Written by AbangNara | March 5th, 2015

Terharunya melihat gambar kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh Fasha Sandha, Jejai dan keluarganya. Sejak berkahwin dan mempunyai 2 orang anak, tak salah untuk Abang Nara katakan yang ramai menjadikan Fasha sebagai idola mereka. Sangat loving, caring dan terserlah sifat seorang isteri dan ibu yang sejati. Bahagia sungguh. Tersenyum Abang Nara setiap kali menatap gambar mereka sekeluarga.
gambar fasha sandha sekluarga

Selain Rayfal dan Jemaima, turut sama bercuti ke Bangkok bersama ialah Rayqal iaitu anak Jejai hasil perkahwinan dengan Nora Danish sebelum ini. Aksi 3 adik beradik ini memang mencuit hati. Geram je Abang Nara tengok. Kalau ada kat sana, memang dah kena babap dah setiap seorang nie. Semuanya comel-comel.

P.S: Burung gagak ini beri hadiah kepada seorang kanak-kanak

gambar fasha sandha sekluarga

Semoga kebahagian Fasha Sandha sekeluarga ini akan berkekalan buat selama-lamanya sehingga ke syurga. Semoga lepas ini Jemaima dapat adik baru pula. Mana tahu ada rezeki selepas balik dari Bangkok. Tak gitu? Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

gambar fasha sandha sekluarga

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to (14 GAMBAR)Fasha Sandha Sekeluarga Bercuti Di Bangkok

  1. Anonymous says:

    sweet sgt… fasha melayan ank nora mcm ank sndiri bgusnya… sdangkn nora sendiri sibuk bcuti dgn buah hati kt cameron nun…

    0

    0
    • mak mah says:

      entry pasal pasha..takyah arr buat dosa kering kutuk nora plak.
      tipikal!

      0

      0
    • carma says:

      butoh ang.

      0

      0
    • joyah says:

      sweet nya FS dengan anak-anak & anak ND sekali!
      tahniah FS atas kehidupan yg bahagia sekarang & Insyaallah kekal lama. mana zubir yang dulu dok bantai fasha sgt tu? ada tulis gosip kat ruangan hiburan bipop lagi tak?

      0

      0
    • LessIsMore says:

      Sempoi ja couple ni bercuti padahal dua2 berada. Cool je nengok. Kalau schawal tu aih entahler asyik nak berfesyen je koje deme. Serabut ghimas. Feeling omputeh sgt..

      0

      0
  2. Jemah says:

    comelnya Jemaima!

    0

    0
  3. namasayatiadanama says:

    Fasha dah kurus.
    Suka tengok Jemaima, Hidung tinggi macam Fasha.
    Fasha oii I lap U, Nampak la Fasha sayang Qal. kan kan

    0

    0
  4. maria-gha says:

    ko dah kenapa nara..budak comel ko nak babap? hahaha..kang mak dia babap ko balik baru ko tahu..hahaha

    0

    0
  5. murukuya sateri says:

    Reputasi dan jmej fasha sanda tukar 360° lepas berkahwin dan ada anak.mertua pun dah menerima…youre blessed women fasha..keep being a good mother and loyal wife to jejai…
    Btw jejai memang sempoi mcm suami orang kebanyakan.

    0

    0
  6. relax orang says:

    the sweetest thing is that fasha tak biased dengan anak Nora. she treat all three equally. fasha the best.

    0

    0
  7. mak minah says:

    apasal rasa mcm anak2 fasha lagi comel dari ank nora danish walaupun ayah yg sm……..hahahhahahaha

    0

    0
    • maibiskut says:

      kan? dulu nampak anak fasha yg tua mcm x comel. sekarang dah comel

      0

      0
    • lemon says:

      hahhaha..tu la.aku pun perasan.nampk sgt kalau mak cntik mcm patung pun blum tentu dpt anak comel+hensem..lol!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aternyee..mok nye pun lain2 muke nye,jgn le compare kan muka deme adik beradik ..namanya bebudok kan?x ke lain2 comey nye..kamu kecik2 comey sangat ke pun?!

      0

      0
    • AZ says:

      tunggu la tengok anak fasha besar dlu. dlu rayqal kecik kan bukan main comel lagi. dah besar main panas gelap la sikit

      0

      0
  8. Sian aku tgk raykal nk numpang kasih kt mak tiri.harap fasha layan mcm ank ko ok..!!

    0

    0
  9. blueberry says:

    Semakin ketara FS berubah ke arah kebaikan slps berkahwin..
    Tahniah to FS & Jejai.. moga bahagia till Jannah.

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    tumpang gembira melihat kebahgian fasha…berkat kesabaran agaknya,comel anak2 fasha,semoga terus berbahgia hingga ke syurga.Inn syaallah..

    0

    0
  11. Oh Ibu says:

    Suker sangat dengan FS lepas dia kahwin ni.
    Bila die gelarkan diri die ‘Ibu’ macam sangat comel.
    Dah lah macam humble and tade lah seksi sangat macam dulu2.
    Kalau nak dibandingkan zaman kontroversi die dulu.

    0

    0
  12. teratai says:

    once perampas always perampas

    0

    0
  13. bini_muda_nara says:

    mcm hanjing nara sibuk suh romen buat anak je..butoh mu nara!

    0

    0
  14. Zayn Malik says:

    Kesian Rayqal,, tumpang kasih kat mak tiri.. mak kandung sebuk becuti ngan kekasih hati….

    0

    0
    • Anon says:

      Kang kalo rayqal ikut mak dia, ko cakap bapak dia enjoy2 ngan family baru tak peduli dia pulak.

      0

      0
    • moze says:

      dia sebenarnya bertuah dapat 2 ibu yang sayangkan dia..mungkin lebih bertuah drpd anak2 yg lain

      0

      0
  15. Btul x?? says:

    AC dan Aidil..u all should learn from Jejai.
    Shame on u,ko nk kwin smpi 100 org pn jgn lh ank2 yg lain d lupakn.

    0

    0
  16. minah jambu sayang nenek says:

    fasha ni makin ayu semenjak dh beranak penak niiiii lov u fashaaaaaaa..anak nora pon makin hensemmmm…jangan nakal2 okkk..

    0

    0
  17. aku sebtg kara says:

    omg kaki anak ND berkudis…

    0

    0
    • Yahoo! says:

      Lor.. itu ke kau panggil kudis? Anak aku playset semua dalam rumah tapi bila kene gigit nyamuk/semut kaki jadik macam tu.. deee…jangan lah cepat menghukum..budak kan masih lemah antibodinya..

      0

      0
  18. bell says:

    Alhamdulillah & Tahniah Fasha & Jejai….
    Semoga fasha terus menjadi isteri & ibu yg terbaik buat jejai & anak2 … Amin

    0

    0
  19. opssss says:

    abang nara pun satu hal la. tak perlu la nk mention rayqal anak ND or rayfal anak fasha & jejai lg. sbbnyerrrr satu melaysia dah lama tahu fakta tu. yg dh lepas tu biarla berlalu. tak perlu rasanya nk buka cerita lama. peace yo!

    0

    0
  20. azrams says:

    Comelnya Jemaima…cam anak kacukan jer…Alhamdulillah, kebahagiaan milik mereka. Di doakan semoga perhubungan ini berkekaln hingga ke Jannah. rasanya Fasha lebih baik tinggalkan jer dunia seni. Dunis yg penuh kontroversi. sekurang2nya skang skang sesekali kuar citer ttg kebagiaan u all org akan lebih rindukan anda.

    0

    0
  21. Lovefasha says:

    I love Fasha Sandha dari si Nora tu. Fasha ni mmg baik bercuti bawak je semua, si nora dgn bf jeew haish anak tiggal.

    0

    0
  22. ?????? says:

    selekeh couple of the year… uwekkkk…

    0

    0
  23. saye says:

    pertama kali nak komen..sebab suke sgt tgk fasha. sy doakan kebahagiaan milik fasha bersama keluarganya berkekalan..amin ya rabbal

    0

    0
  24. FAZURA JELITA says:

    Cubalah Nora Danish pun cuti Bersama……

    0

    0
  25. not really fans says:

    dlu xmnat fasha..tp after die kawen she’s so matured n ske sgt2 tgk life n cara die handle fmili….popularity juz temporary but fmili is 4eva….keep it up…

    0

    0