Written by Bella | April 16th, 2016

Semalam satu majlis hari jadi telah diadakan bagi menyambut ulangtahun kelahiran Putra Rayfal iaitu anak pertama Fasha Sandha dan Jejai.

Sudah berusia 3 tahun, Putra Rayfal diraikan dalam satu majlis yang cukup meriah dihadiri oleh keluarga Fasha Sandha, Jejai, rakan selebriti seperti Johan dan Ozlyn, Datuk Rita Sosilawati serta Datuk Aliff Syukri dan Datin Shahida.

Melihat foto-foto yang dikongsikan oleh Fasha menerusi akaun Instagramnya, masih ada lagi peminat yang tidak putus mendoakan agar beliau dan Jejai bersatu kembali. Hmmph..

Apa-apa pun, jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis hari jadi Putra Rayfal yang ke 3 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

30 responses to (14 FOTO) Majlis Hari Jadi Putra Rayfal Yang Ke 3 , Anak Pertama Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    Bagos parti ni…xde siapa pun yg buat duck faces!

    0

    0
    • Lol says:

      Jejai ni mmg 24jam pakai topi je ke? Asal nampak dlm gambar je bertopi. Ke rambut dah sikit nak bagi nampak muda? Chill la Prince William tu rileks je takde pun nak bertopi bagai! Huhuhu

      0

      0
      • hurmm says:

        banyak kali dah rasanya dia bagitahu.. ada parut kat kepala. sebab tu selalu pakai topi.

        0

        0
    • duckface says:

      tuuu gambar 2nd last tu. ada 2 ketui itik

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Bini Johan mesti ada yg nk kutok kejap lagi….hihuhu

    0

    0
  3. c says:

    1st pic tu hati akak yg halus ini tersentuh melihat anaknya nk suap coklat kt daddy dia…owh tak tahu knp..sedih sgt hati ini

    0

    0
  4. suzie says:

    Fasya pun asal perlis uolls…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Bukan ke fasha org penang? Erm… Confuse…

    0

    0
  6. Cikgu Chandra says:

    Hilang Bahasa Melayu. Aku tak nampak pun sorang orang putih kat situ.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    PS Noora tak dtg ke bday party Rayfal? Cucu dia jugak tu.

    0

    0
  8. suzie says:

    Jejai laa as a responsible father kena bawa anak2 dia celebrate special khas close family only. Dia kena rapatkan hubungan ketiga2 anak2 dia..barulah org respek…tahulah org kaya wang RM boleh bagi tapi kasihsayang seorg ayah tu lg berharga. Kesian plk tgk anak kecik2 lg terpaksa dok asing2 dgn papa depa…kalau i tk sanggup uolls mesti nk kepit bwh ketiak papa i…

    0

    0
  9. mrs positive says:

    Mudanya ibu fasha…cantik sgt2..semuga fasha akan ikut berpakaian sopan mcm ibunya…

    0

    0
    • yabedabedu says:

      Bluek nak montah chek…nak angkat pun agak2 la sopan muda…hahai, rabun ayam ke makcik?

      0

      0
    • biah pemetik kelapa says:

      hahahaha..tu bukan mak dia lah..tu kakak dia..mak dia yg pakai turban tu..

      0

      0
  10. Qalbu says:

    Baju FS sgt cantik dan sopan. Nmpk kurus dan elegen. Less is more

    0

    0
  11. pandaq says:

    …dahi mamat ni serupa dahi aku….mana mau lari…kampung gajah mari..

    0

    0
  12. sofia makan oren says:

    cantiknya fasha ni…kulit dia nampak halus je. ex2 jejai ni mmg mengancam!

    0

    0
  13. a. says:

    SOMBONG nya fasha tak celebrate birthday anak dgn nenek mereka. PS tu tetap nenek mereka. sombong bongkak betul fasha

    0

    0
    • ladida says:

      Bukan tak nak jemput kot, dah memang hubungan tak baik sebelum bercerai. PS pun pilih kasih. dekat instagram dia gambar cucu2 yg lain. Cucu dari anak2 Fasha dia tak berkenan sangat pun. tak pa Allah Maha Adil.

      0

      0
  14. anon says:

    BOSAN…..publisiti murahan…
    Bilalah dia ni nak tutup aurat.

    0

    0
  15. kongkoek says:

    cuba cek acc raja nora…ada x dia wish besday juah?kalau rayqal karangan 7 helai muka surat di luahnya…joy happiness sayang payung cinta mati pui

    0

    0
    • alin says:

      ade jek.raja nora siap post gambar lama bersama jejai n fasha. dia x berat sebelah pada cucu..tp klu BEKAS menantu x bagi dia nk buat mcm mn.

      0

      0
  16. Anonymous says:

    kesian dia…awal awal mmg dah kena sailang dgn nora danish tp kene tuduh dia la perampas segala bagai…kalau betul nora danish tu bagus kenapa jejai tu ceraikan nora danish n balik pd fasha jugak?…
    kalau kata nora tu bagus napa setitik air mata pon xnampak keluar dari air mata jantan si jejai tu?..
    kalau betul nora danish tu bagussss sgt….la…dia akan merapatkan fasha dan keluarga mertua….bukannya lg nk sodok sama…sampai fasha ni nampak buruk di mata mertua…
    baik sangat keeee nora danish tu?…
    dahla double standard jela family mertua fasha ni…xyah cakap banyak….
    ok la dia bt birthday pon xdelah over mana…relax santai sikit2 je…bukan hotel mewah pon…
    kepohhh korg ni…

    0

    0
  17. alin says:

    muka mak fasha mcm rosmah..

    0

    0
  18. alin says:

    dulu selalu tekankan ayat bekas isteri klu cerita pasal nora. skrg dia pin dah jadi bekas jek.huhuhu..

    0

    0