Written by Bella | November 16th, 2015

Pada hari Sabtu lepas, Fouziah Gous dan suami telah mengadakan satu majlis doa selamat dan juga baby shower bagi meraikan cahaya mata pertama mereka yang bakal lahir tidak lama sahaja lagi.

Meskipun hanya merencana untuk membuat doa selamat sahaja pada awalnya, rezeki nampaknya semakin luas buat Fouziah selepas ada pihak yang tampil untuk menaja majlis baby shower tersebut.

Bertemakan warna putih, majlis tersebut berlangsung dengan cukup meriah sekali dengan kehadiran keluarga, rakan terdekat serta rakan artis.

Untuk tatapan anda semua, kami sertakan beberapa lagi kemeriahan sekitar majlis doa selamat serta baby shower Fouziah Gous dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Muhammad Zameer

25 responses to (14 FOTO) Sekitar Majlis Doa Selamat & Baby Shower Fouziah Gous

  1. unknown says:

    firstttt…. !!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      boy

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Satu je aku tak suka pasal dia ni…
        Anak belum lahir lagi dah create IG anak…
        caption “I’m still in my bonda womb, will be delivered by Dec15”
        Itu sangat poyo….
        Anak belum lahir ko dah gelabah nak promote dia..
        Aku syak ko ni akan jadi lebih over dari Scha- Awal…

        0

        0
        • anon says:

          Betol…. aku suka org mcm yusry & lisa tu.

          0

          0
        • Sofea says:

          Dah mmg laki bini kaki menunjuk gila glam. Jadi la lagutu. Tak pelik pun memandangkan iolls dah tau prangai 2 org ni.
          Sian kat anak dierang, blum lahir dah diexploitasi kan oleh parents yg kaki show off.
          Kau confident anak kau helok ?! Omaagadssss

          0

          0
    • minah jambu says:

      sharifah shahira lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuu…! minah jambu suka kalau u jadi pengacara u soooo sweettt..! bagos pojiah kalau ada orang nk sponsor u terima aje dh rezeki nk datang tkan nk tolak tol tak…kalau ada yg nk sponsor hospital mana yg u nk stay n beranak u terima aje walau pon u n suami mampu…tu rezeki nama Nye jangan di tolak….lov u pojiahhhhh…

      0

      0
  2. nana says:

    Mmg cantik Fouziaj ni…rmbit gle lebat..x payah ssh2 pkai extension hair, volume bagai. Cantik melayu asli! Okaylah dia ni x ada gosip liar. Semoga di permudahkan..amin. mesti baby comel!!!

    0

    0
    • Che Jah says:

      Elok je buat majlis kat rumah. Kalau Che Ta confirm sewa dewan dah.

      0

      0
    • hazabedah says:

      banyak la ko punya melayu asli.. dia bangga ada darah pakistan la.. sori x minat FG ni

      0

      0
    • anon says:

      Puji rambut lebat??? what the heck…. Kalau artis lain ko dah kutuk sb tak pakai tudung….
      Cantek melayu asli? Tu bkn rupa melayu asli, tu rupa india asli tau… Hb dia rupa melayu asli…
      Gambar ke5 tu mesti adek beradek hb dia sb muka mcm hb dia sebijik. …mcm hb dia pakai tudung je..

      0

      0
      • anon2 says:

        Anon mmg FG nih rmbut lebat oit! Suka hati engkau fitnah dia kutuk artis lain tak pakai tudung..kau kenal dia? KAU MEROYAN ANON? dia puji pun salah. Entah anon deknon tak pasal2 nak sentap over nyahh

        0

        0
  3. Lara says:

    Dia macam takder la put on extra weight kan, tapi kenapa nampak macam lain sikit eh wajah dia, still lawa though.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Aku rasa mcm dia dan fasha sandha adik beradik. Mungkin dua2 muka ada mcm darah mamak dan gaya pun lebih kurang.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Rozita che wan..kau contohilah artis yg mengadakan apa2 majlis di rmh sendiri..walau sekaya mana pun mereka..buat dirumah sendiri lebih afdal..bukan macm kau yg tak sudah2..menunjuk2 memanjang..hingga ke akhir zaman..muak jenuh ku lihatmu wahai che tah..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Smoga Selamat melahirkan Anak sulong nanti . Aamiin.

    0

    0
  7. wanita berkalong sorban says:

    baby shower ni utk ape ye

    0

    0
    • Anonymous says:

      baby shower ni pra-dapat-hadiah-baby.. senang tak pening kepala nak beli2 barang baby huahuahuahua

      0

      0
  8. sekapur sirih says:

    ok, get it. baby BOY is comin..congrats! semoga segalanya dipermudahkan

    0

    0
  9. ila says:

    comel LA dia ni….pasangan suami istri yg mempunyai senyuman yg manis….semoga selmt melahirkn nti

    0

    0
  10. Anonymous says:

    simple &nice. moga selamat melahirkan. mcm dpt bb boy jer nanti :)

    0

    0
  11. hakak nam says:

    pelik aku orang mengandung ni..asal gambau jer.. dok pegang bawah perut.. nak tjk perut yg memboyot tu.. x yah la weii.. sumer org tau ko mengandung melainkan jenis perut yg x nampak tu.. sama jer bulat perut sesapa pun yg mengandung ni.. xde lak aku tgk bentuk segi tiga ke segi empat ke hexagon ke…

    0

    0
  12. mak piah says:

    Kenapa bibir pojiah macam kena sengat tebuan eh? Baby shower ni ape sebenarnye? Sama dgn lenggang perut ke? Apa tujuan buat baby shower ni sbnrnye? Adakah dituntut oleh syarak sprt aqiqah?

    0

    0
    • anon says:

      Baby shower tu sb ikut trend barat, Kita ni di akhir zaman, sikit2 ikut barat…
      Lenggang perut pun tak ikut syarak jgk, cume ikut tradisi nenek moyang je, belum tentu betol pun…

      0

      0