Leave a Comment

Optional