Written by Bella | August 26th, 2015

Ermmm teringin betul kami menjelajah Greece selepas melihat foto-foto percutian Maya Karin bersama keluarga dan rakan-rakan rapat mereka di sana yang khabarnya akan menghabiskan masa sehingga seminggu di negara tersebut.

Greece cukup terkenal dengan seni bina juga pemandangan yang cukup menarik perhatian ramai. Air lautnya pun memang memukau siapa sahaja yang melihatnya.

Tidak dapat pergi ke Greece cukuplah dapat lihat sedikit pemandangannya melalui beberapa yang dimuat naik oleh Maya Karin di akaun Instagramnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Enjoy!!

30 responses to (14 FOTO) Sekitar Percutian Maya Karin Di Greece

  1. aku says:

    pandai maya pilih negara yg ekonominya tak berapa nk stabil utk melancong… ;-)

    0

    0
    • Anonymous says:

      murah ek skrg ni? nk gi jugak.. brp tukaran currency msia berbanding greece?

      0

      0
      • hurmm sedap says:

        teringin nak tengok maya karin pakai bikini angkat ketiak.

        0

        0
        • Yahudi Pon Suka Mengembara says:

          Mayah Garim xp Santorini kew ? permandangan sgt biru. And street dia ala2 kota lama Arab yg di-“western” kan. Tp hotel kt situ quite mahal. Time dh malam cuba jalan2 kt street situ confirm ada feeling yg mmg best and really wonderful feeling. Tgkp gmbar pon cantek. Try google Santorini Street at Night. And Alhamdulillah, pihak Turkey dah berjaya rampas sebahagian tanah milik Rom(present day Greece-Italy) mcm Istanbul(Constantinople) and this time kita akan take back Espanol mcm Mezquitta de Cordoba or The Great Mosque of Cordoba, Selatan Thailand, Wilayah Autonomi Xinjiang in China and also Selatan Philippines !! Ok bye

          0

          0
        • ketiaks says:

          ketiak dia putih, tak bkerak.

          0

          0
    • Anonymous says:

      sexy juger yer maya ni.. semua bersinglet je..

      0

      0
    • One Direction says:

      lawanya Maya Karin,,, macam muka aku jer Maya Karin ni

      0

      0
    • makcik says:

      kenapalah kau cantik sangat maya?? so lovely…

      0

      0
  2. palate says:

    Maya, you represent the best of both world. Proud of your achievement, you bring a good name behalf of Malaysians. Showing a strong and courageous Malaysian native to the outside world. We need more a bright and tactful person like you than a person who had done substantial damage to the country!

    0

    0
    • Akmal says:

      Agreed. Simple & nice. Traveling for the sake of exploring & going for adventure. Bukan mcm Cheta traveling sbb nak tayang handbags & dressing yg over kalah org putih..!
      Ramona Zamzam alakazam has the same style of traveling mcm Maya.
      They go for adventure, tak kisah panas or hitam, tak kisah psl dressing but more to exploring the places, enjoying the activities..
      Byk duit but tak kisah go for santai style. Mcm ni baru betul !

      0

      0
  3. Anonymous says:

    sopan je… and down to earth… kalau che ta, kalah org greece cara pakaian tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      che ta tak pegi tapi pantai, dia suka shopping complex je, minum kt cafe, bawak beg kertas branded ke hulu ke hilir. . bercuti time musim salju, bole la melaram dgn boot dna baju tebal2 yg tersimpan kt almari tu. dia kan fefeling mat salleh jew, gambar mesti pandang atas gituess

      0

      0
  4. sun says:

    cikta pegi negara yang boleh soping berbandle-bandle jer.. greece ni dia tak pandang kot

    0

    0
  5. beauty with brain says:

    Bagus Maya, tak perlu nk seksi bagai. retis lain yg setakat pg bali tu jer gaya pakaian mngalahkan org yg keliling europe, dgn ketiak bkerak. Hazab!

    0

    0
    • Jemah says:

      kan! aku setuju dgn komen ko. tak perlu la nk seksi bagai. lg satu aku suka tgk maya tak make up, mmg natural beauty.

      0

      0
  6. palate says:

    che ta could be overdress at times. But still better than the pondan Azwan Ali aka Tin Kosong!

    0

    0
  7. bau ketik says:

    maya ni muke cntik tp ketiak dia busuk..dia ni x reti pkai pewangi..bau badan dia perghh blh pengsan klu korng bau..peminat pn tahan hidung mase brgambar dgn dia ni..ade sorng artis laki ni yg penah maen gn dia ni ckp bau puki dia hanyir..perghhh hilang nafsu seyy…x pandai jage bdn tu,mandi x pkai sabun agaknye..eeeee geli…

    0

    0
  8. Maisarah says:

    Inilah style sepatutnya kalau kita ke luar negara..ingat ayat Qi Razali dalam rancangan The Street…jangan jadi pelancong jadilah pengembara…baru kita rasa nikmat berada di tempat orang..jangan sampai lupa tanahair sendiri ok..maya karin ni kan mix blood mat salleh..so deme2 ni memang suka style backpacking..actually saya pn suka simple..

    0

    0
  9. zaza says:

    aah. btol ckp korang. baru aq perasan. mmg nmpak beza antara che ta kalaw pergi bercuti luar negara dgn maya. maya ni mcm gaya mat saleh melancong lah kan. siap back packing kehulu hilir mcm yg kita selalu nmpk kt KL tu. ala2 kembara gitu. mcm tu lg best. tp che ta lain, dia lbh suka terperuk kt tgh bndar jek smbil mnum kopi kt dlm mall smbil dikelilingi handbag2(zain tukang pegang.haha).pastu posing atas batu smbil pakai baju sejuk berbulu bulu!

    0

    0
  10. aku says:

    lawanyaaaaa

    0

    0
  11. aku says:

    effortless beauty
    tak make up tebal2, baju 2-3lapis, beg branded and still miles ahead of che ta

    0

    0
  12. Anonymous says:

    dah mcm org greece c maya karin ni aku tgok.. lawa sangat hihihi..

    0

    0
  13. zana says:

    hahahaha … aku pun suka style backpackers. kalo retis lain tu pegi, nk pakai baju berbulu2. bawak paper shopping bag. pastu show off brg2 ape yg di beli esp handbag channel. menyampah!!!! thumbs up maya!

    0

    0