Written by AbangNara | August 1st, 2013

Tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi sebelum Hari Raya Aidilfitri menjelma tiba. Pastinya ramai yang sudah bersiap sedia untuk pulang ke kampung. Bersempena raya kali ini, Astro akan menayangkan filem Madagascar 3 yang telah pun dialihbahasa ke dalam Bahasa Melayu.

lisa surihani gloria

Menggunakan nama besar seperti Hafiz, Najib Ali dan Taufiq Batisah, Lisa Surihani turut terlibat dengan meminjamkan suaranya untuk watak Gloria The Hippo. Pasti comel sangat-sangat. Abang Nara tak sabar nak menonton filem ini yang bakal ditayangkan pada Hari Raya pertama.

lisa surihani gloria

Kalau ada kelapangan masa, jangan lupa untuk sama-sama menonton versi Bahasa Melayu filem hebat ini. Sila beritahu anak-anak anda sekali. Namun begitu, jangan lupa untuk pergi berziarah dan tidak leka menonton televisyen sahaja. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria
lisa surihani gloria

Baca Yang Ini Pulak:-

47 responses to (14 GAMBAR)Lisa Surihani Sebagai Gloria The Hippo Dalam Madagascar 3 Bahasa Melayu

  1. FIONA says:

    MMG CUN LISA NI

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 4
    • a says:

      lisa makin hari makin cantik la….dan badan semakin berisi …tak la kurus kering macam dulu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 2
      • aku kacak dan berbisa says:

        lisa ni memang comel,.kalau dapat kat abang dah lama bersalin ka australia.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 4
        • K.A.A says:

          fesyen rambut dia semua sama je..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
        • Elfida Looi says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 43
      • ddd says:

        aku pun ase suka tgok die mcm skarang ni…dulu kurus keding..skang ade berisi sket cun la..mmg cun ah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
    • anak pAk Din says:

      ala tomey2… hehhehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • gebus says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 49
      • haila says:

        kesian kt ko gebus.. sbb badan ko mcm tong dram ko nmpk lisa yg comel ni pon mcm ko.. eeii busuk dh otak ko ni

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 19
      • puikkk says:

        lisa kepala besar..hahahahahhaa… cantik celah mane tatawww…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 15
  2. nemo says:

    Pokoknya apa yang istimewa sangat jadi peminjam suara utk movie ni sampai begitu gempak Astro mempromosikannya??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 13
    • dena says:

      kesian kau kan? astro promot cerita ni..aku ulang…promot cerita… supaya org tgok..bukan promot tukang bg pinjam suara ni

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
      • izzy says:

        sebenarnya aku tak berminat dgn cerita kartun or whatever yg dialih bahasa guna artis2 glamer ni. rasa cam x best dan pelik je bunyinye dan macam dibuat-buat. baik dgr suara asal je. takpun suara2 alih bahasa kartun yg kuar kt tv tu. walaupun asik suara yg sama je, tp best!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
    • DATO SITI NURHAI says:

      DAH KAU BUKAN ARTIS MANA LA TAU. PINJAMP SUARA PUN KENA GEMPAK

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  3. WR says:

    Cute!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  4. spa says:

    Soryla.knp aku rs dia mkn gedik aja lately, esp lps kawin. dulu aku minat skrg hadoo.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 31
    • saya ok jer!! says:

      sekarang fefeeling famous uols. hahaha.. dia macam dah slow je rasa nye kan kan kan..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        bukan ke mmg die yg nk meng’slowkan diri..pasal nk belenkan keje ngan family katenye… kalau nk keje tak renti2 mcm yana samsudin tak tahu la bile nk bekeluarga

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
        • peliks says:

          kalau asyik duk tonjolkan diri, tukar tv tue, muda dia. tukar tv nie muka dia. filem tue muka dia. filem nie muka dia. x ke bosan? Apa la korang nie. Slow kn keja salah, active sgt pun salah. ish. tak faham betul. Semua yg artis buat, ada ke yg tak kena. korang perfect sgt ke?

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Amoi Comel says:

      Ye ke gedik.. Aku tak rase dia gedik pun tapi ceria…
      Dah dia pun dpt byk job untuk iklan/commercial mestilah kena wujudkan suasana girang gumbira, takkan nak buat posing keras mcm patung pulak kot…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 5
      • milo says:

        betul tu Amoi comel. lisa ni always ceria bukan gedik :)
        orang yg busuk hati ni yg selalu bersangka buruk dgn kelebihan orang lain.
        love lisa <3

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • Kayra says:

      aiya…bila muka senyum ceria, ko kata gedik. bila muka masam, ko kata sombong

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
      • soffy aidura says:

        cntiknye Lisa……suke sgt3 ngn dye….n suke sgt mse dye berlakon cite Istanbul Aku Datang! hahahaha…..best giler!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  5. zaims says:

    Lisa cute sangat….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  6. robocop says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 30
    • Aida233 says:

      dia cute sebab muka selalu senyum…. senyum yang tak dibuat-buat!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
  7. paparazzzoo....no more stranger!!! says:

    mcm ada iras ana raffali sket, apapun tetap cun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  8. Anonymous says:

    kat malaysia ni dah xda pelakon ke?
    kenapa perlu panggil artis singapore tu?
    bkn sorg plak tu.
    ke suara dorg mmg paling sedap???
    blergggghhhh!!!!
    suka sangat agungkan artis luar!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      aku tak paham la…

      kenapa nk marah sgt artis singapore kerja kt sini kalau cara nye btol…

      sedangkan kalau artis kite ke luar negara kemain suke lg kite..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        elehhhhhh kalau artis Singapore tk di panggil oleh penerbit Malaysia tkan dorang nk datangggggg tol tk ! huh ! tkan dorang nk terhegeh hegeh ! ape busok hati sangat ni ! artis Malaysia kalau berlakon kt Singapore tkde pon orang2 Singapore nk cakap ape2 ! kite2 lagi suka kalau artis Malaysia datang Singapore berlakon pasal artis Malaysia hebat2 lakonan Nye n cantek2 n hensem2 lagi ! orang2 Singapore kalau artis Malaysia datang semua Nye hepening ! orang Singapore baik baik ! tk macm orang2 Malaysia asek asek nk halau nk kutok nk hina ngan artis Singapore macm cial !! islam ke nama Nye tu ??????????

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        setahu teman bkn pihak m’sia yg pggil artis s’pore 2, tp HBO yg nk.
        p/s; x tau lah btl ke idok & x pyh lh nk racist sngt..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        setahu teman lah bkn pihak m’sia yg nk pggil artis s’pore tp HBO yg nk
        p/s: x tau lh btl ke idok & x pyh lah nk racist sngt..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  9. melisa says:

    lisa memang comel..xsombong..xlekang dgn senyuman..;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  10. andai aku lisa surihani says:

    bawa-bawa la tutup aurat cik kak…kesian suami awak tu tanggung dosa awak tu hari-hari…tak kira secantik mana pun awak, se-slim mana pun awak, se-glamour mana pun awak, sekaya mana pun suami awak…aurat perlu dijaga..bukan nak jaga tingkah laku je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 17
    • Malebes says:

      Ko nasihat kt sini bukannya dia baca pon. Kalau dia baca sekalipun tak elok nk menegur org sampai semua tau. Penah dgr tak ada alim ulama ckp ” kalau tegur dpn khalayak tu bukannya menegur tp menghina”. Dah tak ingat dh sapa name ulama tu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • Inspektor says:

      Pe lah ko ni, skang cite tgh psl promote cartoon ni.. Bkn die pake kemban.. elk lh tu, tmbh lh dosa ble cube nk aib org ngan kta2 ko tu.. ko tu dh cukup ttp ke? tlg bce tajuk bru lh komen.. di ulang sila bace tajuk dl.. benci tol aku ngan org mcm ni.. tbe tselit gk komen mcm ni.. Bt “andai aku lisa surihani” ko xyah andai, mmg xkn dpt dh.. bek ko tgu entry next psl pmakaian die plk, then ko copy komen ko ni and paste balik k!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  11. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    taufik batisah pon ada ! najib ali ada ! eeeeeee best nyeeeeeeeeeeeee !! helo taufikkkkkkkkkkkkkkk lov uuuuuuuuuuuuuuuu hehe ! didi alias pon ada !! cante Nye lisaaaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeee geram minah jambu lah ! hehe ! mak lisa pon ada ! helo mak cik ! cantek reben mak cik kt kepala tu hehe ! merah lagiiiiiii ! lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  12. bikyo says:

    comelnye kak lisa,,, cantik sgt3

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  13. huda says:

    lisa ni sangat baik orgnya. aku dah pernah pergi rumah dia, jumpa mak dia, dia sangat2 peramah, lembut. apela wehhh. dont judge book by its cover. perfect kah korg nak mengata org??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • ramadhon says:

      ek eleh..ko gi umah dia mmg la dia lyn bebaik.kang klau dia halau ko meroyan plk kt abg zubir.logik la oi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. auntie jamie says:

    budak comel..i will always remember yr father n you when u were small..comel dari kecik sampai ke besar..but i dont really like yr acting, not a fan..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  15. ms 123 says:

    lisa lepas kawin dh kurang kontrol..so, nampak lagi ceria n spontaneous! i like ;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. scha says:

    lol kalau xminat lisa xyahlah memenatkan diri komen.. saya tau ada yg jeles kat dia.. kalau xjeles buat apa nk kutuk kan?? apedah. lets pray for her supaya happy slalu n berubah kearah kebaikan sudehhhh ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    hahahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha………………………………………………………………sy xjelez pon….hehehehhehehehehhehehhehehhehehehhehhehehehhehehhehehehhehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. […] (14 GAMBAR)Lisa Surihani Sebagai Gloria The Hippo Dalam Madagascar 3 Bahasa Melayu (46) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0