Written by Bella | November 9th, 2015

Pada hari Sabtu lepas, Fasha Sandha dan keluarga telah meraikan ulangtahun kelahiran pertama anak perempuannya, Raysha Jemyma .

Majlis dengan tema warna merah jambu itu berlangsung dengan cukup meriah sekali dengan kehadiran rakan-rakan artis, kenalan serta saudara terdekat.

Melalui muat naik terbaru di  Instagram Camora Arts berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis harijadi Raysha buat tatapan anda semua dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Camora Arts

36 responses to (14 FOTO) Ulangtahun Kelahiran Pertama Anak Fasha Sandha Raysha Jemyma

  1. minah jambu says:

    yehhhhhhhhhhh…!

    0

    0
  2. Pekerja Gomen says:

    Kat mana ni yek?
    Macam outlet kedai kan?

    0

    0
  3. minah jambu says:

    sweet anak lofa eh sweet anak lofa pulak ! melatah pulak minah jambu hehe sori ye…fashaaa…sweet anak fasha comel…hepi beday sayangggg semoga jadi anak yg penyayang pada ibu bapa yeee hormat pada orang tua dn semoga Berjaya dlm semua bidang yg di ceburi..

    0

    0
  4. Aurora says:

    Tak ajak ND sekali ke? Kata dah baik comolot.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ye ke comolot. Berlakon je tu. Rasanya 2 acc kat IG, misskepoh dgn sembangsampaise

      0

      0
      • Anonymous says:

        Dgn sengal ni xyah nk comolot la.ND…byk lg.kje berfaedah kan ND kan…kan….sengal sundal ni jenis fake je

        0

        0
        • TTMFAKE says:

          x kisah jika kamu ni lelaki ke perempuan, semoga allah tidak menguji kamu dengan anak2 atau bakal anak2 kamu..aamiin.

          0

          0
    • Cilipadi says:

      Ye ke comolot? Berlakon je tu. Kat IG kan ada 2 acc, ‘misskepoh’ dgn ‘sembangsampaisentap’, miss kepoh asyik kutuk ND, akaun satu lagi tu mengutuk fasha. Rasanya diorang dan kuncu2 diorang yg handle 2 acc tu.

      0

      0
  5. minah jambu says:

    minah jambu betol2 geram dngan drama suami ku Dracula tadi kt TV3 ..minah jambu bukan germ dengan acheh ke ape yg minah jambu geramkn di izreen kt dlm bilek bertudung..kt dapur bertudung nk tarok bedak sejuk kt muka dlm bilek pon bertudung eeeeee rimas nyeeeeee kadang2 macm mengarot itu drama minah jambu tengok..agak2 la..macm tk logic gitu mengarot !!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Anak almy nadia so much more beautiful…

    0

    0
  7. comel says:

    Walau x secomel anak cik ta tapi baby ni tetap comel & cute. Nanti dah besar mesti cantik mcm fasha…natural beauty gadis melayu bukan kacukan barat.

    0

    0
  8. Lara says:

    Ini baru birthady budak umur setahun… cucu menteri, tapi sempoi jer. Happy birthday dear.

    0

    0
  9. fuhh says:

    Bg hadiah rantai brlian gak ke?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Mentyampah…..gedik je.lebih….kunun2 budget suci la tu. Kata x.suka.post kt IG…hmmm

    0

    0
  11. melati says:

    tak best lah..patut org kaya mesti hadiah berlian…..Tgk Che Ta….try Deposit org beli berlian…baru lah Best…….hihui

    0

    0
  12. bakal madu fasha says:

    Ya ampunnn Jejai kenapa ensem sgt?? Yg penting kayo.. I sanggup bermadu dgn Fasha.. Fasha u sanggup tak? Confirm u tak sanggup.. I sanggup buat u cerai berai..coz I pun jenis perampas suami org mcm u.. kau rase??

    0

    0
  13. Kemek Suhaiza says:

    kaya nya tapi anak tak comey cam aaisyah rania

    0

    0
  14. SNOW QUEEN says:

    So sweet fasha…

    0

    0
  15. dotdot says:

    xyh r bg banding2 ank2 org..ciptaan tuhan tu xde cacat celanya pon..bg komen biar r matang sket

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Silakanlah…tgk apa si sengal tu rasa bila laki dia kne rampas……

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Jilake sundal yg fake happy…kesiannnnn

    0

    0
    • Anonymous says:

      busuknya hati awak! pandai2 tafsir sendiri ckp org tu tak bahagia…sedangkan awak yg busuk nie sah2 bukan di kalangan org yg bahagia…tp jeles tgk kebahagiaan org len.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Mana kau tau dia fake ke tak fake? Ko tido sekatil ngan fashajejai ke? Busuk hati. Dah jodoh depa dua kot. Bersihkan hati ya next time. Booooo

      0

      0
  18. Anonymous says:

    anknya fasha bkn x comel..tpi kurang comel..mane thu sok klau dh besar dia cantik n kalah anknya cik ta plk..budak ni kadang masih kecik x lawo tpi bila dh besar lawo..

    0

    0
  19. Mime says:

    Sederhana…..
    Itu yang terbaik….

    0

    0
  20. TTMFAKE says:

    bila hati sudah hitam, maka mulalah menyalahkan takdir..
    salahlaj Jejai ceraikan Nora?
    Salahkah Jejai nikah dengan fasha?
    Salahkah Fasha lahirkan anak halal hasil perkahwinan dengan Jejai?
    Salahkah Rayfal & Raysha menjadi anak2 Fasha dan Jejai?
    itu semua sudah ditentukan oleh ALLAH…siapa kita sebagai hambanya untuk menidakkan semua yang telah berlaku??
    Harapnya semua move on dan aman2 saja..jangan ada yang yang masih dengki dan iri hati.
    Berilah ruang untuk semua yang berkaitan untuk menghembus nafas lega dan lapang dada menempuh hari muka.
    In Shaa Allah…semua akan happy saja…Aamiin.

    0

    0