Written by AbangNara | February 10th, 2015

Telah berkahwin pada bulan Disember 2014, majlis resepsi Leez Rosli dan Aepul Drama Band telah pun berlangsung hujung minggu lalu. Kedua-dua pasangan pengantin baru ini kelihatan cantik berseri-seri serta sama cantik sama padan. Suka Abang Nara melihat mereka berdua lebih-lebih lagi selepas Leez bertudung sepenuhnya. Memang makin ayu!!!

leez aepul

Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat dan semoga dikurniakan cahaya mata yang ramai. Tahniah sekali lagi kepada Leez dan Aepul. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit EyeLensGallery.

leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul
leez aepul

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (14 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Leez Rosli & Aepul Daripada EyeLensGallery

  1. ANON says:

    ENSEMNYE AEPUL…

    0

    0
  2. kelas mengaji says:

    tebal nyeee make up…buruk nokkkk

    0

    0
  3. .... says:

    cantik.. muka dia bujur.. sgt sesuai pakai tudung lilit :)

    0

    0
  4. aku la aku says:

    tahniah kepada kedua mempelai dan semoga berbahagia til jannah

    0

    0
  5. akulaaku says:

    tahniah n selamat berbahagia til jannah..

    0

    0
  6. Aida233 says:

    Sukaaaa!! Sebab tudung labuh menutupi dada :)

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    suka tgk pakaian leez sopan sgt,tahniah…semoga berkekalan hingga ke Jannah dan di kurniakan cahaya mata yg comel..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Pasangan ni sempoi je. Tak payah nak buat besar2an . Tak payah buat video atau bergambar pra perkahwinan . Tak perlu nak tunjukan romantik yg dibuat2 seperti propose atas stage la macam hanez atau dlm teatre la macam Fizo. Itu semua tak natural . Telah dirancang awal2 . Yang penting kebahgiaan terpancar di wajah.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    leez ni kwn baik cousin saya. masa cousin saya kahwin 5thn lepas dia ada dtg. simple je dgn berbaju kurung & mekap biasa2 je. anak saya, anak2 buah & cousins cbuk nk bergambar dgn dia, senyum je dia layan. tiap2 thn cousin saya selalu upload gbr raya group d. org ni. tak pernah dia lupakan kwn2 baik dia. bagus leez ni, w/pun saya tkla minat dia. tp suka tgk cara dia bawa diri

    0

    0
  10. jeni says:

    Oii bapak mertua sotong pun datang.

    0

    0
  11. anon says:

    Cantek mata dia…..tapi kaler tudung tu mcm tak berapa nak match je…..anyway congrats

    0

    0
  12. QASEH SUCI says:

    Tahniah leez,moga jodoh berpnjgn hinnga ke jannah..cantiknya bila berhijab
    mcm rani murkajee dh tgk..mata cntik..eh org swk mmg cantik2..

    0

    0