Written by AbangNara | May 20th, 2015

Nadia Soffea adalah anak ketiga hasil perkongsian hidup Ajak Shiro dan isterinya. Comel sangat-sangat si puteri yang telah dilahirkan pada 25 Mac 2015 ini. Geram plak tengok. Kini kehidupan Ajak dan isteri dilengkapi dengan 3 orang cahaya mata. Semuanya hensem-hensem dan cantik belaka. Tentu Ajak dan isteri seronok menghadap keletah anak-anak mereka.

nadia soffea ajak shiro

Seronok Abang Nara melihat gambar Ajak Shiro sekeluarga. Semoga kebahagiaan yang dikecapi kekal sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan.

nadia soffea ajak shiro

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar ThePhotolicious.


nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro
nadia soffea ajak shiro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (14 GAMBAR)Nadia Soffea & Keluarga Bahagia Ajak Shiro Oleh The Photolicious

  1. Julia says:

    Comel la

    0

    0
    • miss lollipop says:

      muka cebik nak nanges tu yg geram tu…comel..

      **nasib baik ajak tak tunjuk badan mcm norman hakin, zain dan fauzi nawawi.. klau x , muntah ijo la miss.. :p

      0

      0
      • mutiara says:

        comell…anak yg 2nd comel kiut..
        tp kannnn, terang2 gambar 1st tulis NADA SOFFEA..not nadia..

        0

        0
        • Anonymous says:

          hehheeheheh abg NARA kot yg salah…….sama mcm bella…entah2 bella tu wife abg NARA….sory abg NARA…teguran utk majukan diri

          0

          0
      • One Direction says:

        muka anak very the melayu,,, hodoh lah.
        kalau muka macam mix mat salleh / pan asian baru lah cantik.

        0

        0
        • One direction bodoh says:

          Muka ko ntah2 lagi hodoh….. Sedap hati mengata anak orang.. Jgn puaka sgt mulut tu.. Silap2 hari bulan tuhan terbalikkan kt anak pinak ko..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Cuba post muka ko One Direction..Entah2 muka pecah bontot kuali..hahaha

          0

          0
        • One Direction says:

          dah memang hodoh pun,,,,terima jelah kenyataan.
          kalau baby Che Ta baru lah comel .

          0

          0
        • One Direction says:

          @anon 2:53pm
          yang kau gatal sangat nak tengok muka aku dah kenapa?
          muka aku ni macam Selena Gomez.

          0

          0
        • abc says:

          entah apa2 ja ko ni kan.. muka ko lawa sgt ker?? ceittt

          0

          0
        • jaga mulut says:

          perangai ko lagi hodoh!mengutuk anak orang..

          0

          0
      • Anonymous says:

        kisah retis taraf kampung tak payah lah post, eh retis ke dia ni … ?
        tak layak jadi retis, apa bakat dia ni ada…. setakat lawak sampah tak payah lah.

        0

        0
        • minah jambu terlajak habis says:

          kenape kau cakap dia lawak sampah ? leh tau tk ? kenape kau Anti dia sangat ? ok pe lawak dia klakar jugak..kau aje yg tk tau klakar ngan tk klakar..eh suda lah !!

          0

          0
    • minah jambu terlajak habis says:

      Tiga dh anak u ajak !! minah jambu ingatkn u ni lm kawin lagi ! hensem anak boy u..anak girl u pon cute..bini u pon cantekkk semoga bahgia ye lov uu..

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      minah jambu paaaaaling suka anak ajak yg gambar no 7 tu eeee cute sangat !!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    ank2 yg comel.. isteri yg cantik..

    0

    0
  3. OTAK NARA says:

    SERIES TERSERLAH KECOMELAN ANAK2 AJAK…BINI AJAK PUN CANTIK X LA OVER MCM OZLYN OPSSTTTT

    0

    0
  4. rara says:

    nada ke nadia?

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    tahniah ajak….handsome la 2boyz tu….

    0

    0
  6. maya says:

    antara pasangan yang aku jeles sangattt hehe…ajak suami penyayang..

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      jangan kawin sembunyi2 suda la…ajak jangan simpan jangot ok..idop biasa2 suda tk payah lah nk simpan jangot n pakai jubah ensen baik n alim ok lov u ajakkk..

      0

      0
      • hajah makhayam says:

        ko minah jambu yang haina!!! biala klu simpan janggut, sunnah kowt. bukan dosa wokey. yg dosanya nye guna janggot n agama nk jual diri!!! mcm mamat baca qoran tu. bukan bnde pelik pun baca qoran smpai nk share2. besenya orang len yg share kbaikan ko. bukan ko yg nk canang kata kegemaran bagaila haina!!!

        0

        0
  7. nani nekmak says:

    wife cantik.anak-anak comel & hensem.rezeki ajak punya keluarga sempurna.

    0

    0
  8. aku says:

    jad..had ngan nada..comel wehh

    0

    0
  9. comel says:

    comel nye!!!!!!!!!!!
    ank2 die semua comel2….
    harap2 la terkenan…sbb tgh pregnant….hihiihhi…

    0

    0
  10. wiwit says:

    alololo…comelnyaaa…tp nama baby nadia sofea ke nada sofea..kt pic first yg tulis kt board tu nada sofia..hurmmm..musykil titew…

    0

    0
  11. adudu says:

    alhamdulillah, semoga keluarga ini berbahagia hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  12. JJ says:

    Comel baby ajak :) …
    Tp pelik la, mcm ni pon ada yg nk kutuk juga ek?? Sakit jiwa ke ape entah..Annoying betul lar.. Tak habis2 nk kutuk je keje.. Suke sgt dapat dosa free khennn…

    0

    0
    • aku says:

      JJ: biasa la..attention seeker..jgn layan org2 cmtu..mental…dia jd mcmtu..sbb xde org perasan kewujudan dia kat muka bumi ni..kih3

      0

      0
  13. sh says:

    Amboi gambar baby mata terang bulan..comeynya…abang-abang pun handsome.

    0

    0
  14. cath says:

    ini la gmbr2 baby yg paling cute sy tgk. banyak ekspresi wajah bby ajak ni. kecik2 dh pandaiii. moga membesar jadi anak yg berguna ye. muah ckit! :* :*

    0

    0
  15. Anonymous says:

    suka tengok family ni…harap2 Ajak dan isteri kekal bahagia….jgn jd mcm vokalis tua yg dh ada anak 7 tup2 kawin baru…ingatkan anak dara…rupa2nya janda! mentang2laaa bini dh tua…huhu sadis…Ajak…jgn wat mcm tu tau! Anak2 Ajak comel mcm wife dia :-)

    0

    0
  16. ilham says:

    hodoh atau pun comel semua nya dari Allah, bila kita manusia mengatakan anak yg lahir hodoh,makna nya kita mengutuk apa yg Allah jadi kan buat kita,berhati hati dlm berbicara,,bersyukur dgn kurnian Alla,,.

    0

    0