Written by Bella | November 20th, 2015

Bakal bergelar suami isteri beberapa jam sahaja lagi, semalam pasangan Shukri Yahaya dan Tya Adnan telah melangsungkan majlis berinai dengan tema Colours Of Bollywood di Riyaaz
Event Space.

Malam berinai itu diadakan dengan cukup meriah sekali dengan kehadiran sanak saudara serta ahli keluarga  Shukri dan Tya.

Tya kelihatan cukup manis menggayakan Lengha berwarna pink manakla Shukri tampil cukup kacak dengan memakai Kurta.

Khas buat peminat Shukri Yahaya kami sertakan beberapa lagi foto eksklusif sekitar majlis berinai beliau bersama Tya Adnan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Amir Naufal Photography

35 responses to (14 FOTO) Sekitar Malam Berinai Shukri Yahaya Dan Tya Adnan Dengan Tema Bollywood

  1. bebas says:

    islam kata inai utk male hanya bagi tujuan berubat..
    tapi melayu kata if inai 3 jari lelaki utk duda, if org bujang 2jari sahaja

    0

    0
  2. Anonymous says:

    muka tya mcm rita rudaini…

    0

    0
  3. annoyma says:

    Ini budaya apa ni?!!…nape mesti tiru India pulak.

    0

    0
  4. Shasha jantan says:

    Apasal semua nak jadi keling?

    0

    0
  5. esah says:

    orang tua2 selalu kata jangan jumpa selagi belum hari akad nikah..tapi aku tgk la ni selamba je pasangan pengantin wat majlis berinai sesama…kalau betul nak wat majlis ikut adat buat la betul2…biar ada manisnya disitu untuk dikenang…kita ni ada keluarga saudara mara yang da berumur..dalam diam pasti ada diantaranya akan terasa…tahlah pendapat aku je ni..sori

    0

    0
  6. faradiyamendoza says:

    panjangnye jari syukri yahaya. aummmm..,

    0

    0
  7. Pomss says:

    SHUKRI;

    TINGGALKANKUUUUU, PERLAHAN-LAHAN KU TERIMAAAAA ……..

    0

    0
  8. cma says:

    takyah berinai.. dah macam suami isteri dah pun..

    0

    0
  9. makcik busyboda says:

    sorry. mkcik x berkenan syukri ni sejak tgk dia dlm drama dgn fatihah tu. mcm stim semacam je. geli kdtiak mkcik. mkcik minta maaf mkcik x brkenan dan rasa hairan dia mcm perasan hot dan kebaratan sedangkan wajahnya mcm bdk baik. jika syukri trbaca karangan mkcjk ni mohon sedar diri ya.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Muka pengantin pompuan serabai….
    Badan kurus kering keluar tulang selangka. Boleh buat sangkar burung.
    Tang manalah cantik bila pompuan terlalu kurus gini…buruklah rupa. Cubalah berisi sikit. Senang nak pandang. Ni tak…dahlah rambut serabai. Baju mak aiii….tulang temulang keluar.
    Nak bedal pun tak selera. Sekali hentam terus kena tulang. Tak sedap…
    Gambar semua pink dari A – Z. Kalau nak buat tema majlis pink sekalipun, tak perlulah sampai muka manusia kat situ pun pink jadinya…hampeh.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    retis ni suka sgt ikut budaya org lain..cantik ke?????????????aku tengok dh mcm ap dh..tya ni x ad la cantik mane pn..k.bai

    0

    0
  12. Anonymous says:

    pompuan ni klau kurus sgt pn x lawo..x stim tengok..abis tulang jer..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    jujur aku ckp..makin x lawo si tya ni wat mcm tu..d tambah ngan rambut y cam serabai..nmpk kurus kering..satu lagi dh mcm muka bapok pn ad..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    apesal aku tak bekenan tgk tya adnan ni. muka queen control.

    0

    0
  15. ayoyo says:

    yg complaint tya kurus ni mesti punggong besar besen. ada ke superstar yg buntut besar yang hot dlm dunia ni? baik musahabah diri nk kata org kurus bagai dan pergi lah berjoging.

    0

    0
    • AGOGO says:

      Amboi,sedap jer mngata org punggong bsr besen.Ko penah dgr nama Adele?Alaa,yg nyanyi lagu Rolling In The Deep tu..xda kurus mana pun aku tgk dia.Dpt jd top superstar pulak tu.Menang Grammy Award pulak tu.So,takyah sentap sgt org dok kata dia kurus sgt,dah mmg hakikat Tya kurus kering

      0

      0
    • Kah says:

      The Kardashians. Pehhhhhh

      0

      0
  16. noni says:

    cantiknya corak inai tya……

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tahniah syuk dan pasangan nya Tya. yang kutuk Tya semua ni mesti jeles. biarlah dia kurus. bkn kurus lidi.dia fit lah rajin workout. korang apa tahu. dduk rumah makan besarkan badan lepastu complain org lain kurus. looooser !

    0

    0
  18. Lara says:

    Bukan ker majlis berinai untuk perempuan2 sahaja? First time tengok pengantin lelaki ada sama masa majlis berinai, kurang manis la. Tapi apa pun, dah settle pun semua majlis kan, cuma friendly reminder to others.

    0

    0
  19. lopat says:

    mcm muka kakak emma maembong yang tua 2……
    sbijik…..

    0

    0
  20. Momo says:

    Yang korg kutuk tya xcantik la apela…knape… mungkin si laki ni suka kat hati peribadi dia… sebaik la doa x kawen dgn korg yg dengki2 hati hitam busuk waima muka korg lawa manapun… kita sesama islam doakanla yg baik2 kat pasangan ni…. bagusla dorg kawen dari buat dosa ke ape ke… haih korg nih…

    0

    0
  21. cantik says:

    hanya perempuan memahami perempuan…tya xkurus kering!!! tp fit..siyes nk badan tya..jeles iolss..btw selamat pengantin baru semoga kekal hingga ke anak cucu..jgn d hiraukn mlut2 puaka..sesetgh org ad sjenis pnyakit..iaitu penyakit hasad dengki..xsuka tgk org bahgia..oppss..terpnjang pulak…hahaha

    0

    0
  22. yuyeecaplimau says:

    asal malam berinai je semua nak ala2 hindustan. esok bersanding dah macam orang putih puloks! tak pahamlah aku

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Apa jua pendapat anda semua yg pasti Alhamdulillah..dgn terkabulnya akad nikah sepasang pangantin Islam mudah2an berkembanglah zuriat Islam di bumi Allah.
    Semoga sang suami dapat membawa isteri dan zuriatnya ke syurga. In sha Allah. Aamiin.

    0

    0