Written by Bella | May 17th, 2016

Hari Ahad lepas, Hafiz Suip dan isterinya Nureffy telah mengadakan majlis bertandang yang berlangsung dengan cukup meriah sekali di Pusat Konvensyen Borneo Kuching.

Bertemakan English Garden, pasangan ini tampak cukup sepadan bersama apabila mengenakan persalinan berwarna putih.

Beberapa adat Melayu Sarawak juga dapat dilihat pada majlis berkenaan seperti turun naik tangga’ bagi melambangkan pasang surut kehidupan berumah tangga.

Khas buat peminat Hafiz, jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis bertandang beliau dan isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Ministry Of Moment

30 responses to (14 FOTO) Sekitar Majlis Bertandang Hafiz Suip Dan Nureffy Dengan Tema English Garden

  1. nok gebuzzz says:

    cantik betul wife hafiz,muka mmg ada classy…congratz hafiz n wife

    0

    0
  2. Transformer says:

    mmg cantik sgt isteri hafiz..tahniah & slmt pengantin baru

    0

    0
  3. Anonymous says:

    dekatilah Allah dan jangan tinggal solat

    0

    0
  4. Anonymous says:

    wife itamnye..

    0

    0
    • Anti-Kutuk-Orang says:

      itam mcm ko ke?? pffttt akai kat lutut

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bodoh !!! Ucap la tahniah ..

      0

      0
    • aku emo says:

      bodoh, nanti anak cucu cicit menantu ko hitam sehitamnya, apa masalah hitam??? hati putih xpe, jgn putih luaran, hitam dalaman…dh la aku tension jiran aku suka hempas pintu…gado pegi la jauh2 gan laki ko, nk hempas pg la padang ragbi kasi puas…selamat pengantin baru hafiz!!!

      0

      0
    • anon says:

      Dia taklah hitam, cume tak puteh, sederhana je….tapi rupa mcm kajol

      0

      0
  5. melati says:

    samada Pompuan Rabun @ termakan janji manis !!!! entah lewww..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Mcdonald

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Tu pwon dia ada ko hade ka melatooo oi…mlalak sorg2 je ada…kesian…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    MAGNUM

    0

    0
  9. Anonymous says:

    kalah wedding adira dgn dato red….mcm langit dgn bumi

    0

    0
  10. kepoci says:

    pelamin deko rizalman ke,kalau bukan sahih la idea rizalman ditiru!

    0

    0
    • oh tedah says:

      hello…wedding deko dia ni kt serawak mmg terkenal..n bukan rizalman je boleh buat mcm glam2 tu…khai wedding deco pun boleh hokeyy…mmg tak tiru..diorg mmg ade kelass n diorg pun dah lama..pegila ushar..

      0

      0
  11. mak kuntum says:

    bini hafiz ni binti abdullah kan..memang nama bapak dia abdullah atau dia ni baru masuk islam..sekadar bertanya

    0

    0
  12. mak kuntum says:

    bini hafiz ni memang orang sarawak gak ke..sbb masa nikah tu kat kat rumah famili hafiz kan..lagi satu bini dia ni binti abdullah kan..memang nama bapak dia abdullah atau dia ni baru masuk islam..sekadar bertanya

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmg org sarawak dan nikah kat rmh perempuan kat matang jaya, kuching, sarawak. x lah br msk islam sbb parents wife dia mmg islam. kan masa tunang tu ada parents wife dia sampai jd kontroversi hafiz slm pgng tangan dgn mak wife (masa tu tunang lah). maaf kalau info salah.

      0

      0
  13. lady@bird says:

    Mcm muke penyanyi Lufya pun ade..

    0

    0
  14. Manusia Biasa says:

    Yang Logo “M” tu menyemak jak bha…klu diberi kecik sikit or di set kan kat tepi setiap gmbr(evensizebesarmacamkatgambar) tu Ok lah juga klu diletak kat tepi kan …

    0

    0
  15. FC says:

    Good job to the make-up artist, bride looks great and the dress is pretty too, congrats Hafiz and wife! :)

    0

    0
  16. Miss Fake says:

    Molek sikit pic wedding ni dr Pre Wed yg buat jauh nun smpi ke korea. Pic Pre wed tuh buat perantin pompuan tergelak mulut besarrrrr bebenau. Ops

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Aku nak tanya asal nara tak update gamba kawin cik piah eh?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Aku nak tanya asal nara tak update gamba kawin cikpiah eh ?

    0

    0
  19. Qalbu says:

    Cantik. Cume fesyen baju nmpk agak yesterday

    0

    0