Written by AbangNara | February 25th, 2012

Maaf kerana terlambat berkongsikan gambar-gambar pernikahan Ana Raffali dan Aznaim untuk tatapan anda semua. Mesti ramai yang tak sabar melihat Ana Raffali yang sangat cantik bertudung di hari bahagianya.

gamar nikah ana rafali

Cantik sangat kan? Terima kasih kepada Ministry of Moment (www.facebook.com/ministryofmoment) yang sudi berkongsi gambar-gambar ini. Untuk makluman, mereka BUKAN official photography untuk majlis perkahwinan Ana Raffali. Lagi 13 gambar sekitar majlis pernikahan Ana Raffali dan Aznaim dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali

51 responses to (14 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ana Raffali Dan Aznaim Daripada Ministry Of Moment

  1. nana rina says:

    cantik..sedap mata memandang..tahniah semoga berkekalan ke akhir hayat..btw yg second last tu pic siti ker?

    0

    0
  2. Ammar says:

    Cantik gambar-gambar ni

    0

    0
    • comei says:

      aku konpius la..kalo x silap aku,masa kursus kawen, ustaz da sebut pasal mas kawen pakai cek ni.dia kena sebut aku terima nikahnya bla bla bla rm10k cek maybank. bukannya tunai..

      0

      0
      • xcomei lgsg says:

        yg cek tu mas kawen ke? bukan duit hantaran? btw xyah fikir pepanjang hal org, kau buat hal kau je cukup..

        0

        0
  3. huhu says:

    cantekkkk…

    0

    0
  4. sarah says:

    cantekk nyerrr,… siti nurhaliza…

    0

    0
  5. n o n a m a n i s :) says:

    kawen da senior aku ni…congrats..semoga kekal ke akhir hayat!

    0

    0
  6. non says:

    Tahniah ana.. cantik sgt.. berseri2!

    0

    0
  7. huhu says:

    cantekkkkk….

    0

    0
  8. cr says:

    gmbr last 2 siti ke?

    0

    0
  9. Mokde says:

    Berseri sgt muka anna..tahniah…

    0

    0
  10. singgah sekejab says:

    best kwen ngan kwn baek..mcm saya…sempoi je…sibuk cr cinta rupanye jodoh ngan kwan baik…hehehe…alhamdulillah bahagia sgt..b4 kwen da masak ngan bsuk2 kentut..pas kwen pon sama…so mmg syok kwen ngan kwn baik..tahniah ana….hehehhee

    0

    0
  11. Anonymous says:

    i suka tgk ana nie.cantik je bertudung. :D,klu lisa bertudung mcm nie mesti lagi cantik kan.btw tahniah ana,ana sorg yg jujur.insyaAllah, dilindungi oleh Nya.

    0

    0
  12. icha says:

    seyes cantik..bertambah2 cantik dgn editing yg cukup perfet
    tahniah ana..moga kekal ke akhir hayat dan menjadi muslimah sejati..:)

    0

    0
  13. mel says:

    lawa gambar dia..:)
    I would say better than Lisa n Yusry..

    0

    0
  14. rahsia says:

    erm rsa nya tu bkn siti nurhaliza la..sbb nmpak kurus je,siti berisi kot.. one one more,tgn dia inai bagai,ngn ukir2 lg..xkn la siti kot..kebetulan muka sma je kot..lgpun pndgn sisi je kan..just my opinion..hehe.. btw,congrates ana..cantek ;)

    0

    0
  15. anab says:

    2 and 3 from our right dlm gmbr siti tu are neelofa sisters

    0

    0
  16. herShe says:

    nice…so sweet

    0

    0
  17. Suri says:

    Sangat cantik & ayu.
    Congrats ya!
    Anyway tu Siti ke tu? Yg sebelah tu nampak cam Saerah je hehe

    0

    0
  18. rina says:

    eh, ana dgn lisa bukan ke cousin? kawin dekat2 tarikh, senang la sanak saudara sekali haung dtg kenduri

    0

    0
  19. ngok ngek says:

    aik, kakak n makcik neelofa pon ade..

    0

    0
    • nurul says:

      kakak neelofa,nabila schoolmate masa kat mrsm pendang…baik jgk dorang..no wnder la bella ade..=)

      0

      0
    • nurul says:

      kakak neelofa, nabila schoolmate mse kat mrsm pendang,dorang bek jugak..huhu..keciknyer dunia..pusing2 ctu jgk…btw congratz weh ana!=)

      0

      0
      • teha says:

        kak nabila tu kakak neelofa ke?? lor baru ku tau..neelofa tu mrsm langkawi kan? patutla neelofa yg buatkan kasut kak ana..kak nabila yg 2nd dari kiri tu ek?lain dh muka die..hehe.kak nurul ni mrsm pendang gak ke? btw td sy baru teringat kak nabila ms bkk fb alumni maktab.huhu

        0

        0
  20. […] Maaf kerana terlambat berkongsikan gambar-gambar pernikahan Ana Raffali dan Aznaim untuk tatapan anda semua. Mesti ramai yang tak sabar melihat Ana Raffali yang sangat cantik bertudung di hari bahagianya. Cantik sangat kan? Terima kasih kepada Ministry of Moment (www.facebook.com/ministryofmoment) yang … Continue reading → […]

    0

    0
  21. Nur Kasih says:

    tahniah kepada ana n suami.. moga berkekalan hingga ke akhir hayat

    0

    0
  22. ): says:

    Nampak seri pengantin Ana Rafali. Manis skali & yang penting sejuk hati bila melihat suaminya solat syukur selepas nikah. Moga perkahwinan berkekalan hingga ke hujung nyawa.

    0

    0
  23. Adibah says:

    cantiknyerr Ana Rafali… tak puas mata memandang, memang berseri-seri wajah pengantin baru…

    “SELAMAT PENGANTIN BARU!”

    0

    0
  24. bunga melur says:

    makeup pon xtebal..jrg tgk pengantin artis ni makeup simple gitu.. ^___^ suke suke..warna kelabu sgt cantik!!!

    0

    0
  25. Insan Biasa says:

    Yg mcm rupa ct tu @ justyn cassandra – wife to Tan Sri Rozali Ismail SYABAS… tp x sure 2nd or 3rd wife… Org rompin tu :-P

    0

    0
  26. mcm dato ct n saerah.

    0

    0
  27. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    siti nurhaliza ke tu yg ambek gambar ramai2 tu? jambu nye sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalah kn pengantinnnnnn piiiiiiwitttttttttttttttttttt !!! pengantin pn tk berape jambuuuu….siti lagi jambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lov u sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………..

    0

    0
  28. jemima says:

    lawa, mcm minah arab. tahniah ana dan suami, moga berpanjangan dan dirahmati Allah hingga ke syurga

    0

    0
  29. mawar says:

    cantik ana pakai tudung..moga kekal ke akhir hayat..amin..

    p/s : kalau suami ana potong n kemaskan sikit rambut die, alangkah eloknye..opps!

    0

    0
  30. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenape tk tocang je rambot laki dia lagi kemas n nampak smart je …….

    0

    0
  31. ck slmh says:

    lawo kasut.
    neelopa yg design ke?

    0

    0
  32. adnil says:

    kasut lawa, baju dia serius lawa betul..ana pun sweet..congrats..

    0

    0
  33. kokin says:

    aku suke sgt ana rafali sekarang ni. dulu kurang sikit. tapi sejak2 dia nak kawen, terus aku jatuh cinta kat dia. huhu..ana, may Allah bless you and your family. semoga kekal ke akhir hayat..insyaAllah..

    0

    0
  34. zeelera says:

    yupp! that’s justynn cassandra. xtually, no more longer as wifey to Tan Sri Rozali (SYABAS) sbb dh divorce. used to be my junior sekejap mase kt smss. her bro, adam hasnee plak was my batch during school (smss). she’s beautiful! sekali pandang, mmg macam tok t! eh! cam wat biography plak. hiks..

    0

    0
  35. santeklh kasut dia…sukaaaaaaa

    0

    0
  36. diva says:

    cantik kasut ana rekaan neelofa..
    simple but nice:)

    0

    0