Written by Bella | March 26th, 2016

Tanggal 25 Mac semalam, merupakan tarikh ulangtahun kelahiran Memey Suhaiza yang ke 28. Sebagai seorang suami yang cukup romantis, Norman Hakim telah menganjurkan satu surprise birthday party buat isteri tercinta di Wangsa Grill by Chef Zubir yang terletak di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur.

Memang meriah betul sambutan hari jadi Memey, lebih-lebih lagi dihadiri oleh pereka kasut terkenal Datuk Jimmy Choo.

Selamat hari jadi yang ke 28 kami ucapkan kepada Memey, semoga panjang umur dan bahagia di sisi suami dan anak-anak tercinta.

Jom lihat foto-foto sekitar sambutan ulangtahun kelahiran Memey Suhaiza yang ke 28 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : thephotolicious

16 responses to (14 FOTO) Sekitar Sambutan Ulangtahun Kelahiran Memey Suhaiza Yang Ke 28

  1. lara ruru says:

    anak dgn abby comel je.. dgn memey ni mcm biasa je.. maybe dulu tgk muka abby n norman mcm sama, putih n secocok. siapa sangka jodoh tak panjang.. apa2 pun, norman jugak yg huntungg~

    0

    0
  2. abby says:

    memey ngan norman ni pandai buat-buat lupa la, ingat sikit agama, Allah xkan lupa la apa yg korang buat., aku pun pelik ngan retis msia suka sgnt nak “berjodoh” ngan suami org, lps tu ckp apa nak buat dah jodoh, ni dijodohkan Allah ke dijodohkan nafsu & syaitan..kdg kala mmg laki tu gatal tapi yg pompuan tu pun mmg aim suami orang.

    0

    0
    • Datin R says:

      jgn la nk hati busuk mcm bangkai… bangkai pon lagi wangi kut.. anyway benda da lepas biarla..itu jadi pengajaran…tgk sekarang memey and norman bahagia…siap rapat dgn ex-wife lagi..itu yg sepatutnye kita nak…sudahla ko memang jeles…

      0

      0
      • Anon says:

        melayu mudah lupa

        0

        0
      • Datin X says:

        aku doakan kau senasib dengan abby, ikut logik kau semua hepi endingkan, so x de masalah kalau aku doakan kau lalui apa yang abby lalui kan. bahagia siap rapat dengan ex-wife lagi kan..aminnn

        0

        0
    • Intan Celop says:

      Abby celop, awak takyah la mengungkit kisah silam. Kalau awak ada buat salah dan dah lama bertaubat awak nak ke orang ungkit2 non stop sampai awak mati. Sudah2la.. orang yg terlibat takda apa2 awak pulak yg melebih. Sentap kenapa?

      0

      0
      • Sentapsssss says:

        jgn ingat sebab dah berlalu bermakna ia tidak berlaku, berani ikut nafsu, jangan la sentap kalo org kerap ungkit

        0

        0
  3. Osha says:

    Pernah tgk satu rancangan d astro. Dtg k rmh dorang ni. Memey ni lembut jr orgnya. Dan dah berubah pun. Norman pun dh berubah n dpt bimbing keluarga sebaiknya.

    0

    0
  4. Sendu sendat! says:

    macam mne pon…aku memang x terima org yg meruntuhkan masjid org…ee..sorry lah ye..x suka mereka…

    0

    0
    • Sedu sedan says:

      Kenapa ko benci sgt kat diorg sendu sendat! ? Diorg dah berubah. Sudah2lah hakimi hidup org. Ataupun ko ada pengalaman pahit dicurangi pasangan ko sendiri ke. Klu ye pun, jgnlah hukum diorg

      0

      0
  5. abby spana says:

    Mana anak tiri kau Memey. Dulu bukan main peluk-peluk sayang anak tiri.

    0

    0
    • diam diam says:

      mungkin anak anak dia sekolah. jgn beriya sngt mengkutuk. ada baiknya mendoakan yang terbaik.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Buang yg keruh..amek yg jernih..

    0

    0
    • Anonymous says:

      buang abby berkalwat dengan memey…… lelaki tua yang tak sedar diri…. jumpa perempuan gatal nak laki orang….. meruntuhkah masjid orang masa pantang lagi tu…… hingga sekarang kalau ada 2 orang ni berlakon di tv tukar canel……

      0

      0
      • memey dan abby dah lama move on says:

        amboi.kemain benci lagi ko pada diorg.apa salah diorg pada ko.abby sendiri pun dah move on kot,ko pula lebih2.banyak2istighfar lah kalau ko ni islam.

        0

        0
  7. pahbedah says:

    membina bahagia atas kehancuran hati orang lain.. ini laa..

    0

    0