Written by AbangNara | April 18th, 2012

Kalau sebelum ini Abang Nara sharekan gambar Apek dan Leuniey di majlis pelancaran minyak wangi SimplySiti, tak lengkap rasanya kalau tak disertakan sekali gambar pemiliknya. Dato’ Siti tampil anggun dan cantik dengan pakaian yang sangat menawan.

siti wangi

Lagi 13 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.


siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi
siti wangi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

275 responses to (14 GAMBAR)Dato’ Siti Nurhaliza Di Majlis Pelancaran Minyak Wangi SimplySiti

  1. embok kesum says:

    X tau nk ckp apa…

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah xtau nk ckp ape, xyah la komen…

      0

      0
      • Buletin Tingkap says:

        serius cantik giler baju y nih.. apsal xpakai mase mlm ABBPH tuh?

        0

        0
      • T-ARA says:

        Uols, i dh beli perfume PURE yg Apek jd model tu. Mmg wangi sgt2! Xsangka taste DCT mmg hebat2! uols try la tester perfume tu kt kaunter watson byk. Bkn nk promote tp mmg serius wangi!

        0

        0
      • Anonymous says:

        i xbeli la perfume2 kat watson, apa kelas, mama papa i beli perfume kat calvin klein je —> kata irman hazz…

        mana die eh, sian kat bdk kecik tu…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ada, cuba kau tengok kat entry Fazura yang terbaru ni..

        0

        0
      • T-ARA says:

        ala, xkan la nk citer perfume branded kt sini kot.. i pun ade berderet kt dlm almari.. ni nk citer perfume dr usaha anak tempatan lg2 sebangsa ngn kita. malu la wei org cina pn support kaum die sendiri, kaum kite? menjahanam lg ade..pelik lah~ lg pn ni 1st punya trial, mane tau 1day DCT boleh setaraf ngn calvin clein y u bangga sgt2 tuh.. who knows kan? mase tu mesti kutuk part lain pulak kan.. ape la~

        0

        0
      • Genuine23 says:

        I pn dh beli, puas hati, murah dan mmg wangi!

        @TARA, abaikan manusia2 hipokrit yg penuh dgn PhD tu. buang masa u je melayan…

        0

        0
      • Botol perfume Siti ni sebijik dengan perfume Nina Ricci’s Ricci Ricci. Tak percaya search je ‘Ricci Ricci perfume’. Atau pun copy link ni, tengok sendiri:
        http://fimgs.net/images/perfume/nd.6382.jpg

        Takde originality langsung Siti ni.

        0

        0
      • Anonymous says:

        heee t-ara ni lambat pikap la plak… ye ye aku one drop perfume pun ade, one drop perfume tu buatan malaysia ke vietnam?? alaa tu pun nak sentap.. nnt semua perfume watson aku beli ye, jgn risau..

        0

        0
      • Lufya di slh anggap sbg Anjolok Mata says:

        @nadiasukamakanlipas

        umum da tau kot y botol dia copycat nina ricci.. tp utk permulaan takpe kot. kicik punya hal la minacey~~~

        0

        0
      • T-ARA says:

        I ok je uols.. xbeli xpe tp try la test bau dier, xkesah la watson ke, guardian ke, warung cik limah ke, kedai arab al jaher ke janji ade jual…perfume murah la katekan…ahaks

        0

        0
      • T-ARA apepun TARAK says:

        cepat no sentapnye si tara nih… ok ptg ni jugak we alls beli okey~

        0

        0
      • embok kesum says:

        Ko x paham maksud aku ler…

        0

        0
      • amira says:

        Korang kalau rase mampu pegi je la beli kalau dh x mampu tu pi je la pakai taster kt watson..memekak je pasal murah la botol x der originality laa..korang kalau mati pn pakai minyak atar je pn x plak tukang mandi jenazah tu nk semburkan ngan minyak wangi CK. Nak memoyo jek selagi boleh..

        0

        0
      • Ikebana says:

        alaaaa….knp datuk ct ciplak botol ricci2…tak jumpa org yang kreatif nak design botol utk datuk ct ker?? tak best la…

        0

        0
      • zaia says:

        mcm iye2 je wangi sgt taste hebat sume tu..?membuak2 lak rasa ingin membauku..huahua..ok2, jap gi aku pun nak gi try tester perfume tu he he he..

        0

        0
      • nini says:

        product maken banyak maken maju…tp TUAN maken ke belakang dah tudungnye…

        0

        0
      • Cici Fara says:

        Dah test, boleh tahan la wanginya.

        0

        0
      • KIrana says:

        doakan kn supaya dia terdetik ht utk berubah je nini, y tu lg afdal dr hang dok ngomel2.. hang pakai tudung ka? kalo bertudung bagus la tp tang baju lak camne? kalo sendat smpai nmpk spare part tayar hang pun lbh kurg DCT jek.

        0

        0
      • itu kapala batu dalam sana juga ada duddooooo

        0

        0
    • hahahahaha says:

      lentiknya dato’ siti ni sekarang.. tewas cik ta.. ehhh… david teoh pun ada enterframe? ohhh… one of penaja rupanya.. tapi kuman kat hospital endah-endahkan…… maybe dato’ siti nama besar compare than kuman tapi kuman pun besar apa.. menjawab la ko david teoh…

      0

      0
      • Permintaan dari pembacamu says:

        abang nara sila tutup komen di sini, ini tidak adil, dato siti lagi legend dari pajura, tapi kotak komen pajura diblock, sini tidak pulak.

        you are bein bias, sila buka semula kotak komen pajura ekekekeke

        0

        0
      • rahsia says:

        ni confirm x baca paper hari ni! david Teoh dah langsai dah semua bayaran tertunggak AND siap bagi RM5,000 sumbangan peribadi semasa Kuman di hospital…..and being a chinese businessman, semua payment ade resit. So Kuman…… ape cer?

        0

        0
      • red says:

        -ye la, cam nina ricci i…..apela….tok ti.
        -tolong pakai tudung elok2 ( tak jemu memberi nasihat)

        0

        0
      • Ikebana says:

        Komen utk Fazura dah dibuka..aku baru letak komen di sana…

        0

        0
    • hahahahaha says:

      lentiknya dato’ siti ni sekarang.. tewas cik ta.. ehhh… david teoh pun ada enterframe? ohhh… one of penaja rupanya.. tapi kuman kat hospital di tak endah-endahkan…… maybe dato’ siti nama besar compare than kuman tapi kuman pun besar apa.. menjawab la ko david teoh…

      0

      0
      • aku le says:

        ape y ko merepek ni?

        0

        0
      • Ikebana says:

        Cik Ta dan Datuk CT sama2 cantik…cuma nya Datuk CT lebih manis sbb sentiasa tersenyum…bukan setakat bibir yg mengulum senyuman..tp mata beliau jg bsinar2 ikut tersenyum…dari dlm hatinya terpancar pada wajahnya…God Bless u Datuk CT…

        0

        0
    • falia says:

      ct mengalami crisis identiti sewaktu usia yg semakin meningkat… (sll nya remaja je yg crisis identiti ni)

      0

      0
    • Aku budak gemuk tu says:

      oh $iti!!
      berjuta-juta hartamu..
      tidak mungkin datuk k sebodoh ini utk menduaknmu $iti dgn memilih cik ta..

      $iti ada berjuta-juta,dulu2 (sblm $imply$iti wujud) masuk paper harta dia saje dh 50juta $$$$ (harta dia saje ye tuan2/puan2 yg x campur dgn harta datuk k)

      cik ta ape ada?melainkn _________ (mohon sambung sndr)

      0

      0
      • Anonymous says:

        dulu pun ex-wife datuk K yg kaya… dtk K ada apa… cuma tumpang jer… skrg pun dtk K tue tmpg harta kekayaan DCT… gigolo tua…ahhahaa…

        0

        0
      • mamee monster says:

        entahnyer…aku heran btol org yg dok compare siti ngan cik ta tu…jauh panggang dr api…cik ta tu perasan remaja..cantik dia pun sbb mekap 10 inci ngan bulu mata panjang 7cm…kedut sana sini dok xsedar diri jgk…siti wlupun belum terbuka ati nk pakai tudung lelok tp perangai dia xder la over sgt cam cik ta perasa remaja tu…

        0

        0
      • amira says:

        Terus trang aku ckp laa aku bkn pendakwah tp sekurang-kurangnya aku x pernah nk blame org lain berdakwah asalkan niat dia baik tp yg ko tu anon sakan sngt duk anti pendakwah-pendakwah freelance dlm ni. Kalau sekolah kau dulu dh ajar cara berhemah kenapa lak ko nk hentam org lain cara yg salah ? jgn pandai ckp je laa kalau x reti nk buat.. cukup la aku berbulu tgk kau duk hamun ‘ustaz ustazah’ kt dlm ni dh mcm ko tu best la sngt nk ajar org lain..

        0

        0
    • pisang says:

      erm..cakp la camni
      ” jom ramai2 beli perfume ct nih…kasik support kat dia..
      kasik dia lagik kaya raya…dah kaya lagik bnyk benda hampehh dia buat!
      baju pun makin hari makin ketat…”
      ops…

      0

      0
      • aku le says:

        asl die ade pakse bl ke???

        0

        0
      • akudiakamu says:

        yg kaya pun bkn org kafir,org melayu islam gak,support la skit kalo org melayu islam kita nak maju,serupa jugak kalo ko beli produk antarabangsa sape yg kaya org kafir yg kaya kan????drpd bg org kafir kaya baik bg org sebangsa dan seagama kita yg kaya sekurang2nya dia berzakat,kalo org kafir da kaya mana hala tuju duit dia yg bnyak tu dia nak bawak…???????sbb tu rezeki ct ni murah xputus2…..cuba fikir la sblm nak kondem org lain……kalo suka kondem org tu maknanye mmg korg cemburu dgn kejayaan org lain…..renung2kan dan selamat beramal…….

        0

        0
      • Anonymous says:

        BODOH betul penama ‘akudiakamu’!!! klo ko tu btl2 baik ko takkan komen2 mcm bangkai kat sini!!! lbh baik ko bg ceramah agama kt tpt2 ibadah!!! dasar bangkai ‘akudiakamu’!!!

        0

        0
      • maggieslurp says:

        bill gates penah ckp
        “If you born poor,it’s not your mistake but if you die poor it’s your mistake”
        just saying~~

        0

        0
      • sya says:

        Saya bukan la peminat fanatik DCT tpt teruk2 dia pon bangsa kita jugak, seagama. Sumbangkan jugak masjid..ko hada ke ?? PHD tu control sikit yer..

        0

        0
      • amira says:

        Aku ko ni anonymous mmg anti ceramah agama / ustaz / ustazah yg ada kt dlm blog nara ni kan? x salah pn nk berdakwah nk jd ustaz & ustazah pn x perlu pakai sijil segala sapa2 pun boleh.. x kan la lepas ko baca semua komen2 jahanam hati pn pun jdi sama gak jahanam nyee ? kurang2 laa duk anti org yg bg nasihat yg baik2 ni bkn benda jahat pn.. sekolah hang dulu x ajar kee ?

        0

        0
      • Ikebana says:

        Jgn2 ‘Pisang’ dan ‘anonymous’ ni bkn org melayu dan bukan org Islam…sbb kalau mereka2 ni org Melayu & Islam yg sejati, tak mungkin mereka ada hati yg dipenuhi dgn perasaan hasad dengki. Org yg penuh hasad dengki ini ialah hati yg menginginkan apa yg dimiliki oleh org lain. Dan lagi satu, kamu mburuk2kan Datuk CT..tp sekalipun dia byk kelemahan, sekurang2nya dia tdk pernah mgunakan bibirnya dan hatinya utk memaki org lain sbb dia tahu bibirnya itu mengucapkan doa2 setiap hari.Dia tak nak menajiskan bibir & hatinya utk perkataan2 laknat spt itu. Saya tahu?? of course saya tdk tahu apa yg ada dlm hati Datuk CT..kerana saya tdk tahu lah maka saya sentiasa m’anggap yg positif ttg dia..at least ble elak dosa fitnah dan syak wasangka buruk…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sekolah aku ajar bg nasihat dgn berhemah, bukan dgn mengeji org lain, anon kat atas bukan aku yg slalu mengutuk ustajah bn ye… amira aku rs ko patut belajar cara2 berdakwah mengikut garis panduan islam.. anon kat atas ni pun aku pelik apsal tetibe nak maki2, x mkn ubat lagi ke hape???????

        0

        0
      • peminat setia DCT says:

        KO JELES pisang …..ko xde cam dia ada….ak ase lau ko ada harta banyak cam DCT lagi lah plak teruk nyer prangai ko 2…ko mmg seorg yg sgat2 jeles..cam baik…puiiii
        ops…

        0

        0
    • aku rimas dgn komen yg sama says:

      Cuba jgn komen pasal siti x bertudung.biarlah dia dgn serkupnya tu.mana tau esok lusa dia insaf.lg pun aurat bkn sampai kepala je.kaki pun aurat gak.yg kutuk siti x tutup aurat ni pun same gak x tutup aurat.kuar rumah pakai slipa je walaupun bertudung.kalau korang org yg menutup aurat,aku percaya korang xde masa nak jengah blog ni.aku pun x tutup aurat dgn sempurna.tu pasal aku jengah blog ni.

      0

      0
    • Bukanpeminatdanantisiti says:

      nak tanya. Agak2 siti pakai korset/bengkung premium beautiful ker nampak langsing nih?

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg la die pakai pb, tu pun xtau ke?tokei2 PB sume dok promot guna gambo siti.. hahaha

        0

        0
      • sang says:

        hahahah! aku pon rasa lah Tok Ti ni pakai PB..premium beautiful kan 5saat je pakai tros nampak kurus, skali bukak korset tuh xsampai 5saat tersembul lemak keluar.xkan la kejap noe Tok Ti kurus, arituh abpbh Toki montok2 lagi..now curvyy youuu!

        0

        0
      • sang says:

        aku rasa masa malam abpbh tuh Tok Ti lum dpt lagi la PB yg die order.sbb tuh die nampak mok mok..

        0

        0
      • Bukanpeminatdanantisiti says:

        hehehe.dah agak dah…yang komen taksempat smp order tu taklehblah tu. Haha. Maybe la kot. Btw, baju dia cantik. :-)

        0

        0
      • zaia says:

        haha..boleh pulak. xD

        0

        0
    • mimi says:

      perfume nih boleh bwa semayang ke…

      0

      0
    • Ninananinuna says:

      I dh bli jgk uols….harum semerbak…smpi hubby I slalu suh pki tdo mlm…esp mlm jumaat….hehe

      0

      0
    • kasut.biru.polka.dot. says:

      mak tiri sindirella

      0

      0
  2. blacktie says:

    alahai.. nk lawan cik ta nampak.. kakakkaa.. pandai pilih kaber rambut.. nampak cam x pakai tudng. kakakak

    0

    0
    • KK vogue says:

      die x pernah cakap pun die nak pakai tudung..kite doakan jela..xyah nak komen2 kutuk2 sgt…

      0

      0
      • bawang bakong says:

        betul tu..setahu aku dato ct x penah ckp dia nk pki tdung tutup habis..dia cuma pki shawl je, tutup ckit perlahan2 katanya!

        0

        0
    • Anonymous says:

      bila masa yg die pakai tudung.. xabis2 komen tudung.. aku x penah tau pun die ni dh pakai tudung!

      0

      0
      • Sahabat says:

        Apa mksud dia pakai serkup????
        Allah bagi nikmat bukan sikit tp dia apa yg Allah arahkan tak mau ikut, gara2 kawin dg datuk K lah ni semakin hari ketat dan tertonjol

        0

        0
      • misz says:

        Ni bkn tudung…apetah lg selendang..ni just fesyen..ala2 jala ikan yg nelayan gne..so xpyhla claim yg ct ni pki selendang or shawl..da bosan ngn imej die cmni..xde perubahan lgsg…makin worst..

        0

        0
      • Anonymous says:

        sahabat, ko xyah nak pertikaikan rezeki die, ko pertikaikan amal ibadat ko sendiri..ko nak berdakwah kat die, pegi tweet die terus..or else email, lebih baik, terus sampai kat orgnya.. menghina org bukan menasihat namanyaa…

        0

        0
      • email says:

        apa emailnya? memang dari dulu niat nak email siti tapi tak jumpa.

        0

        0
  3. IzaLina says:

    Cantiknya..=) Love Her Always!!!

    0

    0
  4. Lavender says:

    Makin lentik tok ti skrng.

    0

    0
  5. elly says:

    pejadah la siti ni. serkup nak pakai. bulu bulu merak nk letak. batu berlian pon nak pakai.

    cube la elok-elok sket. tak de consultant image ke hape?

    0

    0
    • aku le says:

      la ko ssh kat mn kot die nak bo… pon!!!huh msg2 ayat cm kompom msg2 ahli syurga!!!

      0

      0
      • elly says:

        bukan tu maksud sy. maksud sy, sarat sgt atas pale tu. semua bnde nk pakai. semua nk letak. crowded. xde nk ckp psl rambut keluar ke hape. emosi btol

        0

        0
      • miza says:

        haha…correct, elly! incik “aku le” ni emosi btol…elly just cakap hiasan kepala je sarat, bukan tegur psl tudung ke x pon…chillax la die-hard-fan citi nurhalija…hahaha

        0

        0
      • sky8gurl says:

        huk aloh…’aku le’ ni mcm dia lak tuan punya badan,,,,emo lebih…
        kau back up2 tok ti ni mcm lah kau dpt pahala n konfem masuk syurga..
        dkt akhirat sok kau suruh lah tok ti ko ni bg sikit pahala kat ko ek…
        pstu ko duduk je lah belakang dia back up masa jwb soalan,..
        org nak nasihat idol kau pun nak dengki apesal?
        bukannye kami nak menjatuhkan dia pun, nak bagi kesedaran sikit..

        0

        0
  6. lola says:

    sitiii……..!!! luv uuuu..!

    0

    0
  7. Semufff says:

    Lepas aku tau dua org tu jadi model.. Terus aku hilang selera nak beli. Mintak maap Tok Ti. Cucu x suka dorg tu ..

    0

    0
  8. Rooney says:

    Siti pakai tudung awal sangat. Sayang pilihan fashion nya agak terbatas.

    Siti mempunyai rambut lurus yang sangat cantik, dan mudah untuk di bentuk kan.

    Tapi pilihan nya untuk memakai fashion adalah sekadar terpaksa untuk mengelak daripada di kutuk daripada makcik-makcik kampung yang sebenarnya satu CD Siti pun diorang tak pernah beli (berikut kepulangan Siti daripada Umrah / Haji?).

    Kesilapan yang besar kerana memakai tudung terlampau awal. Patutnya Siti pakai tudung masa di hujung senja, apa bila album dah tak beberapa laku.

    Contohnya: Diva Sharifah Aini

    Sangat bijak, pakai tudung bila dah kaya-raya gila babi tak ingat. Duit sampai mati pun tak habis makan.

    0

    0
    • aku says:

      pakai tudung = kesilapan besar?? kau ni agama apa?

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Lama dah Rooney tak komen panjang-panjang macam ni.. pekabo Rooney?

      0

      0
    • nyutt says:

      apasal bangang sangat kou ni rooney..orang nak pakai tudung perlahan-lahan la buat perubahan..ni kou kata kesilapan besar plak dia pkai tudung terlalu awal..kou ni islam ke kapir ckp cm gini.

      0

      0
    • mak enon says:

      ko merepek ape ni?

      0

      0
    • nur says:

      itupun kalau sampai waktu senja, kalau kotnya esok lusa atau beberapa saat lagi apanak kata? ermm….. jawap ler sendiri. ketentuan Allah tiada siapa boleh lenggahkan…

      0

      0
    • dynasty says:

      name pon rooney,kapir la kot…

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hahaha….Rooney… kalau kau komen jer, mesti jadi kontoversi, macam dulu…..

      0

      0
    • Rooney says:

      Kau kena faham, ini dunia artis. Korang bukan artis tahu ape?

      0

      0
      • runiiii says:

        x paham pon xpe… moga2 x masuk neraka..

        0

        0
      • Anonymous says:

        artis tu bkn manusia ke?… apa yg speselnya artis tu smpai diberi kelebihan x pyh tutup aurat?

        0

        0
      • Anonymous says:

        yg tutup aurat pun belum tentu masuk syurga, so xyah laaa nak hina org lain sgt.. siapa2 pun xkan tau sape yg duk syurga, sape ke neraka.. lain laa klu ko rs ko ayah pin..

        0

        0
    • aku says:

      kalau sempat pakai di hujung senja..kalau x sempat??

      0

      0
    • Re says:

      inilah yang dinamakan ‘sarcastic’…

      0

      0
    • Sahabat says:

      Yang patut dipersalahkan adalah datuk K, dia yg menyuruh siti memakai serkup sbb tudung litup tak sesuai dg muka siti yg bulat, pakai ketat sbb nampak menarik di mata lelaki, menonjolkan tetek agar seksi dan awet muda, seandainya siti berjodoh dg seorang suami yg warak, siti tentu sdh berhenti menyanyi dan sekadar dibelakang tabir menguruskan bisnes keluarga.

      0

      0
      • Kurus says:

        astagfirullahalaziimmmm…

        0

        0
      • Nefertiti says:

        Awal2 dulu, masa Siti tak bagi jurumekap cukur/cabut kening dia, DK kata dia lebih suka tengok kening Siti dipantis rapi.
        Lepas tu, masa Siti start pakai selendang. DK kata juga, dia lebih suka tengok Siti bersanggul.
        Diikuti dengan kenyataan Siti, akan teruskan cara berpakaian macam sebelum dia kahwin. DK komen jugak, dia lebih suka tengok Siti berpakaian menunjukkan kelasnya yang tersendiri.

        Kita fahamlah, niat Siti ialah untuk mentaati suami. Buat benda2 yang suami dia suka. Tapi kalau dah kes macam ni… Namanya taat tak bertempat.

        0

        0
    • Aku minat cite bella calamidades!!!!! says:

      Aku xsuke rooney!ak igt lg komen die kat entry sal erykah badu……boo sama dia!!!booo!!!

      0

      0
    • fashion terbatas says:

      sekadar terpaksa untuk elak dikutuk..tapi maseh dikutuk juga kan.
      rasanya siti dan managmentnya setuju dengan kata rooney. ya silap. kerana masih mahu ber industri sekarang dah terbatas.

      0

      0
      • Rooney says:

        Yeay win !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Korang ni sebenarnyer si bodoh hidung belang.

        Kalau bercakap tu memang tak pakai otak langsung, tahu nak sedap ikut engkau orang aje.

        Nanti bila suatu hari yang realiti korang terduduk baru tahu betul ke salah cakap aku nih.

        0

        0
  9. Hantu Mak Jemah Balik Rumah Suami says:

    Dah Nampak Perubahannya…

    Ni Produk Perfume

    Apa Kena Mengena Dengan Tak Tutup Aurat…Pakai Cam Model..

    Produk Perfume..Jika Tutup Aurat Pun Boleh Jadi Model Perfume…

    0

    0
  10. Reena says:

    Ni lah minah asbol…asal boleh..tp sebenarnya mmg tak boleh..fesyen yg mmg tak boleh blah..

    0

    0
  11. lyndabell79 says:

    agk2 mahal x perfume tok ti ni? klu murah mcm enchanteur ok gak..klu ratus2 x mampu den..

    0

    0
    • Atan says:

      hi cik lynda loceng… nak murah-murah tak long lasting la… by the way.. duit masing-masing.. jambu avatar u.. macam pose irman hazz pun ada gak.. hehehheh…

      0

      0
    • ada wan kisah? says:

      rm69.90 , kalau kat watsons membership rm64.90 :)

      0

      0
    • Anonymous says:

      klu beli kat vietnam dpt murah kot bell bell..

      0

      0
      • lyndabell79 says:

        anon..ko dr aritu asik vietnam2..ade ape ek kt sana?

        0

        0
      • Aku budak gemuk tu says:

        mcm2 ada..nanti anon jelaskan..
        beliau merupakan salah sorang ajen perlancongan (ke vietnam terutamanya) under compeni bang nara..
        dah ramai dah d hantar ke vietnam oleh beliau dan rakan2.

        mohon anon jelaskn dengan lebih lanjut.

        0

        0
      • UstazahTerlampau says:

        Oi lindabellngok79! Muka kau mcm hantu pocong tau x! Sila remove gmbr anda! Kau ni perasan cantik! Bulu hidung x trim…nah ambik ni..haktui kat muka kau.

        0

        0
      • Anonymous says:

        bongoknye bdk gemuk… tersedak aku tgh makan mcd baca komen ko! ni klu irman hazz tau aku mkn mcd, mesti die jeles, die mkn kfc hari2..muahaha

        bell bell…vietnam ade dibah.. cuba ko cari dibah, nnt dh jmp bwk die balik..sian die merantau x pulang2..

        0

        0
      • Aku budak gemuk tu says:

        ape aku plk yg bongoknya..
        dah dia nak tahu,aku x sampai hati nak biarkan tp aku x tahu nak explain mcm mana,aku pass la kat ko..haha!

        0

        0
      • sang says:

        ustazah terlampau, hebat gile screen kao!, sampaikan bulu hidung lyndabell ni pon ko nampak. hebat lah kau!! mana kau beli screen tuh? aku nak gak usya bulu idung lyndabell nih..screen aku xleh nampak lah..

        0

        0
      • Anonymous says:

        tggu abg 3 line la explain, mana abg 3line.. tlg bgtau bell bell ape ade kat vietnam!!

        0

        0
      • Kurus says:

        laaa…
        ye ke..?
        aku ingat aku dah di ban oleh abang nara…

        0

        0
      • Bz body says:

        Hahhahaaa..Lyndaloceng nampak sgt xmgikuti blog ne dr awal..even aku jrg komen..tp aku mmg mgikuti pkembangan artis2 dr blog ne (mls nak tgk melodi n propa)..n kisah dibah g vietnam…hihihihi…

        0

        0
      • abang 3 line takde, tapi ini nenek kamu yang baru nak up sambil mengeja bodow akan menerangkan. pilih aku atau klcc atau vietnam. aku pilih vietnam dowwww

        bacul wei dengar siti nurhaliza dengan mashup dillinger escape plan

        0

        0
  12. hola says:

    ayat bodoh rooney : Kesilapan yang besar kerana memakai tudung terlampau awal. Patutnya Siti pakai tudung masa di hujung senja, apa bila album dah tak beberapa laku.
    * Kalo sempat senja la kan.. kalo xsempat nasib badan la…. rooney ngok dolll…

    0

    0
    • rooney was just being sarcastic says:

      rooney tu perli tok ti la. read between the lines please. perli pun tak tau ke.. adoiiiii….

      0

      0
    • Rooney says:

      Haperko nih,

      Isk aku lagi suka orang sayang aku dan sokong aku. At least gembira la juga, takde pening pening aku baca orang yang kutuk-kutuk aku.

      Lagi satu kalau ada orang gembira dan menyokong aku, menunjukkan taraf IQ anda dah meningkat.

      Anda tidak lagi menjadi makcik dari Kampung Tanah yang suka menjaga tepi kain orang lain.

      Asal perempuan tu seksi, bukak tudung dok pi jaja cerita sampai hujung dunia.

      Life is all not about dramatic, dan tak perlu untuk menjadi end of the world.

      There is a light in front.

      Ya aku ni memang agak free-thinker, tapi aku masih Muslim. Aku bersembahyang, berdoa, berpuasa, seperti orang lain.

      Aku juga tak minum arak, aku lepak di mamak seperti orang biasa.

      Cuma cara aku lebih kepada berpijak di dunia yang nyata.

      Kalau kau orang kaya yang feeling first class kata makan kat gerai / KFC tu LEMBAB, KOTOR dan tak selesa KENAPA TAK PERGI MAKAN DEKAT CONCORDE HOTEL AT THE FIRST PLACE?

      See, cara aku memberi komen agak direct dan realistic.

      Aku tak backup sesiapa, tapi aku lebih suka memberitahu sesuatu yang ada kebaikannya tersendiri.

      0

      0
  13. adrenaliana says:

    Sgt cantik tok ti meminjam bulu ayam ni. Cian ayam tu xder bulu dh. Tp xper la janji tok ti meletooppp… =) Wah.. Rooney… pakai tudung kene tunggu dah senja…Subuh tak leh ker???

    0

    0
  14. […] Siti tampil anggun dan cantik dengan pakaian yang sangat menawan. Lagi 13 gambar dengan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARDato’, Majlis, Minyak, Nurhaliza, Pelancaran, […]

    0

    0
  15. jaa64 says:

    waaaa…dato’ siti makin meletups!!!!
    lawaaaaa :)

    0

    0
  16. pisang says:

    aku bencik la cite nih!
    leh delete tak?

    0

    0
  17. Whadda F? says:

    Kurusnye Tok Ti sekarang…terkezuttt dibuatnye…samada Tok Ti pegi buat liposuction sedut lemak, etc. atau pun sebab tak lalu makan dek kerana gosip panas Tok K & Cik Ta.

    0

    0
  18. ct4ever says:

    alahaiii….dia pose mcm ni korang kata melentik nk kalahkan cik ta..kalau dia pose ke depan korang kata nk menonjol ke depan plak..abis tkkan dia nk pose tegak mcm nyanyi lagu negaraku…positif la ckit…kumpul la pahala byk2 sedangkan dia tk kacau hidup korangpun…nauzubillah…

    0

    0
  19. JEJARI KONTOT says:

    YG JADI DUTA NI PAKAI KER SIMPLYSITI??

    0

    0
  20. what ever says:

    org yg banyk kutuk dato ct tu,dengki jer lebih..biar lar dia nak dress up mcm mn pun…rezeki dia kan..apa yg penting,lebih baik kita betulkn diri kt dl..ok..daaa

    0

    0
  21. Anonymous says:

    wahhhhhh…makin lentik se lentik2 nya ct ni yer? cik ta pakai baju mangkuk tingkat, dia pun nak jgak pakai baju mangkuk tingkat yer….bulu mata pun makin bertingkat2 nmpak nya.sikit hari lagi,kalah bulu mata cik ta!! heheheheee…

    0

    0
  22. elsacrystal says:

    Cantik… I like… Ala-ala barbie doll gitu…

    0

    0
  23. chentalove says:

    kak siti ni blh dkatakan cntik…
    kya lg tu…
    cma blum ada rzeki anak lg…
    dari jual kuih smpai ke jual wangi….dh rzeki dia kannn

    0

    0
    • mizz says:

      rezeki org berniaga…wlupun takat spm pun tp boleh berjaya…x mcm ‘mak tiri pajurah’ asik dok hina org yg x blajaq tggi…

      0

      0
  24. sitipah says:

    katalah apa yg korang nak kata kat siti ni..yang aku tau makin banyak korang kutuk2 dia,dia ni makin lawa pulak aku tengok dia ni..aku doakan moga2 satu hari nanti terbuka hati siti nak full cover kepala dia..siti,aku akan selalu doakan kau semoga tuhan beri hidayah kepada ko utk bertudung litup satu hari nanti supaya orang2 yg kutuk2 ko tu terdiam dan mengangkat tangan bersyukur sbb ko dah berubah..kalau ada lagi mulut2 yg berbunyi lepas tu nanti,aku tak tu la nak cakap apa jenis manusia ntah kat sini..wateva it is,siti….i luv u!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  25. siti bontot besar says:

    bukak jer lah rmbut tu siti , tak payah nk pkai topi ke scraf ke. rakyat malaysia ni buta dan tk pernah menilai siti ni.

    0

    0
  26. fieza koala says:

    tok T tok T… lebih baik tak payah pakai tudung.. makin lame makin singkat tutup kepala tu.. erm erm..

    0

    0
  27. rozita miom says:

    ala minyak wangi kt pasar malam lagi ok,sbb nama siti semua sok beli…..tudung ct bila nk locing….

    0

    0
  28. bestnya klw aku kaya mcm ct,nk apa smua dpat.

    0

    0
  29. hehehe says:

    sebab dia dah famous n byk fans tu yg senang bl dia jual apa2 pun mesti laku mcm goreng pisang pdhal sama jer cara mcm produk lain…beli dr negara tu tukar pakeging jer…letak nama sendiri…kalo aku yg jual mn mau laku cpt mcm nie coz aku nie bkn nye famous pun…tp borink lar tgk baju n muka ct nie…baju pulak tak abih2 gan romba2…lentik melentik…meak up tebal…pakai korset tu yg nampak slim jer perut dia kalo bukak korset tu ambik kau perut mengembung…nak kata kecelaruan berfesyen pun tah lar…rs2nya mcm dia sk fesyen yg tah pe2 nie…borink lar aku…banyak duit sgt2 tp pakaian aduhai lar…sian tgk…cpt2 la beranak ct nanti umur makin tua tkt nanti dpt anak sindrom down pulak…

    0

    0
    • ct4ever says:

      nauzubillah…

      0

      0
    • Anonymous says:

      woooooo…ini busuk punyer orang!!! aku ni mngaku lah tkdelah suka/angkat ct as idola,tp tkde la plak aku kutuk dia sampai mcm ko!!! ko dh kawen blum?klu ko blum kahwin hrp2 ko bertaubatla.harap2 ko tk plak jd andartu/bujang terlajak.ko dh ada anak berderet2 lum?klu belum, harap2 infuture anak2 ko tkde yg down sindrom!!!! busuk punyer orang!! busuk punyer orang!!!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      cpt2 la beranak ct nanti umur makin tua tkt nanti dpt anak sindrom down pulak –> aku rasa ko la manusia plg lahanat sekali kat muka bumi ni!!!

      mesti setiap org yg xde anak ko ckp mcm ni kan cibai?? ko ni manusia dajjal ko tau x??

      0

      0
    • Anonymous says:

      sedihnya kalau ibu bapa yang ada anak sindrom down baca komen ko ni. ko buat macam memiliki anak2 sindrom down tu satu dosa pulak.

      0

      0
    • reen says:

      astaghfirullahalazim

      serius weh..ko dh knp?
      klu ye pon ko mmg xsuka siti..
      xyh la ckp cmtu weh…nih dh kes truk sgt nih…serius…
      ko secara tidak lgsung menghina org yg down sindrom nih..
      ya allah..baik ko trik or pdam blik comment ko nih klu xnak org mengata berdoa yg xelok pasal ko

      blum tentu cucu ko sempurna,
      blum tntu anak2 ko nnti smpurna..ya allah…
      berdoa je lah utk org yg baek2..
      selama nih aku tgok org kutuk2 cti xdela aku rsa nk komen
      tpi ko nyer komen nih melampau weh..
      kurang ajar namanya

      0

      0
  30. mizz says:

    bab tudung ni aku rs biarlah tok ti sndr pikirkan…kita tak boleh mengubah org melainkan diri dia sndr…sdgkan nak mengubah diri kt sndr dr x menyibuk hal org pun kt x mampu kan…lagikan tok ti manusia biasa mcm kt…bezanya dia tu artis kt ni mgkn cm keje pembantu jualan, pelayan kedai makan, kerani kilang…dsbgnya… mgkn petunjuk dan hidayah lom smpi kat dia dia…mn tau kot smpi kat kt dl berhenti sibuk hal org pun mn kt nak tau kan…

    0

    0
  31. ahkak gile glam says:

    MAKIN MEREPEK FASHION, SIAN JADI MANGSA FASHION :(

    0

    0
  32. siti rezeki murah ke ? dia ibarat menyundal je sebab tu tak beranak Main 24 jam says:

    entah mengapa aku semakin meluat melihat Siti. Ya Allah apakah dosa Siti kepadaku ?
    setiap kali melihatnya aku terus-terusan mahu memakinya
    Mungkin ini lah karma kepada Siti yang merampas suami orang setelah sekian lama berskandal dengan Datuk K dan sememangnya dia Hipokrit.. kalau tak caya tanya kat Siti Saerah

    btw baju ni nampak tetek dia kecik banding dengan diABPBH

    0

    0
  33. Cempaka Sari says:

    baju tok ti aku tengok sebijik macam kain langsir umah nenek aku la……….tok ti posing mengalahkan cik ta….

    0

    0
  34. Wan Z says:

    confused identity….

    0

    0
  35. luvlavender says:

    nape aku rase designer kat malaysia ni macam xbanyak idea. kain ropol2 kembang 2 dh banyak kali guna dah..etc reben2 kat bahu..
    aku perhatikan *eceh bila satu2 fesyen 2 meletup mulalah wat style yang same…cuma ubah kaler..bentuk sket2..pas2 ntah hape2 lg.

    0

    0
  36. Anne says:

    design botol perfume siti nih da sama dgn Nina Ricci punye perfume yg Ricci Ricci. ace gugel memasing kalu xcaye. sejibik sejiban. kot ye pon tuko la design tu…

    0

    0
  37. Niu says:

    Design botol sama dgn Nina Ricci punye prefume yang Ricci Ricci.

    0

    0
  38. juju says:

    fuh, ramainye yg jeles..

    0

    0
  39. saya yang berkata says:

    x nampak pun tudung ct…

    0

    0
  40. sy yang berkata says:

    perghhhh… lawa tudung ct..

    0

    0
  41. nyampah tgk neelopak says:

    dlu ms muda kontrol sgt2..konon2 sopan..skg ni sopan la sgt!!!! (tgn di bahu, mate ke atas mcm boboiyot tu..)

    0

    0
  42. Baby says:

    Kagum betul lah dengan siti ni.
    Macamana mana pun orang kata dia kampung, dia tiru produk orang, apa2 jelah, dia survive je.

    Hebat.

    0

    0
    • budu says:

      kagum ler sangat…survive ler..mane nak cekau duit lagi kalo tak buat bisnes ni..ader anak2 tiri..berjoli sana sini..kat sape bebudak tu mintak duit?kat bapak dorang A.K.A laki Siti..laki dia lak mintak duit kat sape?kat si Siti..si Siti dapat duit dari sape?dari korang yg dok memuja sangat minah ni..bagus sangat..

      0

      0
  43. OBSERVER says:

    where the hell is her tudung?….

    0

    0
  44. sitot alijah says:

    aku benci reben tuh burukkkkk…..

    0

    0
  45. Kurus says:

    wow.. nampak dato’ siti makin slim sekarang..
    muka pun dah ‘cengkung2’ sket (ada bentuk lah centuh)..
    baru lah lawo kt gambo.. tk gitu

    baju pun sangat glemeres..
    semua dah ngam.. bentuk badan.. jahitan.. susun letak..
    um kalo yg kt tangan.. juraian tu satu tingkat je.. maybe.. lagi up
    mcmana pon.. tahniah kepada perekanya.. muwowww..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ahhhh boring la komen ko ni kurus… mcm bagus jeeeeee….

      0

      0
      • Kurus says:

        laaa….
        ko nk aku komen caner laks?
        dah memang dia kurus.. dah cantik..
        “okeh la tuhh” =P

        0

        0
      • Anonymous says:

        xyah komen langsung, sbb boring ko tau x???????/

        0

        0
      • zaia says:

        anonymous ni period kot..tetibe je marah.hehe..

        0

        0
      • Kurus says:

        zaia
        muehehehe…
        nanti lah aku kutuk anon.. tunggu jer.. =P

        0

        0
      • Kurus says:

        ishh…
        maksud aku.. bukan nk kutuk ko anon.. ishhh…
        aku nk cepat nk kluar ni.. tu yg
        mksud aku.. ada juga entry lain, kalu aku tk tahan
        memang aku kutuk…
        korang akan tahu juga apa benda yg aku tk setuju
        aku tau anon tk suke aku dok okay je.. sebab dia tahu
        tk kan aku okay je semua entry..

        kalu setakat yg aku boleh terima, aku okay lah..
        tunggu anon… kalu dah lebih 70% pe ko kata.. bingai..
        ha.. kalu dah lebih sgt bingai dia.. aku pasti akan berkata2
        kuang..kuang.. cauu… dah lewat..bubai

        0

        0
  46. NenekBurberry says:

    siti pakai tudung ker tu? i ingat eksesori kepala tadi….

    0

    0
  47. broken_sagi says:

    comey..mcm dah dekat2 style rozita che wan pun ada ;)

    0

    0
  48. kiki says:

    fashion victim.as usual.CT,less is more!

    0

    0
  49. cik daisy says:

    biarlah dia nak pakai apa pun,,,yg berhak ke atas diri dia dan yg wajib nasihatkan dia husband dia..husband dia yg tanggung dosa kaalu dia x tutup aurat..

    0

    0
  50. kasut says:

    nmpk cm kuruih sket dh…

    0

    0
  51. Spontan says:

    kalau nk tahu org tu lentik ke x, suruh dia berdiri tegak mcm nyanyi lagu negaraku, kalau pinggul tonggek, perut slim pinggang keci, maknanya dia lentik laa. Setakat Tok Ti ni, breast pon leper, bontot labuh, memang sah laa kalah dgn Kak RCW!

    0

    0
  52. R says:

    wlaupon idop mewah dan kaya-raya, aku tak rasa hidup dia dipenuhi kebhagiaan.. kesian.. dulu masa muda dengar cerita kena kongkong, sekarang… ada jugak dengar pasal masalah dia, suami, anak2 tiri.. tak tahu la betul aau pun tidak.. aku cuma dengar cerita. Tak tau betul @ tidak. Tapi aku tetap rasa dia tak pernah bahagia. kesian dia..

    0

    0
  53. Malisa says:

    haha peminat tokti kalau dia buat apa pun..yg haram jd halal.. dunia akhir zaman begitulah… produk org islam & melayu..ye melayu tu btl..tp x semestinya islam btl.. selam ye kot..lg satu produk perfume tu halal bawa solat x? tokti bg statement siap suka koleksi perfume dan akan pakai ikut mood…maknanya org bodoh je la beli perfume dia ni.. coz dia sendiri pun x setia pakai..dan satu lagi bukan produk keluaran dia..tp di buat utk company dia.. itu minyak wangi bukan formula dia..dia takat keluar duit..g kilang perfume pilih je nak bau apa..byr duit..siap utk dijual… dan paling x blh bla bila curi nina ricci punya design…

    0

    0
    • kasih Suci says:

      Actually botol2 perfume ni selalunya diorg buat di China atau Indonesia. You just tell them nak yg mana satu. Itu yg boleh “ter”sama dgn botol2 perfume lain. Mcm produk2 SimplySiti yg lain2. Semuanya buat di tempat yang sama. jadi jgn terkejut kalau packaging sama lah, formula sama la…cuma label je berlainan. FYI, produk remaja SimplySiti tu dibuat di kilang yg sama yg keluarkan produk2 komestik jenama tempatan yg biasa kita tengok dlm iklan2 tu. Harga je diorg jual lain2! hahaha

      0

      0
    • kasih Suci says:

      All these cosmetics queens kat malaysia ni, they are bimbos actually (termasuk Siti ni hah). They have zero technical knowledge. Sampai bahan2 nak buat gincu pun diorg tak tahu apa dia. Mesin nak buat gincu pun diorg tak pernah tengok dan tak tahu namanya. Tapi kelebihan diorg ialah dari segi marketing, pandai buat promosi produk, dan pandai bercakap. Most of them kalau bercakap….wah sounds great mengalahkan Professor. Teknologi nano la, minerals make up la, bla bla bla…tapi bila ditanya, haram jadah tak tau apa benda nano, minerals tu semua. Pandai ikut skrip je.
      Diorg ni buat kosmetik ni semua di kilang yg terletak di Shah Alam. Cuma bgtau aje nak gincu warna apa, nak matte ke, glossy ke, nak lebih moisturizer ke, dll. Tapi haram jadah tak tahu apa bahan yg kilang tu guna. Mostly produk2 tempatan yg terkenal tu pun buat di sana, termasuk SimplySiti ni. jadi kalau beli Sendayu Tinggi ke, Simply Siti ke, makes no difference. Dibuat oleh kilang yg sama, bahan yg sama, cuma tokey kosmetik je jual harga berlainan! hahaha

      0

      0
      • tissue says:

        kat dlm majalah3 kan ada tjk yg ct g korea pilih warna lipstik semua.siap dpt anugerah jakim lg produk halal.dia turun padang gak la xla main lepas tgn je

        0

        0
      • maia says:

        ya,ya aku penah tgk dct g korea nun pilh2 pastu dia sendiri tgk proses adun warna lipstik tu.kiranya dct tau la jgk prosesnya xdala smpi mesin buat gincu pun x nah tgk..ko ni…

        0

        0
  54. kucinghitamkakipanjang says:

    stil x phm ape motif amek minah looney ni jd model perfume siti.. siti patut pilih org yg berkarisma n xde kontroversi…..

    0

    0
  55. da princess says:

    asyik nengok tok ti dengan pose yang sama

    0

    0
  56. BP mok mok says:

    bila masa ct pki tdung?? dlu pki tdung penuh dlm ‘AC disini’ pas balik haji.. tudung tutup lg tau… korg x penah tgk kot dia dlm rancgan tu episod dia pki tdung penuh .. da lama dah.. . tu la u all xtau dia ni dlu pki tdung mcm kakak saida dia jg… tak ble terima kenyataan ke dia pki tdung dlu.. masi nak nafikan… hehehhe

    0

    0
  57. Afzan says:

    Sekurang-kurangya dia x pakai botox atau kolajen ye…and more..siti ni bukan jenis kurus atau gemuk..kalau ikutkan bentuk badannya..dia dalam kategori ‘Hour Glass’…

    p/s muak komen pasal tudung..please la..

    0

    0
    • lulu says:

      camne kau tau dia x pakai botox and collagen? igt dia tu born naturally fair skin ker? oh puhhleeezzz

      0

      0
    • Afzan says:

      lulu..cer tgk muke ziana dan ifa bandingkan muka siti….ke awak x tau nak guna mekap???hihihih…

      0

      0
  58. cantik sekali baju siti….:D

    0

    0
  59. Atiqah says:

    apasal tak boleh komen kat gambar fazura weyh?

    0

    0
    • sarah_nina says:

      ha’ah… kenapa ya.. aku pun baru nak komen..
      nara..tolong jawab sikit,..apa istimewanya fazura ni..sehingga kita orang tak boleh nak komen pasal dia????..

      0

      0
    • Anonymous says:

      adalah sebabnya yg abg nara takut N risaukan tu… lain kali abg nara takyah la letak gambo fazura kt sini klu takut org komen.. ermmmm…

      0

      0
  60. antitokti says:

    Hai sitikos makin lama makin menyampah aku tgk ko skrg nie.aku tgk ko nie asyik dikelilingi dgn jantan jantannnnnnnn je skrg.buat collection anak ikan ke tok ti.datuk k da tua da,sesuai dgn rcw.muka ko da kembang byk makan ikan patin.harta dunia tak boleh bwk mati pun tok ti.tak abis2 la ko nie memang tamakkkkkkkk betul la.aku rasa khairul fahmi jd anak ikan ko je la tok ti hehehhehehhhee padan muka ko la bodohhhhh.tok ti punya bontot pun da kembangggg da tgk dalam gambar kat atas tu.asyik kena kongkek dgn batang tua .hehehehhahhahaahahhaha padan muka koooooooooooo.telo pun da londehhhhhhhh da.aku tau .org tua punyaaaa memang da londeh da.eeeeeeeeeeeeee selera ke ko tok ti.

    0

    0
  61. Malisa says:

    peminat dia miskin..sbb asyik kena tlg dia jadi kaya.. dato k nye status ialah high borrowing customer di bank C..B tau…tokti tukang sponsor.. haha now nampak sgt tokti jeles dgn cikta sbb cikta bg statement hubungan dingin dgn tokti ..rcw tegur tokti di majlis2 pun tok ti x layan..nampak nau takut tok k peluk cik ta.. aku doa cikta dapat tok k..baru padan muka tokti ..pastu aku bg dia nyanyi lagu KARMA..di cipta oleh anak tok k ..penulis lirik tz..

    0

    0
  62. zara says:

    luv u siti

    0

    0
  63. vaniela says:

    kemarin, mmber chinese aku tnya, kenapa u pakai tudung, dato siti x pkai? gulllppp…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko cakap la semua pompuan islam wajib tutup aurat/pakai tudung.tp ramai yg x ikut.sama ar mcm undang2 jln raya.naik moto kena pakai helmet.tp ada gak yg xmo pakai.x pakai kena la saman.yg takut akan pakai.tudung pun camtu.yg takut akan pakai.kalau tak pakai dapat dosa.

      0

      0
  64. Anonymous says:

    mak aji moden,

    0

    0
  65. hans says:

    kemanakah sudah perginya tudung kamu….kak siti….:)

    0

    0
    • Anonymous says:

      dh pergi ke dlm spender ko..cuba ko check dlm spender ko kot2 ade tudung… bila masa die pakai tudung????????

      0

      0
    • ClipBaju says:

      CT pernah bertudung stlh pulang mngerjakan haji beberapa thn dahulu..
      n skrg tidak lagi…
      just fesyen yg sgt2 menjengkelkan…
      die sendiri pun X berani nk ckp pasal ‘tudung’ die tu,.. Wallahualam..

      0

      0
      • zaia says:

        owh..yeke..x pernah nmpk la plak..

        0

        0
      • Anonymous says:

        balik haji kat airport mmg la pakai tudung, then pegi kenduri doa selamat pakai la tudung, time2 lain xde pakai pun..yg ade pun selendang biase, tu bukan tudung, tu selendang…

        0

        0
    • Clip kertas says:

      CT bertudung slps pulang dr mgerjakan haji beberapa thn dahulu…
      n sekarang TIDAK LAGI…
      yg ADA brpakaian n berfesyen yg menjengkelkan dah x seayu n sesopan dulu… biasa larrr dh brpangkat n dh de standard..
      die sendiri pun Xbrani nak komen pasal “TUDUNG” die tu… Wallahualam…

      0

      0
      • Anonymous says:

        bagus la tu,kutuk org pastu wallahualam….bnyk nye pahala ye..masalahnye, skarang dia dh x pakai tudung so???

        0

        0
  66. Jeng jeng jeng says:

    Yg penting bau wangi mesti best, botol cantik & harga berpatutan.. Smua org mampu beli… Nak p watson try ni….

    0

    0
  67. ko says:

    hamboi tok ti makin ke belakang tudung kau. takpala moga moga pasni terbukaak hati dia nak btudung. tak lupa juga asal tok ti pilih KFCM jadi duta?? dia tu da la playboy pastu waktu dlm iklan simplysiti tu suara dia mcm tak sedap, malsud aku cam tak sesuai jadi suta jer sbb mesej tak sampai. taktau la kalau aku sorang je yg pikir camni an.

    0

    0
    • siti ko ble nk insaf nk tuup aurat hah.. xtau dosa ke duit byk tp hari2 buat dosa dedah aurat says:

      haahaha.. aku tau nape xbleh komen dkt entri pazura tu.. konon xnk bg org kutuk pazura la tu sbb nyerr die kn kapel dgn ank sultan johor.. konon nk jg maruah la tu.. pdhl artis prangai pn hancuss.. blah la nara oiii… bias!!!

      0

      0
      • wkwkwk says:

        tu lah pasal. alh tapi pazura tu dia kapel ngan tmj pon bukannay boleh kawin.tmj playboy kot.

        0

        0
  68. papela says:

    orang cine tiru sebijik ramai jek org nak beli! haaa x kesah la tiru ke tak. janji best!

    0

    0
  69. buluku says:

    ramai sunggoh pengkomen siti.termasuklah aku yang cuba mengkomen kali pertama.tahniah! pada diri sendiri

    0

    0
  70. mz says:

    day by days we can see a little bit of hair showing off her head..possible that she can go back to her old styled which is showing off all of her hair..that’s not even a hijab it’s just an accessories on her head..just sayin…

    0

    0
    • Anonymous says:

      maybe u should try to learn a lil bit on grammar side… some improvement need to be done before condemning others.. btw, showing her head??which head? fore head? back head? black head??
      just saying… seriously girl, ur grammar sucks.. pls go back to school..

      0

      0
      • Anonymous says:

        like i said “showing off her head”..see i already mention it HER HEAD…it’s not like im just mention “HEAD” only..,but,if do so, i think netizen are clever enough to know what im trayin to said..,seriously babe i think u should go back to school..oh wait!! kindergarten maybe!! BOO YOU!!

        0

        0
  71. is says:

    Bukak jela mendalah kt blkg kepala tu siti oii…same je dosa yg ko bwk kalo tutup separuh2 tu… kalo mmg ko nk free hair terus je la free hair…xyah nk tutup sana sket sini sket…..

    0

    0
  72. cucoq udang says:

    hahaha…hangpa soma taktau…ct ni kalo dia tak pi mana2 dok di umah pakai kain batek .jaa..pungkok dia punya laa besaq bagak…peha dia macam kayu balak..

    0

    0
  73. duuhhhh says:

    dr ats sampai bwh carik komen hahahahahahh psl david teoh tuh…tk berani reply plak..nape yeh…dh tekene btg idung sendiri ker…lenkali nk ngutuk org pandang kiri kanan depan blkg…seeloknyer tkyah ler ngutuk2 ni….benonyer korang tk bahgia kan tgk org len bahgia… siannnn

    0

    0
  74. aku says:

    masa anugerah berita harian tok ct pakai baju menampakkan breast yang sgt besar…aku tergamam..heheh

    0

    0
  75. mummy says:

    apa la ….mek siti ni tudung makin hilang….

    0

    0
  76. nunin says:

    kdg2 kesian tgk fesyen2 artis kita ni…mcm dianiaya je,menjadi mangsa fesyen..

    0

    0
    • papa says:

      diri sendiri yg tak tahu nak beza patut ke tak pakai fesyen mcm tu.

      0

      0
      • siti sarah says:

        wauuu…canriknyee dato’siti nurhaliza niii…..datok K memang bertuah dapat dato’siti nurhaliza nii…..~_~

        0

        0
  77. Rumput ijau says:

    Bile la ct ni nk bertudung, umur makin meningkat, rambot tersembol kuar,,pastu pakai baju tersembol buah kelapa dua bijik tu, punggung sebesar alam. Hadoilaaa. Mek ct,artis lain tu ramai da berhijrah…. Bile awok pulak. Udah udah le expose diri, takan nk tunggu dpt mimpi mcm diana amir tu awok nak berhijrah….

    0

    0
  78. datok_t says:

    asal aku tgk badan siti ni makin lama makin sedap eh..ni kalo doggy ni mau cpt ni..

    ahh fap fap fap

    0

    0
  79. tina.jr says:

    Banyaknya baju CT…tah camanalah besar bilik simpan baju dia ni agaknya..? Takkan pakai almari baju kot??

    0

    0
  80. lynnrosa says:

    eiii tk tgk nona ker? 3 bilik okey utk baju saje…love dato’ CT…
    moga terus maju dlm hidup dan dilembutkan hati oleh Allah utk menjadi muslimah yg lebih baik dari sekarang. aamiin….

    0

    0
  81. Cantiknya Siti Nurhaliza

    0

    0