Written by AbangNara | May 29th, 2013

Meriah sungguh majlis resepsi perkahwinan anak perempuan Rosyam Noor yang telah diadakan di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur. Memang berseri-seri sungguh pasangan pengantin yang diraikan. Sama cantik dan sama padan. Tahniah!!!

gambar resepsi anak rosyam nooor

Sekali imbas, Arniesha Azureen memang mirip wajah ayahnya Rosyam Noor. Abang Nara suka dengan baju pengantin yang digayakan oleh Arniesha. Nampak classy, menawan dan memang sesuai dengan dirinya. Cantik sangat-sangat!!!

gambar resepsi anak rosyam nooor

Lagi 12 keping gambar majlis perkahwinan anak perempuan Rosyam Noor, Arniesha Azureen dan Hafiz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar ini selaku official photography majlis ini.

gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor
gambar resepsi anak rosyam nooor

30 responses to (14 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Anak Perempuan Rosyam Noor, Arniesha Azureen & Hafiz

  1. saya ok jer!! says:

    tahniah.. SETIA HUJUNG NYAWA.. :)

    0

    0
    • ddd says:

      cantik gile bajuuuuuuuuuuu… mmg meriah and tak membazir lah… sbbnya sponsor..hehehe..sape kate membazir aku tombokkk muke kau…haha

      ade pic yg namepak arniesha mcm muke izreen azminda

      0

      0
      • MAIL says:

        lepas ni rosyam dpt cucu dh. nak berlakon tu dh bole dh pegang watak ayah2 atau atuk. jgn nk pegagng watak hero jeee.. nanti jadi hero purba..

        0

        0
    • Olga says:

      YANG KAWIN NI ANAK ROSYAM KE BINI ROSYAM??????ASAL NAMPAK TUA????

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        heyyyyyy si olga ni dh tentu la anak roshammmm cuba tebgok betol2….muka kalau dh terlampau make up sangat memang la Nampak macm tuaaaa …kalau dia tk make muka dia mesti macm minah student n mesti jambu tol tkkkkkkk olga ni ponnnnnn asal bolehhhhh aje…

        0

        0
      • Anonymous says:

        olga ko ni pandai baca ke dak??

        0

        0
      • mak jems says:

        hey olga .. ko ni pon 1 . xkn pulak la bini si rosham ni nak kawen ngn bakal menantu die bahaluls……

        0

        0
      • anti-olga says:

        sedeh betul ko ni olga..sah xsekolah ko ni…mesti geng emma maembong kan xambik spm…

        0

        0
      • anti-olga says:

        over ko olga nyampah aku…..

        0

        0
  2. Baby says:

    Iols tgk kat Nona minggu lepas, anak Rosyam Nor yang mula2 try suaminya dulu.

    Apa2 pun i love Rosyam Nor. Hero No 1 Malaysia :)

    0

    0
  3. cleopatra says:

    Tahniah..cantik..semoga kekal ke akhir hayat..amin……

    0

    0
  4. Anonymous says:

    sejuk mata memandang….

    0

    0
  5. miss mong says:

    baju pengantin mmg cantik..tp mekap tebal buat pengantin nmpk lg tua la

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nampak mcm berumo la anak rosyam ni…

    0

    0
  7. indah says:

    cantik menawan.. jarang pengantin kening tak cukur

    0

    0
  8. gegel says:

    menantu n ank rosyam nor nmpak tue ler… dah mcm adk beradik je ngan rosyam n wife die

    0

    0
    • ddd says:

      bukan anak menantu yg nampak tua…tp kalau mertua yg mmg awet muda nk buat caner…tak kan naak menantu nk muka mcm umo 16 plak…huhu

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        elehhhhh bini rosham memang jambu n muda….umor rosham baru 46 mesti umor bini dia dalam lingkongan 42 or 44 gitu tkde la tua kannnnnn….. nanti umor rosham cecah 50taon mungkin dh dapat 3 cucu mungkin jugak eh….ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rosham belom tua lagi tol tkkkkkkkkk umor saja meningkat tapi belom tuaaaaa hehe..

        0

        0
  9. effa says:

    sangat cantik..tapi nampak macam dah berusia sikit…lebih kurang macam rosyam & wife je…

    0

    0
  10. kak chah says:

    seronok tgk org kahwen..alhamdulillah..w/pun kita sama2 tak kenal each other, but kita saudara seagama..semoga berkekalan, in sya Allah. masa first time kak chah tgk gambar pengantin dengan parent few days back pun terperasan anak perempuan dan mak mcm kawan2 aje..terdetik dihati, “which one is pengantin? because the mother looks younger..hehe..maafkan kak chah tapi kak chah bersangka baik la ye…mgkin anak rosyam have matured look, who knows..or maybe cara solekan membuatkan muka dia nampak matang..apapun, sapa pedulik semua tu..asalkan berkahwin secara sah, tak melanggar batas2 agama, dan semoga kedua mereka berpakat elok, in sya Allah selamat dunia akhirat..amin :)

    0

    0
  11. eda says:

    tahniah rosyam noor dan isteri dapat menantu..cantik dan kacak pasangan pengantin.

    0

    0
  12. mat tajam says:

    MIL n FIL aku g majlis tu..diorang cakap majlis dia memang grand, meriah la kat mitc tu..n dengar cite kat akcc..menantu si rosyam ni kerek sikit..dengar je la kan..aku g x pernah lak btembung lak sebab aku g akcc tu tu juz karaoke je bukan main golf pun..hahaha

    0

    0
  13. mat tajam says:

    MIL n FIL aku g majlis tu..diorang cakap majlis dia memang grand, meriah la kat mitc tu..

    n dengar cite kat akcc..menantu si rosyam ni kerek sikit..dengar je la kan..aku g x pernah lak btembung lak sebab aku g akcc tu tu juz karaoke je bukan main golf pun..hahaha

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kerek yg macmana tu? minah jambu leh tau tk? kerek banyak kerek tapi menantu rosham ni prangai dia kerek yg macmana punye?

      0

      0
  14. tumpul says:

    mat tajam, kau dgr aje, tapi kau terus sebarkan..kalau pun betul dia berlagak atau tak betul sama sekali, tak pyh sebok2 hal org lain..tak pasal2 fitnah org buat apa..nambah dosa aje..

    0

    0
  15. enot says:

    tahniah.. sama cantik sama padan, semoga berkelalan ke Jannah & Selamat Berbahagia!.. anak menantu rosyam siapa? tau lah ak org kaya melaka & persoalanya belambak OK di melaka.. tolong up date cikit..

    0

    0
  16. cik p.a says:

    tahniah en hafiz n wife….cntik……spe kate menantu rosyam ni sombong haa.??dh byk kali aku jmpe dia sbb dia ni bos besar n slalu brhubung dgn opis aku..klo dtg opis asik senyum lebar je…ape2 pn tahniah ye en hafiz….

    0

    0