Written by Bella | April 7th, 2017

Bersempena dengan hari jadi Jep Sepahtu yang ke 32 pada 9 April ini, semalam telah berlangsungnya sambutan awal bagi hari jadinya itu. Majlis itu diadakan secara sederhana tetapi tetap ada kemeriahannya.

Namun, yang menarik perhatian ramai ialah pandangan Sari Yanti yang tidak lekang memandang suaminya itu dengan penuh perasaan cinta dan kasih sayang yang teramat sangat selain rasa teruja yang jelas terpancar di wajah Sari Yanti.

Sambutan hari jadi Jep tahun ini semestinya amat bermakna dan meninggalkan memori indah kerana sudah bergelar suami.

Khas buat peminat pasangan ini, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar sambutan hari jadi Jep yang ke 32 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : dvineplanner / weddingsbybasyir

48 responses to (14 FOTO) Sekitar Sambutan Romantis Hari Jadi Jep Sepahtu Yang Ke 32

  1. hakak cun says:

    birthday skrg pon ade sambutan awal ek.. untungnya
    lawa sungguh sari yanti ni

    12

    22
    • mahacheta says:

      Ya ampunn…aku ingat Jep ni dah 40an..
      Happy Birthday jep

      30

      0
      • Anonymous says:

        1 je aku nk tanye, ibu tunggal kalau kawen lagi memang da bebtol mcm pengantin baru ek?berdua je.sebab sejak sebulan lebih dieorg kawen, sari mcm da xpenah post gamba anak2 die kt insta.kt gamba atas ni pon die bergamba ngan anak org lain.aku nak tau, tu psl aku tanye.

        43

        2
        • Mak Tom says:

          Betul….
          Lag xde bersama anak2 dia…
          Mcm Che Ta & Nora Danish mmg sentiasa anak derang ada…pelik.jugak…sari tak jaga anak2x dia kot…ex husband yg jaga…

          33

          1
        • Shhh says:

          betul tu yg dri awal masa dorg kawin lagi aku dh terfikir..mana anak2 Sari..

          23

          0
        • Nini says:

          Aku ingt aku sorg je pasan benda ni..

          21

          0
        • cari.forum says:

          based on forumer CARI, sari dihalang jumpa anak2 dia.
          anak2 dia exsuami dia jaga..
          tak tahu sapa yg tak bagi jumpa, maybe ex-husband dia.

          14

          0
        • Anonymous says:

          laaa..yeke?baru aku tau.. kalau aku jd die, aku fight habis2. apehal plak nk halang dr jmp anak sendiri kan.

          5

          11
        • Firdausi tnya mna pondan mak becok says:

          Awal thn aritu anak dia msk skola sari yg htr. Ni aku tgk kt ig dye. Tp x thula jadual jge anak dye cmne.

          3

          10
    • milah says:

      anak dia bekas suami dia yg jaga, dah buat perjanjian begitu. sari minta cerai sbb nak teruskan kerjaya sebagai artis, bks suami dia dulu suh dia berhenti jadi artis tp dia xmau. so anak2 mmg dia serah kat bekas suami. tp xde plak dgr bekas suami halang dia dr jmpe anak. maybe bekas suami dia xbg terlalu dedahkan anak pd media.

      12

      0
      • Tuti says:

        Ooo.. makna nya dia minah ni gila glamour laaa.. ??.. sbb tu mintak cerai…

        3

        2
      • MissD says:

        sari tidak dibenarkn jmpa ank2 lps khwin… kalu sblm ni ex izinkn… eddy tu x leh move on.. sari nk jmpa ank2 dia tp ex x bg nk wat mcm mana… sari bkn gila glamour… da jgk punca dr belah eddy tuh.. kalu x takkan diva AA prnh meroyan dgn eddy psl kes tipu… lain kali selidik dulu btl2 sblm nk tabur fitnah seolah olah sari tu yg buat slh bsr..

        4

        1
  2. Anonymous says:

    sweettttttttttttttt

    2

    12
  3. Pomss says:

    Alaaa comel je baju depa, Ketua Keluarga Kita dgn Bidadari tu. Semoga berkekalan sampai syurga gaiss. InshaAllah. Sama-sama berubah ke arah kebaikan ye :)

    14

    25
  4. Anonymous says:

    sweet sgt dorang ni…aku lak yang senyum2 tengok pic dorang…emmm

    8

    15
  5. bintang says:

    anak sari yanti dapat ke laki dia ea? sebab tak kenal pon mana satu anak dia..

    10

    0
  6. Anonymous says:

    kenapalah comel sangat awak Sari Yanti…Jelesssss tau

    2

    13
  7. macam-macam says:

    aku suka cara jep nie…dia x de la over mcm sesetgah retis tu….peluk sana peluk sini…cium sana cium sini…ye laa even dah sah n halal jd suami isteri pun…kat tmpt awam jep n sari nie still steady…..semoga bahagia smpai syurga..insyaAllah =)

    18

    20
  8. hhhmmm says:

    bini dh cantik.. tapi jepp ko kemas la sikit pelis.. bini tu kene bertugas la sikit hensemkan laki jgn awak je cantik..

    38

    0
  9. hhhmmm says:

    bini dh cantik.. tapi jepp ko kemas la sikit pelis.. bini tu kene bertugas la sikit hensemkan laki jgn awak je cantik..

    6

    1
    • Armona Hassan says:

      Jep ni jenis simple. Dress up streetwear bese2 je cm org kebiasaan klu kat lua.
      Ko igt pe sume laki org/artis ni kt lua ni maskulin nk dressup mcm shaheizy sam & wak dyok?

      10

      10
      • Anonymous says:

        maksud die kemas dari segi rambut kot.. pendek, sikat ke blkg bg pomade skit ke… xsemestinye nk kne dress up baru nmpk kemas..

        5

        0
  10. aku tetap aku says:

    kalau pakai overall kena buka nampak tetek sebelah ke? mcm tu ke nak gayakan. i is confuse. hehee

    57

    2
  11. haha says:

    bontot besar sari ni. segalanya besar. untung jeppp

    5

    1
    • Anonymous says:

      sari ni kecik halus sgt kt luar..petite je..dlm gmbr je nampak bsr cmni,normalla kita bila dlm gmbr n tv akn nampak bsr dr live..
      ..

      4

      11
    • ENTAH says:

      sari ni kecik halus je orgnya bile kt luar,petite je..dalam gmbr je nampak bsr..normalla bile kita nampak besar dlm tv & gambar,kalo live kecik sgt2 orgnya..

      1

      11
    • Anonymous says:

      I pernah jumpa dia. Mmg pinggang dia kecik gila pastu yg lain curvy. Hot gila. I yg perempuan ni pun tgk mcm wow. Haha. Dia petite but hot! Untung abg jep. Hihi

      2

      13
  12. rete_08 says:

    sari muka dah mcm tepung gomak..

    19

    0
  13. Nur Liney says:

    Kenapa lah X jemu Aku tgk muka sari Yanti ni?semoga baby terkenan sikit muka sari Yanti…comel sgt!!!xpuas tatap pic mereka…Syg sari Yanti Dan Jep..moga bahagia Ke Jannah…

    4

    15
  14. Anonymous says:

    Jep serabai lah try pls gunting rmbut tu cket bru nampak kemas ksian kt bini nampak mcm bpa ngan anok pulo

    16

    0
  15. Fidot says:

    MAkin serabai plak aku tgk si Jep ni. At least dh tau rambut tu kering ltk la ckit myk. Apepun semoga berjaya membimbing isteri & keluarga ke syurga. Cantik tp utk pameran org bukan muhrim, terasa kesian kt husband.

    14

    0
    • Gerly says:

      Betul.Ak ingt ak sorg je perasan. Please la smart2 sikit. Bini dh cantik dh.huhu Bini pn men la peranan. T org ingt ko tk reti jg laki lak.huhu

      11

      1
  16. KasKas says:

    BEAUTY & THE BEAST huhu

    3

    15
  17. Anonymous says:

    kecik je rupanya sari ni.. comel je tengok perempuan kecik2 ni.. tambahan pula husband tinggi..

    6

    11
  18. anak nogori says:

    sari cantik, tp x berkenan baju tu “bebet” tu pakai mcm tu…. kalau sari nak tunjuk perkataan bidadari tu, pakai je ngan jeans pun ok.

    17

    0
  19. Anonymous says:

    The way she looks at him.

    7

    13
  20. kamek says:

    muka sari da mcm noniswara..sama2 cantik sgt..

    1

    13
  21. Zizan cri jodoh says:

    Ntah mcmna jep muka pecah dpt sari ni. Ntah, selekeh memanjang slalu tgok. Slalu trserempak pun mcm tu.. Mmmm dalaman power kot. Gentleman rasanya. Bgus jep ni takde nk kontrovesi byk. Zizan jg yg msh single. Kengkawan dia dah branak pinak kot.

    1

    11
  22. makdara says:

    buh la pomade sikit rambut tu jep. kering je tgk pun tak selera.

    1

    0
    • Tuti says:

      Rambut minah ni pon kering serabai gak.. aku dah jumpa.. mmg both of them serabai.. eloklaa.. sesuai sangat.. sombong lak tu.

      1

      2
  23. hakak cun says:

    walaupon umo diaorg sebaya 32 tapi jep mcm umo 40 an sari mcm budak2 sekolah.

    0

    1
  24. pinklady says:

    jgn naik main fitnah2 ye..
    biarlah hal diarang yang penting aku suka tgk org lain bahagia

    0

    0
  25. bidadari ke?? says:

    Bidadari syurga Vs Bidadari dunia??

    tetek tertonjol, baju xbutton.nak tunjuk kat sape?

    3

    0

Leave a Comment

Optional